سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » علی سعیدی: شرایط کشور بحرانی است، مردم برای انتخابات به راهنمایی نیاز دارند...

علی سعیدی: شرایط کشور بحرانی است، مردم برای انتخابات به راهنمایی نیاز دارند

چکیده :نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران که پیشتر از مهندسی منطقی انتخابات سخن گفته بود، این بار با اشاره به برهه خطير انتخابات رياست جمهوري و نياز به انتخابي اصلح و استخوان دار مدعی شده است که مردم برای انتخابات به راهنمایی نیاز دارند....


نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران که پیشتر از مهندسی منطقی انتخابات سخن گفته بود، این بار با اشاره به برهه خطير انتخابات رياست جمهوري و نياز به انتخابي اصلح و استخوان دار مدعی شده است که مردم برای انتخابات به راهنمایی نیاز دارند.

به گزارش مهر، علي سعيدي، در همايش معرفي بصيرتي طلاب، روحانيون و بسيجيان استان يزد در حسينيه ثارالله با اعتراف به شرایط بحرانی کشور، اظهار داشت: وضعيت كشور و نظام با سناريوهاي نوشته شده توسط آمريكا و همدستانش بحراني است و فردي بايد سكان اداره كشور را بر عهده بگيرد كه استخوان دار، قوي، هنرمند و با درايت باشد.

وي افزود: يكي از مشكلات كشور تورم و ديگري تحريم است و رئيس جمهور آينده بايد با هنرمندي و تدبير به گونه اي در مقابل اين دو مشكل بزرگ اقتصادي بايستد كه فشاري به مردم وارد نشود.

سعيدي، مسئله هسته اي و بحث سوريه را نيز از ديگر مسائل مهم كشور خواند و بيان داشت: غني سازي اورانيوم اكنون به 20 درصد رسيده و نبايد فردي وارد كار شود كه مانند مجلس ششم، طرح تعليق اتمي را مطرح كند.

نماينده ولي فقيه در سپاه عنوان كرد: آمريكا اكنون به دنبال چهره اي فرصت طلب در ميان كانديداهاست تا از او براي پيشبرد اهداف خود استفاده كند.

وي با اشاره به اينكه انتخابات پيش رو، چهار قطبي است، افزود: كارگزاران با محوريت هاشمي رفسنجاني، اصلاح طلبان، اصولگرايان و حاميان دولت چهار قطب انتخابات دوره يازدهم رياست جمهوري هستند و مردم در چنين شرايطي به راهنمايي نياز دارند.

سعيدي بر انتخاب فرد اصلح تاكيد كرد و بيان داشت: شرايط ما اكنون به گونه اي است كه بايد از آزمون و خطاهاي گذشته درس بگيريم و نقاط قوت خود را تقويت كرده و نقاط ضعف را از بين ببريم.


9 پاسخ به “علی سعیدی: شرایط کشور بحرانی است، مردم برای انتخابات به راهنمایی نیاز دارند”

  1. حشمت گفت:

    برای حفظ نظام لازم است که رئیس جمهور فرصت طلب رای نیاورد .چون هواخواه چنین رئیس جمهوری امریکا است .مامی توانیم با یک راه پیمائی فرد اصلح را شناسائی کنیم !

  2. مرتضی گفت:

    باز هم مهندسی !؟
    مردم به راهنمائی نظامیان نیازی ندارند،نظامیان هم هرکدام یک رای دارند که به صندوق می ریزند، لطفا تئوری سازی نکنید ، نه شما تئوریسین انقلابید و نه اساسنامه سپاه گفته است که سپاهیان تئوریسین و راهنمای مردمند
    سپاه فقط یک ارگان نظامی برای دفاع از کشور است نه چیزی بیشتر، حتی ورود آنان به عرصه های اقتصادی نیز غیر قانونی و نقض غرض بوده است

    • مهران گفت:

      متاسفانه سپاه یک ارگان نظامی است فقط برای حفظ رهبری
      حفظ کشور به عهده ی ارتش است

  3. رهگذر گفت:

    خب جناب سعیدی! راهنمایی بفرمائید ببینیم کدام شخص مد نظر حضرات است تا ما هم نام رئیس جمهور آینده را زودتر از برگزاری انتخابات نمایشی بدانیم

