سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نامه‌ی دهم نوری‌زاد به رهبری: دزدان و قاچاقچیان کارکشته کجا، و همت‌ها و باکری‌ها و خوبان سپاه کجا؟...
» "به جای سلاح و پول و پاسداران فربه از مال حرام، به خدا و به مردم تکیه کنید"

نامه‌ی دهم نوری‌زاد به رهبری: دزدان و قاچاقچیان کارکشته کجا، و همت‌ها و باکری‌ها و خوبان سپاه کجا؟

چکیده :ای عزیز، فریب این فربگان فرو مایه را نخوریم. نقاب اینان را اگر پس بزنیم می توانیم به چهره ی واقعی شان راه یابیم: چهره ی دزدان اموال مردم و قاچاقچیان کارکشته. با ریسمان اینان اگر به چاه جنگ داخل شویم، درنیمه راه، ما و شما را وا می نهند و با پولهای بالا کشیده به هرکجا گریز می کنند. اینان کجا و همت ها و باکری ها و خوبان سپاه کجا؟ چربی مال حرام از اینان، حرامیانی برآورده که حاضرند برای منافع شخصی شان به هر رفتار غیرانسانی دست بزنند....


محمد نوری زاد دهمین نامه خود را خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای منتشر کرد. او در بخشی از این نامه می‌نویسد: «ای عزیز، فریب این فربگان فرو مایه را نخوریم. نقاب اینان را اگر پس بزنیم می توانیم به چهره ی واقعی شان راه یابیم: چهره ی دزدان اموال مردم و قاچاقچیان کارکشته. با ریسمان اینان اگر به چاه جنگ داخل شویم، درنیمه راه، ما و شما را وا می نهند و با پولهای بالا کشیده به هرکجا گریز می کنند. اینان کجا و همت ها و باکری ها و خوبان سپاه کجا؟ چربی مال حرام از اینان، حرامیانی برآورده که حاضرند برای منافع شخصی شان به هر رفتار غیرانسانی دست بزنند.»

این جهادگر و مستندساز روایتگر دفاع مقدس که نامه خود را با عنوان «دزدان اطلاعات و دزدان سپاه» منتشر کرده، با اشاره به اسنادی که گفته می‌شود احمدی نژاد و نزدیکانش از وزارت اطلاعات دزدیده‌اند و با آنها به باج‌گیری از رهبری و دیگر سران نظام می‌پردازند، یادآور شده است: «برای احمدی نژاد، قدرو قیمتِ اسرار و اسناد برداشته شده از وزارت اطلاعات، همسنگ تریلیاردها پول و فرصتی است که او و اطرافیانش دراین مدت از هرکجای این مملکتِ بی بزرگتر بالا کشیده اند. اکنون این اوست که  با همین اسناد ربوده شده، انگشت صغیر و کبیر ما و شما را به زیر پتکِ زیرکیِ خود برده است. حالا دیگرفلان شخصیت برجسته ی کشور یا  فلان آیت الله پرطمطراق یا فلان آیت الله زاده ی پرنفوذ مگر می توانند به او چپ نگاه کنند؟ چپ نگاهش کنند، حیثیت آلوده و دروغین شان را با فشار یک دکمه برملا می کند. که: “اگر بنا بر غرق شدن من است، چرا همگی با هم غرق نشویم”؟ این کلاه گشاد، درست آن زمانی به سر برجستگان ما و ماموران بظاهر تیز هوش وزارت اطلاعات رفت،  که آنان با لذت و کیفوری، مستغرقِ شنودِ مکالماتِ خصوصیِ مردم بودند و خط قرمزهای امنیتی کشور را تا حدّ مسخره ی شرکت چند جوان در یک مجلس دعای کمیل تنزل داده بودند.»

وی همچنین با تاکید بر اینکه به زودی فیلم مورد اشاره در نهمین نامه خود به رهبری را ارسال خواهد کرد تا «مشاهده بفرمایید تا بدانید هیولاهای وزارت اطلاعات و سپاه تا کجاهای مرز حیوانیّت پیش می دوند، و همزمان، همه ی فضاحت های جاریِ خود را به اسم خودِ شما، آری به اسم خود شما سکه می زنند» همچنین نوشته است: «ماموران ما و شما در اطلاعات و سپاه،  که رفت و آمدها و تلفن های من و خانواده ام را تحت نظر اسلامیِ خود دارند، حتما شنود کرده و می دانند: بعد از انتشار نامه ی نهم، درمحله ی جماران تهران، رابطِ ایرانیِ یکی از کمپانی های معروف و شناخته شده ی فیلمسازی آمریکا، با من ملاقات کرد و مبلغ پنج میلیون دلار برای فیلم “محرمانه برای رهبرم” و مبلغ پانصد هزار دلار برای فیلمنامه اش  پیشنهاد داد. می دانید به او چه گفتم؟  گفتم: ” سپاس از پیشنهادتان، ما اما هدیه ای را که به کسی تقدیم کرده ایم، به هزار برابر قیمتش به دیگری نمی فروشیم. به او گفتم: من این فیلم را به نیت رهبرم ساخته ام و جز به او به احدالناسی نخواهم داد”.»

متن کامل این نامه را به نقل از وب‌سایت رسمی نوری‌زاد بخوانید:

 

به نام خدایی که دزدان را دوست ندارد

سلام به رهبر گرامی ما حضرت آیت الله خامنه ای

من با اجازه ی حضرتعالی تا روز انتخابات – اسفند ماه آتی – هفته ای یک نامه برای شما خواهم نوشت. گرچه خود می دانم این نامه ها آنجا بها دارند که توسط حضرت شما مورد اعتنا قرار گیرند. نیز این را می دانم که بهای واقعی این نامه های به هیچ گرفته شده، ثبت در سینه ی مردم ما و تارکِ تاریکِ تاریخِ این مرز و بوم است. اگر موافق باشید من برای هرنامه ای که برای شما می نگارم، یک عنوان خاص اختیار می کنم تا  نوشته ام از همان عنوان اصلی روح بگیرد. عنوان نامه ی دهم خود را ” دزدان اطلاعات و دزدان سپاه” نهاده ام. شاید به این دلیل که: قرار بود این دو دستگاه اسلامی و شیعی، جلوی دزدی ها را بگیرند نه این که خود بدان روی برند.

رهبرگرامی،

مرا در این قحطستان بزرگِ آرزوهای انقلاب، درمیان پاسداران  و بسیجیان، دوستانی است بس بزرگ که من جانم را فدای آنان می کنم. دوستانی که با ادب اند، فهیم اند، انسان اند، مردمی اند، واز شرمِ رنج های جاریِ مردم، روزی هزار بار می میرند و زنده می شوند. پاسداران و بسیجیانی که پاک اند، شریف اند، از مال دنیا به مختصری قناعت کرده اند، نه دزدند، ونه با دزدان داخل سپاه، شریک و همراه اند، بل بخاطر اعتراض های فراوان و فروخورده شان، اغلب منزوی و درحال دق کردن اند.

با اطمینان می گویم که در اطلاعات نیز، انسان های درستکار و فهیم و پاک فراوانند. عزیزانی که از کج رفتاری های همکارانشان می گدازند. مثلا ماموری که بازجوی اصلی و دیو صفتِ مرا کمک می کرد و دستیار او بود، همینگونه بود. انسان و با ادب. یکی دیگر که از من می خواست به او” دکتر” بگویم نیز با ادب و متفاوت بود. با این همه اما اراده ی این دو دستگاه نظامی و اطلاعاتی، بیش از آنکه در دست درستکاران باشد، دردست دیگرانی است که من بنا دارم در این نامه به تراشه ای از رفتار آنان اشاره کنم.

دریغ که جناب شما و خانواده ی محترمتان از آن روی که در محافظت شدید قوای امنیتی به سرمی برید، از برکات جاریِ برادران سپاه و سربازان گمنام امام زمان برخوردار نیستید. واین بی بهره گی شاید ما و شما را در دو سوی یک زندگیِ  نا متجانس نشانده است. مثلا درخانه ی شما ” شنود “ی درکار نیست تا اگر با تلفن از حال و روز دوستی و آشنایی و همسر شهیدی جویا می شوید، فردای همان روز، همان صحبت صمیمی را برای شما سند کنند و شما را در تنگنای  یک معامله ی ناخواسته قراردهند.

ویا درخانه ی شما دوربینی کار نگذاشته اند تا خصوصی ترین رفتار شما را، آنگاه که دستی به سرهمسر خویش می کشید یا از شنودن لطیفه ای غش غش می خندید یا چیزی می خورید و چیزی دود می کنید و چیزی را جابجا می کنید، همان ها را فیلم کنند و برای رسیدن به حاجت های سخیفشان، شما را به انتشار آن فیلم ها تهدید کنند.

