سیداحمد خاتمی: رهبری، در عرصه سیاست جهانی تاثیر بسیار بالایی دارد
چکیده :گروه فتنه گر جدید از نگاه سیداحمد خاتمی کسانی هستند که می خواهند اعتراض کنندگان سال 88 را تطهیر...
سیداحمد خاتمی مدعی است که جریانی به دنبال تطهیر فتنه گران و سران فتنه است، که این خود نوعی فتنه است.
وی ادعا دارد که عملکرد خائنانه فتنه گران با هیچ آبی حتی آب زمزم هم قابل شستشو نیست.
عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری بدون شناخت از اختلاف نظر علمای شیعه در مورد ولایت فقیه ادعا کرد: بدون شک هیچ فقیهی منکر اصل ولایت فقیه نیست.
وی مدعی است که امروز مقام معظم رهبری، در عرصه سیاست جهانی، تاثیرگذاری بسیار بالایی دارند و کیست که نقش راهبردی ایشان را در بیداری اسلامی منکر شود؛ ایشان با رهبری حکیمانه خویش بر تمام عرصه های داخلی و بین المللی نظارت و احاطه دارند.
امام جمعه موقت تهران می گوید: : واژه های حاکم، امام عادل، فقیه، سلطان، ناظر، نایب الفقیه، والی و امیر، واژه هایی هستند که مترادف ولایت فقیه در آثار علمای بزرگ تاریخ تشیع است.
همچنین سیداحمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در گفت و گو با رسا، در واکنش به اظهار نظرهای اخیر عسگراولادی گفت: عملکرد خائنانه فتنه گران و سران فتنه با هیچ آبی حتی آب زمزم هم قابل شستشو نیست.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تکرار این ادعا که حداقل رهبران معترضان بستر را برای کسانی فراهم کردند تا در روز عاشورا بیایند و عزاداران حسینی را مورد هجمه قرار دهند ادعا کرد: در جریان فتنه 88 بستری را فراهم کردند که به امام عزیز اهانت شود و تصویر امام را به آتش بکشند.
خاتمی با تکرار این دروغ که از بعضی ستادهای انتخاباتی در ایام انتخابات بیش از صد بار با سفارت انگلیس رابطه برقرار کردند با قلب واقعیت گفت: امام جمعه موقت تهران با بیان این که فتنه گران به پایگاه بسیج حمله کرده و کودک و نوجوان را کشتند.














فرمایش دقیق ایشان اینست .رهبری درعرصه سیاست جهانی تاثیرمنفی بسیاربالائی دارد.دلایلش رادرفلسطین وسوریه میبینیم
ای حرام لقمه ی پاچه خوار.از کجا معلوم که خود تو حتی با آن چهره کریه شمر وشت و با آن چشمان جنایت نمایت ، مزدور شیطان بزرگ نباشی ؟
آنچه ملت ما از حرکات شما می بینند، دو مفهوم بیش ندارد.یا بسیار متعصب و کور دل و احمق هستید که در این روزگار مملو از اطلاعات پیش پای خویشتن را نمی بینید و از بد حادثه در باند نابکاری چون معاویه پر حیله و بی اعتنا به آخرت قرار گرفته اید ! و یا خود عضوی از حلقه خائنین به دین و ملت می باشید .ملت ما عربده های شما را هرچند پرصدا وچنگیز وش باشد ، به حساب شخصیت واقعی شما نمی گذارد . به شما و اعضای باندتان به دیده ی آرتیست هایی می نگرد که جهانخواران هر یک را با نمایشی برای این ملت در مخفیگاه نهاده و یک به یک و به تناسب ماموریتی که دارند ، رو می کند.
وگر نه با صد من سریش نمی توان به منتخبین شناخته شده و با سابقه ای که از کوران انقلاب بیرون آمده و مورد تایید موسس حکیم انقلاب بوده اند ، اتهاماتی را وارد کرد که بی سابقه ها و بد سابقه های تزریقی حاکمیت مشکوک می خواهد توسط چهره های ضد مردمی و مخوفی چون احمد خان بچسباند.
ما نمی توانیم احمد خان را به خدا و رسول سوگند دهیم که دست از این رذالت ها بردارد .اما می توانیم برای سبک تر کردن بار پر گناهی که لا اقل ارباب بی مروتش بر دوش می کشد سوگندش دهیم . که احمد خان تو را به جان پر رذالت اربابت به وی رحم کن و این قدر در آتش اتو دم نزن .او که در انتصاب افرادی چون احمد خان و صدیقی ، هنر پیشه همیشه نالان بس خبیث که احکام حبس ناجوانمردانه عبدالله نوری را در یک دادگاه نمادین امضا کرد ، نفرین همیشگی یک ملت را در پرونده دارد . او که آمر اصلی قتل های زنجیره ای و دانشجویان صادق است و ایشان را باز به بیچارگی و شقاوت دامنه داری که والی نگون بختش نصیب خویش ساخته سوگند می دهیم دست از چنگ اندازی به چهره بهترین فرزندان اسلام و انقلاب بردارد. و بار خود و والی اهریمنیش را از آن چه هست سنگین تر نکند رویت سیاه باد ای خائن هرزه دهان بی مروت ! یا حسین میر حسین
حاچی تو برای اقت نزنی کی بزنه با این سواد شدی جماق کش فرهنگی اقا خبر نداری اقا را باید بیشتر ببری بالا
می شه ادعا های مرسی در مورد خلیج فارس را با این جمله پاچه خوار اعظم تبین کنید
وی مدعی است که امروز مقام معظم رهبری، در عرصه سیاست جهانی، تاثیرگذاری بسیار بالایی دارند و کیست که نقش راهبردی ایشان را در بیداری اسلامی منکر شود؛ ایشان با رهبری حکیمانه خویش بر تمام عرصه های داخلی و بین المللی نظارت و احاطه دارند.