سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » بگم بگم های حکومتی و بسته شدن پرونده های فساد در معامله‌های پایاپای...
» ناگفته هایی از پشت پرده اختلاس و استیضاح و طرح سوال از احمدی نژاد

بگم بگم های حکومتی و بسته شدن پرونده های فساد در معامله‌های پایاپای

چکیده :کلمه در این گزارش ناگفته هایی از این زدو بندها را برای تنویر افکار عمومی بازگو می کند و یادآوری می کند روزی را که نخست وزیر ۸ سال بحرانی این مملکت هشدار می داد: «بیت المال در معرض یغمای یغماگران قدیس مآب است و هنوز ملت علی‌رغم ادعاها و دستورهای شدید از شناسایی و معرفی و محاکمه این مفسدان چیزی ندیده است. کجا رفت آن پرونده بزرگی که در مجلس باز شد و یک شبه در یک معامله پایاپای بسته شد؟...


” زد و بند ” بهترین توصیف برای آقایانی است که هر روز زوایای پنهانی از اختلافات و جدال شان بر سر قدرت و ثروت آشکار می شود.از نمایش سرتاسر فریب استیضاح وزیر اقتصاد که به ابقاء ختم شد تا طرح سوال از رییس دولتی که گفته می شود با پرونده هایی که زیر بغل دارد با تهدید به یکه تازی خود ادامه می دهد.

کلمه در این گزارش ناگفته هایی از این زدو بندها را برای تنویر افکار عمومی بازگو می کند و یادآوری می کند روزی را که نخست وزیر ۸ سال بحرانی این مملکت هشدار می داد: «بیت المال در معرض یغمای یغماگران قدیس مآب است و هنوز ملت علی‌رغم ادعاها و دستورهای شدید از شناسایی و معرفی و محاکمه این مفسدان چیزی ندیده است. کجا رفت آن پرونده بزرگی که در مجلس باز شد و یک شبه در یک معامله پایاپای بسته شد؟
وزیر اقتصاد با حکم حکومتی به وزارت برگشته است

طبق خبر های  موثق رسیده به کلمه جلسه  مجلس برای استیضاح وزیر اقتصاد اگر چه به ظاهر با توصیه علی لاریجانی به ابقای شمس الدین حسینی منجر شد اما این رییس مجلس نبود که وزیر احمدی نژاد را به او بازگرداند بلکه این ابقاء تنها براساس یک حکم حکومتی صورت گرفت تا بار دیگر بر این گفته علی مطهری صحه گذاشته شود که مجلس به شعبه ای از دفتر رهبری تبدیل شده است.

ماجرا از این قرار است که رهبری که پیش از این بر «کش ندادن» موضوع اختلاس تاکید کرده بودند، صبح روز سه شنبه 10 آبان ماه همزمان با جلسه استیضاح،  حجازی را مامور ابلاغ حکم خود به علی لاریجانی می کند که در این تماس توصیه آیت الله خامنه ای را برای رأی آوردن وزیر مطرح می کند. لاریجانی جواب می دهد که توصیه نمی پذیرد مگر این که امر شود و در صحن علنی مجلس به ترغیب نمایندگان برای عدم رأی اعتماد به وزیر ادامه می دهد. در همین حین حجازی تماس می گیرد و می گوید حالا آقا امر فرمودند. در نتیجه لاریجانی رأسا وارد ماجرا می شود تا رأی به اعتماد حسینی را از مجلس تضمین کند. پس از آن لاریجانی با نطق حمایتی خود از تریبون مجلس برای اولین بار در دفاع از ابقای یک وزیر سخن گفت و با صراحت در سخنانش به این نکته اشاره کرد که “معمولا در مواقع رای اعتماد و استیضاح در مجلس سخنرانی نمی کند، اما دفاع از وزیر اقتصاد را “لازم” دانسته است.

