پس از 27 سال رنج و بیماری، جانباز رمضان روحی به یاران شهیدش پیوست/ فیلم
چکیده :مراسم ختم این شهید روز یکشنبه 29 بهمنماه از ساعت 14 تا 16 در مسجد جامع مهرشهر، «فاز 4 » برگزار خواهد شد....
جانباز ۷۰ درصد “رمضان روحی” که در دوران هشت سال دفاع مقدس از ناحیه نخاع دچار آسیب شده بود، سرانجام پس از تحمل سالها درد و رنج به شهادت رسید.
مراسم تشییع جانباز شهید حاج “رمضان روحی” با شرکت پرشکوه اقشارمختلف مردم ومسئولان شهرکرج برگزارشد.
به گزارش فاش نیوز، مراسم تشییع جانباز شهید حاج “رمضان روحی” با شرکت پرشکوه اقشارمختلف مردم ومسئولان شهرکرج برگزارشد وتشییع کنندگان پیکر پاک این جانباز شهید را از مقابل منزلش درفاز چهار مهرشهرکرج تا مزارشهدای گلگون کفن درامامزاده طاهر(ع) تشییع کردند.
جانباز 70 درصد ٰ رمضان روحی ٰ پس از تحمل 27 سال درد و رنج و زندگی بر روی برانکارد سه شنبه شب به همرزمان شهیدش پیوست.
از سال ها قبل با عشق به شهادت درمکان فعلی محل تدفینش قبری خریداری کرده و سنگ نوشته ای را نیز با نام خودش بر روی آن قرارداده بود تا بیانگر اندکی از شوقش به پرکشیدن تا جواررحمت بی منتهای الهی باشد.
وی تاریخ تولدو مجروحیتش را براین سنگ قبر نمادین حک کرده و جای تاریخ شهادت را خالی گذاشته بود که امروز 1391/11/25 برروی آن ثبت گردید.
شهید روحی درمزارشهدای امامزاده طاهرکرج درکنار جانباز شهید “حسین قدیری”به خاک سپرده شد.
رمضان روحی هفتم مهرماه سال 66 در «عملیات فکه» و در حالی که مقابل تیر مستقیم دشمن قرار گرفت تا گلوله به دیگر همرزمانش اصابت نکند، از ناحیه گردن دچار مجروحیت شد و 27 سال توان حرکت از بستر نداشت.
همچنین مراسم ختم این شهید روز یکشنبه 29 بهمنماه از ساعت 14 تا 16 در مسجد جامع مهرشهر، «فاز 4 » برگزار خواهد شد.














تاسف ودریغ …روحش شادوقرین رحمت…
اینها خود را فدا کردند تا امروز مجتبی خامنه ای خون مردم را در شیشه کند؟