سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » احمد خاتمی: من قبول ندارم که سران فتنه آدم های شریف و متدینی بودند...

احمد خاتمی: من قبول ندارم که سران فتنه آدم های شریف و متدینی بودند

چکیده :در حالی که برخی از عقلای جامعه در صدد آرام کردن فضای ملتهب سیاسی هستند، احمد خاتمی، حمید رسایی، احمد جنتی، محسنی اژه ای و سایر نمایندگان رهبری و ائمه جمعه در یک اقدام هماهنگ اقدام به تخریب شخصیت های اصیل انقلاب و نظام کرده اند. ...


احمد خاتمی در حالی که مردم را به تقوا دعوت می کرد، با قلب واقعیت حوادث بعد از انتخابات 88، به رهبران جنبش سبز که حق دفاع از خود را ندارند، اتهام زد و بدون نام بردن از عسگراولادی اظهارات او را بشدت مورد انتقاد قرار داد و از او پرسید آیا شما شک دارید که این‌ها از سران فتنه هستند.

در حالی که برخی از عقلای جامعه در صدد آرام کردن فضای ملتهب سیاسی هستند، احمد خاتمی، حمید رسایی، احمد جنتی، محسنی اژه ای و سایر نمایندگان رهبری و ائمه جمعه در یک اقدام هماهنگ اقدام به تخریب شخصیت های اصیل انقلاب و نظام کرده اند.

خطیب امروز نماز جمعه تهران با اشاره به برخی تحلیل‌ها که طی یکی دو هفته گذشته مطرح شده است، می گوید: ما احساس کردیم در صورتی که در مقابل این تحلیل‌ها وارد نشویم ممکن است شما پدیدآوردگان حماسه 9 دیماه بدهکار شوید و سران فتنه طلبکار شوند و این بسیار گزنده است.

خاتمی با این ادعا که اظهار نظر در این کشور آزادی است گفت: قرار نیست همه مثل ما فکر بکنند. ما معتقدیم اظهارنظر آزاد است. ممکن شخصیت حرفی را بزند که ما قبول نداشته باشیم اما بزرگی وی را پذیرفته باشیم.

وی بر این باور است که برخی گفته‌ها در مورد اینکه سران فتنه آدم‌هایی متدین و شریف بوده‌اند، پذیرفته نیست. این حرف بسیار نادرست است و از نظر بنده حقیر قابل قبول نیست.

خاتمی در حالی نسبت به انقلابیون اصیل و خادمان کشور اظهار نظر می کند که سابقه سیاسی اش به دو دهه اخیر ختم می شود.

وی بدون اشاره به زمینه اعترضات مردمی در سال 88افزود: فضای فتنه، فضای غبارآلود است. در فتنه سال 88 فضا غبارآلود شد یا نه؟ هیچکس نمی‌تواند بگوید که فضا غبارآلود نشد و معتقد هم نیستیم که هر کس به داخل خیابان آمد، معاند بود. برای بعضی‌ها فضا را غبارآلود جلوه داده بودند اما برخی‌ها نیز این تحرکات را حمایت می‌کردند.

خاتمی با تکرار سناریو نخ نما شده دوستان سعید امامی در مورد اعتراضات مردمی گفت: من معتقدم هر کدام از این دروغ‌ها برای سرافکندگی سران فتنه کافی است اما من تعجب می‌کنم هنوز 3 سال نگذشته است برخی می‌گویند اینها سران فتنه نیستند.

وی با قلب واقعیت اظهار کرد: ما شورش و التهاب را در کشور داشتیم که شما مردم تهران شاهد آن بودید، یکی از استراتژیست‌های فتنه قبل از انتخابات گفته بود که ما آنقدر رای نداریم که انتخابات را ببریم اما اینقدر رای داریم که کشور را بهم بریزیم. حمله به مساجد و عزاداران حسینی، بخش دیگری از این فتنه بود.

