سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » واکنش حجتی کرمانی به اظهارات عسگراولادی: اگر با هماهنگی رهبری باشد باید استقبال مضاعف کرد...

واکنش حجتی کرمانی به اظهارات عسگراولادی: اگر با هماهنگی رهبری باشد باید استقبال مضاعف کرد

چکیده :باری چون آقای عسگر اولادی نماینده رهبر انقلاب هستند و با ایشان روابط نزدیکی دارند و با توجه به شناختی که من از آیت‌الله خامنه‌ای و سوابقی که با ایشان دارم حتما به دنبال این هستند تا راهی پیدا شود تا به سود مردم باشد. اگر هماهنگی بین سخنان آقای عسگراولادی و دیدگاه‌های رهبر انقلاب باشد باید به‌طور مضاعف از آن استقبال...


با گذشت هفته ها هنوز سخنان عسکراولادی مورد توجه محافل سیاسی و خبری است و واکنش به این سخنان به نامه نگاری حبيب‌الله عسگراولادي دبيركل جبهه پيروان در نامه‌يي به سيداحمد خاتمي هم رسیده است.

عسگراولادی در نامه ای به امام جمعه موقت تهران به سخنان او از تريبون نماز جمعه نتقاد کرده و خواستار اظهارات فراجناحي از تريبون نماز جمعه شد.

عسگراولادی نماینده رهبری است، روابط نزدیکی با رهبری دارد

در همین حال حجتی کرمانی در یادداشتی در شرق نوشته است: دفاع عسگراولادی از موسوی وکروبی مثل دفاع اول انقلاب من از بازرگان است. مواضع آقای عسگراولادی و برخی دیگر از نیروهای با سابقه، فرصتی باشد برای تصحیح کلی اشتباهات گذشته در برخورد با بعضی شخصیت‌ها، احزاب، گروه‌ها و به طور کلی اعتراضات و انتقادات. همه می‌دانند که مرجع سخنان آقای عسگراولادی، دو کاندیدای انتخابات سال 88 بوده است. اکنون فرصتی پیش آمده که به جای معلول‌ها، به علت‌ها بپردازیم و همه نیروهای سیاسی کشور، برای برون‌رفت از وضع موجود متحد شوند تا شرایط مردم و کشور بهبود یابد. من به عنایت الهی اعتقاد دارم و باور دارم که مثل قوم یونس که وقتی آثار بلا را دیدند توبه کردند و خدا توبه ایشان را پذیرفت ما هم اشتباهاتی داشته و داریم که در حال پس دادن تاوان آن هستیم ولی اشتباهات ما به عنایت الهی قابل اصلاح است.

وی افزوده است: ما اشتباه بزرگی در ابتدای انقلاب داشتیم که می‌خواستیم صددرصد احکام اسلامی پیاده شود آن هم با روش‌های غیرتدریجی و غیرجامعه‌شناسانه؛ در حالی که فضا مناسب نبود چه اینکه روش پیامبر(ص) و امامان هم این نبوده است.

حجتی کرمانی در ادامه آورده است: باری چون آقای عسگر اولادی نماینده رهبر انقلاب هستند و با ایشان روابط نزدیکی دارند و با توجه به شناختی که من از آیت‌الله خامنه‌ای و سوابقی که با ایشان دارم حتما به دنبال این هستند تا راهی پیدا شود تا به سود مردم باشد. اگر هماهنگی بین سخنان آقای عسگراولادی و دیدگاه‌های رهبر انقلاب باشد باید به‌طور مضاعف از آن استقبال کرد.


آیت الله غروی: نظرات عسگراولادی از روی صدق و صفاست

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان این‌که برخی افراد نباید کاری کنند که مخالفان اصول‌گرایان خوشحال شوند، تأکید کرد: نظرات آقای عسگر‌اولادی از روی صدق و صفاست و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصمیمی درباره اظهارات وی نگرفته است.

آیت‌الله سید محمد غروی با اشاره به طرح نظرات عسگراولادی در جلسه جامعه مدرسین گفت: در جلسه جامعه مدرسین دیدگاه‌های آقای عسگراولادی طرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت ولی هیچ تصمیمی در مورد آن گرفته نشد.

وی افزود: آقای عسگراولادی از یاران اولیه امام و انقلاب بودند که تعداد آن‌ها به انگشتان یک دست هم نمی‌رسد. و در این سال‌ها در خدمت مردم و انقلاب بوده و هیچ‌گاه طلبکار نبوده است. نباید برخی از افراد برخوردی کنند که ضد انقلاب خوشحال شوند.
آیت‌الله غروی هرگونه برخورد افراطی با شخصیت‌های اسلامی و انقلابی که از استوانه‌های نظام و انقلاب هستند را ضربه به انقلاب توصیف و بر حفظ حرمت شخصیت‌ها تأکید کرد.


3 پاسخ به “واکنش حجتی کرمانی به اظهارات عسگراولادی: اگر با هماهنگی رهبری باشد باید استقبال مضاعف کرد”

  1. Aghel گفت:

    بیخود جو زده نشوید عسگراولادی خطر سقوط حکومت را حس کرده وگرنه
    آن شنیدی که گربه تائب گشت
    عابد و زاهد و مسلمانا

  2. Mohammad-sadegh گفت:

    یعنی اظهارات ایشان که پایش لب گور است ، سناریو ی فیلمی است ساخته شده در بیت رهبری و با اشاره آقا ؟
    یعنی هیچ سخنی در این کشور معنای درست و واقعی ندارد؟ وای به حال مردم این سرزمین که توبه کارانش فیلم بازی می کنند و توبه فرمایانش اندر کار دیگر !

  3. khorshid2 گفت:

    شاید ایشان به اقای خامنه ای تلقین عدل و انصاف میکند! ملایان بسیار متفاوت و پیچیده سخن میگویند و عمل میکنند. ما مردم هرگز نخواهیم توانست از روانشناسی آخوندی سردر بیاوریم، زیرا عمده وقتمان صرف امور معاشمان میشود و در استرس دائمی بسر می بریم!