یا شما درهمان خانه ی ساده ی خود – که من به سادگی اش ایمان دارم – خیالتان از بابت فرزندانتان آسوده است که صبح اگر بیرون می روند، حتما شامگاه همان روز به خانه باز می گردند. ومثلا درمیانه ی راه، همسر و دخترجوان شما را به زندان اوین فرا نمی خوانند تا پنج ساعت تمام، به اسم “پاره ای توضیحات”، خصوصی ترین مسائل خانوادگی را با همسرشما، و مسائل رختخوابی را با دختر شما درمیان بگذارند. درست همان کاری که سربازان گمنام امام زمان و برادران سپاهی با همسرمن و با دخترجوان من کرده اند. محض اطلاع جناب شما بگویم: معمول براین است که این مامورانِ شیعی ما، مخفیانه گفتگوهای خود با مطلعین و متهمین را ضبط می کنند. دستور فرمایید گفتگوی ضبط شده ی بازجوی هیولای مرا با دختر جوانم برای شما پخش کنند تا خود با دو گوش مبارکتان سخنان این هیولای جنسی و روانی را بشنوید تا به نمونه ای از برکاتِ جاریِ امثال او وقوف یابید.

رهبرگرامی،

درفهم من، دزدان اطلاعات و دزدان سپاه، دردو وجهِ همجوار قابل تعریف  اند. وقتی می گوییم : دزدان بانک یا دزدان اتومبیل، کنایه از آن قسم دزدانی داریم که در ربودنِ پول های بانک یا سرقت اتومبیل متبحرند. در دزدان اطلاعات و دزدان سپاه، قصدِ نخستِ من اشاره به دزدانی است که اطلاعات و سپاه کشورمان را زیر بغل زده و دزدیده اند. وگرنه با اعتنا به مختصاتی که ما از اطلاعات و سپاه در نظام دینیِ خویش تعریف کرده ایم،  این دو، سراپا درستی و هوشمندی و دوراندیشی و سرشار از خصلت های ناب انسانی و ایمانی اند و نمی توانند و نباید به انواع زشتی ها آلوده باشند و دست به غارتِ حیثیت و اموال مردم ببرند.

پس حتما یک جماعتی، چه از بیرون و چه از داخل، این دو دستگاه شایسته را دزدیده اند و آنها را به ریخت مطلوب خود آراسته اند. مثل همین کاری که آقای احمدی نژاد با جنازه ی وزارت اطلاعات کرد و درآن دوسه ماه سرپرستی اش، دست به اعماق واسرار این وزارتخانه برد و برای روزهای مبادای خود، اسناد و مدارکِ دلخواه را یکجا در چمدان مخصوصش ریخت و آن ها را به یک جای امن بُرد.

احمدی نژاد نیک می دانست  فضاحت های  سیاسی و پولی او خواه ناخواه آشکار خواهد شد.  و نیک تر می دانست اگر دستش از سند و مدرک تهی باشد، جماعت اشقیا جِرواجِرش می کنند و هرتکه اش را به یک برهوتِ پرت  پرتاب می کنند.

احمدی نژاد تاریخ مصرف داشت. این را خودش خوب می دانست. او می دانست که ما او را برکشیده ایم تا با اعتنا به روان نامتعادلش، برتابوت اصلاح طلبان میخ بکوبد. او باید از این ماموریت تکرار نشدنی، بار می بست و گودال شخصیت متزلزلش را با کیسه های بی زبان پولِ مردم پُر می کرد. کیسه هایی که می توانست  به قَدَرقدرتیِ اومنجر شود.

نیزاو می دانست تاریخ مصرفش به زودی  سرخواهد رسید و در یکی از سفرهای مکرراستانی به تیرغیبی ازپا درمی آید. ونیز می دانست رقیبِ صاحب سبک او در شگردِ خود کارآمد است و فی الفور از جنازه ی او هزار مجلس روضه و تجلیل برمی سازد و برای فرزند برومند سمنانیان گنبد و بارگاهی برمی افرازد. پس وی چه باید می کرد؟ من که می گویم: باید به او حق داد. شاید اگر ما نیز جای او بودیم، همین دزدی از وزارت اطلاعات را کم هزینه تر از سایر گزینه ها می یافتیم.

اسناد به غارت رفته از وزارت اطلاعات، گردنِ احمدی نژاد را دربزنگاه مرگ، از زیر تیغه ی گیوتین ما به در بُرد و بازی باخته را به نفع او رقم زد. اکنون، برگ های برنده  در دست اوست. او علیه هرکس که شما از او اسم ببرید سند دارد. از رییس مجلس و خاندان او گرفته  تا جنابان رضایی و قالیباف و یک به یک نمایندگان آلوده ی مجلس و آیت الله های صاحب نام و آقا زادگان خوش بر و روی و سرشناس.

برای احمدی نژاد، قدرو قیمتِ اسرار و اسناد برداشته شده از وزارت اطلاعات، همسنگ تریلیاردها پول و فرصتی است که او و اطرافیانش دراین مدت از هرکجای این مملکتِ بی بزرگتر بالا کشیده اند. اکنون این اوست که  با همین اسناد ربوده شده، انگشت صغیر و کبیر ما و شما را به زیر پتکِ زیرکیِ خود برده است. حالا دیگرفلان شخصیت برجسته ی کشور یا  فلان آیت الله پرطمطراق یا فلان آیت الله زاده ی پرنفوذ مگر می توانند به او چپ نگاه کنند؟ چپ نگاهش کنند، حیثیت آلوده و دروغین شان را با فشار یک دکمه برملا می کند. که: “اگر بنا بر غرق شدن من است، چرا همگی با هم غرق نشویم”؟

رهبرگرامی،

این کلاه گشاد، درست آن زمانی به سر برجستگان ما و ماموران بظاهر تیز هوش وزارت اطلاعات رفت،  که آنان با لذت و کیفوری، مستغرقِ شنودِ مکالماتِ خصوصیِ مردم بودند و خط قرمزهای امنیتی کشور را تا حدّ مسخره ی شرکت چند جوان در یک مجلس دعای کمیل تنزل داده بودند.

تجسم این که ماموران اطلاعاتی و سپاهی یک نظام شیعی، مانند دزدان و نابکاران، به حریم خصوصی مردم سرفرو برده باشند و همانند انسانهایی که از حداقل مراتب انسانی بی بهره اند، خصوصی ترین مکالمات روزمره خانواده ها را شنود و سند کنند و از لذت استماعِ مستمرِصحبتِ یک مرد با همسرش یا دو نفر که هفت پشت با هم غریبه اند، در پوست نگنجند، وتجسم این که همینان اموال بی زبان مردم را بدزدند و برای اقرار گرفتن از یک متهم، او را با ناسزاهای رکیک و چندش آور بنوازند و خود متهم را با شیوه های تلخ و ناگفتنی  بزنند و شکنجه کنند، و بالاتر از همه ی اینها، آدم بکشند،  بله آدم بکشند، تجسم یک چنین دنائت آشکار، ناممکنی است که در این دیارِ فلک زده، امکان و مظهریت یافته است.

آری، نه همه، اما جماعتی از ماموران وزارت اطلاعات ما، و جماعتی از پاسداران ما که اختیارات کلی این دودستگاه با آنان است، اینگونه اند. ما زحمت و درستی و درستکاری کارکنان و ماموران مومن و انسانِ این دو دستگاه را قدر می دانیم و همیشه ی خدا از آنان امتنان داریم. اما آنچه که من دراین نوشته بدان اعتنا بسته ام، حرامیان و دزدان سرِ گردنه ی اطلاعات و سپاهند. کسانی که اکسیژن خود را با شنود مکالمات  کاملا خصوصی مردم و با فرو شدن به حریم مطلق زندگیِ مردم فراهم می آورند. اینان متهم را در ورطه ای از هول و هراس، به سلول های تنگ انفرادی می افکنند و در همان ورطه،  او را به  گودالِ اقرار گیریِ هایی که با  تهدید و فحش و ارعاب و ضرب و شتمی سخت توفنده همراه است  فرو می اندازند.

این رویه ی متداول دستگاه اطلاعاتی و اخیرا سپاهی ما، از آن روی باور کردنی نیست که در نظام شیعی ما، فروشدن به  نکبت های اینچنینی، یک بی تعریف بزرگ، و اساسا  گناهی نابخشودنی است. گرچه بازجوی کودنِ من برای پاکسازی دستگاه خود از دنائت بازجویانی که برسر همسر سعید امامی فضاحت و اشمئزاز باریده بودند، گفت: آنها نفوذی خاتمی در وزارت اطلاعات بودند، اما آن سوتر از این سخن طنزِ بازجویِ بی سواد و بی ادب من، می شود با مرور آن فضاحت و اشمئزاز، به روان آلوده، و به بیماری های جنسی، وبه استعداد دستگاه اطلاعاتی ما در برآوردنِ یک چنین هیولاهایی یقین کرد. متاسفانه سپاه نیز از این نکبت مستمردور نماند و به آغوش هرزگی های سیاسی و اقتصادی و امنیتی فروشد و آنهمه اعتبار و سابقه و ارزش های نورانی اش را تباه ساخت، و با همه ی امیدهایی که برانگیخته بود، در زیر بغل دزدانِ صاحب شِگرد جا گرفت و به فهرست دزدان و دزدیده شدگان تاریخ سرزمین ما پیوست.

