انتقال چند ساعته مصطفی تاج زاده به بیمارستان فارابی/ خبر تکمیلی: بازگشت به زندان
چکیده :فخر السادات محتشمی پور با اعلام خبر انتقال همسرش به اتاق عمل در صفحه فیس بوک خود ابراز نگرانی کرده است که فشارخون تاج زاده 19 روی 11 بعد از ده دقیقه 15 روی 10 بوده است. به گزارش کلمه، چند ساعت پس از انتقال به بیمارستان و در پی انجام عمل تزریق به چشم که به علت تعلل غیر مسئولانه ماموران زندان با چند روز تاخیر انجام شد، مصطفی تاجزاده به زندان اوین بازگردانده شد....
سید مصطفی تاج زاده زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین به بیمارستان فارابی منتقل شد.
فخر السادات محتشمی پور با اعلام خبر انتقال همسرش به اتاق عمل در صفحه فیس بوک خود ابراز نگرانی کرده و نوشته است که فشارخون تاج زاده 19 روی 11 بعد از ده دقیقه 15 روی 10 بوده است.
دو هفته ی پیش کلمه گزارش داده بود که با توجه به عارضه جدیدی که در حین مرخصی اخیر تاجزاده، خانواده ی او در جریانش قرار گرفته بودند، بنا بر توصیه متخصصین قلب، این زندانی سیاسی در بیمارستان فارابی تحت معاینه پزشک متخصص قلب قرار گرفت که فشار بالای او یعنی فشار بین ۲۰ و ۱۹ علی رغم سابقه قبلی تعجب پزشک معالج و همراهان بیمار را برانگیخت.
پزشک قلب بیمارستان فارابی بالا رفتن کراتین خون و مشکلات کلیوی را علت محتمل این عارضه خطرناک دانسته و ضرورت بستری شدن این زندانی سیاسی در یکی از بیمارستان های تخصصی قلب و کنترل و نظارت کامل را مورد تاکید قرار داده بودند.
خبر تکمیلی:
به گزارش کلمه، چند ساعت پس از انتقال به بیمارستان و در پی انجام عمل تزریق به چشم که به علت تعلل غیر مسئولانه ماموران زندان با چند روز تاخیر انجام شد، مصطفی تاجزاده به زندان اوین بازگردانده شد.














خدا اند ا نشا الله تمام مریض ها را شفاعنایت فرماید
خوش بحال تاج زاده کسی را دارد تا اسمش را در سایت ها بیاورند ومردم برایش دعا کنند
اما هزاران نفر امثال تاج زاده هستند که وضعشان از اون بدتر است ودرمانگاه محله شان هم انها را قبول نکرده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سبز قبا
حاج آقا حیفت نیامد مملکتو سپردی به این آدم.
ضرری که این آدم در دور دوم دولتش به این مملکت زد به مراتب بیش از دولت اولش بود.
و وقتی میر جسین آمد که بساط این شیاد رو حمع کنه تو مانع شدی.
حالا نگاه کن. ببین چفدر آدم کشته شدند. چقدر زندانی هستند و جه تعداد حبس کشیده. چه هعداد ادم هایی که دست از همه چیز شستند و از این خاک رفتند به دیار غربت. چه اشک ها که در فراغ از دیدگان پدر بزرگ ها و نوه ها جاری نشد. همه به خاطر پافشاری تو بر نظرت که به نظرش نزدیک تر بود.
برگرد به جهار سال پیش. ببین میرحسین توی گفتگوی خبری ساعت 1030 شبکه دوم روز چهارشنبه 16خرداد چقدر متین و با برنامه حرف زد. از بهبود اقتصاد تا جلوگیری از فساد.
حالا دوباره برگرد. دولت مورد اعتماد تو به بهبود فساد کمک کرده و جلوگیری از اقتصاد.
فقر داره از سر وروی مردم بالا میره. با هر حقوق بگیری که دستش از جیب مردم کوتاهه روبرو بشی هیولای فقر و نومیدی رو در وجودش میبینی.
اذنابت هر 9روز یکبار برای دولت خاتمی بحران درست می کردند. دولتی که نفت رو حتی به یک دهم قیمت فعلی فروخت اما مردمش رو فقیر نخواست.
حالا این ذوب شده در تو هر 9 روز یه بار بحران درست میکنه تا تو یه حکم حکومتی بدی و سرش رو بکوبی به دیوار تا تف سربالایی که کردی محکمتر بخوره توی صورتت.
ای به اصطلاح دوستدارانت حضرت آقا. چی میشد این سعه صدری که از خودت نسبت به این موجود نشان دادی به مردمت نشان میدادی.
آخه آدم اینقدر کینه جو؟ پیام تسلیت برای مرحوم منتظری دادی فقط کم مانده بود چند تا فحش چارواداری بهش بدی. به یه مرده که دستش از دنیا کوتاهه.
حالا برگرد به حالا. مامورات ستار بهشتی رو تو زندان اینقدر زدند که حتی محسنی اژه ای هم نمیتونه کتمان کنه.
یکی از مامورات به همسر شریف ترین مخالف سیاسی ایران جسارت میکنه ولی تو ساکتی. وزیر اطلاعاتت قبول میکنه مامور تو با مشت زده دختر عزت ایران رو توی تشییع پدرش کشته.
