سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic

دهها کشته در بمب گذاری های سوریه

چکیده :رویترز به نقل از شورای رهبری انقلاب، از گروه های مخالف در دمشق، گزارش داده انفجار روز پنجشنبه با استفاده از یک خودروی بمب گذاری شده رخ داده...


در حالی که سوریه با بحران سوخت روبروست و رانندگان ساعت ها در پمپ بنزین ها در صف منتظر می مانند، فعالان مخالف دولت سوریه می گویند دست کم نه نفر در بمب گذاری در یک خودرو در پمپ بنزینی در برزة البلد دمشق کشته شده اند.

گروه فعالان مخالف دولت ناظران حقوق بشر سوریه می گویند احتمالا تلفات این بمب گذاری افزایش خواهد یاقت.

به گزارش بی بی سی، بمب گذاری یک روز پس از کشته شدن ده ها نفر در حمله هوایی به یک پمپ بنزین در جنوب دمشق صورت گرفته است.

سوریه با بحران کمبود سوخت روبروست و رانندگان اغلب ساعت ها در صف پمپ بنزین ها منتظر می مانند.

خبرگزاری رویترز به نقل از شورای رهبری انقلاب، از گروه های مخالف در دمشق، گزارش داده انفجار روز پنجشنبه با استفاده از یک خودروی بمب گذاری شده رخ داده است.

خبرگزاری دولتی سنا این انفجار را “حمله ای تروریستی” خوانده که در پمپ بنزینی در حوالی یک بیمارستان انجام شده است.

یک فعال محلی به خبرگزاری رویترز گفته به چشم خود دیده که مجروحینی با سوختگی های شدید با آمبولانس از محل انفجار منتقل شده اند.

این فعال گفته: “پمپ بنزین محل حادثه حتی زمانی که بنزینی برای توزیع نیست بسیار شلوغ است، بسیاری از مردم از شب قبل در پمپ بنزین می خوابند تا به محموله بنزین اول صبح برسند.”

اوایل روز پنجشنبه درگیری های شدیدی پیرامون برخی فرودگاه های شمال سوریه رخ داد و شورشیان درتلاش بودند که بخشی از برتری هوایی دولت را خنثی کنند.

خبرگزاری دولتی سنا و منابع نزدیک به مخالفان گفته اند شورشیان توانسته اند به پایگاه تفتناز در استان ادلیب نفوذ کنند اما کمی بعد ارتش آنها را به عقب رانده است.

گزارش ها حاکی از محاصره فرودگاه حلب نیز بوده؛ این فرودگاه از روز سه شنبه به دلیل حملات متمادی بسته شده است.

خبرگزاری دولتی سنا گفته نیروهای دولت تلاش های “نیروهای تروریستی” را برای حمله به فرودگاه خنثی کرده اند و عده ای از آنها را کشته اند.

روز چهارشنبه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت یک تحقیق تازه نشان می دهد از آغاز اعتراضات منتقدان در سوریه تا کنون ۶۰ هزار نفر کشته شده اند.

این تعداد بسیار بیشتر از میزان کشته شدگانی است که منابع مخالف دولت سوریه اعلام کرده اند.

ناوی پیلاری مقام ارشد سازمان ملل متحد در زمینه حقوق بشر این آمار را “حقیقتا تکان دهنده” خوانده است.


یک پاسخ به “دهها کشته در بمب گذاری های سوریه”

  1. Salim گفت:

    اردوگاه الیرموک در هفته های گذشته شاهد کشته شدن ده ها تن از فلسطینیان به ضرب گلوله یا بمباران در محله های مختلف این اردوگاه توسط رژیم اسد بوده است.
    اغلب فلسطینی ها ی این اردوگاه ، از انقلاب مردم سوریه علیه بشار اسد حمایت می کنند .
    خبرگزاری مهر در خبر دیگری به ملاقات غضنفر رکن‌آبادی، سفیر جمهوری اسلامی در لبنان با میشل قصارجی رئیس طایفه مسیحیان کلدانی لبنان پرداخته که رکن آبادی در این دیدار بار دیگر بر حمایت ایران از رژیم اسد تاکید ورزیده است.!
    رکن آبادی در این دیدار خواست “اکثریت” مردم سوریه !! را “انجام اصلاحات به رهبری بشار اسد” دانسته و گفته که جمهوری اسلامی از این خواست حمایت می کند!!.

    ایران و روسیه از حامیان دولت سوریه به شمار می روند.