رهبرگرامی،

از دهان مبارک خود شما شنیدیم که روزی روزگاری به یک مرجع صاحب نام خبربردند: یک روحانی دزدی کرده و مردم او را دستگیر کرده اند. گفت: نگویید یک روحانی دزدی کرده، بل بگویید یک دزد به لباس روحانیت فرو شده و دزدی کرده. این حکایت، همان است که بعدها دستمایه ساخت فیلم “مارمولک” شد و از جانب آدمها و دستگاههای ذی نفوذ تحمل نشد. بله، درمورد سپاه  نیز معتقدم جماعتی، چه از داخل و چه از خارج، به لباس سپاهی و غیرسپاهی درآمدند و با ورود به تشکیلات این یادگارغبار گرفته ی سالهای انقلاب و جنگ، هویت ناب و بی بدیل آن را از بدنه اش جدا کردند و پوسته ی آن را در چمدان شخصیِ خود فشردند و این چمدان پراز اسلحه و اختیار را به دارایی های مطلق خود افزودند.

مگر می توان تجسم کرد که سپاهیان جبهه دیده و شهید دیده ی ما، از هزار اسکله ی بی نشان، شب و روز، مشغول قاچاق انواع کالاهایی باشند که مثلا رُژ لبِ بانوان یکی از آنها باشد؟  یا همین سپاه، آنچنان غلیظ، با مسائل اقتصادی و سیاسی و اطلاعاتی و امنیتی دربیامیزد که گویا اساسا ورود به  این حوزه های ممنوعه، جزیی از شاکله ی حتمی و هویتی او بوده است؟

این از معنا و وجه نخستِ دزدان اطلاعات و سپاه. وجه و معنای دیگر، به دزدی های رایج این دو دستگاه مربوط است. که البته روح این دو دزدی، یکی است و تنافری درمیانشان به چشم نمی خورد. دستگاههای اطلاعاتی و سپاهی ما که باید درهر تحرک و تصمیم و بیانیه شان، روح ظریف و حساس و شایستگی ها و بایستگی های شیعی و انسانی شان متجلی باشد، به آنچنان تناقضی ازعهد اولیه ی خویش درافتاده اند که دست هفتاد دستگاه پلید و کافر و خدا نشناس را از پشت بسته اند.  جوری که دزدان اطلاعات و دزدان سپاه، آن سوتر از دزدی های تریلیاردی شان، از اموالِ معمولِ مردمی که به اسم متهم  بازداشتشان می کنند نیز چشم برنمی گردانند.

همین اکنون، هزاران وسیله و ابزار و حتی هزاران دستگاه کامپیوتر خانگی و حرفه ای و هزاران آلبوم خصوصی و اثاثیه ی بی ربط مردم توسط دزدان اطلاعات و دزدان سپاه از خانه ها و دفاتر و انبارهای خانگی مردم برداشته و برده شده است و تاکنون بدانها باز گردانده نشده است.

طنزی که از آن ادا و اطوار قانون، و لابد مسلمانی مستفاد می شود این است که دزدان اطلاعات، به هنگام برداشتن اموال مردم، یک صورتجلسه ی سوری از لوازمِ برداشته شده تنظیم می کنند و از افراد حاضر در خانه یا محل کار می خواهند پای آن صورتجلسه ی دروغین را امضا کنند. صورتجلسه ای که یک نسخه  و یک برگ بیش نیست و دزدان اطلاعات جلوی چشمِ بُهت زده ی اهل خانه، آن یک نسخه را نیز با خود می برند.

دزدان سپاه اما ادا و اطوار مسلمانی خود را کامل تر کرده اند. این صورتجلسه را در دونسخه تنظیم می کنند و یک نسخه اش را به اهل خانه می دهند. صورتجلسه ای که هیچ اعتبار قانونی ندارد. وشما که مالباخته ی این معرکه اید، نه نام و نشانی از سپاه در برگه ی صورتجلسه می بینید و نه محل مراجعه ای و نه تلفنی برای پیگیری. از این دهشتناک تر وقتی است که لاشخورهای اطلاعات، درغیاب خانواده، آری درغیاب خانواده، آری در غیاب خانواده، به خانه ی متهم سیاسی داخل می شوند و هرآنچه را که سیرشان کند برمی دارند و می برند و هیچ رد و نشانه ای نیز بجز اموال ربوده شده، والبته میکروفن های سوزنیِ شنود، از خود بجای نمی گذارند. اطمینان دارم سخن این کمترین را باور خواهید فرمود. چرا که در قاموس مسلمانیِ ما، مسئول بالا دست هرتشکیلات نیز، درقبال اعمال نیک و بد کارکنان و مامورانِ آن دستگاه مسئول است.

داستان غمبار این دزدی ها و نامسلمانی ها درباره ی خود من نیز رخ داده است. دزدان اطلاعات بیش از دوسال است که چهار دستگاه کامپیوتر و آلبوم هایی از عکس های خانوادگی و کاملا خصوصی و لوازم دیگر مرا از خانه و محل کارم برداشته و برده اند و تا کنون پیگیری های من برای بازپس گرفتن آنها  بجایی نرسیده است. از دزدان سپاه بگویم: همانگونه که در نامه ی نهم برای جناب شما نوشتم، در خلوت و درسکوت خبری، برای آگاهی شخص شما، فیلمنامه ای از هرزگی های اطلاعات و سپاه و دستگاه قضایی پدید آوردم با نام ” محرمانه برای رهبرم”. و همان را با هزینه ی شخصی ام ساختم. درهشتادمین روز فیلمبرداری، دزدان سپاه به خلوت من داخل شدند و همه ی ابزار کاری و حرفه ای مرا، و آثار دیگری را که به خیال خامشان سند مجرمیت من بود، بارکردند و بردند.

اینجا نیز پیگیری های من برای بازپس گیری ابزار کارم بجایی نرسیده است. خنده دار این که به یکی از کارکنانِ دزدستانِ بزرگِ سپاه که با من تماس گرفته بود گفتم : دوست عزیز، وجهِ ریالیِ اجاره ی وسایلی که از من برداشته اید و برده اید روزانه یکصد هزار تومان است. وبه او گفتم: شما هرچه از کامپیوترو حافظه ی “هارد”های من می خواهید بردارید و خود این دستگاهها  را به من بازگردانید. که او مثل آدم های منگ به من گفت : عجب، ما فکر می کردیم این وسایل مال خودتان است. فکر نمی کردیم این ها را اجاره کرده باشید!

رهبرگرامی،

ماموران ما و شما در اطلاعات و سپاه،  که رفت و آمدها و تلفن های من و خانواده ام را تحت نظر اسلامیِ خود دارند، حتما شنود کرده و می دانند: بعد از انتشار نامه ی نهم، درمحله ی جماران تهران، رابطِ ایرانیِ یکی از کمپانی های معروف و شناخته شده ی فیلمسازی آمریکا، با من ملاقات کرد و مبلغ پنج میلیون دلار برای فیلم “محرمانه برای رهبرم” و مبلغ پانصد هزار دلار برای فیلمنامه اش  پیشنهاد داد. می دانید به او چه گفتم؟  گفتم: ” سپاس از پیشنهادتان، ما اما هدیه ای را که به کسی تقدیم کرده ایم، به هزار برابر قیمتش به دیگری نمی فروشیم. به او گفتم: من این فیلم را به نیت رهبرم ساخته ام و جز به او به احدالناسی نخواهم داد”.

من به زودی این فیلم را به همراه نامه ها برای جناب شما ارسال می کنم. آن را مشاهده بفرمایید تا بدانید هیولاهای وزارت اطلاعات و سپاه تا کجاهای مرز حیوانیّت پیش می دوند، و همزمان، همه ی فضاحت های جاریِ خود را به اسم خودِ شما، آری به اسم خود شما سکه می زنند.

دریغ که جناب شما را از طعم زندگی ما  نصیبی نیست. زندگی در ورطه ی شنودِ نامحرمانِ اطلاعات و سپاه، زندگی با مراقبانی که اندرونی شما را نیزمی کاوند، زندگی در گودال بیم وهول وهراس، زندگی با صحبت های درگوشی، و گوشی های مخفی شده در یخچال، رفت و آمدهای تحت نظر، آه، چه می  گویم؟ شما در رختخواب ودرکنار همسرتان غنوده اید، با این احساس که برادران گمنام و سپاهی ما به شما زل زده اند. راستی به ما می فرمایید ما با ظهورِاین انقلاب، به سمت کدامین مقصود خیز برداشته بودیم؟

بگذریم، متاسفانه در هروله ای که دزدان اطلاعات و دزدان سپاه مشغول آنند، وجه سومی نیز بر دزدی های آنان مترتب است. اینان، آن سوتر از دزدی اموال مردم، به یک دزدی رنج آور وخفت بار دیگر نیز دست برده اند که اگر دزدی اموال مردم را بشود به یک جوری مصالحه و جبران کرد، مرمت و بازآفرینیِ این دزدی اخیر با هزار ترفند ارضی و سماوی ممکن نیست. وآن: دزدی از اعتماد مردم است ودزدی از باورها و اعتقاد مردم. دراین میان، بدیهی است که نه اعتماد مردم را، ونه آن اسلام جِرواجِرنگون بخت را می توان به جایگاه اولیه اش باز بُرد.