خطیب امروز نماز جمعه تهران بدون اشاره به خشونت عریان حکومت در روز عاشورا در کشتن مردم عزادار، ادامه داد: روز عاشورا چه خبر بود، خیابان‌های تهران تبدیل به میدان جنگ شده بود و با آن قیافه کذایی با عزاداران برخورد می‌کردند. اما یکی از سران فتنه آنها را خداجویان می‌نامید و به جای محکومیت آنها، نظام را محکوم می‌کرد.

خطیب امروز نماز جمعه تهران مدعی شد: جمع شدن تمام گروه‌های مخالف نظام از جمله سلطنت‌طلبان، منافقین آدمکش، کمونیست‌ها، استحاله شده‌ها و فراری‌ شده‌ها از این ملت همگی در این جریان علیه ملت ایران گارد گرفتند.

خطیب امروز نماز جمعه تهران ادامه داد: من از این تریبون می بینم که تطهیر فتنه‌گران تبدیل به یک جریان می شود. در غیر این صورت من این مسئله را مطرح نمی‌کردم اما من احساس خطر می‌کنم و می‌گویم شما مردم درست عمل کردید و با بصیرت وارد میدان شدید.


45 پاسخ به “احمد خاتمی: من قبول ندارم که سران فتنه آدم های شریف و متدینی بودند”

  1. HASSAN4 گفت:

    همچون میگه من که انگار کیه هنوز چند سالته انقلاب پیروز شد تو 17 سالت بود

  2. سید نظام مجتهدی گفت:

    تو شرف می فهمی چیه اصلن؟!
    تو که مدارج حوزوی ات رو با توهین به آیة الله منتظری و به لجن کشیدن آیة الله آذری قمی کسب کردی؟!
    اوهوی…
    ای … ولایت…!
    ای شریح قاضی زمانه…!
    برو دهنت رو آب بکش؛اسم حضرات موسوی و کروبی رو با اون دهان نجس ات آلوده نکن…

  3. قلم فرانسه گفت:

    يادش بخير , همين چند سال پيش يك مصرع از حضرت مولانا ىر صفحه نخست كتاب هاي درسي جلوه مي كرد.
    “ماهي از سر گنده گردد ني ز دم” كه از بركت ويرايش “حداد عادل” كلاغ پر شد!
    با اين اراجيفي كه سر هم كرده ايي ترجيح مي دهم جوابت را با همان يك بيت حضرتش بدهم:
    “ماهي از سر گنده گردد ني ز دم / فتنه از عمامه خيزد ني ز خم” قلم فرانسه

  4. Taraneh گفت:

    لابد احمد! خاتمی آدم شریف،نجیب،متدین و صادقی میباشد!
    افرادی چون احمد خاتمی، محمد یزدی و جنتی که ملبس به لباس پیامبر هستند از خود که آبرویی ندارند اما مایه وهن دین، روحانیت بوده وهستد و کلامی جز دروغ بر لبانشان جاری نیست.
    اینان فکر میکنند آنچه میگویند بر مردم تاثیر دارد اما اگر نگاهی به آخرین نماز جمعه ی احمد جنتی انداخته شود(که افراد نادری فحاشی های او را با تکبیر تایید کردند) معلوم خواهد شد که حتی اطرافیان اینگونه افراد هم آقایان را قبول ندارند چه رسد به مخالفان و منتقدان!

    • Khaled گفت:

      کی میگه این لباس فقط بر تن رسول خدا بوده؟ شما اگر به فیلم محمد رسول الله نگاه کنی متوجه میشی که ابوسفیان هم همین لباس رو میپوشید. امیدوارم یک مقدار عمیق تر به این مسائل نگاه کنیم.

  5. javid گفت:

    مرد…. المنظر ،آخه توکی هستی که قبول کنی یا نکنی ؟ تو تا قبل از سال 80 کجا تشریف داشتی که یه دفعه عین … پیدات شده سر سفره ملت ؟تو نماینده چند درصد ملتی ؟ ببند اون ….