او با اعلام اینکه ” همکارانش کمی تندروی کردند”، خطاب به آنها گفت که لازم است مجلس به طرح استیضاح رای ندهد و از رای مشروط سخن گفت و افزود: “ممکن است کنار گذاشتن آقای حسینی به کشمکش بین مجلس و دولت منجر شود.” بدین ترتیب لاریجانی پیام و ماموریتش را به خوبی منتقل کرد تا نمایش دیگری از زد و بندهای حکومتی و بازی «بگم بگم» را به تصویر بکشد و احمدی نژاد را هم که با اطمینان از اینکه دست خالی از مجلس نمی رود، برنده روانه پاستور کند.

 

رد پای اختلاس در مجلس فرمایشی

خبر دیگر درباره اختلاس اینکه اگر نام های  حکومتی بیشتری با این پرونده گره می خورد. پس از آنکه علاء الدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کرد ” او و پسرانش نقشی در فساد مالی ندارند.”  در جلسات گذشته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس موضوع بازداشت علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون و پسرش مطرح شده است.

براساس اخبار رسیده به کلمه، علاء الدین بروجردی و پسرش در  هفته های گذشته در رابطه با شرکت زاگرس خودرو متعلق به متهم اصلی پرونده سه هزار میلیارد تومانی احضار و بازداشت شدند که  با دخالت علی لاریجانی رئیس مجلس  علاالدین بروجردی سریعا آزاد شده اما پسرش سه روز در بازداشت به سر برد. پسر وی از سهامداران شرکت زاگرس خودرو است.

گروه زاگرس خودرو بروجرد که واردات پروتن را از مالزی به ایران انجام می‌دهد از متهمان اصلی بزرگترین اختلاس تاریخ اقتصاد ایران است.

از سوی دیگر ، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای حفظ حیثیت کمیسیون خواهان استفعای بروجردی از ریاست کمیسیون شدند اما وی بر بی گناهی خود تأکید کرده است. خبرها حاکی از آن است که توضیحات وی اعضای این کمیسیون را قانع نکرده است. در عین حال مقرر شده درباره نقش بروجردی در این پرونده از محسنی اژه‌ای استعلام شود و در صورت تأیید اژه ای، وی استعفا دهد. بروجردی از کسانی است که در جریان  اعتراض  دلسوزان به وضعیت کنونی کشور  شدیدترین تهمتها را به میرحسین و کروبی زده بود.

همچنین چند تن دیگر از نمایندگان مجلس  نیز درگیر این پرونده هستند.

گزارشی که با تهدید احمدی نژاد سانسور شد حاوی چه اسنادی بود؟

حدودشش صفحه از گزارش کمیسیون اصل نود در باره پرونده اختلاس حذف شده است. این خبری بود که  رسانه ها در روزهای گذشته به آن اشاره کردند. اما پشت پرده این سانسور چه بود؟

به گزارش کلمه دوتن از نمایندگان عضو کمیسیون اصل نود به نام‌های نکونام و ابوترابی پیش از قرائت گزارش کمیسیون اصل نود در صحن علنی مجلس به دیدار احمدی‌نژاد رفتند. و او را در جریان گزارش قرار دادند.

احمدی نژاد با قرائت 6 صفحه از گزارش مخالفت می‌کند. اما این 6 صفحه حاوی چه اسناد و مطالبی است؟

در این صفحات سانسور شده نقش وزیران و نزدیکان احمدی‌نژاد در این پرونده شرح داده شده است. احمدی نژاد تهدید کرده که اگر این 6 صفحه قرائت شود او نیز اسامی مجلسیانی را که در باره آقای آریا سفارش کرده‌اند، منتشر خواهد کرد. این دو نماینده مذاکرات خود را به اعضای کمیسیون اصل نود گزارش می کنند و اعضای کمیسیون تصمیم می‌گیرند 6 صفحه مورد بحث را حذف کنند.

 جدال اقتدارگرایان شدت می گیرد؛ سرنوشت نامعلوم طرح سوال از احمدی نژاد

ظرف روز های آینده ممکن است چند تن از نمایندگان امضا کننده سؤال مجبور به پس گرفتن امضای خود بشوند و طرح سؤال از رئیس دولت بار دیگر منتفی شود.