اگر موافق باشید در حضور حضرت شما با خودِ این دزدان صاحب شگرد صحبت کنم. که: ای دزدان اطلاعات و ای دزدان سپاه، اموالی را که از زندگی مردم و از فرصت های خاص و از نفت دارو و مخابرات و اسکله های قاچاق و معدن و هزار جنس جوراجور و از هزار هزار پیمان  بدون مناقصه برداشته وبرمی دارید، گوارای وجودتان.  بردارید و بخورید و خوش باشید. اما شما را بخدا که نه، شما را به آن آرمان های سرنگون سالهای خوب عاشقی سوگند، بیایید و این ته مانده ی اعتقاد و اعتماد مردم را بیش از این مخراشید. اجازه بدهید یک ذره از اسلام و خدا و اخلاق ونور و اینجور چیزها برای نسل های بعدی ما بماند تا کورسویی از آن به روانِ خراش خورده ی مردم ما بتابد. بیایید و این یک تقاضای عاجزانه ی ما را اجابت فرمایید. اگر که هنوز باوری از خدا و پیغمبر و قرآن و شهید که نه، رطوبتی از انسانیت و آزادگی در شما باقی ست!

رهبرگرامی،

این روزها آمریکا و اسراییل و متحدان اروپایی شان  فرصتی یافته اند تا یکبار برای همیشه از شرّ ما خلاص شوند. آنان از احتمال یک برخورد نظامی با ما سخن می گویند. همان کاری که با صدام و قذافی کردند. هرچه باشد ما نیز مثل عراق و لیبی از جهل و از نفت سرشاریم و زمستان های سرد این روزها طمع گردنکشان بین المللی را برانگیخته است. هزینه ای می کنند و چند تا بمب و راکت می اندازند و با جابجا کردن آدمها، دست روی چاههای نفت ما می گذارند. کاسبی از این بالاتر؟ همان کاری که با عراق کردند. وهمان کاری که با لیبی می کنند.

مباد با اعتنا به همین پاسداران و اطرافیانی که من گوشه ای از خصوصیات آنان را برای آگاهی جناب شما ترسیم کردم، ما و شما تحریک شویم و برطبل جنگ بکوبیم و خود و مردم خود را به چالشی دراندازیم که ورود آن با ما باشد و خروجش اما با دیگران؟ دیگرانی که اتفاقا برای درهم پیچیدن طومار ما سالهاست چشم به راه یک چنین فرصتی هستند. مباد شعارهای پوک این جماعت در جناب شما شوری پدید آورد و ما وشما را برای برای برون رفت از اوضاع درهم پیچِ داخلی، دست بدامان جنگی کند که دود پایانش از همین اکنون درچشم ماست؟

اکنون ما و شما در داخل کشور به تنگنای معترضان، و دزدهای تریلیاردی دولتمردان، و آلودگی مجلسیان، و فَشَل شدن دستگاه قضایی مبتلاییم. واین یعنی ” تعطیلی روند کلی مملکت”. ورود به یک جنگ ناگهانی می تواند تا مدتی صدای معترضان ما را فرو بنشاند و برای ما و همین پاسداران و مامورانِ طرفدارِ ما فرصتی اضطراری پدید آورد تا هرسری را که به دیدنش متمایل نیستند به ساطور انتقام بسپرند و یک چند روزی نفس به راحت بکشند.

با شرمندگی می گویم: ای عزیز، فریب این فربگان فرو مایه را نخوریم. نقاب اینان را اگر پس بزنیم می توانیم به چهره ی واقعی شان راه یابیم: چهره ی دزدان اموال مردم و قاچاقچیان کارکشته. با ریسمان اینان اگر به چاه جنگ داخل شویم، درنیمه راه، ما و شما را وا می نهند و با پولهای بالا کشیده به هرکجا گریز می کنند. اینان کجا و همت ها و باکری ها و خوبان سپاه کجا؟ چربی مال حرام از اینان، حرامیانی برآورده که حاضرند برای منافع شخصی شان به هر رفتار غیرانسانی دست بزنند.

دوستانه بگویم که اینان، بقدر یک سال نوری با پاسداران سالهای عاشقی فاصله دارند. اگر درآن دفاع هشت ساله ما توانستیم تا خود خورشید سفر کنیم و سهمِ نورِ خود را از آسمان خدا ابتیاع کنیم، این به مدد مردانِ آسمانی سپاه، و جوانان و پیران پاکنهاد و برومند بسیج، و ارتشیان مومن و میهن دوست آن سالها بود. امروز همه ی آنان یا رفته اند یا منزوی اند یا از دست همین بظاهرپاسدارانِ مال مردم خور و قاچاقچی درحال دق کردن اند.  آن سوتر از اینان، مردم نیز آن مردم سابق نیستند. مردمان افسرده و پریشان و پراکنده ی امروز کجا و عاشقان و بهم پیوستگان دیروز کجا؟ بیایید و بجای تکیه به سلاح و پول و پاسداران فربه از مال حرام، به خدا و به مردم تکیه کنید. نوراینجاست. برکت اینجاست. و عاقبت بخیری نیز. والسلام

با احترام: محمد نوری زاد – هفدهم آبان ماه سال نود


122 پاسخ به “نامه‌ی دهم نوری‌زاد به رهبری: دزدان و قاچاقچیان کارکشته کجا، و همت‌ها و باکری‌ها و خوبان سپاه کجا؟”

  1. سارا گفت:

    يکم
    آهني را که موريانه بخورد نتوان برد ازو به سيقل زنگ
    به سيه دل چه سود خواندن وعظ ” نرود ميخ آهني در سنگ”
    دوم
    اگر شخص مورد خطاب نامه يعني رهبر، و جماعت سپاهي و اطلاعاتي فکر ميکنند با افروختن جنگ مردم در برابر خارجيان متحد خواهند شد فقط ميتوانم بگويم اين تنها خيالي است خام چرا که ديگر آن بيگانه هزار بر کم شرتر از اين آشناي جمهوري اسلامي است.

  2. ناشناس گفت:

    درود بر شما و درود بر همسر و دختر مبارز و بزرگوار شما
    دیکتاتورها یکی پس از دیگری می میرند

  3. ناشناس گفت:

    آيا مي‌دانيد که اگر شخصي 200 سال عمر کند و هرماه ده ميليون تومان خرج کند، در طي 200 سال به 24 ميليارد تومان نياز خواهد داشت؟
    آيا مي‌دانيد آقاي احمدي‌نژاد 340 هزار ميليارد تومان را از درآمد هاي نفتي بر باد داده است؟ (بانک مرکزي – وزارت نفت – روزنامه سرمايه 17/12/87 و 06/03/88)
    آيا مي‌دانيد که در طول تاريخ 4000 ساله ايران هيچوقت اين ثروت براي ايران بوجود نيامده بود؟
    آيا مي‌دانيد که در جنگ 8 ساله؛ سالانه بطور متوسط 125 ميليارد دلار خسارت به کشور وارد شد،اما عملکرد احمدي‌نژاد باعث شد سالانه 188 ميليارد دلار خسارت به کشور زده شود؟(جدول متن ثروت هاي ملي بر باد رفته در همين مطالب عملکرد اقتصادي)

    آيا مي‌دانيد خسارت دولت احمدي‌نژاد در اقتصاد، حدود 75 درصد جنگ 8ساله با صدام بوده و خسارت هاي اجتماعي، علمي و معنوي و فرهنگي و سياسي آن قابل محاسبه نيست؟(جدول متن ثروت هاي ملي بر باد رفته در همين مطالب عملکرد اقتصادي)

    آيا مي‌دانيد که خسارت اقتصادي احمدي‌نژاد آنقدر زياد است که به هر خانواده ايراني بيش از 5/1 کيلوگرم طلا مي رسيد؟ (مقاله فرصت سوزي ها و خسارات اقتصادي احمدي‌نژاد)

    آيا مي‌دانيد که لايحه چند همسري را دولت احمدي‌نژاد به مجلس تقديم کرده بود تا بصورت قانون درآيد؟ (سايت مجلس)

    آيا مي‌دانيد که ساخت پالايشگاه هاي نفت در دولت احمدي‌نژاد، سالانه 5/1 درصد پيشرفت داشته و با اين حساب 67 سال طول مي کشد تا ساخته شوند؟(روزنامه سرمايه 14/02/88)
    آيا مي‌دانيد که دارندگان سهام عدالت بابت قسط هاي دو سال 86 و 87 حدود 200 هزار تومان به دولت بدهکارند، اما دولت براي جمع آوري راي، 80 هزار تومان سود آنها را پرداخت مي کند و پس از به قدرت رسيدن، اقساط را دريافت خواهد کرد؟ (روزنامه سرمايه يکي از شماره هاي ارديبهشت)

    آيا مي‌دانيد به علت اينکه شرکت هاي زيان ده را به شرکت هاي سهام عدالت داده اند، سهام عدالت فاقد سود بوده، اما دولت براي عوامفريبي سودي پرداخت مي کند؟ (روزنامه سرمايه يکي از شماره هاي ارديبهشت)

    آيا مي‌دانيد که در بازارهاي خريد و فروش سهام، سهام عدالت پانصد هزار توماني را حتي به 500 تومان نمي خرند؟(برويد امتحان کنيد)

