سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پایان اعتصاب غذای اعتراضی محمدرضا معتمدنیا پس از 42 روز...
» باید فریاد مظلومیت رهبران شجاع و دربند جنبش سبز را به گوش همه برسانیم

پایان اعتصاب غذای اعتراضی محمدرضا معتمدنیا پس از 42 روز

چکیده :جنبش سبز هرگز نمی تواند یادگار همت ها، باکری ها یعنی نخست وزیر حضرت امام جناب آقای مهندس میرحسین موسوی و همسر شجاع و دانشمندش سرکار خانم زهرا رهنورد و ابوذر زمان روحانی مبارز جناب آقای کروبی را به فراموشی بسپارد و از خواسته های اساسی خود یعنی آزادی رهبران سبز خود چشم پوشی کند اینجانب با توجه به اسارت و محدودیت های خود دست به اعتصاب غذا نمودم تا از این راه صدای اعتراضی خود و مظلومیت رهبران و قربانیان و شهدای جنبش سبز را بگوش همه مردم بیدار بخصوص جوانان کشور بزرگ ایران برسانم....


محمدرضا معتمدنیا، زندانی سیاسی که از فروردین ماه امسال در اعتراض به حبس میرحسین موسوی و مهدی کروبی و زهرا رهنورد دست به اعتصاب غذا زده بود، پس از دریافت پیام میرحسین به اعتصاب نامحدود خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار کلمه، علیرغم اینکه درخواست میرحسین موسوی برای پایان این اعتصاب روز چهارشنبه منتشر شده بود، محمدرضا معتمدنیا روز شنبه از آن با خبر شد.

بر اساس گفته های همبندیان، این جوانمرد پیر در فضایی خاص که حاصل 42 روز اعتصاب بود و با پیامی که اکنون در دستان این مبارز بود، گریست و با ارسال پیامی به مردم به اعتصاب غذای خود پایان داد.

در بخشی از این پیام ضمن تشکر از همه ی پیگیری ها و ابراز محبت ها آمده است: موقتا تا برآورده شدن خواسته هایم از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه ۱۳۹۱/۲/۳۰ پس از ۴۲ روز اعتصاب تر و خشک به اعتصاب خود خاتمه می دهم. بدیهی است در صورتیکه در آینده به درخواستم توجهی نشود مجبور خواهم شد اعتصابم را تجدید کنم تا این جسم نحیف و ناقابلم را در راه آرمان های انقلاب اسلامی و شهدای مظلومش تقدیم به خاک پای مردم خوب کشورم نمایم.

مشاور شهیدان باهنر و رجایی تاکید کرده که این اقدام اعتراضی را تنها راه ممکن برای نشان دادن اعتراض به مظلومیت رهبران و قربانیان و شهدای جنبش سبز در فضای ارعاب و خفقان و انحصار رسانه ای کنونی می دیده است. او از مسئولان خواسته است به جای دلسوزی برای فقر و تنگدستی مردم آمریکا و اروپا، به فکر مظلومیت مردم کشور خود باشند که حقوقشان پایمال می شود و هیچ دستاویزی برای احقاق حقوق از دست رفته شان نمی یابند.

متن کامل این نامه که در اختیار کلمه قرار گرفته به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَمَن يُطِعِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَيَخْشَ اللَّهَ وَيَتَّقْهِ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ (النور ۵۲)

کسانیکه از خداوند و پیامبر او اطاعت کنند و در مقابل خداوند خاضع باشند و و از وی پروا کنند، اینانند که کامیابند.

اینجانب از حدود ۴۲ روز پیش که مبادرت به اعتصاب غذای اعتراضی نمودم و بر این باور و ایمان بودم و هستم که با حکم شرع و اخلاق نمی توان و نباید در برابر ظلم و ستم و پایمال شدن حقوق حقه مردم سکوت کرد و در قبال آن بی تفاوت بود.

میهن عزیز و بزرگ ما طی دهه های گذشته پیوسته شاهد از خود گذشتگی و ایثار ملتی بوده که برای تثبیت و تداوم بنیان های استبداد ستیز انقلاب مقدس اسلامی، صدها هزار شهید و جانباز والامقام را در طبق اخلاص تقدیم نموده است، از این رو فرزندان این سرزمین به خود اجازه سکوت در برابر انحراف را از مهم ترین مطالبات صدر انقلاب یعنی استقلال و آزادی و حاکمیت جمهور مردم را نخواهد داد.

