اخراج کارگران و ایجاد فضای رعب و وحشت در شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز
چکیده :کارگران شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز از اخراج 100 کارگر این شرکت و ایجاد فضای تهدید و رعب و وحشت در محیط کارگری خبر می دهند. ...
کلمه – گروه کارگری: کارگران شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز از اخراج 100 کارگر این شرکت و ایجاد فضای تهدید و رعب و وحشت در محیط کارگری خبر می دهند.
به گزارش کلمه، این کارگران در پی اعتراضات اخیر و عدم پیگیری وعده های داده شده، با ارسال نامه ای برای رسانه ها تاکید کردند: مسئولانی که همیشه از عدالت در جمهوری اسلامی دم می زنند بهتر است بدانند که در این نظام ناعدالتی کامل برقرار است چرا که در این نظام نه نظارتی هست و نه عدالتی، این نظام روش پرورش ظالم را در پیش گرفته است و ظالمانه مردم را کنترل می کند، خصوصا قشر کارگری در همه جای ایران عزیزمان.
کارگران شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز به دنبال حضور یک مدیر سپاهی که با لباس نظامی به محل کارخانه می آید، با اخراج های پی در پی از جمله اخراج 100 کارگر رو به رو شده و مابقی کارگران هم در حالت رعب و وحشت و تهدید و انگشت نگاری قرار گرفته اند.
آنها اکنون خواستار توجه به مشکلات خود شده و از رسانه ها خواسته اند تا صدای اعتراضشان باشند. این کارگران می نویسند: اکنون ما کارگران آهنگری تراکتورسازی نه توان و روحیه کار داریم و نه هیچ امنیت شغلی و فقط انتظار روز اخراجمان را می کشیم، این تهدیدها و قدرت طلبی ها بهمراه عدم پرداخت حقوق و مزایا باعث شده است که کارگران در خفقگان و سکوت کار کنند و از ترس برخوردهای ظالمانه این سرهنگ بازنشسته هیچ حرفی برای احیای حقوق خود نزنند.
آنها می گویند: کارگران در ایران با این اندیشه می خوابند که صبح حکم اخراجشان خواهد آمد. آیا کارگران که قشر زحمت کش هستند همیشه باید در اضطراب و استرس زندگی کنند؟ باید همیشه شرمنده خانواده هایشان باشند؟














برادران عزیز این ترس را از دل خود بیرون نموده و با اعتصاب در جلوی استانداری خواستار برکناری او شوید و موضوع را رها نکنید حتی میتوانید محل زندگی او را شناسایی کرده و حالش را جا بیاورید
پیش به سوی اعتصابات وسیع و گسترده ی کارگری و کارمندی به همراه اعتراضات همراه با این اعتصابات