    آيا مي‌دانيد که گراني لجام گسيخته در جامعه، که نتيجه سياست هاي mاقتصادي احمدي‌نژاد است باعث شده، ارزش حقوق 700 هزار توماني امروز مانند حقوق 200 هزار توماني سال 84 باشد؟
    آيا مي‌دانيد طبق آمار بانک جهاني، فساد در دستگاههاي دولتي ايران در طي 4 سال دولت احمدي‌نژاد 65 رتبه اضافه شده و به 141 در بين 194 کشور دنيا رسيده است؟(صندوق بين المللي پول – روزنامه سرمايه 06/02/88)

    آيا مي‌دانيد که اعتبار گذرنامه ايراني در بين 194 کشور جهان به رتبه 193 رسيده و فقط يک کشور وضع بدتري نسبت به ما دارد؟(صندوق بين المللي پول – روزنامه سرمايه 06/02/88)
    آيا مي‌دانيد عملکرد احمدي‌نژاد در بانک هاي کشور، آنها را به پرتگاه ورشکستگي کشانده و آيا مي‌دانيد که ورشکستگي بانکها در هر کشوري از خطر جنگ بالاتر است؟ (دنياي اقتصاد 03/12/87 و روزنامه سرمايه 06/02/88)

    آيا مي‌دانيد که امارات و قطر از ميدان هاي گازي مشترک سالانه بيش ازدوازده هزار ميليارد تومان گاز بيشتر برداشت مي کنند و عدم سرمايه گذاري ايران در دولت نهم منجر به اين شده که همسايگان شمالي و جنوبي منابع و ثروت مردم ايران را به يغما ببرند و همچنين اهميت اين موضوع کمتر از واگذاري خاک ايران به بيگانگان نيست؟ (وزارت نفت – روزنامه سرمايه 21/02 و 10/02/88)
    آيا مي‌دانيد عملکرد تنش زاي سياست خارجي احمدي‌نژاد باعث شده :
    1- کالاهاي وارداتي 42 هزار ميليارد تومان گران خريداري شود .
    2- تحريمهاي بين المللي امکان تکميل طرح هاي نفت و گاز و پتروشيمي و ساير صنايع را غير ممکن مي سازد .
    3- باجهاي فراواني در نفت و گاز و انرژي اتمي و حتي در زمينه حقوق ايران در درياي خزر به روسيه داده شود .
    4- امکان انتخاب ايران براي عقد قرارداد با شرکت هاي معتبر و مهم نفت و گاز دنيا از دست برود و بجاي آن شرکت هاي دست چندم چيني و روسي و حتي ويتنامي و اندونزيايي با تکنولوژي عقب افتاده جايگزين آنها شود.
    5- طرح ها و کارخانه هاي جديد ايجاد نشود و مسير رشد و توسعه کشور بسته شود .
    6- و صدها فرصت ثروت و درآمد و ميليون ها شغل از دست برود؟ (بانک مرکزي – بانک جهاني – روزنامه سرمايه 02/03/88)

    آيا مي‌دانيد سياست خارجي احمدي‌نژاد با کشور هايي در ارتباط است (جزاير قمر) که دولت آنها حتي پول بليط هواپيما ندارد و با خرج ايران به کشور ما مي آيند؟
    آيا مي‌دانيد احمدي‌نژاد در سفر به کنيا (کشور آفريقايي) پيشنهاد داده که ايران حاضر است نفت را با 30 درصد تخفيف بفروشد؟ (اکو نوميست شماره هاي مربوط به اسفند ماه 87)
    آيا مي‌دانيد يک رئيس جمهور در دنيا به عنوان دکور و نماد يک ملت و کشور مطرح است و لحن صحبت و برخوردهاي آقاي احمدي‌نژاد باعث شده نگاه جهاني به ايران، يک نگاه منفي و نامناسب باشد؟
    آيا مي‌دانيد که بسياري از کارخانه هايي که احمدي‌نژاد در دو سال اول رياست جمهوري خود افتتاح کرد بين 63 تا 95 درصد آنها در زمان خاتمي ساخته شده بودند؟ (روزنامه سرمايه 29/02/88)
    آيا مي‌دانيد پروژه ماهواره ايراني اميد در دولت هاي قبلي شروع شده بود و عمده کار آن را دولت خاتمي انجام داده بود؟
    آيا مي‌دانيد که تعدادي از پروژه ها و طرح ها و کارخانه ها در زمان خاتمي به بهره برداري رسيده و آن زمان افتتاح شده بود ، اما وزراي احمدي‌نژاد دوباره آنها را افتتاح مي کنند؟ (روزنامه سرمايه 29/02/88)
    آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد شروع حفاري و ساخت تونل البرز را در راه آهن اصفهان – شيراز با نشان دادن تونل ديگري، به عنوان اتمام و بهره برداري به ملت گزارش داد و ملت را فريفت؟ (اعتماد 10/02/88)
    آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد سالانه کمتر از 50 کيلومتر راه آهن ساخته شده است؟ (اعتماد 10/02/88)
    آيا مي‌دانيد هزاران ميليارد تومان از درآمد هاي نفتي به خزانه واريز نشده و مشخص نيست که چه شده است؟ (روزنامه سرمايه 01/02/88 و ديوان محاسبات)
    آيا مي‌دانيد که براي صادرات ميوه ايران، هواپيمايي عوارض سنگيني مي گيرد، اما براي واردات ميوه عوارض پايين؛ و نتيجه اين امر آن شده که ميوه هاي خارجي باعث ورشکستگي باغداران و کشاورزان شود؟ (روزنامه سرمايه 14/02 و 29/01/88)
    آيا مي‌دانيد که سياست هاي دولت احمدي‌نژاد، سال 1387 با 5 ميليون تن واردات يکي از بزرگترين وارد کنندگان گندم جهان شده ايم؟ (روزنامه سرمايه 14/02 و 29/01/88)
    آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد در طي حدوداً چهار سال فقط 2100 واحد مسکن مهر ساخته شده (يعني سالانه 525 واحد) و با اين روند براي رفع مشکل مسکن مردم و جوانان بيش از ده هزار سال زمان لازم است، اين در حالي است که تاريخ ايران از زمان هخامنشيان تا به حال 2500 سال بيشتر نيست؟ (سايت مسکن مهر – وبلاگ مهندس عبدالعلي زاده – و يکي از شماره هاي ارديبهشت روزنامه سرمايه)
    آيا مي‌دانيد به اعتراف مسئولان دولت و نظر کارشناسان طرح هايي مانند مسکن مهر، بنگاههاي زود بازده، اشتغال سريع و سهام عدالت همگي طرح هاي شکست خورده اند و تقريباً هيچ نفعي براي ملت نداشته و دولت با تبليغات فراوان از طريق تلويزيون و راديو توانسته نظر مردم را جلب کند؟ (روزنامه سرمايه 28/02/88)
    آيا مي‌دانيد در معاونت برنامه ريزي و نظارت رئيس جمهور با راه اندازي دوره هاي چند ماهه به تعدادي از همکاران دولتي، مدرک فوق ليسانس داده مي شود . اين در حالي است که در دانشگاهها براي گرفتن مدرک فوق ليسانس بايستي حدود دو سال وقت صرف کرد؟ (روزنامه سرمايه 20/02/88)
    آيا مي‌دانيد که صدها ميليارد براي راه اندازي گشت هاي ارشاد توسط احمدي‌نژاد اختصاص داده شده، اين در حالي است که احمدي‌نژاد قبل از رياست جمهوري خود حجاب زنان و دختران و تيپ پسران را مشکل نمي دانست؟ (قانون بودجه 86 و87)

    آيا مي‌دانيد که ايران از نظر تورم و گراني چهارمين کشور دنياست؟(بانک جهاني – روزنامه سرمايه17/02/88)
    آيا مي‌دانيد با ثروتي که احمدي‌نژاد بر باد داد و فرصت سوزي هايي که کرد، مي شد :
    1- همه ايرانيان داراي شغلي با حقوق مناسب بشوند .
    2- هيچ کس بي خانه نباشد و همه خانه دار شوند .
    3- بيش از نصف مناطق خشک و صحرايي ايران را باغ و جنگل و مزرعه کرد .
    4- درآمد هر خانواده ايراني را در سال به بيش از 40 ميليون تومان رساند .
    5- ايران را براي هميشه از فقر و بي کاري و عقب ماندگي نجات داد . (تحليل مربوط به مطالب با ثروتي که احمدي‌نژاد بر باد داد چه کارهايي ممکن بود؟)
    آيا مي‌دانيد که در دولت احمدي‌نژاد علي رغم اينکه درآمدهاي سالانه 4 برابر درآمد سالانه خاتمي بود، بودجه تحقيقات علمي 5/4 برابر کاهش يافته است؟ (قانون بودجه 86 و87)
    آيا مي‌دانيد در هر جامعه اي هر چه تحقيقات علمي بيشتر باشد، ثروت و درآمد مردم آن کشور نيز بيشتر مي شود؟ مثلاً 26 درصد تحقيقات علمي دنيا در آمريکا انجام مي شود و حدود 27 درصد از ثروت توليدي سالانه در جهان متعلق به آمريکاست . (بانک جهاني – گزارش سازمان ملل متحد)
    آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد استادان توانمند و نامدار و با تجربه را در دانشگاهها باز نشسته مي کند؟ (اخبار مختلف چند سال اخير)