پرونده های زیر بغل احمدی نژاد که به گفته علی مطهری تاکنون مانع نهایی شدن طرح سوال از او در مجلس شده  بود، به نظر می رسد بار دیگر این طرح را به بایگانی مجلس فرمایشی هشتم بسپارد.

احمدی نژاد تهدید کرده است اگر او را به مجلس بخوانند وی مفاسد برخی مسؤلان را در مجلس افشا خواهد کرد. وی به پرونده‌های فوق سری اشاره کرده است که در بخش خاصی در وزارت اطلاعات نگهداری می‌شود و او به هنگام سرپرستی موقت وزارت اطلاعات نسخه‌ای از کلیه ان ها تهیه کرده است.

پرونده هایی که پیش از این منتقدان احمدی نژاد به صراحت از آن سخن گفته اند. چنانچه علی مطهری در جلسه ای که به استفعایش از نمایندگی اختصاص داشت طی سخنانی خطاب به هیات رییسه مجلس گفته بود:” نمی‌توان گفت چون فردی تعدادی پرونده زیر بغل دارد و جسارت لازم را هم دارد همه باید مطابق میل او رفتار کنیم تا دوره‌اش به سر رسد.”

علاوه بر او محمد خوش‌چهره نماینده سابق مجلس نیز در گفت و گویی با روزنامه ملت هشدار داد همکاران محمود احمدی‌نژاد در “دوره‌ای که به دوره برزخ معروف شده” به خروج “پرونده های ویژه” از وزارت اطلاعات پرداخته اند.

وی پیش بینی کرد که نزدیکان رئیس دولت، در آینده با استفاده از این پرونده ها به افشاگری علیه مقام های حکومتی رقیب بپردازند.

منظور از دوره برزخ قهر 10 روزه احمدی نژاد است که حیدر مصلحی  و محسنی اژه ای وزیر اطلاعات را برکنار کرده بود و به گفته منتقدان، رئیس دولت در همین مدت کوتاه، که وزارتخانه بدون وزیر اداره می شده، اطلاعات مندرج در بسیاری از پرونده های حساس این وزارتخانه را استخراج کرده اند.

پیش از این نیز ۲۹ فروردین، سایت جوان آنلاین نزدیک به سپاه پاسداران با هشدار شدید نسبت به “بهره برداری سیاسی از اسناد و اطلاعات و تلاش برای خصوصی سازی آنان” توسط یک “جریان سیاسی خاص”، از مقاومت “مدیریت و بدنه نهادهای امنیتی” در مقابل این رویکرد خبر داده بود.


41 پاسخ به “بگم بگم های حکومتی و بسته شدن پرونده های فساد در معامله‌های پایاپای”

  1. ناشناس گفت:

    خیانتی که این مجلس کرد حتی دولت سراسر دروغ فعلی هم نکرد.

  2. ناظر گفت:

    همه این موارد قابل پیش بینی بود. آقای مطهری شوخی نمی کردند. واقعا یه مواردی هست که با ابروی این اقایون بازی میکند

    البته اگه ابرویی براشون باقی مونده باشه. یاحسین میر حسین

  3. ناشناس گفت:

    ان پرونده های زیر بغل و در ارشیو قاتلین خون شهدا .که در مجلس و نهاد ها جا خوش کرده اند میباشد

  4. جواد گفت:

    محمود خوب دست انهارا خونده ومی داند چگونه همه را بازی دهد این نتیجه ای است که ان اقا گفتن رای من به ایشان نزدیکتره پس نوشجان

  5. ناشناس گفت:

    …. آنهایی که بر اجرای قانون تاکید میکنند گوشه زندان. دزدان غارتگران خائنین در راس حکومت…..

  6. محمد گفت:

    … وقتی مشغول خوردن مردار هستند با هم دعوا می کنند 0

  7. سبز گفت:

    نفست حق
    عزت زیاد

  8. سبزيم و بي شمار گفت:

    باران كه ببارد،‌ كاري از چترها ساخته نيست.

