سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » کشته شدن سردار حسن شاطری رئیس ستاد بازسازی لبنان در مسیر دمشق...

کشته شدن سردار حسن شاطری رئیس ستاد بازسازی لبنان در مسیر دمشق

چکیده :برخی منابع اعلام کردند که سردار شاطری به همراه ۲ نفر از همراهانش در شهر"حلب" سوریه با کمین مواجه شدند که از این میان تنها سردار شاطری به شهادت رسید. ...


سردار حاج حسن شاطری، رئیس هیئت ایرانی و ستاد بازسازی لبنان، در خارج از ایران کشته شده است.

به گزارش خبرگزاری اهل بیت (ع) ابنا، سردار حاج قاسم سلیمانی، ضمن حضور در منزل آن شهید و عرض تبریک و تسلیت به خانواده ایشان، با آنها ابراز همدردی نمود و همچنین خبر شهادت را تایید کرد.

برخی منابع اعلام کردند که سردار شاطری به همراه ۲ نفر از همراهانش در شهر”حلب” سوریه با کمین مواجه شدند که از این میان تنها سردار شاطری به شهادت رسید.

در همین حال مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: سردار شاطری در مسیر دمشق به بیروت به دست مزدوران و حامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.

سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفتگو با فارس، ادامه داد: ایشان همچنین به عنوان یک سرباز ولایتمدار و گوش به فرمان امام و رهبر، در سالهای اخیر نیز به بازسازی مناطق آسیب دیده لبنان در جنگ ۳۳روزه با رژیم صهیونیستی مشغول شد که این امر سرمنشا بسیاری از خیرات و برکات برای مردم مظلوم لبنان بود.

شریف با بیان اینکه این سردار رشید اسلام در مسیر دمشق به بیروت به منظور انجام کارهای ستاد بازسازی، به شهادت رسیده است، تصریح کرد: البته آنچه مسلم است، این مزدوران با انجام این اقدامات شنیع راه به جایی نخواهند برد.

زمان تشییع، فردا پنج شنبه ساعت ۹ صبح در بلوار لشگرک، شهرک شهید محلاتی اعلام شد.


8 پاسخ به “کشته شدن سردار حسن شاطری رئیس ستاد بازسازی لبنان در مسیر دمشق”

  1. Iran گفت:

    bazsaziye lobnan, koshte shodan dar halab ,hang kardam ,khoda az sare taghsirate hamaye ma bogzar.Amin

  2. MIR2012 گفت:

    از “ایران” میره “لبنان” برای باز سازی! و بعد در “حلب سوریه” کشته می شه!!! این آقا جهانگرد نبوده است؟؟؟!!!!

  3. hamid54 گفت:

    هرچند خوب نیست اینو بگم و اونم یه انسانه ولی بازم اینکه دست یکی از خائنین و متجاوزین به بیت المال مردم مظلوم و بی دفاع ایران کوتاه شده جای شکر داره… خدا از سر تقصیراتش بگذره و تقاصشو از خونوادش که شایدم بااین کارهاش موافق نبودن نگیره.

  4. R_p گفت:

    دست برو بچه های مخالف رژیم فاشیستس اسد درد نکنه ما ملت ایران که از این عرضه ها نداریم

  5. Rambod گفت:

    خون رو مردم سوریه با خون پاسخ میدهند و اگر مثل اصلاحاتچی ها مسالمت و … می کردند الان همه کشته شده بودند. به این نمیگن ترور به این میگن مقابله به مثل در شرایط جنگی.

  6. Farid2 گفت:

    براي آبادي لبنان موشک ميبرده ؟ !!

  7. Sasanmilad گفت:

    رسانه‌ها از کمک پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری ایران به رژیم سوریه خبر دادند. اندکی بعد در مهر ماه اخباری مبنی بر انتقال حدود ۱۰ میلیارد دلار از ایران به سوریه منتشر شد!!!

  8. Reza2030 گفت:

    خطاب به کامران و حمید54. اینکه شما امروز می خورید و می خوابید و نسبت به دیگر کشورها از امنیت جانی و مالی بالاتری برخوردار هستید از صدقه سر ولایت فقیه و سربازان گمنان امام زمان(بر و بچه های سپاه پاسداران) است. نگاهی به اطرافتان بیاندازید مثل اینکه خواب تشریف دارید.اگر نبود حضرت آقا رهبر معظم انقلاب و بسیجیان و پاسداران جان برکف کشور ما هم مثل دیگر کشورها(افغانستان و عراق و سوریه و …) تار و مار شده بود و امروز نمی توانستیم ادعا کنیم که دین و مذهب و قرآن و ناموس داریم(اگه مسلمان هستید).مشکل کشور ما درحال حاضر همین گرانی است که بازیهای سیاسی باعث آن شده و نه چیز دیگر.کمی انصاف داشته باشید.
    جانم فدای رهبر و زنده باد بسیج و سپاه