سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » سردار سلیمانی: نباید در انتخابات ریاست جمهوری اشتباه کنیم/ مردم گوش به فرمان رهبری هستند...

سردار سلیمانی: نباید در انتخابات ریاست جمهوری اشتباه کنیم/ مردم گوش به فرمان رهبری هستند

چکیده :پس از آنکه نماینده رهبری در سپا از مهندسی معقول و منطقی انتخابات سخن گفت، فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران گفته است که در انتخابات پيش‌رو نبايد اشتباه كنيم و بايد در پيشگاه خداوند به نقش و وظيفه خود عمل كنيم. ...


پس از آنکه نماینده رهبری در سپاه از مهندسی معقول و منطقی انتخابات سخن گفت، فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران گفته است که در انتخابات پيش‌رو نبايد اشتباه كنيم و بايد در پيشگاه خداوند به نقش و وظيفه خود عمل كنيم.

سلمیانی همچنین اظهار كرد: مردم زياد توجه‌يي به جريانات سياسي ندارند و در خدمت و گوش به فرمان ولايت و رهبري هستند و براي مردم ثابت شده كه در نظام جمهوري اسلامي اساس ولايت و رهبري است و ما به عنوان پيشكسوتان جنگ با اعتماد كامل تحت ولايت و اطاعت رهبري هستيم و بر اين اساس قدرت ايران غيرقابل شكست است.

سردار «حاج‌ قاسم سليماني» در نشست جمعي از پيشكسوتان و يادگاران دوران دفاع مقدس استان كرمان اظهار كرد: وضع فعلي كشور با گذشته تاريخ ايران و شيعه فرق جدي و اساسي دارد و اگر به آن توجه نشود و احساس مسووليت نسبت به آن نشود، مشكلاتي ايجاد مي‌شود.

سليماني با بيان اينكه در دنيا هيچ كشوري به اندازه ايران مدافع منافع اهل سنت نبوده است، گفت: هيچ كشور عربي جرات نكرده يك فشنگ به فلسطيني‌ها بدهد، اما مقام معظم رهبري اعلام كردند از فلسطين حمايت مي‌كنيم. وي ادامه داد: اكنون شيعه تبديل به يك پادگان واحد شده و رهبري واحدي پيدا كرده است و شايد مشكلاتي باشد، اما اين موضوع عموميت ندارد و شيعيان ايران را ام‌القرا مي‌دانند.


5 پاسخ به “سردار سلیمانی: نباید در انتخابات ریاست جمهوری اشتباه کنیم/ مردم گوش به فرمان رهبری هستند”

  1. Shahab.t.12456@yahoo.com گفت:

    البته اين بنده خدا ميداند كه رهبر از هر كسي حمايت كند ويا مردم طوري احساس كنند كه نظر رهبري نسبت به فرد خاصي متمايل است، عكس آن عمل ميكنندچون مردم في الواقع با كل نظرات رهبر مخالفند و او را دشمن دين و مملكت ميدانند

  2. روزبه گفت:

    راي از شما انتخاب از ما

  3. محسن گفت:

    جناب سر-دار سلیمانی : لطف کن ، محبت کن ، بر ملت زخم خورده ایران منت بگذار از طرف خودت صحبت کن . تو نه مدعی العمومی ونه نماینده 75 میلیون بدبخت . پس لطف کن ………..ر

  4. حسین گفت:

    جناب سردار هر وقت بند پوتینت را باز میکنی و در حال استراحتی کمی به حرفهایت بیندیش و با خودت بگو ایندگان در باره ات چه خواهند گفت.!!!!!

  5. مهدی گفت:

    آقا شما چطور جرئت میکنید از طرف ملت ایران صحبت کنید همین تحلیلهای آبکی شماست که مردم زخم خورده ایران را به این روز سیاه وشرم آور انداخته است