  6. Javad گفت:

    بعضی ها با های و هو میخواهند خودشان را بزنند به کوچه علی چپ و مسئله را منحرف کنند
    جنب آقای خاتمی از شما این حرف ها بعید است. شما میگوئید که سلطنت طلبان – منافقین و …
    امدهاند در خیابان .

    آیا ان زمانیکه مجلس میخواست احمدی نژاد را استیضاح بکند و جلوی مجلس را گرفتند. نمایندگان
    مجلس هم با کمونست ها و منافقین و فراری ها دست به یکی و متحد شده بودند.

    این حرفهای شما زشت است. وقتی مسئولین فاسد یا بی کفایت هستند چه ارتباطی دارد به گروههای
    سلطنت طلب.
    جناب آقای موسوی زمانبکه کانندیدای ریاست جمهوری شدند گفتند من تمایل نداشتم اما احساس خطر کردم.
    اینکه گروهی بی کفیت و فاسد حاکم بر سرنوشت مردم شدهاند این واقعیت است.

    اگر مردم صداقت پاکی باکفایتی از مسئولین ببینند برایشان فرقی نمیکند که چه کسی میخواهد کشور را
    اداره کند. مردم همان زمان انتخابات متوجه دروغگوئی حیله تقلب شدند و اشتباه هم نکردند

    این همه فسادهای اقتصادی و بی کفایتی و گرانی چه ربطی دارد به سلطنت طلبها و فراری ها.

    واقعا خجالت اور است این حرفهایی که تحویل مردم میدهید.

  7. javad گفت:

    بعضی ها با های و هو میخواهند خودشان را بزنند به کوچه علی چپ و مسئله را منحرف کنند
    جنب آقای خاتمی از شما این حرف ها بعید است. شما میگوئید که سلطنت طلبان – منافقین و …
    امدهاند در خیابان .

    آیا ان زمانیکه مجلس میخواست احمدی نژاد را استیضاح بکند و جلوی مجلس را گرفتند. نمایندگان
    مجلس هم با کمونست ها و منافقین و فراری ها دست به یکی و متحد شده بودند.

    این حرفهای شما زشت است. وقتی مسئولین فاسد یا بی کفایت هستند چه ارتباطی دارد به گروههای
    سلطنت طلب.
    جناب آقای موسوی زمانبکه کانندیدای ریاست جمهوری شدند گفتند من تمایل نداشتم اما احساس خطر کردم.
    اینکه گروهی بی کفیت و فاسد حاکم بر سرنوشت مردم شدهاند این واقعیت است.

    اگر مردم صداقت پاکی باکفایتی از مسئولین ببینند برایشان فرقی نمیکند که چه کسی میخواهد کشور را
    اداره کند. مردم همان زمان انتخابات متوجه دروغگوئی حیله تقلب شدند و اشتباه هم نکردند

    این همه فسادهای اقتصادی و بی کفایتی و گرانی چه ربطی دارد به سلطنت طلبها و فراری ها.

    واقعا خجالت اور است این حرفهایی که تحویل مردم میدهید.

  8. Azad گفت:

    خدایا ایشان را همسفر مصباح بفرما

  9. rahvar گفت:

    احمد خاتمی! تو از دایره عفو عمومی ملت ایران بیرونی! بترس از روز مبادا!

  10. Msalibi گفت:

    شما کی باشید؟!
    کیم سَن؟!
    مَن انت؟!
    who are you?!