بارها شاهد بوده ایم که فرزندان بیدار دل و هشیار ملت ما به آقایان بر اساس رهنمودهای قرآن و عترت، هشدار داده اند که پیش از دلسوزی برای مظلومیت مردم بحرین، فلسطین، سوریه …. و اظهار نگرانی برای فقر و تنگدستی مردم آمریکا و اروپا با صدای مظلومیت و یاری خواستن مردم کشور خود را بشنوید که روزانه حقوق تصریح شده شان در قانون اساسی، پایمال می شود و هیج دستاویزی را نیز برای احقاق حقوق از دست رفته شان نمی یابند.

در تاریخ اسلام پیوسته شاهد حضور مذبذبان و سخنوران و قلم بدستان منحرف و مزدور بوده ایم که در توجیه و پایمال شدن حق مظلوم و مسند نشینی نا بجای ظالم ترکتازی کرده و اینگونه استبداد را بر سرنوشت عمومی یک ملت حاکم نموده اند به همین گونه بود که حسین بن علی نیز برای بازشناسی سیره جدش رسول الله و شناساندن آن از پس انبوهی از جعلیات ارتجاعی اموی، خون خود و یاران را نثار و خاندانش را دستخوش اسارت کرد تا خط سرخ او میزان و فرقانی باشد برای تفکیک حق از باطل.

اکنون بر همه ما فرض است که چه از درون زندان و چه برون از آن، که خود زندانی است بزرگتر، فریاد مظلومیت رهبران دلیر، شجاع و در بند جنبش سبز را بگوش همه برسانیم.

جنبش سبز هرگز نمی تواند یادگار همت ها، باکری ها یعنی نخست وزیر حضرت امام جناب آقای مهندس میرحسین موسوی و همسر شجاع و دانشمندش سرکار خانم زهرا رهنورد و ابوذر زمان روحانی مبارز جناب آقای کروبی را به فراموشی بسپارد و از خواسته های اساسی خود یعنی آزادی رهبران سبز خود چشم پوشی کند اینجانب با توجه به اسارت و محدودیت های خود دست به اعتصاب غذا نمودم تا از این راه صدای اعتراضی خود و مظلومیت رهبران و قربانیان و شهدای جنبش سبز را بگوش همه مردم بیدار بخصوص جوانان کشور بزرگ ایران برسانم.

بدیهی است که در فضای ارعاب و خفقان و انحصار رسانه ای و محدودیت های زندان، همه راه های اعتراضی دیگر مسدود و بسته است.

اینجانب ضمن تشکر و قدردانی از مبارز نستوه و فخر عالم تشیع حضرت آیت الله العظمی یوسف صانعی و سرباز شجاع روح الله جناب آقای موسوی و همسر باوفا و دانشمندش سرکار خانم دکتر زهرا رهنورد و خانواده محترم روحانی مبارز و شجاع جناب آقای کروبی و کلیه دوستان و فرزندان و هم بندیان ۳۵۰ زندان اوین و سایر زندانها فرزندان و عزیزان در داخل و خارج که مرا مورد تفقد قرار داده و نسبت به وضع سلامتی من ابراز نگرانی کرده و خواستار شکستن این اعتصاب شده اند، بدینوسیله به اطلاع میرساند موقتا تا برآورده شدن خواسته هایم از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه ۱۳۹۱/۲/۳۰ پس از ۴۲ روز اعتصاب تر و خشک به اعتصاب خود خاتمه می دهم.

بدیهی است در صورتیکه در آینده به درخواستم توجهی نشود مجبور خواهم شد اعتصابم را تجدید کنم تا این جسم نحیف و ناقابلم را در راه آرمان های انقلاب اسلامی و شهدای مظلومش تقدیم به خاک پای مردم خوب کشورم نمایم.

