چکیده : شواهد نشان می دهد جان زندانیان سیاسی که فرزند من نیز یکی از آنهاست در خطر است. زندانیان سیاسی و خانواده هایشان طی سال های اخیر هر ظلم و ستمی را متحمل شده اند اگر در کشور چنین بی نظمی و رفتارهای غیرقانونی و غیرانسانی حاکم باشد هیچ کس در ایران امنیت نخواهد داشت.
پدر حسین رونقی، زندانی سیاسی محبوس در بند 350 زندان اوین در نامه ای به رهبری با اشاره به حمله به بند 350 در روز پنج شنبه ابراز نگرانی کرده است که جان زندانیان سیاسی که فرزند من نیز یکی از آنهاست در خطر است.
به گزارش کلمه پدر این زندانی سیاسی در نامه ی خود با اشاره به اینکه قوه قضائیه زیر نظر رهبری است درخواست کرده که عاملان این حادثه شناسایی و محاکمه شوند.
طی دو روز گذشته بسیاری از خانواده های زندانیان سیاسی در نامه ها و گفت و گوهای خود تصریح کرده اند که نگران جان زندانیان خود هستند.
متن این نامه به گزارش کلمه به شرح زیر است:
حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران
با عرض سلام
احتراما به استحضار رهبر انقلاب اسلامی می رساند اخیرا خبرهایی در مورخه 28/1/93 منتشر شده که گارد ویژه زندان اوین و ماموران لباس شخصی به زندانیان سیاسی حمله نموده اند و آنان را به شدت ضرب و شتم و مجروح کرده اند.
شواهد نشان می دهد جان زندانیان سیاسی که فرزند من نیز یکی از آنهاست در خطر است. زندانیان سیاسی و خانواده هایشان طی سال های اخیر هر ظلم و ستمی را متحمل شده اند اگر در کشور چنین بی نظمی و رفتارهای غیرقانونی و غیرانسانی حاکم باشد هیچ کس در ایران امنیت نخواهد داشت.
با توجه به اینکه قوه قضائیه زیر نظر حضرتعالی است درخواست دارم دستور دهید به این موضوع مهم فورا رسیدگی شود و عاملان این حادثه شناسایی و محاکمه شوند.
با احترام
سید احمد رونقی ملکی
پدر زندانی سیاسی حسین رونقی
29/1/93
اخبار مرتبط:
حمله وحشیانه به بند ۳۵۰ اوین/ ضرب و شتم بی سابقه دهها زندانی سیاسی
اولین واکنش رسمی به انتشار خبر ضرب و شتم زندانیان سیاسی/ تاکید کلمه بر صحت جزییات خبر
جزئیات تکان دهنده از ضرب و شتم زندانیان سیاسی + اسامی زندانیان منتقل شده به انفرادی
اطلاعاتی تازه از جراحات وارد شده به زندانیان بند ۳۵۰
انتقال مجروحان حمله گارد زندان و اطلاعات سپاه به بیمارستان طالقانی/ آقای اسماعیلی کذاب کیست؟
نامه همسر امین چالاکی به مسئولان: سری به بند ۳۵۰ بزنید تا خونهای ریخته شده را ببینید
واکنش مطهری به خبر ضرب و شتم در اوین: تکذیب کنندگان اجازه ملاقات زندانیان با خانوادههایشان را بدهند
مادر عماد بهاور: دادستانی و زندان و مجلس تعطیل است اما مادر بودن تعطیل بردار نیست
حبس زندانیان مجروح در بهداری اوین با دست و پای زنجیر شده به تخت
رییس سازمان زندانهای کشور همچنان به دروغگویی ادامه می دهد؟
نگرانی خانواده زندانیان سیاسی از خبر درگیری در اوین؛ اجازه دهید با زندانیان دیدار کنیم
موج سیاه وسیع فیسبوکی در اعتراض به پنجشنبه سیاه ۳۵۰
شهادتنامه ۷۴ زندانی درباره پنجشنبه سیاه اوین: آقای دادستان! تعقیب و مجازات این مجرمان، وظیفه شماست
رفتار خلاف قانون با زندانی مستوجب مجازات است
وزیر اطلاعات: وزارت بهزودی اطلاعیهای منتشر خواهد کرد
اعزام اورژانسی اکبر امینی از زندان اوین به بیمارستان شهدای تجریش
اعلام اعتصاب غذا در سلولهای انفرادی/ بیخبری از وضعیت سلامتی زندانیان
مادر داور حسینی: نمی دانم چه بلایی سر پسرم آوردهاند/ دادستانی جواب نمی دهد