  11. استقلال ازادی جمهوری اسلامی گفت:

    تو نون به نرخ روز خور بوقلمون صفت که به خاطرشباهت اسمت با سید محمد خاتمی عزیز تونستی با حمایت حکومت در عین بی لیاقتی اینجوری وارد حکومت بشی لا اقل دین که نداری آزاد مرد باش و ببین تو اسلامی که به ظاهر به اون اعتقاد داری جایگاه انتقاد چیست که در این کشور به هر منتقد دلسوزی هر تهمتی که دلتون میخواد میزنید ای کاش میفهمیدید که دنیا محل گذره و به قدرمتندانی گردن کلفت تر از تو وفا نکرد…

  12. محسن گفت:

    آخوندی که حتی یک بوق برای این انقلاب نزده و یک سیلی نخورده و مشخصاً از رفتار و کردار مزورانه و چاپلوسانه اش مشخص است اگر توسط ساواک دستگیر میشد با اولین تشر همه دوست و اشنا و مبارزان را لو میداد و سرسپرده شاهنشاه میشد حالا چه افاضاتی میفرمایند. حاضرو اماده سر سفره بیت المال نشسته و هیکل بزرگ کرده و باد در غبغب می اندازد و کسی را قبول ندارد. شرم بر چهره کریه و مشمئز کننده این بت پرست که خدا را کلا منکر شده دیگر کار از شک گذشته و خدایش را خامنه ای میداند.

  13. محق گفت:

    بنام خدایی که شنوا و بینا و داناست

    آقای احمد خاتمی
    قبول یا عدم قبول شما شرط نیست , مقبولیت در نزد خدا شرط است , خداوند فقط از متقین قبول میکند .

    آقای احمد خاتمی
    شما آخوندی اما جریان موسی کلیم الله و ماموریتش از طرف خداوند و بدبینی آن حضرت نسبت به خود و خوش بینی آن حضرت نسبت به آن سگ یادتان رفته است .

    آقای احمد خاتمی
    شما در کل جهان از چه کسی بهتری که اینچنین نسبت به بهترین هایی از مخلوق خدا جسارت روا می داری ؟

    آقای احمد خاتمی
    اگر خداوند به ما سبزها ماموریت دهد که بدترین مخلوقش را به جهانیان معرفی کنیم , هرگز شما را کاندید نخواهیم کرد زیرا که همچون شما خودخواه و مغرور نیستیم .

    آقای احمد خاتمی
    در خوبی آقای موسوی همان کافی که آقای عسکراولادی و سه وزیر دیگر در حمایت از رییس جمهور وقت به نزد امام رفتند و گفتند : ((ما نمی توانیم با ایشان کار کنیم )) , امام جوابشان داد : (( اگر نمی توانید کنار بروید )) . آن روز که حاج آقا کروبی متکفل امور خانواده شهدا و امیرالحاج بود شما کجا بودید .

    آقای احمد خاتمی
    خوشا به حال کسانی که پرداختن به عیوب خود آنها را از پرداختن به عیوب(نداشته) دیگران باز می دارد .

    طوبی لمن شغله عیبه عن عیوب الناس .

  14. Sadegh789 گفت:

    از آدم بیسواد وآخوند درباری مثل احمد خاتمی بیش از این اراجیف هم انتظاری نبود

  15. آرش گفت:

    همه مردم هم منتظر اظهار نظر این موجود بودند! هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها….یک کلمه هم از مادر فولادزره!!!!

  16. Yar گفت:

    احمد خاتمی: “من قبول ندارم که سران فتنه آدم های شریف و متدینی بودند .” تو اول باید خودت ثابت کنی که آدم هستی و گرنه حق حرف زدن در مورد آدمها را نداری چه آدمهای شریف یا غیر شریف. من که معتقدم تو از شیطان هم کثیف تر و پلیدتر هستی

  17. khosrow گفت:

