سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » معصومه ابتکار به پارازیت ها و لطمه به سلامت مردم اعتراض کرد،به عدم التزام به اسلام متهم شد...

معصومه ابتکار به پارازیت ها و لطمه به سلامت مردم اعتراض کرد،به عدم التزام به اسلام متهم شد

چکیده :روزهايي كه در شوراي شهر فرياد مي زدم و موضوع پارازيت، پارك پرديسان، برنجهاي آلوده و گندم آلوده را هشدار مي دادم آقايان مي آمدند و مي گفتند برايت گران تمام مي...


کلمه – گروه خبر: معصومه ابتکار، از باسابقه ترین نیروهای سیاسی و اعتقادی انقلاب اسلامی، با تایید رد صلاحیت خود برای انتخابات شورای شهر تهران، دلیل اعلام شده برای رد صلاحیتش را عدم التزام به اسلام و عدم تمكين به قانون اساسي كشور عنوان کرد. وی در این رابطه اظهار داشت: روزهايي كه در شوراي شهر فرياد مي زدم و موضوع پارازيت، پارك پرديسان، برنجهاي آلوده و گندم آلوده را هشدار مي دادم آقايان مي آمدند و مي گفتند برايت گران تمام مي شود.

این عضو سابق دانشجویان پیرو خط امام در گفتگو با مهر با اعلام این خبر گفت: بر اساس آخرين نتايج هيئت عالي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي در مرحله سوم اعتراضات نتيجه نداشته و راي نهايي همان رد صلاحيت بنده است و آنچه براي آخرين بار تاكيد شده عدم التزام به اسلام و عدم تمكين به قانون اساسي كشور است. كه اين دلايل غيرقابل باور و غيرقابل قبول است.

وي با اشاره به داعیه مطرح شده از سوی رهبری در نوروز امسال مبنی بر حضور همه سلایق در انتخابات افزود: با این وجود متاسفانه رويكرد حذف جريان منتقد اصلاح طلب را پيشه كردند و افراد و گروههاي زيادي از خدمتگذاران نظام در اين انتخابات رد صلاحيت شدند.

ابتكار گفت: چه كسي مي تواند باور كند كسي كه در روزهاي مبارزات انقلاب اسلامي و در جريانات سياسي كشور همراه با نظام و انقلاب گام برداشته است و تمام زندگي اش را وقت انقلاب كرده امروز اينگونه رد صلاحيت شود. آيا رسانه هاي بيگانه بر عليه من وارد نشدند؟ آيا جايي بر خلاف قانون اساسي رفتار كردم؟ آيا در طول زندگي شخصي ام سود و منفعتي براي خود برداشتم؟ آيا پدر و همسر و پدر همسرم براي انقلاب كم زحمت كشيدند؟

اين عضو شوراي شهر اظهار داشت: من تصميم هيئت عالي را بر اساس قانون تمكين مي كنم و مي پذيرم ولي راي را نمي پذيرم و تمام تلاش و توان خود را براي دفاع از خودم به كار مي برم چرا كه فرزند انقلاب هستم. هر چند ملاك حال افراد است ولي بسياري از افراد هم هستند كه هيچ عقبه اي نداشته و حالا مدعي انقلاب شده اند و حالا به موقعيتهايي رسيده اند.

ابتكار اظهار داشت: البته اعتراض خودم را به هيئت عالي دادم ولي مسئوليت با شخص آقاي علي لاريجاني است. البته ناگفته نماند روزهايي كه در شوراي شهر فرياد مي زدم و موضوع پارازيت، پارك پرديسان، برنجهاي آلوده و گندم آلوده را هشدار مي دادم آقايان مي آمدند و مي گفتند برايت گران تمام مي شود.

در طی سال های گذشته، نهادهای نظارتی بر انتخابات مختلف با هدف مهندسی انتخابات و کنترل سیاسی اوضاع، بسیاری از نیروهای باسابقه مذهبی و انقلابی را متهم به عدم التزام عملی به اسلام و یا عدم تمکین به قانون اساسی کرده است.


یک پاسخ به “معصومه ابتکار به پارازیت ها و لطمه به سلامت مردم اعتراض کرد،به عدم التزام به اسلام متهم شد”

  1. دنیا مادیگرائی گفت:

    اگر در مقابل دنیای رانت اینها بایستی با تمام وجود با تهدید با خشونت با محروم کردن و با ابزار دیگر مقابلت میایستند
    مهم این است که نظامی را که بر پایه رانت و مصرف گرائی و زیاده خواهی با تمام وجود از ان محافظت میکنند کسی بخطر نیندازد