    آيا مي‌دانيد سازمان مديريت و برنامه ريزي در هر کشوري، مغز برنامه ريزي براي پيشرفت آن کشور است، و آقاي احمدي‌نژاد آن سازمان را منحل کرد؟
    آيا مي‌دانيد دولت احمدي‌نژاد با کنار گذاشتن برنامه توسعه چهارم، که بسيار برنامه پيشرفته و علمي بود، امکان ايجاد 560 هزار ميليارد تومان درآمد براي کشور و مردم را از بين برد؟ (برنامه توسعه چهارم)
    آيا مي‌دانيد بر اساس گزارش رسمي ديوان محاسبات کشور (وابسته به مجلس همفکر دولت) در بودجه سال 1386، 54 درصد تخلف توسط دولت احمدي‌نژاد صورت گرفته و رقم تخلفات در آن سال به 66 هزار ميليارد تومان مي رسد؟ (گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 24/01/88)

    آيا مي‌دانيد که در بودجه سال 1385 دولت 2000 مورد تخلف داشته است و عمده اين تخلفات مربوط به وزارت نفت بوده، يعني پولدار ترين وزارتخانه؟(گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 24/01/88 و
    23/11/87 و 21/11/87)

    آيا مي‌دانيد به هنگام قرائت گزارش ديوان محاسبات در مورد تخلفات دولت، در مجلس، به علت کثرت تخلفات انجام شده تعدادي از طرفداران احمدي‌نژاد سعي در جلو گيري از خواندن تخلفات مي کردند؟ (روزنامه سرمايه 19/12/87)
    آيا مي‌دانيد که دولت احمدي‌نژاد بخشي از بودجه عمراني را صرف کارهايي مانند ساخت باشگاه ورزشي و امثال آن کرد تا راي جوانان را براي مرحله دوم رياست جمهوري خود جذب کند؟(روزنامه سرمايه 010/02/88 – گزارش ديوان محاسبات مجلس)

    آيا مي‌دانيد دولت بودجه وزراتخانه هاي خود را حد اقل 80 درصد افزايش داده اما بودجه سازمان هايي مثل بازرسي، مجلس و غيره را که گزارش تخلفات دولت را داده اند حدوداً 50 درصد کاهش داده است؟ (روزنامه سرمايه 19/12 و 21/11/87)

    آيا مي‌دانيد بر اساس گزارش ديوان محاسبات مجلس، يعني اصلي ترين و رسمي ترين نهاد نظارتي کشور، دولت احمدي‌نژاد متخلف ترين دولت ايراني در زمينه بودجه، از نظر تعداد و مبلغ بوده و روزانه 7 تخلف بودجه اي در دولت صورت گرفته است ؟ (گزارش ديوان محاسبات مجلس – روزنامه سرمايه 01/02/88)

    آيا مي‌دانيد در دولت احمدي‌نژاد بيش از 2000 ميليارد تومان شکر وارد کشور شد و اين مقدار شکر براي 10 سال مصرف ايران کفايت مي کرد، و با عث تعطيلي کارخانجات شکر و بيکاري صدها هزار نفر کشاورز چغندر کار و کارگران کارخانجات شده است؟ (روزنامه سرمايه 05/02/88)
    منبع : سایت دکتر خزعلی

  4. جواد گفت:

    اقای نوری زاد عزیز سلام ودرود تمامی ایرانزمین بر شما باد.
    نامه های شما نوریست که بر تاریکی میتابد و روشنائی میاورد, درود فراوان بر شما باد.
    سرزمین ما در حال نابودی است بدادش برسیم, و این فقط از دست حاکمان عاقل بر میاید, باید بدانسم که فردائی نیز هست برای فرزندان این سرزمین.
    راه و چاره کار ازدای رهبران جنبش سبز مردم ایران و ازادی تمامی زندانیان سیاسی بی گناه ایران میباشد.
    بداد ایران برسید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ناشناس گفت:

    جناب آقای مهندس نوریزاد
    با سلام
    در زیارت امام موسی بن جعقر (علیه السلام) ودر روزهای اسارت شما , ناخودآگاه بیاد شما افتادم . خداوند میرمان را نیز به آغوش مردم بازگرداند . انشاا…

  6. ناشناس گفت:

    in khaneh az paybast viran asttttttttttttttttttttttttt

  7. نا شناس گفت:

    آقای نوری زاد با درود. شجاعتتان قابل تحسین است . اما بزرگوار. رهبر گرامیتان بهتر از شما همه چیز را میداند. بهتر است عنوان نامه را مردم خطاب نمایید . سپاسگزاریم

  8. ناشناس گفت:

    درود بر حر بن یزید ریاحی از یاران امام حسین که صداقت و وفاداری خود را در طبق اخلاص گذاشت.

  9. ناشناس گفت:

    رهبر که رهبری خود را مدتهاست از دست داده

  10. ناشناس گفت:

    جناب نوری زاده عزیز اگر مطالبی که شما نوشته اید 20% هم حقیقت داشته باشد باید فاتحه انقلاب و اسلام را با هم خواند و بدان ای عزیز دیگر با این اوصاف از دست اقای خامنه رهبر گرامی !!!! هم کاری ساخته نیست که اگر بخواهد کاری کند با یک اشاره دست اقایان سپاهی و اطلاعاتی از صحفه روزگار محو خواهد شد تنها راه چاره عزم عمومی برای ریشه کن کردند این موارد چاره ساز است که فکر نمی کنم چنین شود چون اقلیتی چنان در فساد غرق شده اند که انسان فکر می کند اکثریت فاسدند و در مملکتی که همه به هم شک دارند و هم دیگر را فاسد میدانند نمی شود کاری کرد و مطمئنا رهبر عزیز از این امور اطلاع کافی و بافی دارند خدایا همانطور که شر شاه گردنکش را از سر این ملت کم نمودی فرجی نما که مردم جن زده ایران با اتکال بر تو بتوانند این جرثومه های فساد را از کار بر کنار نمایند و با توکل بخودت قانون اساسی ابتهاج کنند که دیگر بر یک فرد استوار نباشد که از او سوء استفاده کنند و به بهانه اسلام به امور شخصی افراد دخل و تصرف نمایند و ابروی یک ایرانی را چه مسلمان و غیره بازیچه خود قرار دهند
    مرگ بر استکبار داخلی و خارجی
    درود بر ازادگان واقعی

  11. ناشناس گفت:

    یعنی شما واقعا فکر کردین این نامه ها به قصد روشن کردن رهبر هستند. خود نوریزاد خوب می دونه که همه اینا رو رهبر هم خبر داره. اینا برای من وشماست که تا وقتی تو دردسر نیفتادیم می گیم به ما چه. دریغ که داریم در منجلابی همگانی غرق می شیم و خبر نداریم. می گن که جمهوری و اسلامی مرده. ولی در واقع در اصل ایران مرده. وقتی همه در حال تیغ زدن دیگران و بستن بار خویش هستن ملیتی وجود نداره.

  12. برابر گفت:

    عزیز دل، در این زمانه که همه ما از شرایط ناراضی و عصبانی هستیم ، به یک نفر مثل ایشان نیاز داریم. فکر میکنی آقای نوری زاده این ها را که شما گفتی نمیداند؟ اما حرفش را از زبان دوست میزند چون ادمهای عصبانی به دشمنی متهم می شوند و منطقشان هم نادیده گرفته میشود.
    و اما بیشتر صحبتهای ایشان با مردم است. انهایی که بدون فکر می پرستند و از ترس انچه تصورات دینیشان بر انان حاکم کرده سکوت کرده اند.
    این نوشته ها به انها میگوید هیچ گروه یا عقیده ای مطلقا خوب یا بد نیست و باید با عقل سنجید.
    از نظر من بسیاری از مشکلات ما از افراط و تفریط است.

  13. برابر2 گفت:

    لطفا به تنوع فکری ادمهایی که در ادامه نظر شما تحت تاثیر نوشته قرار گرفته اند و نظر داده اند توجه کنید . این به خاطر هوش بالای نویسنده است.

  14. عارف گفت:

    آقای نوری زاد. نامتون خیلی قشنگ و پر معنی بود. نمی دانم چرا جوری حرف می زنید که انگار رهبر زیاد از اطراف خبری ندارد و خودشان فردی خوبی هستند ولی این رو می دونم اینجور نامه ای بزرگی شما رو می رسونه!

  15. مهدی گفت:

    درود بر شما و…

  16. ناشناس گفت:

    دست مریزاد .تو این خفقان صراحت خیلی شجاعت میخواد

  17. م گفت:

    Wall Photos
    «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه تست
    عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری»
    حافظ

  18. مهدی قمی گفت:

    من نوری زاد را نمیشناسم ولی درد درون او را و امیال بر باد رفته اش را درک میکنم.
    او نه دست تمنا به طرف احبار دراز مینکند و نه تظلم ایرا به خوبی آگاه است که سر نخ خجست .
    این نامه ها دعاوی او از طرف خود و دیگر ستم دیده های رژیم سففاک جمهوری اسلامی برای روز محاکمه این رهبر بی خرد شان است،
    و ان روز نزدیک است. و این آخرین فرصتها برای عاشقان گمراه مسلمان است که حساب خود را با سید علی و بقیه آیات عظام درباری جدا کنند.