    حامیان احمدی نژاد باید یا پاسخگو باشند یا توبه کنند، این افراد بی‌ بصیرت هیچ حرفی‌ برای زدن ندارند به جز تهمت، چیزی بر زبان آنها نمی‌‌آید. آنها از احمدی نژاد حمایت میکردند و اکنون از صحبت‌های آقایان موسوی و کروبی می‌ترسند، چون می‌دانند که این آقایان کاملا حق به جانب خواهند گفت، که هشدارهایشان نسبت به احمدی نژاد درست بوده است. آنها آمده بودند که جلوی این فاجعه احمدی نژاد را بگیرند ولی‌ یک عده آخوند بی‌ بصیرت و نادان به هر قیمتی از احمدی نژاد حمایت کردند و اکنون پاسخگو نیستند. و این به قیمت سقوط اقتصاد و سقوط سیاست خارجی‌، و دشواری برای معیشت مردم تمام شده و حآمیان سابق احمدی نژاد اکنون پاسخگو نیستند. این آقایان چون فداکاری کرده اند دستشان پر است، و آخوندهای بی‌ بصیرتی همچون خامنه‌ای و مصباح یزدی و جنّتی و محمد یزدی، و احمد خاتمی جوابی‌ برای این آقایان به جز تهمت ندارند

  18. محب گفت:

    خیلی ممنون چون عدم قبول شما حجتی است بر شرافت این عزیزان.

  19. Mmmmm گفت:

    اگر امثال احمد خاتمی شریف و متدین هستند یدنوسیله نفرت خود را از شرافت و دیانت اعلام میدارم
    بسیجی زمان جنگ و برادر بیش از دو شهید دفاع مقدس

  20. مرتضی گفت:

    1-ملت به کسی بدهکار نیست بلکه بدهکار شما دروغگویان هستید که منابر و تریبون ها را غصب کرده و علیه خدمتگذاران راستین این مملکت دروغ می بافید پس ملت طلبکار شماست.
    2-اگر آزادی فکر را واقعا قبول دارید پس به نظرات دیگران خصوصا سابقینی که وقتی در زندان های شاه و در مبارزه بودند شما سر کوچه تان گرگم بهوا بازی می کردید احترام بگذارید و دهانتان را ببندید
    3-دیانت و شرافت اشخاص تابع تایید و تصدیق امثال تو نیست ! توصیه میکنم به نامه ها و تاییدهایی که مرحوم امام برای امثال کروبی و موسوی نوشته اند مراجعه کنی تا ببینی ایندو نیازی به تایید تو دارند یا خیر
    4-ماجرای فتنه را رئیس جمهور منتخب و مورد تایید شما کلید زد و فضا را غبار آلود نمود پس راس فتنه او بود و بدنبال او حامیان او و امثال شماها والا اعتراض مردم به تخلفات و تقلبات که یک اعتراض مدنی مطابق قانون اساسی بود بعد از آن هم با چراغ سبز آقای رهبر بود که مردم را سرکوب کردید و اینهمه خساراتی که هنوز ادامه دارد پی آوردید.
    ماجرای توهین به عاشورا را طرفداران موسوی بوجود آوردند یا بسیجیان تحریک شده توسط شماها؟ مردم خداجویی که ضمن عرض ارادت به سید الشهداء اعتراض سیاسی خود به دروغ و تقلب و تخلف را نشان میدادند توهین به عاشورا کردند یا آنها که افراد را از روی پل ها پایین انداختند و مردم را با ماشین زیر گرفتند؟
    5- بدان که امثال موسوی و کروبی که بدنبال حق پایمال شده مردم بودند آلودگی ندارند که نیازی به تطهیر داشته باشند آنکه نیازمند تطهیر است امثال تو آخوند درباری است که هر ظلم و کجی را با آب و رنگ دین توجیه میکند.

  21. شیرازی گفت:

    میر حسین در مناظره انتخاباتی گفت حضرات ادامه بدهند ببینیم به کجا میرسیم
    منتظریم ببینیم شما که حاکمید به کجا میرسید
    میر حسین عزیز ملت ایران هست …

  22. فضل الله گفت:

    از قدیم گفته اند جواب ابله هان خاموشی است

  23. شنود گفت:

    نظر همسرتون چیه؟
    نظر خانوادتون درباره شرافت خودتون چیه؟

  24. Arb4252 گفت:

    حتماًشماباشرفى.واقعاًكه!!!!!