    ما اتفاقي هستيم كه افتاده ايم.

  9. ناشناس گفت:

    وعده خدا،‌ نابودي شماها به دست خودتان است.
    براي نابودي تان لحظه شماري ميكنيم.

  10. رهبربصير گفت:

    دزد شريك دزد اموال ملت را چپاول ميكنند. چقدر رهبر ما با بصيرت بودند كه اينها را نديدند.

  11. ملتl گفت:

    … بالاخره روزی اینها توی تلویزیون علیه همدیگر صحبت می کنند انشاله 25/8/90 9بعد از ظهر پاسخ پ

  12. ناشناس گفت:

    رييس جمهور محبوب اقا كه از بقيه به اقا نزدبك تر بود واقعا چطور تو زرد درامد كه ته مانده ابروي اقا را هم برد ما كه براي اقايمان احترام قايل بوديم حالا چطور برابر سبزها كه تا ديروز ميگفتيم وابسته به امريكا و اسراييل هستند سر بلند كنيم خاك بر سر ما كه باند احمدي نژاد را دير شناختيم . زنده باد راه و روش مير حسين كه واقعا مصدق زمانه و 6 دانگ فكر و و جودش پاك و منزه است.

  13. ناشناس گفت:

    برنده همه ی جریانها علی لاریجانیه جنبش باید لاریجانی رو به خودش نزدیک کنه

  14. حسن گفت:

    اینها محض رضای خدا عاشق ولایت که نیستند یک عده کاسب هستند که هرجا سود بیشتر باشه همن جا جمع میشن امروز رهبر کاسب فردا با ژست عدالت پیش موسوی!هر جا نفع باشه اونجا هستند بروجردی لاریجانی ها ویزدی ها وجنتی هاو…..بیخودی رگ گردن برای حمایت از رهبر با بصیرت باد نمی اندازن فشار خون را بالا بدن براشان خرج داره تا از مقام عظمی نگیرند برای قضای حاجت هم از جاشان تکان نمی خورند فقط بیچاره اون مردم ساده دل ناآگاه…..

  15. ناشناس گفت:

    فکر کنید که اگر حسینی رای ابقا نمی آورد احمدی نژاد به چه پرونده هایی در وزارت اقتصاد دسترسی پیدا می کرد. مسئله اینجاست.

  16. همايون گفت:

    واقعاٌ بايد بحال اين نظام گريست . ادعا ميكند كه در مقابل آمريكا سر خم نميكند و بعد اسير شانتاژ يك آدم معمولي حقه باز ميشود .كجاست آن مشت پولادين سپاه و بسيج و ارتش در دفاع از انقلاب و راه امام . بسيج و سپاهي كه معترضين انتخابات را انگونه به خاك و خون كشيدند با خود ميگفتم ببين حالا با اين دزدان بيت المال چه خواهند كرد ولي دريغ از يك جمله اعتراض .آقاي بسيجي اعتراض به تقلب در انتخابات را با مردمت چنان كردي چطور شد در مقابل 3000 ميليارد تومان سكوت كردي . من اگر جاي تو بودم حتماٌ اسمم را عوض كرده و حد اقل اسم ايراني بر خود نميگذاشتم.
    اي سپاهي كه مدعي دفاع از انقلابي و با ماشين از روي هموطن معترض به انتخابات عبور ميكني گفتم با چنين فسادي حتماٌ كفن ها را بتن كرده و از خجالت اين دفاع جانانه رگهاي دستان را زده يكسره به بهشت ميرفتيد . اگر فردا امريكا هم حمله كنه اينها كنار دشمن قرار گرفته مردم ايران را ميكشند.قبول نداريد كمي صبر كنيد.