  19. اندکی صبر گفت:

    طوری نوشته انگار رهبر گرامی بعد از 20 سال همین الان از خواب بیدار شده و نوری زاد دارد به او میگوید چه اتفاقاتی افتاده است.جناب نوری زاد خود نیز به خوبی واقفید که تک تک اتفاقاتی که در این نامه گفته اید بدون دستور مستقیم ایشان امکان ندارد عملی شود.پس بیش از این مردم را خر فرض نکنید.

  20. ناشناس گفت:

    ای گرامی!!! ادامه بده تو می تونی. ما رو باش دلمون رو به چه کسایی خوش کردیم.

  21. جانباز70درصد گفت:

    متاسفانه درطول تاریخ فاصله ی بیداری ومرگ طاغوت کمتراز10روزبودای کاش اینبارفاصله بیداری تامرگ عمری باعزت وشرافت ودلجویی وعذرخواهی شجاعانه ازمظلومیین ومحصورین ومحبوسین باشد انشاالله
    درودبرنوری زاد سلام بر میرحسین عزیز

  22. مرد سبز گفت:

    درود بر شما مرد بزرگوار، تلاشهایتان ستودنیست ولی افسوس ….

  23. ناشناس گفت:

    نامه به رهبر خیالی!چون اگر رهبر واقعی باشه و از این همه خلاف وغارت وبی حرمتی وفساد وتباهی خبر نداشته باشه که چه رهبری؟!او هم از همانهاست همه جنایتها با اشاره خود اوست.امکان ندارد حاکم اهل قانون(نه قانون خود ساخته با مجلس خود ساخته)باشه اگر از وجدان سالم برخوردار باشه اگر آلوده به بیماری های روحی وروانی نباشه از این همه فساد آشکار وپنهان ومشمئز کننده از غصه نمیره!ویا حقایق را از مردم پنهان کنه. مملکت داره از شدت آه وناله مردم منفجر میشه واو بی حیال در برج عاج خودش نشسته نطق فرمایش می فرماید!پس او با همین دزدان است وبا همین هیولاها هست وبه آنها پاداش هم می دهد.این حقیقتی تلخ وبهت آور است ولی در همین بیست سال اخیر بارها ولارها اتفاق افتاده است.حالا به برکت پایمردی ملت همه چیز رو شده وشمایل نکبت درون از بیرون زیبا افشا شده است

  24. ناشناس گفت:

    درود بر تو اي مرد

  25. وسی گفت:

    سلام برشما ازاد مرد خدا حافظ شما وخانوادهات باشد

  26. ناشناس گفت:

    یکی از کامنت گذاران نوشته که این نامه را به عنوان یک سند به همه مراجع و رو حانیون یک جوری فر ستاده شود .بسیار عالی می باشد باید یک فکری در این رابطه کرد .من هم موافق هستم

  27. ناشناس گفت:

    درودبرحرزمان نوری زاد عزیز طول عمر شما آرزوی ماست.

  28. حسن گفت:

    بارالها مرا که روزهای زیادی در جهت پیروزی و حفظ و تداوم این انقلاب و نظام تلاش کردم عفو فرما و گناه و خیانت این حرامیان را برما ننویس
    الهی العفو الهی العفو الهی العغو

  29. mokhtari گفت:

    very very good as alwase

  30. بسیجی سبز گفت:

    روز پنجشنبه مقام رهبری درمراسم تحلیف فارغ التحصیلان دانشکده افسری ضمن حمله لفظی به “امریکا و سگ نگهبانش در منطقه یعنی اسرائیل” وعده مقابله ایران با تهدیدات امریکا با مشت آهنین ملت ایران را دادند.
    من از طرف خودم میگویم و کاری با دیگران ندارم، حضرت آقا آنزمان که ما داوطلبانه و با عشق شهادت به جبهه ها میرفتیم امامی رهبرمان بود که به اذعان دوست و دشمن تنها ملاکش حق بود و تکلیف و در اینراه ملاحظه احدی را نمیکرد و اگر نزدیکترین یارانش خطایی میکرد با آنان مقابله میکرد و هوی نفس و شیطان درون را مغلوب روح الهی خود کرده بود.
    اما حال انصاف بدهید که آیا اکنون نیز چنین است؟ آیا احمدینژاد و لشکر منحرفین و اختلاسگران و نا اهلان و نامحرمان حاکم و حاضر در حکومت که تنها دلیل بقایشان در حکومت اعلان حمایت و نزدیکی آنها به رهبری میباشد و رفتنشان سبب رفتن آبروی رهبر میشود به همان سرنوشت قائم مقام رهبری در زمان امام رفتند یا با خیل اسناد دزدیها و رانتخواریها و… از مسئولین صدر تا ذیل حکومت برای خود دژی غیر قابل تسخیر ساخته اند؟
    آیا ما شهامتی مانند شهامت امام راحل را امروزه در رهبرمان شاهدیم که آبروی خود را با خدا معامله نمود و جام زهر پایان جنگ را نوشید و آبرویی ابدی یافت؟
    آیا پس از جنگ به وصایای امام عمل کردید ومسیولین را از اهل درد و جبهه انتخاب کردید یا احمدینژادها و رحیمیها و مشاییها که حتی یکروز سابقه جبهه ندارند شدند عزیز کرده شما ورزمندگان و خانواده شهدایی مثل حاج داود کریمی و باکریها و همتها آماج حمله و بی حرمتی قرار گرفتند؟
    بنده بعنوان یک رزمنده و خانواده شهید زمان جنگ شاهد له شدن بسیاری از دوستان جبهه و جنگ خود در زیر چرخهای زندگی پس از جنگ بوده و هستم در حالیکه قرار بود نگذارید آنان در کوچه پسکوچه های زندگی روزمره گم شوند.
    آیا قرار بود پس از جنگ به اینجا برسیم که پس از 23 سال از پایان جنگ هریک از مسئولین از روحانی و مکلا بواسطه بودن در دایره قدرت هر یک کارخانه ای و صدها هکتار زمین و امتیازی و … را در پرونده خود داشته باشند؟ برای اینکه نگویید غیر مستند میگویم لاستیک دنا ولنجهای جنوب و سلطان شکر و جنگلهای شمال ومعادن سنگ دهبید وزمینهای ورامین و سوآپ نفت و اختلاس 3000 میلیارد تومانی و 1000 میلیارد تومانی وخانه فاطمی و …را نام میبرم که یکفی بالاشاره.
    وقتی فرزندان رزمندگان دیروز را بجرم سوال از حق و رایشان در کهریزک و خیابان آماج داغ و درفش و گلوله و ظلم کردید و حتی اوین منزلگاه رزمندگان دیروز شده چطور توقع دارید ملت ایران مشت آهنین شما باشند در ماجراجوییهای جهانی شما؟امام میگفتند “ما در سراسر جهان بر ظالم میتازیم و از مظلوم دفاع میکنیم ” اما امروزه ما میبینیم بر عکس ازحکومت سوریه که بیش از 3500 نفر از مردم بیگناه خود را کشته است حمایت میشود!!! و در رسانه های ایران کشتگان بیدفاع را تروریست مینامند.
    اگر روی احمدینژاد و فرزندانش و سایر مسئولین که آنروزهای جنگ در سوراخ موش پنهان بودند و سایر مسئولین که امروزه خبر گرین کارت و دربدر دنبال اقامت کانادا بودنشان میرسد ویا امثال سرداران نقدی و فیروز آبادی برای مقابله با دشمنان حساب کرده اید بهتر است فکر دیگری بکنید که نوشیدن این جام زهر به 8 ماه نیز نخواهد رسید.
    ولی اگر روی بسیجیان سرد و گرم روزگار چشیده ای چون ما و فرزندانمان حساب کرده اید باید بگویم “آقا ما نیستیم”.

  31. ناشناس گفت:

    واقعا نمیدونم یا قران رو در حد دبیرستان نخوندید و یا فراموش کردید که وعده خداوند به ظالمان اینه که چشم ها و گوشهایشان بسته و کر خواهد شد تا به هلاکت برسند و وعده خداوند اجرا خواهد شد!!
    هرگز وعده های الهی رو شوخی نپندارید
    حال برای که نامه مینویسید و خودتان را کوچک میکنید؟
    فقط صبر داشته باشید که خداوند با صابرین است.
    لطفا از کلمه مشمئز کننده ” رهبر ” هم اینقدر استفاده نکنید … اگر ایشون رهبر شما هستن اینهم نتیجه یه عمر اقتدا کردن به همین رهبر هست. از کی گلایه میکنید؟ از خودتون گلایه کنید! من جای شما باشم این نامه ها رو من بعد به خودم مینویسم تا درس عبرتی باشه برای بقیه.
    فقط هم با شما این کار رو نکردن با هر کسی که بهش اقتدا کرده این اعمال رو انجام داده. فکر میکنید نمیدونه تو سپاه چه خبره؟ خوبم اطلاع داره. میگید چیکار کنه؟ خودتون دارید میبینید هر کدوم از آقایان صد ها پرونده علیه اون طرف دیگه دارن!! بعد هم میگن برای حفظ وحدت حرفی نمیزنیم!! دزدان و جانیان و مفسدین با هم ائتلاف کردن و همشون هم زیر پرچم ولی به اصطلاح فقیه!! هر کدومشون به اون طرف میگن نگو تا نگم و بیاید با هم غارت کنیم.
    برای اطلاع شما بگم از روز اول انقلاب هم قاچاقچیان در راس نیروز های انتظامی و نظامی و به خصوص سپاه و نهاد های امنیتی قرار گرفتن و اونها چرخاننده امور شدن نه اینکه بعد ها به اون سمت رفت.
    این سوال رو همیشه بکینید از خودتون: آیا قاچاقچیان مواد مخدر بعد از انقلاب اینقدر احمق بودن که از متلاشی شدن یک حکومت خودشونو بی بهره بذارن و وارد حکومت نشن؟

  32. سبزه قبا گفت:

    آقای نوری زاد، با اینکه حرفهای درستی زدید اما آیا تحلیلی از این دستور رهبر گرامیتان دارید که در مورد 3000000000000 تومان اختلاس گفتند که موضوع را کش نیاورید؟

  33. مسعود دیپلمات گفت:

    الحق که عزم این مرد جزم است تا رسوا کند مدعیان دروغین اسلام را . از این ملای نصرالدین نابخرد گرفته تا آن سپاهیان اخراجی از جبهه ، همه را رسوا کند و سکه یک غاز . تا تابوی این ملت ظاهر بین بشکند و راه را بیاید . درود بر تو ای فرزند ایران زمین .