  25. MERDADKABIRI گفت:

    جون مامانت قیافه کریه و زشت منظر خودتو تو آیینه نگاه کن ، اصلاً ببین تو وجدانا لیاقت داری در مورد انسانهای فرهیخته چون میر ما، و شیخ شجاع ملت ایران، و بانوی همیشه سبز و مادر ایران زمین استاد زهرا رهنورد اظهار نظر کنی‌ شغال.پاچه خواری هم حدی داره ابله

  26. az diar fars گفت:

    اين جوري كه من شنيدم به نقل از رييس سازمان فضايي كشور قرار هست به ميمنت دههي مبارك فجر 5 تا ميمون را به فضا بفرستند !!!!!!!!!!!!!!!

  27. Unknown گفت:

    اصلا به قیافت هم نمیاد که انقدر آدم باشی که بتونی به خیانت هات اعتراف کنی.

  28. مهمان گفت:

    اینایی که به این حاجاقا اقتدا کردن، نمازشونو قضا کنن اساسی. چون کسی که حتی یه درصد هم احتمال نده که اگه حرفش درست نباشه داره مرتکب گناه کبیره تهمت میشه، از عدالت ساقطه. آخه بنده خدا، قیامت مگه دروغه؟ حالا اومدیم و اینا شریف و متدین بودن. اون وقت جواب خدا رو چی می خوای بدی؟

  29. محمدامین گفت:

    1) فعلا کاری به سوابق احمد خاتمی ندارم که حتی یک سیلی برای انقلاب هم نخورده است! اما آنچه این مواضعِ هماهنگ، برملا میکنند ، خشمگین شدنِ خامنه ای در قبال اظهارات عسکراولادی است! خامنه ای آنچنان در دام توهم گرفتار آمده که تاب تحمل اظهاراتِ قدری متفاوتِ نزدیکان خود را نیز ندارد! او آنچنان لجوجانه بر مواضعِ متوهمانه ی خود پافشاری خواهد کرد تا از ایران ، سوریه ای دیگر بسازد! اظهارات امثال عسکر اولادی ناظر به این مسئله است! خطرِ سوری شدنِ ایران! عسکر اولادی فارغ از اندیشه اش ، سیاستمداری اقتصاد پیشه و با تجربه است! او سیگنالهای بحران را بخوبی دریافت کرده است ! سیگنالهایی که خامنه ای از دریافت آن عاجزند! خامنه ای آنچنان کینه ی عزیزان میر سر افراز و شیخ شجاع را به دل گرفته است که از ادرک مصالح نظام، ناتوان مانده است! او اکنون نظام را اسم مستعار خود و هواهای نفسانیش ، قرار داده است! او سالهاست که تقوای الهی را زیر پا نهاده است ! او دیگر مشروعیت ندارد! او جائر زمان است! در دیانت او کتاب و سنت جایی ندارد! لذا جای تعجب نیست که میر سرافراز و شیخ شجاع به دیانت او ایمانی نداشته باشند! آنان به قرآن ، سنت ، عقل و وجدان بیدار ، ایمان دارند! چیزهایی که امثال خامنه ای ، مصباح ، اژه ای،احمد خاتمی و ……….. از آن تهی هستند! از علی میگویند اما از معاویه ،خو میگیرند! 2) انچه اکنون مردم و نظام چوب انرا میخورند کینه ی شخصی خامنه ای به یاران اصیل انقلاب است! او انقلابیون اصیل را مانع تداوم دیکتاتوری خود میداند! بدین منظور یک روز فتنه را علم میکند! یک روز، انتخابات آزاد را رمز گذاری میکند! و روزی دیگر چیزی دیگر! او هرگونه گشایش که موجب تقویت مردم سالاری گردد به بهانه های واهی آنرا مسدود میکنند! او راه خطرناکی را در پیش گرفته است! 3) ما سبزها باید بکوشیم،بدور از این هیاهو ها به تحلیل واقعیتها بپردازیم! اموزه های ما بیش از هر زمانی حقانیت خود را یافته و چراغ راه در میان ظلمت و تاریکی است! ما با ایمانی سرشار،به راه خود، ادامه خواهیم داد! ما راه ازادی را خواهیم گشود! و آبادی چشم به راه ازدی است! ما بیشماریم! ما پیروزیم! اندکی صبر سحر نزدیک است!

