سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تجمع کارگران کفش بلا در اعتراض به زیان 570 میلیونی این شرکت...

تجمع کارگران کفش بلا در اعتراض به زیان 570 میلیونی این شرکت

چکیده :کارگران کفش بلا با تجمع در مقابل دفتر مرکزی این شرکت اعتراض خود را نسبت به عملکرد مدیریت کنونی این مجموعه اعلام کردند. عملکرد 6 ماه گذشته و مدیریت کنونی نشان می‌دهد که شرکت نزدیک به 570 میلیون تومان دچار زیان شده و مدیریت کنونی هم بدون توجه ضوابط و قانون اقدام به عزل و نصب واخراج و جایگزینی مسوولان و کارگران شرکت نموده...


جمعی از کارگران کفش بلا با تجمع در مقابل دفتر مرکزی این شرکت اعتراض خود را نسبت به عملکرد مدیریت کنونی این مجموعه اعلام کردند.

به گزارش ایلنا، در این تجمع کارگران کفش بلا با انتقاد از عملکرد 6 ماه گذشته مدیریت این شرکت نسبت به آینده شغلی خود ابراز نگرانی کردند.

مهرعلی طالبی، رییس انجمن اسلامی و بسیج کارگری شرکت کفش بلا درخصوص این تجمع ایلنا گفت: نزدیک به 280 کارگر شرکت نگران آن هستند تا در نتیجه ادامه سیاست‌های اشتباه کنونی شغل و آتیه خود را از دست بدهند.

وی گفت: از یکسو عملکرد 6 ماه گذشته و مدیریت کنونی نشان می‌دهد که شرکت نزدیک به 570 میلیون تومان دچار زیان شده است و از سوی دیگر مدیریت با فروش املاک و دارایی‌های شرکت بلا به ویژه فروشگاه‌ها و نیز نحوه تعامل با تولید‌کنندگان کفش اعتبار مجموعه را زیر سوال برده است.

به گفته طالبی در حال حاضر شرکت کفش بلا از طریق دادن سفارش اجرتی کفش به تولید‌کنندگان داخلی و عرضه محصولات تولید شده در 150 فروشگاه خود فعالیت می‌کند و از این طریق با ایجاد اشتغال به فعالیت تولید‌کنندگان داخلی نیز کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: متاسفانه مدیریت کنونی بدون توجه ضوابط و قانون اقدام به عزل و نصب واخراج و جایگزینی مسوولان و کارگران شرکت نموده که در نتیجه این اقدامات از اعتبار کیفیت محصولات کفش بلا کاسته شده است.

وی از بانک ملی به‌عنوان سهامدار و مالک کارخانه کفش بلا خواست تا با نظارت برعملکرد هیات مدیره به وضع موجود خاتمه دهند.

به گفته طالبی کارگران کفش بلا برای حفظ اشتغال خود و پا بر جا بودن کارخانه و شرکت حاضر هستند تا تعهد دهند که در صورت نظارت یک مدیرکار آمد و دلسوز به امور شرکت وضع تولید و فروش را بهبود ببخشند.

همچنین رضا نژاد مسوول شورای اسلامی کار شرکت کفش بلا در مورد وضع کنونی شرکت گفت: هر چند در حال حاضر کارگران از نظر دریافت مطالبات خود مشکلی ندارند اما مطلع هستیم که در برخی مواقع مدیریت با تصمیم خود از حقوق کارگران کسر می‌کند.

وی با بیان اینکه این اقدام غیر قانونی است گفت: به‌عنوان مثال در حالی که به دلیل اجرای طرح طبقه بندی مشاغل مطالبات مزدی 280 کارگر بلا نباید از حد معینی کمتر باشد اما مشاهده می‌کنیم که مدیریت بدون توجه به احکام شغلی کارگران و کمیته طبقه بندی مشاغل در مطالبات مزدی کارگران اعمال نفوذ می‌کند.

به گفته رضانژاد در حالی شاهد جایگزین شدن کارگران کار آمد و دلسوز کفش بلا با بازنشستگان سالخورده و از کار افتاده غیر کارگر هستیم که طبق گفته مسوولان باید با حمایت از تولید‌کنندگان داخلی زمینه اشتغال را برای کارگران فراهم کنیم‌.


4 پاسخ به “تجمع کارگران کفش بلا در اعتراض به زیان 570 میلیونی این شرکت”

  1. مینا گفت:

    شرکت کفش بلا بعد از مصادره همواره دچار مشکل بوده است و حتی استفاده از حسابرسان مستقل و سعی در تغییر سیسم مالی نظارتی نیز ظاهرا موثر نبوده است مشکل مدیریتی و ضعف ان مشکل اصلی این شرکت است

  2. 349 گفت:

    امان از واردات امان از واردات با رانت امان از باج دادن به چین و ضایع کردن ایران با نام جعلی برای خلیج فارس

  3. ناشناس گفت:

    اتحاد همه چيز متفرق هيچ چيز همه را بايد خبر كنيد و متشكل روبروي مجلس اعتراض كنيد هروز و همه جا و از هر قشري

  4. فرشید گفت:

    من به عنوان فردی که با کارگران شرکت کفش بلا اشنایی و دوستی دارم عنوان میکنم که مسئولان سهامدار بانک بدون هیچگونه درک و اطلاع از وضع کارگران مدیرانی را انتخاب میکنند که هیچ اطلاعی از نحوه مدیریت در امور کفش و مدیرییت شرکت ندارند و فقط هدف انها منافع شخصی بانک و خود است و هیچ فکری به حال کارگران زحمت کش این شرکت نمیکنند و با انتخاب مدیران میانی ناکارامد و استخدام بازنشستگان کهنسال و اعمال نفوذ بر کارگران و فشار بر روی انها قصد انحلال شرکت را دارند
    از مسئولان بانک ملی سهامداران اصلی شرکت خواهشمندیم فکری به حال کارگران و کارمندان این شرکت مبذول فرمایند