سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پناه بردن مقامات عربستان به تیرباران به علت کمبود جلاد...

پناه بردن مقامات عربستان به تیرباران به علت کمبود جلاد

چکیده : هفت مرد در عربستان سعودی به اتهام دزدی، غارت و سرقت مسلحانه تیرباران شدند. در کشور پادشاهی سعودی اجرای حکم اعدام به شیوه سنتی گردن زدن به دلیل کمبود جلاد کاهش یافته است. ...


هفت مرد در عربستان سعودی به اتهام دزدی، غارت و سرقت مسلحانه تیرباران شدند. در کشور پادشاهی سعودی اجرای حکم اعدام به شیوه سنتی گردن زدن به دلیل کمبود جلاد کاهش یافته است.

به گزارش دویچه وله هفت مرد در عربستان سعودی پس از رد تقاضای عفوشان اعدام شدند. خبرگزاری رسمی عربستان سعودی روز چهار‌شنبه (۲۳ اسفند/۱۳ مارس) اعلام کرد که این هفت مرد متهم به دزدی، غارت و سرقت مسلحانه بودند.

مراسم تیرباران متهمان در شهر کوهستانی ابها در استان جنوبی عسیر این کشور انجام شد. سازمان بین‌المللی دیده‌بان حقوق بشر این اعدام‌ها را محکوم کرده‌ است.

سازمان‌های حقوق بشری جهان مانند عفو بین‌الملل خواستار لغو حکم اعدام این افراد شده بودند. سازمان دیده‌بان حقوق بشر با محکوم کردن این اعدام‌ها، بخصوص نسبت به اعدام چند تن از متهمان اعتراض کرده که در زمان وقوع جرم نوجوان بوده‌اند.

گفته می‌شود دست‌کم دو تن از متهمان در زمان دستگیری به اتهام سرقت جواهرات ۱۵ ساله بوده‌اند. دیده‌بان حقوق بشر در ادامه خاطر نشان کرده است که این متهمان پس از دستگیری حق داشتن وکیل را نداشته و در دوران دستگیری شکنجه شده‌اند تا به سرقت خود اقرار کنند و بدین گونه راه برای اعدام آن‌ها آماده گردد.

از آغاز سال جاری میلادی تاکنون ۲۳ تن در عربستان سعودی اعدام شده‌اند. این کشور در سال ۲۰۱۲ میلادی ۷۶ نفر را اعدام کرده است.

بر طبق گزارش‌های رسانه‌های عربستان سعودی، اجرای حکم اعدام به شیوه سنتی گردن زدن به دلیل کمبود جلاد کاهش یافته و شیوه اعدام از راه تیرباران به تدریج افزایش می‌یابد.


2 پاسخ به “پناه بردن مقامات عربستان به تیرباران به علت کمبود جلاد”

  1. Khabardar گفت:

    کاش این جور اخبار را قبل از انقلاب به مردم ایران تو رسانه‌های گروهی آعلام میکردند.

  2. Payam گفت:

    ما که از عربستان بدتریم