  34. ناشناس گفت:

    هر کسی می تواند با الگو برداری از نوری زاد عزیز ، گوشه ای از تاریکیها را بر ملا کند . نیکی و درستی و خوبی در روشنی است . بیائید همه کمک کنیم تا آبادی وصداقت به کشورمان باز گردد.

  35. ناصر.ن گفت:

    یادش به خیر اون زمونا یی که میگفتن شاه خودش ادم خوبیه ولی دورو بریاش بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  36. ناشناس گفت:

    حزمراده‌های بی شرف

    «احمق‌ها»، «شما نامردها»، «شما بی عرضه‌ها»، «شما یک درصدی‌ها»، صبر کنید! این‌ها بخش هایی از دیالوگ‌های فیلم «حرامزاده‌های بی‌شرف» نیست‌ها!

    این‌ها بخش‌هایی از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه است که از زبان امام جمعه عظیم الجثه تهران یعنی احمد خاتمی به زبان جاری شده است.

  37. ناشناس گفت:

    سلام برادرگرامی جناب اقای نوریزاد:

    درشکوایه شماراجب سرکشی درزندگی خصوصیتان خواندم وخیلی ناراحت شدم وباخودم داشتم فکرمکردم که ان زمان شماچشم وگوشتان بسته بود
    این مسایل برای دیگران جاری بود وشما حتی راجب به این قضیه حتی فکرنمیکردید.چه انزمان که فرزندان این ملت ازدم تیغ می گذشتند وچه زمانی که درکوچکترین وخصوصی ترین رفتار ملت دخالت میکردند شما جز همین مجموعه بودید.درواقع میشه گفت این این شرایط زاده رفتارهای غلط وغیر مسیولانه شماوامثال شماست پس خیلی ناراحت نباشیدبرادر عزیز………این وضعیه که شماوامثال شمادرست کرده و.به وجود اوردیدوحالا خود نمی دانید چه کار کنید به قولی خودکرده راتدبیر نیست.قبل از این شکوایه هابرید از خدا طلب بخشش کنید زیر نه تنها در حق خود وخانواده تان بلکه درحق این مردم خواسته یا ناخواسته ظلم های بسیارکردید.شماها با این تفکر کپک زده چندین نسل رابیچاره وروانه ناکجا اباد کردید.امیدوارم که خداوندازهمه گناهان ما بگذرد……..

  38. علی ازهندوستان گفت:

    خداوندسایه شماودیگرمبارزان سبزراازسراین ملت مظلوم کم نکند (دعاگوی شما)

  39. ناشناس گفت:

    جنگ بشه، خدای ناکرده، شما را در صف اول می بینیم!

  40. تقی گفت:

    به آقای رسول میخواستم بگویم این فرمایشی که شما میفرمایید یک نصور بچه گانه است که همین اطلاعاتی ها در ذهن مردم کاشته اند. وگرنه چظور ممکن است شخصی دارای اختیارات مطلق باشد و خود فاسد نباشد و تمامی برکزیدگان خود را از میان افراد مفسد برگزیند. چطور ممکن است که خود فاسد نباشد و دست گماردگان خود را در فساد و تباهی چنین باز گذارد و هیچ گاه از آنها بازخواست ننماید . هر گاه فسادی کشف میشود دستور توقف روشنگری صادر کند. چظور ممکن است که خود عادل باشد و زیردستانش چنین به ظلم و بی عدالتی مشغول باشند و هر گاه مظلومان از آنها شکایتی داشته اند با قهر و کین او مواجه شده باشند؟

  41. ناشناس گفت:

    درویش
    آقای نوری زاد عزیز! گفته های شما بسیار قشنگ است . من همه نامه هایت را از لحظه ای که دریافت می کنم تا تمامش نکردم سعی می کنم به کار دیگر مشغول نشوم . پس چگونه در مقابل این همه قشنیگهایت با کوتاه سخنی، ماندگاریت را آرزو نکنم؟ ای عزیز! در تحفیظ تنها ناموس بی بدیل زندگیت همواره بکوش که همانند درویش بسیارند که به قشنگیهایت عشق می ورزند. پس بیا و عشق را پایه هایی نو دهیم و آن اینکه برای بوجود آوردن و یا حد اقل برای آرزو نمودن آرمان شهرمان راضی نشویم که احدی جان خویش و یا غیر خویش را باهیج بها و بهانه ای در خطر نابودی و نیستی اندازد!!! تو ای پاینده ملت خویش و من! خود را بپای! سلامتی و خرسندگی برای شما آرزومندم

  42. ناشناس گفت:

    به کسانی که رهبری را مبرا از هرگناهی می دانند : به شاه هم میگفتند ادم سالم و پاکی یه دور و بری هاش فاسدن !!!!!!!!!

  43. رسول گفت:

    درودبرشما انسانهای أزاده ومومن

  44. علی گفت:

    آقا خدا قوت

  45. نرگس گفت:

    خیلی عالیست
    سبز باشد این قلم همیشه
    .
    .
    این نامه ها حجت را تمام میکند و فردا که بیاید آن رهبر بی تدبیر نخواهد توانست بگوید که من که نمیدانستم….

  46. ناشناس گفت:

    با عرض سلام واحترام
    من با گفته های شما موافقم جز با خطاب کردن اقای خامنه ای به عنوان رهبر وساده زیست خواندن ایشان

  47. میم گفت:

    @رسول
    حال شما خوبه برادر؟ چندی پیش آقای عزیز جعفری گفت رهبری دست ما را باز گذاشته است. از اختیار بدون نظارت چزی جز فساد و تباهی به عمل نمیاد

  48. ناشناس گفت:

    اين كه پاي نظاميان به سياست و اقتصاد باز شده و تمام مملكت و اسلام را در حال از بين بردن است كار آقاي رفسنجاني است و …

  49. ناشناس گفت:

    باز هم این اایه قران برایم تداعی میشود که الم تر الی الذین بدلوا نعمت اله کفرا و احلوا قومهم دار الوار (

    کفران نعمتهای خداوند از گناهان بزرگی است که وعده ی دوزخ درباره ی آن داده شده، در قرآن می فرماید:”ألم تر إلی الذین بدلوا نعمت الله کفرا وأحلوا قومهم دار البوار * جهنم یصلونها وبئس القرار … “؛ سوره ی ابراهیم، آیات 28 ـ 30، هیچ ندیدی حال مردمی که نعمت خدا را به کفر تبدیل ساخته و خود و قوم خویش را به سرای هلاکت رهسپار کردند. در آن دیار هلاکت (جهنم) وارد می شوند، و چه بدقرار گاهی است، و در برابر خدا مانندهایی (چون بتان، فرعونان،و نمرودان …) قرار دادندتا مردم را از راه اوگمراه کنند. بگو ای بدبختان این دو روزه ی دنیا به لذات دنیوی مشغول باشید که بازگشت شما به آتش دوزخ خواهد بود. ) ولی در ایران عزیز این رهبران هستند که که خود را در جحایگاه نموردان و فرعونیان قرار داده مردم را به دسوی نابودی راهنمایی می فرمایند .من سکوت افرادی چون جوادی املی سبحانی امینی وو امثالهم را درک نمی کنم ترس با فقلهت قابل جمع نیست

  50. ناشناس گفت:

    من الامومنین رجال صدقوا ما عاهداوا اله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا نوری زاد از رجال مصداق این ایه است خدایا مرا با نوری زادها میر حسینها خاتمیها کروبیها تاج زاده ها و زید ابادیهای عبداله مومنیها ستمدیده و ازاده محشور کن ای عزیزان بسیاری ائمه مظلوم را را شفیع خود قرار میدهند ای عزیزان شاهد باشید من شخصا شما را شفیع روز قیامت خود قرار دادم چون شما در خط علی و حسن و حسین دیدم و بازجویان و زندانبانان و مسلطان بر شما را در خط ال امیه و زیاد و سندی ین شاهکهای حقیر دیدم