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ فَأَعْرَضَ عَنْهَا وَنَسِيَ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ إِنَّا جَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِن تَدْعُهُمْ إِلَى الْهُدَى فَلَن يَهْتَدُوا إِذًا أَبَدًا (الکهف ۵۷)

خداوند می فرماید: چه کسی ستمکارتر از کسی ست که به آیات پروردگارش هم که او پند می دهی روی بر می گرداند و کار و کردار پیشین خود را فراموش کند، ما بر دلهایشان پرده کشیدیم که آنها در نیابند و در گوشهایشان سنگینی نهاده ایم و اگر ایشان را به سوی هدایت فراخوانی، هرگز و تحت هیچ شرایطی راه نخواهند یافت.

یا حسین میر حسین

محمدرضا معتمدنیا

روزشمار اعتصاب:

پیام آیت‌الله صانعی به معتمدنیا: اعتصاب را بشکنید؛ سلامتی و مبارزه شما خاری است در چشم دشمنان

محمدرضا معتمدنیا در بیمارستان؛ مسئولان مانع از انتقال پیام میرحسین شدند

درخواست میرحسین از معتمدنیا برای پایان اعتصاب غذا

دیدار خانواده محمدرضا معتمدنیا با مادر شهید سهراب اعرابی

انتقال محمدرضا معتمدنیا از بیمارستان به زندان اوین

محمدرضا معتمدنیا به دختران میرحسین و رهنورد: آماده‌ام جان ناقابلم را به ایران و اسلام تقدیم کنم

فرزند محمدرضا معتمدنیا پس از ملاقات: تاکید پدر به ادامه اعتصاب تا شکسته شدن حصر میرحسین و یا پیام میر میهن

معتمدنیا: دوران دفاع مقدس توفیق شهادت نصیبم نشد؛ تا نخست‌وزیر امام نگوید به اعتصاب خود ادامه می‌دهم

نامه همسر محمدرضا معتمدنیا به وی: خانواده و همرزمانت نگرانند، به اعتصاب خود پایان بده

دختران موسوی و رهنورد به معتمدنیا و ولایتی: رنج شما، غم پدر و مادر ماست، به اعتصاب خود پایان دهید

اعزام محمدرضا معتمدنیا، زندانی سیاسی اعتصاب کننده غذا به بیمارستان

طرح سبز/ اعتصاب در انفرادی های اوین تا آزادی نخست وزیر امام

نامه سرگشاده محمدرضا معتمدنیا به رهبری: شجاعت داشته باشید و خواست ملت را بپذیرید

اعتصاب غذای خشک محمدرضا معتمدنیا و انتقال چند ساعته وی به بیمارستان

انتقال محمدرضا معتمدنیا به سلول انفرادی در میان شعار “یا حسین میرحسین” زندانیان

طرح سبز/ تا رفع حصر نخست وزیر امام به اعتصاب غذا ادامه خواهم داد

محمدرضا معتمدنیا به روایت هم بند سابقش؛ صدای نمازهای شبانه اش را از کانال کولر می شنیدم

همسر معتمدنیا: هرگز چنین روزهایی را تصور نمی کردم

اعلام اعتصاب غذای محمدرضا معتمدنیا؛ از امروز تا روزی که نخست وزیر امام آزاد شود


20 پاسخ به “پایان اعتصاب غذای اعتراضی محمدرضا معتمدنیا پس از 42 روز”

  1. ناشناس گفت:

    درود بر شما.

  2. جمال گفت:

    تو این چند روز خیلی نگران این بزرگوار بودیم. خدا را شکر

  3. شیرازی گفت:

    یا حسین میر حسین

  4. sabz piroz گفت:

    vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

  5. یکی از پسران میر حسین گفت:

    خدا رو شکر پیغام به ایشان رسید
    بد نیست یادی کنیم:
    اولِ خرداد، زادروزِ مجید توکلی، شرفِ جنبشِ دانشجویی است … مجید توکلی بدون هیچ گونه امکان تماس تلفنی و یا استفاده از حق مرخصی در زندان رجائی شهر کرج هست. به دلیل بیماری، مادر مجید هم قادر به سفر و دیدن فرزندش نیست و از آذر ماه سال 88 تا به امروز هیچ ملاقاتی انجام نشده و اجازه تماس تلفنی هم صادر نمیشه.
    ثابت کنیم حافظه تاریخیمان ضعیف نیست …

  6. ناشناس گفت:

    هیچگاه پیامبر کسی را در حصر قرار ندا هیچگاه امامان سرفراز شیعه رقیب را به حبس و حصر نبردند…بلکه غالبا به حبس و حصر رفتند ولی بندگی ظالمین را قبول نکردند

