سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » برادر مجید توکلی: روحیه مجید در زندان عالی است...

برادر مجید توکلی: روحیه مجید در زندان عالی است

چکیده :علی توکلی برادر زندانی سیاسی مجید توکلی از روحیه خوب مجید در زندان خبر داد....


علی توکلی برادر زندانی سیاسی مجید توکلی از روحیه خوب مجید در زندان خبر داد.

به گزارش جرس، وی گفت آقای زید آبادی اخیرا به دیدار مادرم آمده و گفته مجید فقط نگران والدین خود است.

زید آبادی در باره مجید به خانواده این زندانی سیاسی گفته مجید در چند روز گذشته همه زندانیان را وادار کرده خانه تکانی انجام دهند تا محیط اطرافش تمیز شود و زیاد یکنواخت نباشد.

وی همچنین در باره اعطای مرخصی به مجید گفت: هر چه تلاش کردیم تا کنون به برادرم مرخصی ندادند و وزارت اطلاعات با این امر مخالفت کرده است.

علی توکلی افزود: مجید همواره از ما می خواهد خودمان را اذیت نکنیم و زحمت راه دور راه به خود ندهیم و گفته بیرون مگه چه خبر است من اینجا مطالعه هم می کنم هرچند می دانم برای پدر مادرم خیلی سخت است اما من خوبم و مشکلی ندارم.

برادر این زندانی سیاسی افرود: من به مجید گفتم شاید به خاطر جایزه حقوق بشری که گرفتی به تو مرخصی ندادند اما مجید گفته من می دانم حتی جایزه قبلی را هم که گرفتم کسی یادش نیست مشکل جای دیگری است.


یک پاسخ به “برادر مجید توکلی: روحیه مجید در زندان عالی است”

  1. Ziba گفت:

    راست می گه مجید. در زندان وقت مطالعه داره و افراد فرهیخته دور و برش هستند و هر روز چیزی بر او افزوده می شود و پخته تر می گردد. بیاد بیرو که از صبح تا شب دنبال یه لقمه نان بدود و بالاخره هم دستگیرش نشود که چرا آمده و چه باید بکند و کجا خواهد رفت؟؟!! راستش من فکر می کنم اینور میله ها ما همان اندازه زندانی هستیم که امثال مجید در آنسوی میله ها. ما زندانی تن و مجید زندانی دیوارها!!!!