سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مصباح یزدی: روسای جمهور 24 سال گذشته به ولایت فقیه اعتقاد نداشتند/ هیچ قدرتی در جهان بالاتر از قدرت رهبری نیست...

مصباح یزدی: روسای جمهور 24 سال گذشته به ولایت فقیه اعتقاد نداشتند/ هیچ قدرتی در جهان بالاتر از قدرت رهبری نیست

چکیده :مصباح یزدی با اشاره به اینکه هیچ کدام از این دولت‌ها باور نداشتند که سکاندار کشتی انقلاب، نائب امام زمان(عج) است، اظهار داشت: حتی برخی از دولت‌ها رهبری را رقیبی برای خود می‌دانستند و اگر بخواهیم با نهایت حسن نیت سخن بگوییم، گمان می‌کردند که برنامه آنها برای کشور، نافع‌تر از نظرات رهبری...


مصباح یزدی که در زمان بنیانگذار جمهوری اسلامی اعتقادی به حکومت اسلامی نداشت، اینک مدعی شده است که شش دولت بر سرکار آمده بعد از جنگ علیرغم زحماتی که برای کشور کشیدند دارای نقاط ضعف مشترکی بودند، که آن عدم باور به حاکمیت اسلام و مشروعیت بخشی ولایت فقیه بوده است.

منظور مصباح یزدی از دولت های بعد از جنگ، دولت هایی است که در زمان رهبری آیت الله خامنه ای شکل گرفته اند. هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و محمود احمدی نژاد هر یک هشت سال سکاندار قوه مجریه کشور بوده اند. پیش از آن میرحسین موسوی هشت سال نخست وزیر کشور بود.

مصباح یزدی در بیست و چهارمین نشست انجمن فارغ‌التحصیلان این مؤسسه با این ادعا که نقطه ضعف مشترک همه این دولت‌ها عدم باور به حاکمیت اسلام بوده است، اظهار داشت: هیچ کدام به ولایت‌فقیه به عنوان نماد اسلام و مشروعیت بخش به نظام اعتقاد نداشتند، تا جایی که رئیس دولت اصلاحات صریحا اعلام کرده بود که ولایت‌فقیه را فقط از آن جهت که در قانون اساسی آمده است، قبول دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه هیچ کدام از این دولت‌ها باور نداشتند که سکاندار کشتی انقلاب، نائب امام زمان(عج) است، اظهار داشت: حتی برخی از دولت‌ها رهبری را رقیبی برای خود می‌دانستند و اگر بخواهیم با نهایت حسن نیت سخن بگوییم، گمان می‌کردند که برنامه آنها برای کشور، نافع‌تر از نظرات رهبری است.

مصباح یزدی با بیان اینکه دشمنان نهایت تلاش خود را می‌کنند که ولایت‌فقیه را هم از لحاظ تئوری مورد خدشه قرار دهند و هم از لحاظ عملی شخص ولی‌فقیه را تخطئه کنند، ادامه داد: اما دشمنانی که همه قضایای مربوط به نظام ما را تعبیر سوء و تفسیر غلط می‌کنند، اذعان دارند که هیچ قدرتی در جهان، بالاتر از قدرت رهبری ایران نیست.

وی افزود: باید موقعیت خود را در شرایط موجود به عنوان یک پیچ تاریخی مهم درک کرده و اشتباهات این دولت‌ها را در مسیر صحیح اصلاح کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: وقتی نخست وزیر کشوری به خاطر اتهامات مختلفی از جمله اتهامات جنسی و اقتصادی از قدرت کنار می‌رود، اما دو سال بعد همان فرد رأی اول را در مجلس سنا به دست می‌آورد، نشان از این دارد که مردم می‌دانند که قرار نیست با انتخاب شخص دیگری وضعیت فرق کند و وضع همین خواهد بود، و چه بسا استعفای پاپ نیز به نوعی با این فسادها مرتبط است. از سوی دیگر مردم بزرگترین نظام سرمایه داری دنیا علیه سرمایه داری قیام می‌کنند و این نشان از تغییری کلی در حرکت جهان در پیچی تاریخی دارد.

مصباح با اشاره به اینکه هدف اصلی همه دشمنان انقلاب و اسلام، ساقط کردن و تضعیف رهبری است، اظهار داشت: ما باید در حد توان هم جایگاه ولایت‌فقیه و هم شخص ولایت‌فقیه را تقویت کنیم، و برای تحقق این امر، امروز هدایتگری و روشنگری برای بالابردن سطح آگاهی مردم در خصوص مسائل سیاسی و اجتماعی، از اوجب واجبات است


11 پاسخ به “مصباح یزدی: روسای جمهور 24 سال گذشته به ولایت فقیه اعتقاد نداشتند/ هیچ قدرتی در جهان بالاتر از قدرت رهبری نیست”

