سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مجمع مدرسین و محققین حوزه: وقت سهل انگاری نیست؛ اگر مردم بخواهند، موانع کنار می روند...
» دعوت از هاشمی و خاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری

مجمع مدرسین و محققین حوزه: وقت سهل انگاری نیست؛ اگر مردم بخواهند، موانع کنار می روند

چکیده :مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم از حوزه‌هاي علميه، دانشگاهيان، مديران اجرايي، صنعت‌گران، بازاريان، و همه‌ی احزاب و گروه‌ها خواست که به دعوت از هاشمی و خاتمی برای شرکت در انتخابات پیش رو بپردازند، حجت را بر آنان تمام كنند و زمينه‌ی "انتخاباتي چاره ‌ساز" را فراهم آورند....


مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با انتشار بیانیه ای، خواستار آن شد که “خیرخواهان دلبسته به اسلام و دلنگران ایران با همدلی و گذشت و برادری، با تجمیع توان و پرهیز از تفرقه، با رجوع به میثاق گرانقدر ملی و تسلیم در برابر قانون اساسی، سال نو و انتخابات پیش رو را به نقطه عطفی برای گذر از مشکلات بدل سازند.”

به گزارش کلمه، این تشکل روحانیون اصلاح طلب که در سه سال گذشته مواضع متعددی در حمایت از جنبش سبز و در مقابله با سرکوب های حاکمیت داشته است، با برشمردم مشکلات در حوزه های اقتصادی و بین المللی، ريشه همه‌ مشكلات را در دو عامل فشار خارجي و سوءِ تدبير داخلي خلاصه کرد وخواستار سپردن سكان اجرائي كشور به افرادي خردمند، كاردان، متعهد و خوش سابقه شد كه صداقت و كارآمدي و دلسوزي خود را با موفقيت در پيشگاه ملّت اثبات كرده اند.

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم ضمن نام بردن از هاشمی و خاتمی به عنوان چهره های توانمند و خدوم، از حوزه‌هاي علميه، دانشگاهيان، مديران اجرايي، صنعت‌گران، بازاريان، و همه‌ی احزاب و گروه‌ها خواست که به دعوت از ایشان برای شرکت در انتخابات بپردازند و “حجّت را بر آنان تمام كنند و زمينه‌ی انتخاباتي چاره ‌ساز را فراهم آورند.”

متن کامل این بیانیه که در وب سایت این تشکل روحانی اصلاح طلب منتشر شده، بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحيم

ملت شريف ايران

با سلام و اداي احترام به شما برادران و خواهران ايماني و آرزوي سعادت و بهروزي براي همه ی ايرانيان، در آستانه ی حلول سال سرنوشت ساز ۱۳۹۲ مجمع مدرسين و محققين حوزه ی علميه ی قم پس از تبريك و آرزوي سالي سرشار از موفقيت، شايسته می داند نكاتي را درباره ی يازدهمين انتخابات رياست جمهوري با شما در ميان گذارد.

با گذشت بيش از سه دهه از عمر نظامي كه با فداكاري شما ملت رشيد و رهبري داهیانه ی امام راحل (قده) بنانهاده شده است، اكنون كشور ما به دستاوردهاي گرانبهايي رسيده، ولی با چالش‌هاي مخاطره‌آميزی نیز مواجه است.

امروز ايران ما استقلال در تصميم‌گيري، حكومتي متكي به رأي ملت و انتخابات در همه سطوح، نسلي جوان و ترقي‌خواه و دانشمنداني سخت‌كوش دارد؛ به يمن تلاش فرزندانش به دانش ارزشمند بومی دست يافته است؛ و ملتي استوار، بردبار، مطالبه‌گر و آينده‌نگر دارد كه از نعمت‌هاي بي‌كران الهي در عرصه طبيعي و انساني برخورداراند.

در عین حال تهديدها و فشارهايي نیز متوجه ما شده كه به بهانه‌هاي مختلف كيان جمهوري اسلامي را هدف گرفته و زندگي مردم را با دشواري مواجه ساخته است. سردي روابط با برخي همسايگان و تنزل جايگاه ملّت ايران در پاره‌اي از موقعيت‌هاي بين‌المللي که ریشه در دسیسه های دشمنان كينه‌توز و اقدام¬ها، اظهارها و رويه‌هاي نسنجيده داخلي دارد، بي‌نياز از توصيف است.