  4. قیامت گفت:

    معلوم نیست این افراد از خود متشکر مردم را چه فرض نموده اند!؟ امریکا مگر در شورای نگهبان دارای عضو صاحب رای ایست!؟ اگر پاسخ مثبت است آقای سعیدی پس حق با شماست . ولی خودتان خوب میدانید اینگونه حرفها برای پوشش گندی است که خودتان به خودتان و متاسفانه بکشور زدید و دقیقا سوء مدیریت آدمی رو که خودتون کاشتید رو بحساب تحریم میاندازید ! مگر نمیگفتید تحریمها کاغذ پاره است و یا اینقدر تحریم کنید که قطعنامه دان تون پاره بشه و امثالهم !!! حالا چی شده ترس برتون داشته،! آزمون و خطا های گذشته چرا درس عبرت شما نمی شود!؟ گیریم که در مسءله هسته ای غنی سازی بیست درصد داریم این مقدار برای راکتور تهران ده سال بس است و بدرد بوشهر هم نمیخورد چون در قرار دادن ترکمنچای تون با روسیه که تا ده سال دیگه هم نیرو گاه را تحویل شما نخواهد ! تامین سوخت با روسیه است، از اینها گذشته تعلیق غنی سازی در زمان اصلاحات با تاءِید و نظر مستقیم رهبری بوده است که بسیار هم بجا و منطقی و بسود مملکت و منافع ملی بوده ، نه هزینه تراشیهای هشت سال گذشته شما و آدمتون که فساد و فقر و تورم و بدبختی و فحشا و اعتیاد و هزار بیچاره گی برای کشور بارمغان آ ورده است و راستی چپاول های سه هزار میلیارد تومانی و چند ده هزار میلیارد تومانی و… با این مبالغ و هفت صد میلیارد دلار درآمد افسانه ای نفتی چه کار های زیر بنایی و عمرانی میشد انجام داد ولی افسوس ! عقل شما باین مطالب علمی نمیرسد..

  5. کارمند گفت:

    آقای سعیدی طوری عنوان فرمودند که ما بجز بشاراسد شخص دیگری را سراغ نداریم برای رئیس دولت کشورمان اگر اجازه میفرمایند به بشار رای دهیم

  6. احمد گفت:

    جناب سعیدی عزیز لطفا بفرمائید چه کسی برای انتخاب اصلح با ید مردم را راهنمائی کند.اگر منظورتان این است که کسی وجود دارد بهتر از رای اکثریت انتخاب کند این کار را بکنید و برای مملکت اینهمه دردسر و مردم اینهمه مصیبت گرانی بیکاری تورم فقر و فحشا درست نکنید.و انوقت هم مسئولیت عواقب انتخاب آن شخص را هم مرد ومردانه بپذیرید.

  7. محمد گفت:

    اقای سعیدی همان راهنمائی که شما و دوستان قدرت طلبتان در باره احمدی نزاد کردید و کشور را 50 سال با این همه درامد نفت به پس بردید و حالا هم نه راه پیش دارید و نه راه پس بس است

  8. Hossein Jafari گفت:

    والله بهترین راه آنست که مردم یک بارغیرت کنند و این انتخاباتی را که مردم درآن هیچ نفشی ندارند،، بایکوت کنند. آخر معنا ندارد که بگویند” رای دادن با شما، انتخاب باما” اینها دربرابر آن ظلم هایی که به مردم رواداشته و آنگونه دربرابر اعتراض مردم به تقلب عکس العمل وحشیانه ازخود نشان دادند، باید تنبیه شوند. بهترین تبیه، آنست که بگوییم ما را وسیله گرم کردن تنورهای انتخاباتی خود نکنید. خودتان مثل کرم تولید کنید و خودتان تناول کنید. دست از سر کچل ما بردارید. چطوراست که مردم هیچ کاره و دستگاهها و در راس آنها بیت رهبری همه کاره است، اما هنگامی که انتخابات فرا می رسد همه را تشویق می کنند که تنور را گرم کنند؟ مگر ما هیزم دستگاه شما هستیم؟؟