سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » علی مطهری: فیلترینگ خودسرانه سایت های خبری غیرقانونی است...

علی مطهری: فیلترینگ خودسرانه سایت های خبری غیرقانونی است

چکیده :طی هفته های اخیر تعدادی از سایت های خبری از سوی کمیته فیلترینگ مسدود شده است، علی مطهری به دنبال فیلترینگ سایت صراط این اقدام را غیرقانونی خوانده است....


کلمه- گروه خبر: طی هفته های اخیر تعدادی از سایت های خبری از سوی کمیته فیلترینگ مسدود شده است، علی مطهری به دنبال فیلترینگ سایت صراط این اقدام را غیرقانونی خوانده است.

سایت بازتاب و آفتاب از جمله سایت هایی هستند که طی هفته های اخیر فیلتر و مسدود شدند. هر چند سایت آفتاب چند روزی است رفع فیلتر شده است، اما سایت بازتاب با بازداشت مدیر مسئول و سردبیرش به کار رسانه ای خود پایان داد.

روز گذشته مدیر مسئول پایگاه خبری صراط نیوز از مسدود شدن این پایگاه خبری بر اساس تصمیم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه خبر داد.

علی مطهری در گفت وگو با خانه ملت، در خصوص فیلتر شدن سایت صراط از سوی کمیته فیلترینگ، گفت: مجلس سال۸۸ در باره نظارت بر پایگاه های اطلاع رسانی مجازی قانونی را به تصویب رساند که براساس آن پایگاه‌های اطلاع‌رسانی مجازی دارای مجوز تحت الشمول قانون مطبوعات قرار گیرد.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از حدود ۹ ماه پیش اجرایی شدن این قانون از سوی دولت ابلاغ شد و سایت‌های خبری دارای مجوز زیرنظر، هیات نظارت بر مطبوعات قرار گرفتند.

وی افزود: تنها هیات نظارت بر مطبوعات می‌تواند در خصوص فیلتر کردن سایت های دارای مجوز حکم صادر کند و اقدام به مسدود کردن سایت صراط از سوی کمیته فیلترینگ غیر قانونی است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، با بیان اینکه شورای فیلترینگ باید بر روی سایت های بدون مجوز نظارت داشته باشد، گفت: نظارت بر سایت هایی که هنوز مجوز فعالیت از شورای نظارت بر مطبوعات نگرفتند و سایر وبلاگ با کمیته فیلترینگ است.

نماینده ناظر مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات، افزود: پیش از این نیز کمیته فیلترینگ به اینگونه موارد ورود پیدا می‌کرد و سرخود اینگونه فیلترها را انجام می‌داد.


2 پاسخ به “علی مطهری: فیلترینگ خودسرانه سایت های خبری غیرقانونی است”

  1. مجید گفت:

    آقای مطهری یک نصیحت به تو می کنم
    علیه این دیکتاتوری صحبت نکن
    چون ملاک اسلام و حجت اسلام برای این دیکتاتوری رسانه های خارج یا به قول خودشان بیگانه، دشمن و …..است
    ممکن است شما را به جرم اینکه صحبتهایتان در رسانه های دشمن می آید دشمن شمرده
    و مثل 90 درصد مردم ایران فتننه گر و عامل دشمن و خائن به آرمانهای امام و مرتبط با سوروس و هزاران بر چسب دیگر بزنند

  2. مهدي ايراني گفت:

    از هاشمي بخواهيم به ديدار ميرحسين برود