  1. Hoseini گفت:

    آقای مصباح تو خودت دردوره اول دولت احمدی نژاد گفتی حکم احمدی نژاد راامام زمان در شب قدر امضا کرده. چطور حالا می گی او به ولایت فقیه و حاکمیت اسلام اعتقاد نداشته؟

  2. Nasrin گفت:

    برای کسب منافع خود زیر بغل خامنه ای هندونه میذارن. میدونن که خامنه ای به این حرفها برای کسب مشروعیت نیاز مبرم داره. در حقیقت یک معامله انجام میشه که به سود هر دو طرف باشه. از اون طرف مصباح و باندش از ایشان تعریف و تمجید دروغکی به عمل میاره از اون طرف هم خامنه ای پول میریزه به حلقشون.

  3. kameran گفت:

    با توجه به این همه کرامات و خوبی ها و معصوم بودن خا منه ای که مصباح و مگسان اطراف ولایت از صبح تاشب می گویند و در بوق برای عوام می دمند . پس نیازی به امام زمان نداریم همین ولایت خودش هم عدالت گستر و هم منجی بشریت است !!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Dhfdf Fd گفت:

    خدایا از تو می خواهیم حضرت آیت اله عظما مصباح یزدی را هر چه زودتر از این دنیای فانی و کثیف به بهشت جاویدانت رهنمون سازی تا هم او از دست ملت ولایت ناپذیر ایران رها شود و هم ایرانیان از دست او خلاص

  5. تقی گفت:

    مصباح عامل انگلیس و مروج اسلام طالبانی است و مرده ای بود که پس از امام زنده شد عامل تمام بدبحتیهای امروز ایران است

  6. محمد امین گفت:

    1) واقعا که! مصباح که خود بر ضد اگاهی و دانایی است ، میخواهد به مردم آگاهی دهد! به قول فلاسفه : ” فاقد شیء نمیتواند معطی شیء باشد” ! کسی که خود فاقد آگاهی است ، نمیتواند اعطا کننده ی آگاهی باشد! 2) مصباح بر مشروعیت بخشی اصلی پا فشاری میکند که از اساس غیر مشروع است! هیچ آیه و روایتی در تایید ” ولایت فقیه ” وجود ندارد! مقبوله و مشهوره ، در ارتباط با قاضی عادل و ارجاع تنازع به او ، روایت توقیع در ارتباط با تبیین احکام فرعیه و آیه ی اولوا الامر ، مراد ، ائمه ی معصومین(ع) است!! همین تزلزل در مبادی است که روزی خامنه ای را نیز به شک انداخت و مورد عتاب قرار گرفت! خیلی عجیب است ، عتاب شده خود،امروز همه را ارعاب میکند! 3) مصباح در خلوت خود میداند جز اباطیل چیزی نمیبافد! به قول این دوست عزیز، مصباح با استفاده از فرصت ، هندوانه میزارد و خامنه ای پول سرازیر میکند! سر مطلب همین است و لا غیر!

  7. Bodytalk گفت:

    in velayate faghih ham khoob dokani baraye paboosiye shoma shodeh bazarat garm

  8. مرتضی گفت:

    باز هم آقای مصباح یزدی! و باز هم جزم گرائی های تنگ نظرانه!
    اولا :اینهائی که راجع به دولت های بعد از جنگ گفتید همه تهمت است و گناهی اخلاقی است که باید از آن توبه کنید!

    ثانیا: اولین سوالی که متوجه شما میشود این است که چطور اکنون بحرف آمده اید ؟! اگر چنین بود چرا آن زمان به دولتهای مذکور اعتراض نکردید؟!

    ثالثا:مگر اعتقاد داشتن به ولایت فقیهی که در قانون اساسی آمده و اختیارات و مسئولیتهای او ردیف شده ایرادی دارد؟ آیا شما قانون اساسی را قبول دارید یا خیر؟
    آیا قانون اساسی را که میثاق بین ملت و حکومت است و به امضاء بزرگان این نظام و مراجع تقلید رسیده بوده است قبول دارید ، یا فقط به خیالات و توهمات جزمی ذهن خود اعتقاد دارید؟

  9. علي گفت:

    مرحوم امام هم كه گفتند كه آقاي خامنه اي ولايت فقيه را نفهميده اند‏،‏ پس آقاي مصباح بايد بگويند كه همه روساي جمهوري اعتقادي به ولايت فقيه نداشته اند.
    اصلا در اين مملكت كسي پيدا مي شود كه اعتقاد به اين امر داشته باشد؟

  10. ناشناس گفت:

    اذا فسدالعالِم فسدالعالم به فرمایش امام ملّا شدن چه مشگل آدم شدن محال است

  11. Ased گفت:

    هیچ قدرتی در جهان بالاتر از قدرت رهبری نیست و هیچ … هم بالاتر از مصباح نیست کاش این را بخواند