اوضاع اقتصادي كشور چنان است كه متأسفانه دشواري‌هاي آن كام همه را تلخ کرده؛ سقوط ارزش پول ملّي، تورم و گراني، بي‌كاري و ركود، زندگي را براي همگان خصوصاً اقشار ضعيف دشوار نموده است. شرح مشكلات فرهنگي، اخلاقي و رفتاري نيز حكايت دردناكي است كه نارضايتي عمومي و اعتراض بزرگان را نیز در پي داشته است. هرچند غفلت از واقعيت‌هاي نامطلوب مشكلي را حل نمي‌كند و بر مشكلات مي‌افزايد، بنا نيست در آستانه سال نو فهرستي از مشكلات ارائه كنيم.

ملت بزرگ ایران با وجود تمام این مشکلات، سرمایه های لازم برای عبور از این گردنه ها را دارد. امید و اراده ی پولادین برای نیل به قله های پیشرفت و فرزندان مصمم و کارآمد ایران، می توانند راه را به سوی آینده¬ی روشن ایران اسلامی بگشایند. امید است که خیرخواهان دلبسته به اسلام و دلنگران ایران با همدلی و گذشت و برادری، با تجمیع توان و پرهیز از تفرقه، با رجوع به میثاق گرانقدر ملی و تسلیم در برابر قانون اساسی، بتوانند سال نو و انتخابات پیش رو را به نقطه ی عطفی برای گذر از مشکلات بدل سازند.

اگر ريشه همه‌ ی مشكلات را در دو عامل فشار خارجي و سوءِ تدبير داخلي خلاصه كنيم، كليد گشايش و حلّ مشكلات را نيز بايد در دو عامل بيابيم: يك- حضور پرشور و حماسي ملّت در انتخابات پيش رو؛ دو- سپردن سكان اجرائي كشور به افرادي خردمند، كاردان، متعهد و خوش سابقه كه صداقت و كارآمدي و دلسوزي خود را با موفقيت در پيشگاه ملّت اثبات كرده اند.

حضور گسترده و پرشور مردم در انتخابات آینده ی ریاست جمهوری، بار دیگر یکپارچگی و وحدت ملت بر سر منافع ملی و در برابر زورگویی ها و تهدیدها را آشکار می کند. از آن‌جا كه ملّت نجيب ايران اهل سلم و مسالمت است و هرگز در هيچ جنگ و تجاوزي پيش‌قدم نبوده است، با حضور يكپارچه¬اش، در عين پاسخ به تحريم‌ها و جنگ‌ طلبي‌ها، گام بزرگی به سوی تحقق صلح و همکاری بین المللی و حضور در عرصه ی جهانی برخواهد داشت.

فرصت‌هاي از دست رفته و تهديدهای پيشِ رو ایجاب می کند همه‌ی دلبستگان به اسلام و دلسوزان ايران براي رشد و اعتلاي جمهوري اسلامي و كاميابي و رفاه ملّت ايران از همه‌ی توان خود بهره گيرند و هر كس در راه برگزاري انتخاباتي گرم، پرشور، عادلانه، رقابتي و كارساز به قدر توان خود قدم بردارد. انتخابات پرشور و مؤثر علاوه بر حضور گسترده رأي‌دهندگان به رقابت جدي نامزدهاي صاحب صلاحيّت از همه‌ی سلائق، جناح‌ها و گرايش های سياسي نيز نياز دارد.

مجمع مدرسين و محققين بر اين باور است كه، با توجه به شرايط موجود كشور، حضور شخصيت‌هاي توانمند و محبوب در عرصه‌ی انتخابات مسؤوليت و رسالت تاريخي آنان در پيشگاه ملّت ايران است. بدين جهت با احترام به همه‌ی بزرگواراني كه تاكنون براي نامزدي اعلام آمادگي كرده يا در فرايند آن قرار گرفته‌اند، از همه‌ی نخبگان و فرهيختگان جامعه، از حوزه‌هاي علميه، دانشگاهيان، مديران اجرايي، صنعت‌گران، بازاريان، و همه‌ی احزاب و گروه‌ها مي‌خواهد كه با دعوت از چهره‌هاي توانمند و خدوم، مانند حضرت آيت‌الله هاشمي رفسنجاني و حضرت حجت‌الاسلام و المسلمين سيد محمد خاتمي، يا هر سياستمدار شناخته شده و كارداني كه بتواند موافقت اکثریت قاطع ملّت را جلب و نيروهاي توانمند را براي فعاليت به ميدان آورد، حجّت را بر آنان تمام كنند و زمينه‌ی انتخاباتي چاره ‌ساز را فراهم آورند.