و تو ساکتی.
وتو ساکتی در برابر هر خیانتی که احمدی نژاد داره تو این 6ماه آخرش میکنه. چون نمیخواهی بصیرتت زیر سوال بره.
ولی بد جوری گیر افتادی حاج آقا. این دفعه مثل بقیه نیست. گیر یکی افتادی از خودت بدتر. جری تر و کینه جو تر. دیدی با وزیر بهداشت چی کرد؟ فقط دو تا مصاحبه کرد و گفت رییس جمهور دروغ گفته. جالا ببین اگه اوضاع دست این بیوفته چه دماری از روزگار خود جنابعالی دربیاره. میدونی 11 روز خونه نشین کردن یه همچین موجودی چه عقوبتی میتونه داشته باشه. کینه ای که این آدم از تو داره مثل کینه آقا محمدخان از لطفعلی خان زند می مونه. دودمانت رو بر می اندازه.
هر چند دیره و خیلی دیره. برگرد. از راهی که اومدی برگرد. خودت درستش کن. این آدم مملکتو بسته به دم سگ. برگرد با یه عذرخواهی درستش کن. من به شخصه میبخشم. اما نمیدنم بتونی از مادر ستار حلالیت بگیری. سعی خودتو بکن. به این سوال من فکر کن. حاج آقا حیفت نیومد؟. تا بتونی یه روز جمعه بیای پشت همون تریبونی که مردم رو به کشتن تهدید کردی بایستی. و دستت رو به طرف مردم دراز کنی. دیره ولی بهتر از هیچه. چهار سال سوء مدیریت دولت سرزمین سوخته ای رو به ارث گذاشته که به سختی بشه جمعش کرد. 500 میلیارد دلار درامد نابود شده و از اون مهمتر سرمایه انسانی مملکت یا مهاجرت کرده یا در زندان عصبی شده یا در فساد اقتصادی غوطه ور و یا در آستانه فقر و فلاکت.
باید به اقای خا منه ای گفت .. گیرم که خلق را به طریقی فریفتی اخر ز دست انتقام طبیعت چه می کنی
بیخیال عزیز ،بزار بزنن بترکونن همدیگرو این گرگها.
امیدوارم بهبودی کامل حاصل بشه. مسئولیت حفظ سلامت تاجزاده به صورت مستقیم متوجه شخص آقای خامنه ای هست.
عوامل و مسئولان توجه فرمایند!
الحمدلله ! تاج زاده قهرمان در حالی که با بیماری و مرگ دست و پنجه نرم می کند به روز مترصد آگاه کردن مردم و هشدار به عفریتان نامردم است تا هرقدر که می تواند از حقوق اسلام و مردم دفاع کند . ما از خداوند مسئلت داریم سلامت این سلاله پاک رسول را به وی بازگرداند و عمری با عزت به وی عطا کند و مردم مارا حق شناس و قدر دان این شخصیت های بی بدیل و ممتازو آگاه بدارد.
انشاالله روزی که طاغوت حاکمیت مستبد و طاغوت زمان همراه جنود شیطانیش سرنگون و خوار گردند روز سپاسگزاری ملت از قهرمانان کم نظیر خود خواهد بود.
امیدوارم خداوند پشت وپناه این مرد شجاع اصلاحات باشد و زودتر سلامتی خود را بدست آورد.
شرمنده امثال تاج زاده لیم.
خدایا خودت میدونی که ما چهارتا آدم حسابی بیشتر تو این مملکت نداریم…
Moteassef be in didghah
اقای خامنه ای تاج زاده سخن خدا تکرار میکند کهع قل لن یصیبنا الا ما کتب اله لنا یعنی اینکه اقای خامنه ای اقای اطلاعاتی اقای شریعتمداری اقای جعفری اقای بازجو اقای شکنجه گر اقای مصباح شما همگی با هم حقیرتر از انید که بتوانید سرنوشت مرا تعین کنید سرنوشت من در دستان الهی است
اقای خا منه ای خجالت بکش که مردان بزرگی مانند تاج زاده را به بند کشیده ای و دزدان و رانت خوران و سرکوب گران و متحجران را
و مگسان الوده را دور بر خودت جمع کرده ای
ناراحت شدم گفتم اینها چقدر بخاطر اطلاع از مسائل و دانا بودن در ضمن شجاع بودن باید دربدری و سختی بکشند و ما کاری از دستمان ساخته نیست ، اگر درست شعر را بیاد داشته باشم این بود : انکه گشت سرش بر سر دار ، جرمش این بود که اسرار هویدا میکرد.
تاكي مي خوايم سرخودمون و كلاه بزاريم ازاين حرفهاي صدمن يه غازبزنيم مثل مسوليت سلامتي اقاي تاجزاده مستقيم باخامنه اي يا پسرگلش ،، من شك ندارم اقاي تاجزاده كه خدا نكنه ،زبونم لال براي اقاي موسوي ياكروبي حكم قتل ازمدل فين كاشان ياهرمدل ديگه كه شمافكرش وبكنيد صادربشه ازاين ملت هيج عكس العملي بجزيك جنگ اينترنيتي چيزديگه اي ديده نخواهد شد والسلام …
*چیزی که آشکار است اینه که زندانی در این دنیا راحت تر و آسان تر از زندانی در اون دنیاست*