  30. علی گفت:

    خوب معلوم است که احمد خاتمی میرحسین و کروبی را آدمهای شریف و متدینی نداند چون معمولآ آدمها بر اساس بینش و از دریچه چشم خودشان دیگران را قضاوت میکنند و احمد خاتمی هم موسوی و کروبی را از دریچه چشم خودش شریف و متدین نمی بیند !! بر عکس ایشان ، آقای سید محمد خاتمی از دریچه چشم خودش اغلب آدمها را شریف و متدین میبیند چون خودش متدین و با شرف است.

  31. Asghar گفت:

    بیداری یاران انقلاب برای طیف تازه بدوران رسیده بسیار گران آمده و وقت آن رسیده که رهبری مروان بیت را کنار بگذارد و از ملت عذر خواهی کرده و در مقابل خداوند توبه نماید تا به روزگار خلیفه سوم گرفتار نشود

  32. Ahmad110 گفت:

    اگر ما مردمیم که متنفریم از صحبتها و خطبه های سراسر کذب و کینه جویانه ات.وقتی تریبونها همه در اختیار هتاکان است دیگر جای برای مردم باقی نمی ماند . مردم یعنی اکثریت . اگر راست می گویند اجازه دهند تا وزن واقعی مردم یکبار برای همیشه مشخص شود . فقط یک روز اجازه دهند مردم بدون ترس و واهمه بیایند و نظرشان را راجع به این حضرات بگویند .
    تا سیه روی شود هر که در او غش باشد

  33. mohammad گفت:

    آخه من نمی دانم این چه شیوه ای است که شما (سایت کلمه ) در پیش کرفته اید.مگه اینها کی هستند که نظر می دهند وشما هم به این … دامن می زنید مگه اینها همان هایی نیستند که مردم را بزغاله و میکروب و خس و خاشاک و … نامیدند رای مردم هیچ فرض کردند از روی مردم با ماشین عبور کردن و در زندانها چه بلاهایی که به سر مردم نمی آورند

  34. Omidiomid گفت:

    ننگ بر تو ومرادت خامنه ای از این همه دروغگویی ونفرین بر این همه سفاهت . بدان که ننگ ابدی را برای خودت خریده ای. بدبخت از این دو روزه دنیا چقدر می خواهی بیشتر بخوری که این همه دین فروشی می کنی

  35. Ziba گفت:

    آخه تو کلا کی هستی که نظرت بخواد مهم باشه!!! به زودی به زباله دان تاریخ پرتاب خواهی شد خائن!

  36. محمد گفت:

    آقای احمد خاتمی!
    اتفاقا ار شما بر تدین کروبی و موسوی شهادت میدادید آنوقت ما یقین می کردیم که آنها هم به اندازه شما از خدا بی خبر هستند!!!!
    همین دشمنی شما خدا نشناسها دلیل تدین موسوی و کروبی است!!

  37. میهمان گفت:

    چرندیات احمد خاتمی که ارزش شنیدن وخوندن وجواب دادن نداره ولی درواقع خودش تلویحا اقرار به بی دینی کرده
    چون ایشون واعوان وانصارشون ورهبر کبیرشون همگی عامل فتنه هستند دراصل واین عوامل فتنه نه دین دارند ونه /ابرو وحیثیتی که ازرفتنش بترسند. آب خیلی وقته ازسر این دین فروشان گذشته است.

