مخالفت بازجوی امیر خرم با مرخصی نوروزی از زندان اوین
چکیده :سیدامیر خرم، فعال سیاسی و جانباز دوران دفاع مقدس که از اول شهریور سال 90 بدون حق مرخصی در زندان بسر می برد، دومین عید خود را در زندان می گذراند وعلی رغم وعده های داده شده نهایتا به علت مخالفت بازجو وی از حق مرخصی "محروم" است....
سیدامیر خرم، فعال سیاسی و جانباز دوران دفاع مقدس که از اول شهریور سال 90 بدون حق مرخصی در زندان بسر می برد، دومین عید خود را در زندان می گذراند وعلی رغم وعده های داده شده نهایتا به علت مخالفت بازجو وی از حق مرخصی “محروم” است.
به گزارش جرس، امیر خرم در سال 80 به همراه اعضای نهضت آزادی ایران به صورت موقت بازداشت شد و مدت 135 روز را در سلول انفرادی 59 سپاه گذراند. او بعد از محاکمه غیر علنی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق عضویت در شورای مرکزی نهضت آزادی به چهار سال و نیم زندان تعزیری محکوم شد.
این عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران بار دیگر پس از عاشورای سال 88 به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و بازداشت شد و مدت 50 روز را در بند 209 زندان اوین به سر برد.
وی نهایتا در مهرماه سال 89 در دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیر عباسی محاکمه و به خاطر حضور در تظاهرات روز عاشورا و عضویت در نهضت آزادی به هفت سال زندان و 74 ضربه شلاق محکوم شد، حکمی که در دادگاه تجدید نظر به شش سال کاهش یافت.
وی در حالیکه در حال گذراندن دوران محکومیت شش ساله خود بود، پس از احضار به دادسرای اوین مطلع شد که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق عضویت در شورای مرکزی نهضت آزادی به دو سال زندان دیگر محکوم شده است.
گفتنی است، امیر خرم از جانبازان دوران دفاع مقدس است و از سال 1365 به عضویت نهضت آزادی ایران درآمد و علاوه بر فعالیت های ارزنده خود در این حزب، مسئولیت شاخه جوانان نهضت آزادی را نیز برعهده داشت.














چه مملکتی داریم !
باز جو به جای قاضی تصمیم میگیرد؟