  17. سبز گفت:

    باز تکرار میکنم بی دلیل به او معجزه هزاره سوم نمیگویند . دزد که به دزد بزند شاه دزد است.
    اللهم اشغل الظالمین بالظالمین

  18. ناراحت گفت:

    خداروشکرمیکنم که این دزدها وخائنین به ملت اینجوربه جون هم افتادن.خیانتی که این وکیل الدوله هابه ملت کردندتوی تاریخ ثبت شد.مخصوصااون روزکه توی مجلس فریادمشمئزکننده مرگ برموسوی وکروبی سردادند

  19. داوود گفت:

    سوره انفال، آيات ٤٦ تا ٦١ را بنگريد. به دليل طولانى بودن ترجيح دادم كه اينجا تايپ نكنم.

  20. سمانه گفت:

    این از نفحات سحر است.حالا حالا باید دید.البته این مختص به دولت احمدی نژاد نیست همیشه بوده . تا قانون نباشد اینها ادامه دارد. اصلاح طلب و اصولگرا هم نمی شناسد

  21. مجتبي گفت:

    خاك بر سر ما با اين نماينده هامون ….. برماست كه برماست .

  22. 2011 گفت:

    به هر شکل ممکن با دروغ و تهدید . ثروت اندوزی .سبقت در اختلاس .می خواهند نظام اسلامی بر پا نگه دارند.

  23. فردوسی بزرگ گفت:

    همانا که آمد شما را خبر / که ما را چه آمد ز اختر به سر
    از این مارخوار اهرمن چهرگان / ز دانایی و شرم بی بهرگان
    از این زاغ ساران بی آب و رنگ / نه هوش و نه دانش نه نام و نه ننگ
    بسی گنج و گوهر پراگنده شد / بسی سر به خاک اندر آگنده شد
    شود خوار هرکس که هست ارجمند / فرومایه را بخت گردد بلند
    پراگنده گردد بدی در جهان / گزند آشکارا و خوبی نهان
    نشان شب تیره آمد پدید / همی روشنایی بخواهد پرید
    تبه گردد این رنج های دراز / نشیب دراز است پیش فراز

  24. جانم فدای ایران گفت:

    این به اصطلاح نمایندگان بعد راهپیمایی مردمی 25 بهمن بی شرمانه علیه همراهان بزرگوار جنبش سبز شعار مرگ بر مرگ بر

    سر دادند. امروز مگر چه اتفاقی افتاده که در برابر این حجم عظیم اختلاس ماست مالی می کنند. خوش رقص ها باز رسوا شدند.

  25. افشاري گفت:

    وقتي چندين هكتار زمين با آب و برق و ديوارو مجاني برادر آقاي لاريجاني همون كه رئيس حقوق بشر ايران است مفتي و به زور سند تهيه و در اختيار

    خود در ميارند چطور ميتونه جلو دولت به ايسته دروغ نگفته باشم حدود 95 درصد دفتر رهبر و دولت و مجلس دزد هستند پس نتيجه ميگيريم كه

    كار از بالا بالا ها خرابه واي بر مردم ساده لو

  26. آریا ایرانی گفت:

    روز بعد از مناظره احمدی نژاد با میرحسین موسوی پیامک هایی به صورت شوخی و طنز منتشر شد که روزی احمدی نژاد به رهبر معظم با بصیرت انقلاب می گوید:پرونده شما هم موجود است،بگم بگم.مطمئناً روزی خواهد آمد که این شوخی به واقعیت می پیوندد.روزی که متوجه خواهند شد:چقدر زود دیر می شود.

  27. آریا ایرانی گفت:

    روز بعد از مناظره احمدی نژاد با میرحسین پیامک های طنزی منتشر شد که احمدی نژاد روزی به رهبر معظم و بابصیرت و … انقلاب می گوید:پرونده شما هم موجود است.بگم بگم.روزی خواهد آمد که این شوخی به واقعیت تبدیل می شود.

  28. آریا ایرانی گفت:

    روز بعد از مناظره احمدی نژاد با میرحسین پیامک های طنزی منتشر شد که احمدی نژاد روزی به رهبر معظم و بابصیرت و … و همه چیز کامل انقلاب می گوید:پرونده شما هم موجود است.بگم بگم.روزی خواهد آمد که این شوخی به واقعیت تبدیل می شود.