باید توجه داشت که سهل انگاری در این امر،‌ موجب می شود که تأثیر خون پربهای شهیدان، زحمات طاقت فرسای ايثارگران، تلاش مجاهدان و خون‌ دل‌ها و رنج‌هاي کسانی كه براي آزادي و آبادي ايران اسلامي تلاش كرده‌اند کم شود. اما به یاری خداوند بزرگ و با تلاش، تدبیر، همکاری و برادری مردم، موانع و مشکلات به تدریج از میان برخواهد خاست و آینده ای روشن در پیش روی ملت بزرگمان ترسیم خواهد شد.

مجمع مدرسين و محققين حوزه‌ی علميه‌ی قم

22/12/1391


5 پاسخ به “مجمع مدرسین و محققین حوزه: وقت سهل انگاری نیست؛ اگر مردم بخواهند، موانع کنار می روند”

  1. ناشناس آشنا گفت:

    انتخابات مهندسی‌ شده را لطفا زیر سوال ببرید!

    برداشتن حصر تنها راه مناسب به طرف معمولی‌ شدن اوضاع میباشد.

  2. Yasooj گفت:

    در انتخاباتى كه فرداى آن خامنه اى ضمن سركوب مردم ادعاى پيروزى نظام را
    هم بكند هرگز شركت نخواهيم كرد. به قول كسى كه نظرش از همه به خامنه اى
    نزديكتر است آن ممه را لولو برد. خاك بر سر آن بصيرتى بكنند كه مسبب اين
    اوضاع است.

  3. کارمند گفت:

    دراین حکومت رئیس جمهور باید قدرتمند باشد آنقدر که بتواند بساط لباس شخصیها ودولت درسایه را برچیند درغیر اینصورت هیچ امیدی به اصلاحی نباید چشم دوخت .و ملت بازیچه ای برای رای دادن هست ولاغیر

  4. Rahil547206 گفت:

    این ها که بیانیه داده اند واقعاً توان تحلیل اوضاع را ندارند؟ واقعاً نمی فهمند که دعوت به انتخاباتی که مجریش، ناظرش و تأیید صلاحیت کننده اش همان کودتاچیان انتخابات 88 است یعنی صحه گذاردن بر انتخابات گذشته. یعنی اینکه ما اشتباه می کردیم که گفتیم تقلب شده. یعنی اینکه موسوی و کروبی و همه کسانی که اعتراض کردند فتنه گر بودند و هزاران معنی دیگر. این چه سیاستی است که هر حق و حقیقتی را پای مصلحت خودساخته ذبح شرعی می کند؟ این چه دین و چه دین داری است که در آن هیچ ارزشی تعریف شده نیست. اینان چه دیندارانی هستند که معتقد و پایبند به هیچ ارزش و مرامی نیستند؟ خدا انشاء الله همه جهانیان و از جمله ملت ایران را از دست شما و هم کیشان تان نجات دهد.

  5. 9865325478 گفت:

    چطور می توان در انتخاباتی شرکت کرد که منتخب قبلیش در بند است. آیا این به تمسخر گرفتن مردم نیست؟ وقتی نگاه حوزه دین و روحانیت به مردم به مثابه ابزاری جهت نیل به اهداف خودشان است جز این بیانیه انتظاری نیست. ادبیات بیانیه معلوم است که مردم را هیچ می انگارید اگر قرار است مردم رأی بدهند و تعیین کننده باشند، بازاریان و چهره های خدوم و مقامات اجرایی و … چه کاره اند؟ با نحو بیانتان منویات درونی تان را اشکار می کنید. اف بر شما و همه دین باوران باد!