گاز انبری که حسن روحانی را تهدید می کند
چکیده :حرکت "گازانبری"، اصطلاحی است که حسن روحانی در مناظرات انتخاباتی در پاسخ به باقر قالیباف از آن استفاده کرد، در توصیف برنامه نیروهای ناجا برای به محاصره کشاندن دانشجویان و ضربه زدن به آنها؛ اما برخی نگرانند روحانی هم قربانی حرکت گازانبری شود و با از دست دادن پشتوانه های مردمی اش، خیلی زود به چهره ای شبیه احمدی نژاد بی یار و یاور سال 91 تبدیل شود!...
سایت آینده نوشته است: حرکت “گازانبری”، اصطلاحی است که حسن روحانی در مناظرات انتخاباتی در پاسخ به باقر قالیباف از آن استفاده کرد، در توصیف برنامه نیروهای ناجا برای به محاصره کشاندن دانشجویان و ضربه زدن به آنها؛ اما برخی نگرانند روحانی هم قربانی حرکت گازانبری شود و با از دست دادن پشتوانه های مردمی اش، خیلی زود به چهره ای شبیه احمدی نژاد بی یار و یاور سال 91 تبدیل شود!
به گزارش خبرنگار “آینده آنلاین”، قطعا دولت تدبیر و امید روحانی باید گرد هم آورنده گرایش های مختلف معقول و معتدل از اصلاح طلب و اصولگرا باشد و دولت وحدت ملی را تشکیل دهد، اما به نظر می رسد شکست خوردگان این انتخابات سناریویی در دست طراحی دارند تا از همین ابتدا، پشتوانه رای روحانی را از پشت وی خالی کند.
واقعیت آن است که حسن روحانی بخواهد یا نخواهد، بخش اعظم رای خود را مدیون حمایت خاتمی و هاشمی است که با هزینه کردن از آبروی خود، بسیاری از رای های خاموش را به نفع وی به صحنه آوردند.
در این شرایط رویکرد ستاد عملیات روانی کیهان و رفقا، سناریوی خود را بدبین کردن این پشتوانه به روحانی و جدا کردن آنان از رییس جمهور منتخب قرار داده اند و اگرچه روحانی یک اصولگرای معتدل و نزدیک به اصلاح طلبان است، مواردی نظیر اینکه او اصلاح طلب نیست یا تلاش برای زاویه اندازی بین او اصلاح طلبان و هاشمی و خاتمی، به همین منظور دنبال می شود.
این ستاد عملیات روانی که چندان دل خوشی از شادی و امید ایجادشده در مردم ندارند، از یک سو به نام همگرایی و وحدت به روحانی نزدیک شده و از سوی دیگر تلاش می کنند پشتوانه رای واقعی روحانی را از وی دور کنند.
مطئمن باشید ملتی که با حرکتی خردمندانه و غیر قابل انتظار دنیا را مجبور نموده از سر تحسین کلاه از سر بر دارد، در برابر عده ای کودن که درک صحیحی از جریانات داخلی و خارجی ندارند مات نخواهد شد.
حمله گازانبری به حسن روحانی، یعنی زوال حکومت اسلامی. آنها به ته چاه میروند وکشور وملت را باخو خواهندبرد. فلذا، درکوتاه مدت بعید به نظر می رسد.
تاریخ مصرف این ستاد هم تمام شده است . این همه جوش و جلای برادر حسین هم نشان میدهد که خودش هم به این مهم پی برده است . کارکرد کیهان تنها ابلاغ بخشنامه و برنامه به مخاطبین خود بود که امروز دیگر به بزرگتر از برادر حسین هم عنایتی و ارادتی نشان نمیدهند ، الا از سر ضرورتی در جهت کسب منفعتی .
من حضور علی فلاحیان در همایش انتخاباتی حسن روحانی را زنگ خطری برای شعار “اعتدال” میدانم
آقای روحانی لطفا از همین اول حساب کار خود را داشته باشید
روحانی از اولش فرد اشتباهی بود و خاتمی با اینکار مثه سال 78 اشتباه کرد…
اگه قرار نباشه روحانی به وعده های خودش عمل کنه دیگه چه فرقی با احمدی نژاد داره!!دل خوش کنیم مردم روحانی رو اوردن!دوست ندارم اینو بگم ولی روحانی از اولشم اشتباهی بود و امیدوارم مردم نه روحانی که نه ولی از اصلاحات حداقل مایوس نشن و بتونیم مجلس رو با اکثریت بدست بگیریم و مثه مجلس ششم از کارگذاران فاصله بگیریم و اونوقت ببینیم هاشمی چقد پشتوانه اجتماعی داره!!مطمئنم مثه مجلس ششم شکست سختی میخوره کارگزاران…
چه پیش آید…!!!؟
آقای روحانی بایدمواظب این مارهای خوش خط و خال و بازندگان و ورشکستگان سیاسی باشد که با بیان اینکه روحاانی از ماست قصد نزدیک شدن به او و تحمیل افرادی به اور را دارند . آقای روحانی باید به هیچکدام از این تندروها میدان ندهد
توجیه تراشی زودهنگام برای عدم پاسخگویی به مطالبات و پشت گوش انداختن وعدههای انتخاباتی
تلاش برای ایجاد مصونیت و حریم ایمن از امواج مطالبات و قضاوتهای مردمی
«توهم توطئه»
ایجاد ترس و احتیاط افراطی، علیه احقاق حق
همین که بوی ذرهای قدرت به مشام بعضیها میرسد استعدادشان را در کاربرد روش توهم توطئه برای تاثیر بر افکار جمعی نشان میدهند و اینطوری سعی میکنند جامعه را بیش از حد ِ معقول محتاط کنند و ترس از مطالبه حق را در دل مردم بیاندازند.
آخ که اگه یه حرکتی تغییری چیزی اتفاق بیافته , خدا به اون یارو شریعتمداری و خانواده اش رحم کنه که فکر نکنم بکنه …یعنی ملت تیکه پاره اش میکنن…
شاید یکی از اولین قدمهایی که جناب آقای روحانی لازم است در نخستین ماه های ریاست جمهوریش بردارد ٫ قانع کردن آقای خامنه ای برای تغییر در مدیریت روزنامه کیهان که اکنون به یکی از کم خواننده ترین روزنامه های کشور تبدیل شده ٫ باشد.