  29. آریا ایرانی گفت:

    روز بعد از مناظره احمدی نژاد با میرحسین پیامک های طنزی منتشر شد که احمدی نژاد روزی به رهبر معظم و بابصیرت و … و همه چیز تمام انقلاب می گوید:پرونده شما هم موجود است.بگم بگم.روزی خواهد آمد که این شوخی به واقعیت تبدیل می شود.

  30. ناشناس گفت:

    مجلس هشتم و دولت نهم و دهم به اتفاق هم بزرگترين خيانتها را در حق ملت مظلوم ايران و نظام اسلامي مرتكب شدند.

  31. سبزهميشه سبز گفت:

    تمام حرفهاي آن سيدبزرگوار که واقيت داشت بالاخره به همه روشن شد همه مردم منتظريک جرقه هستند براي يک انفجاربزرگ سبز سبزها هميشه زنده اندوسربلندوهوشيار

  32. ميثم گفت:

    واقعا كه راست و با دروغ اميختيد هر چند كه اميد ندارم نظرم گذاشته بشه.خدا هدايتتون كنهو

  33. همایون (2) گفت:

    خوشم آمد . ! ( همایون )و ( آریا ایرانی )

  34. سيا گفت:

    من چه سبزم امروز اقايان بايد عبرت بگيرند باشد در اينده نزديك تمام دزديهايشان افشاء گردد

  35. ناشناس گفت:

    اگر بعضی ها یک جو و فقط یک جو تقوی و پرهیزکاری داشتند از اینکه بهترین و دانا ترین و آگاه ترین مردم ایران را بی بصیرت و ویروس خطاب کردند آب میشدند میرفتند زیر زمین. البته اینها خیال نکنند که خدا از وحشی گریها و ستم کاریهاو انحرافهای آنها غافل است و خیال نکنند که ملت آنها را فراموش خواهد کرد یا خواهد بخشید …

  36. محمد گفت:

    آقاي خامنه اي!
    براي نجات ايران استعفا بده و بگذار رهبري به دست شورايي منتخب مردمي اداره شود.
    رفتار و گفتار جنابعالي به ديكتاتوري نزدديك است .

  37. ناشناس گفت:

    تحلیل‌تان جالب بود اما در مورد بخش اول و رفت و آمد حجازی و سفارش وی به لاریجانی یک موضوع مهم و مبهم است: لاریجانی دفاعیه‌ی خود از وزیر را از روی برگه خواند و دفاعش پیش‌نویش شده بود. بنابراین این اتفاقات نمی‌توانست صبح آن روز رخ داده باشد زیرا وی فرصت چندانی برای نوشتن آن دفاع مطول نداشت و احتمالا این توصیه‌ها و تکاپو مربوط به روز پیش از آن است.

  38. ناشناس گفت:

    سیاه ترین دوره مجالس این کشور طی یکصد سال اخیر همین دوره اخیر میباشد.

  39. دادار گفت:

    تنها راه نجات جنبش عمومی مردم است باین امر بکوشیم مردم را همواره باید به صحنه مبارزه فرا خوا نددوره سکوت طولانی خطر خارجی را بیشتر میکند جنبش سبز باید هشیاربا شد

  40. م.ع.ر گفت:

    وای بر ما ایرانی ها
    که همواره باید منتظر یک معجزه باشیم…
    میر ما در حبس و ما داریم زندگیمون رو می کنیم با اینکه هر روز بیش از پیش به حقانیت ایشان پی می بریم ولی…
    از این سو هم که با بصیرت ها و زولالیون به جون هم افتادن…مگر اینکه اینها خودشون همیدیگرو از پا در بیارن والا از ما که کاری ساخته نیست.!

  41. ناشناس گفت:

    رییس جمهور محبوب اقا که از بقیه به اقا نزدبک تر بود واقعا چطور تو زرد درامد که ته مانده ابروی اقا را هم برد ما که برای اقایمان احترام قایل بودیم زنده باد راه و روش میر حسین که واقعا مصدق زمانه و ۶ دانگ فکر و و جودش پاک و منزه است.