  38. مرتضی گفت:

    چیزی که به این آخوند درباری باید گفت این است که تو باید هم موسوی و کروبی را متدین و شریف ندانی زیرا اساسا تو معنای شرافت و دیانت را فهم نمی کنی تو دینت را به دنیای کثیف دیگران فروخته ای!

  39. mohsen گفت:

    اخه تو کی هستی اگر یک سامانه درست در ایران برقرار شود باقلا هم بارت نمی کنند باور کن

  40. Tunelove2004 گفت:

    ازسایت کلمه انتظار داریم که نظرات عزیزان را در سایت های حکومتی به اشتراک بگذارن تا ببینن چیزی که مردم میگن با چیزی که اونا میگن تفاوت عمیق داره.تا ببینن دنیا دست کی هست

  41. Payampoyandeh گفت:

    من هم قبول ندارم که تو اصلا آدم باشی!!!!

  42. Rambod گفت:

    اوه چقدر بد شد که احمد خاتمی قبول نداره الان چیکار کنیم واااااااااااای!
    طرف و تو ده راه نمیدادن سراغ خونه کدخدا رو میگرفت!

  43. محمدامین گفت:

    1) ببین دوست عزیز، شما خلط مبحث (سفسطه) کرده اید و یکی را جای یکی دیگر نشانده ای! شما احمد خاتمی را بر جای خامنه ای نشانده ای! احمد خاتمی مامور است و معذور ! خامنه ای فقط مامور معذور میخواهد نه مامور مسئول 2) انتخابات 88 ، یک فتنه گر بیشتر ندارد و آنهم خامنه ای است! مردم مسالمت جویانه رای خود را خواستند اما او بر نتافت و با خشونت ، پاسخ داد! تنها جرم عزیزان موسوی و کروبی، دفاع از این حق مشروع و قانونی است! 3) اعتراضات 88 نه امریکا ،نه انگلیس و نه هیچ کشوری در آن نقشی نداشتند! جنبش اعتراضی سیز ، جنبشی است اصیل ، مدنی و مسالمت جو که در پی تحقق مردم سالاری است! ارباب قدرت، که این خواست مشروع و قانونی را در تضاد با منافع سیری ناپذیر و قدرت مطلقه ی مفسده ی خود دید به سرکوب آن پرداخت! 4) اکنون بعد از آن همه فجایع و سرکوبها ی بی امان ، خامنه ای از مشروعیت باز مانده است! تمام تلاشهای مذبوحانه ی چند سال اخیر او در بدنام کردن جنبش سبز با شکست مواجهه شده است و بیش از گذشته در حال رنگ باختن است! چیزی که امثال عسکر اولادی اکنون به خوبی انرا دریافته اند و با زبان احتیاط دارند انرا بیان میکنند ! تنها راه نجات کشور ، نظام و حتی شخص خامنه ای ، انتخابات آزاد و حاکمیت اراده ی ملی است! چیزی که او از آن بی امان ، هراسناک است و از اکنون انرا رمزگزاری کرده است!

  44. Farzad_atach گفت:

    وقتی یاد نماز جمعه ی اوایل تیر88 میفتم که این …. داد و فریاد میکشید و میگفت با سران فتنه که سر در اخور امریکا دارند(منظور مردم بیچاره ی تو خیابون بودن) بی رحمانه برخورد کنید تا موجب عبرت همگان بشه خیلی خوب متوجه میشیم که اظهار نظر چقدر ازاده توی حکومت استبداد دینی.هرکس مخالف شما حرف بزنه بیرحمانه باهاش برخورد میشه و دیدیم سال 88 که حرفات کاملن درست بود پس ی زحمتی بکش تو و اینجور حرفارو بزار به عهده ی سایر دوستای …. مث مصباحو ورسایی و…. و تو فقط به تهدید وارعاب که به چهره ی خشن و ترسناک و بی رحمت بهتر میاد ادامه بده چون تو اینکار موفقتری