  7. کوایدان گفت:

    رجایی دوم فرشته نجات اسراییل شد و فرشته مرگ ایران
    آزادترین کشور دنیاجزیره کوچکیست درکوی اختر و
    مدیریت جهان رافت اسلامیست درکوی دانشگاه
    میرحسین مادرزندانست وشیخ مادربند به گفته شیخ کروبی ازاین نظام نه جمهوری مانده نه اسلامی
    یاحسین میرحسین
    یامهدی شیخ مهدی

  8. ناشناس گفت:

    جنبش سبزی ها خواهشاً اخبار آذربایجان و خواسته های آنان را نیز منتشر کنید چون ما باید حمایت مردم آذربایجان را نیز داشته باشیم یادمان نرود که در صورت جمع کردن تمامی ملل و قومیتها در کنار هم و احقاق حقوق اولیه انها پیروز میدان خواهیم شد.

  9. ناشناس گفت:

    یا حسین میر حسین زنده باد جناب معتمد نیا درود بر سبزها درود بر ملت ایران

  10. ناشناس گفت:

    سلامت باشی مرد

  11. ناشناس گفت:

    یاشاسین میرحسین

  12. ناشناس گفت:

    یا حسین میر حسین

  13. مهدی ایرانی گفت:

    به عنوان یک جوان ایرانی شرمنده ام که کاری متناسب با این حماسه ایستادگی و حق طلبی آقای معتمدنیا، نمی توانم انجام دهم. اما، نهایت تلاش خود را در زنده نگه داشتن امید و آگاهی بخشی خودم و دیگران به کار بسته ام و برای تحقق خواست مردم لحظه شماری میکنم و لحظه لحظه راه سبز امید را زندگی میکنم.

    قهرمان، تو موفق شدی، حکومت مجبور شد برای اینکه پیام میرحسین به تو برسد، یک روز میرحسین را به دیدار مادرش ببرد، که البته دیدن مادر بزرگترین ازادی است.

  14. ناشناس گفت:

    خدا رو شکر که پیام به ایشان رسید
    زنده باد معتمد نیا
    زنده باد نخست وزیر امام

  15. علی گفت:

    خداوند عزتت را زیادتر کند ، تمام کسانیکه که تو را میشناسند و شرمنده ایم که شما در زندانید هر چند ما شرمندگان را تسکین دادی و به درستی متوجه شدی که ما در زندانی بزرگتر هستیم ولی رنج عذاب وجدان ما را کم کردی و با این جمله نیز نشان دادی که بزرگ و وفادار و مردم دوست هستی .
    تمامی فرهیختگان و دین باوران و خداپرستان واقعی یا تو را میشناختند و یا در ایام اعتصابت تو را شناختند و با ایثارت و عهدت با خداوند و وفاداریت به میرحسین عزیز به سید حسین فاطمی دوم تبدیل شدی و در هر حال جاودان خواهی ماند ولی ما که تو را تازه شناختیم به پیروی از دین مبین و فرمایشات حضرت آیت الله العظمی صانعی و تآکید میر حسین عزیز تو را سالم و برای آینده نه چندان دور سر زنده میخواهیم .

  16. ناشناس گفت:

    عجیب است هر کس که با قرآن مجید مانوس باشد در برابر ظلم این حاکمیت می ایستد. مانند آقای موسوی و خانم زهرا رهنورد که هر دو اهل مطالعه قرآن هستند. و آقای معتمدنیا و بسیاری دیگر که اکنون در زندان ها هستند همگی اهل قرآن و مطالعه قران مجید هستند.

  17. ناشناس گفت:

    این یک پیام هست به نظر من از نامه ایشون:
    اکنون بر همه ما فرض است که چه از درون زندان و چه برون از آن، که خود زندانی است بزرگتر، فریاد مظلومیت رهبران دلیر، شجاع و در بند جنبش سبز را بگوش همه برسانیم.

  18. ناشناس گفت:

    هر کجا هست خدایا بسلامت دارش

  19. یا حسین میر حسین

  20. کورش کبیر گفت:

    یا حسین میرحسین
    باور کنین بغض گلویم را گرفته جانم فدای وطنم
    درود بر شرف تان