سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » ادامه انتقادها از گفت و گوی تلویزیونی احمدی نژاد به مجری هم رسید؛ دریغ از یک سوال!...

ادامه انتقادها از گفت و گوی تلویزیونی احمدی نژاد به مجری هم رسید؛ دریغ از یک سوال!

چکیده :دريغ از حتي يك سؤال واقعي! رئيس‌ دولت در به اصطلاح مصاحبه تلويزيوني شنبه شب خود، طوري وانمود كرد كه گويا همه مقصرند غير از مسئول اجرائي كشور! ...


روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از محتوای مصاحبه تلویزیونی احمد نژاد در خصوص یارانه هایی که کام مردم را شیرین نکرد، از مجری برنامه هم بشدت انتقاد کرد و نوشت: تلويزيون، با اين روش كه در پيش گرفته، خود را بي‌اعتبار مي‌كند و از سطح رسانه ملي كه بايد بازتاب دهنده خواسته‌هاي منطقي و معقول مردم باشد تنزل مي‌نمايد.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: شب يكشنبه براي چندمين بار پياپي، سيماي جمهوري اسلامي از آقاي احمدي نژاد چيزي به نام مصاحبه پخش كرد كه از نظر فن رسانه‌اي اصولاً نمي‌توان آن را مصاحبه ناميد.

مصاحبه يا گفتگو به سؤال و جواب‌هائي گفته مي‌شود كه مصاحبه كننده موضوعات مورد نظر مردم را از مصاحبه شونده بپرسد و اگر از مصاحبه شونده آمار، اطلاعات و اظهارنظرهاي غيرمنطبق با واقعيت‌ها شنيد، آنها را گوشزد نمايد تا پاسخ‌هاي روشن و توضيحات تكميلي داده شود و افكار عمومي بعد از شنيدن آنها درصدد داوري برآيد. اصحاب رسانه و بسياري از مردم جامعه بر اين اعتقادند كه در آنچه تحت عنوان گفتگوي رئيس‌ دولت در چند نوبت اخير از تلويزيون پخش شد، اين ويژگي رعايت نشده و مصاحبه كننده به وظيفه خود عمل نكرده است. مصاحبه كننده، در اين چند مورد فقط سؤال‌هاي از پيش تعيين شده‌اي را مطرح نموده و در برابر جواب‌ها غير از تأييدهاي ضمني از قبيل سر تكان دادن، لبخند زدن و تصديق كردن، كار ديگري نكرده است درحالي كه بسياري از آمارها، اطلاعات و اظهارنظرهاي مطرح شده در سخنان رئيس‌جمهور قابل تشكيك و نقد بوده و موجب اعتراض مردم، نمايندگان آنها در مجلس و صاحبنظران جامعه بوده است.

براي نمونه، ادعاي بهتر شدن وضعيت اقتصادي مردم، انداختن تقصيرهاي مربوط به گراني به گردن ديگران و دادن وعده چند برابر كردن يارانه‌ها از جمله مواردي بودند كه در سخنان اخير رئيس‌ دولت به وضوح نادرست بودند و مصاحبه كننده به حكم وظيفه‌اي كه بر عهده دارد مي‌بايست آنها را به رئيس‌ دولت گوشزد مي‌كرد و درباره آنها توضيح مي‌خواست ولي دريغ از حتي يك سؤال واقعي! رئيس‌ دولت در به اصطلاح مصاحبه تلويزيوني شنبه شب خود، طوري وانمود كرد كه گويا همه مقصرند غير از مسئول اجرائي كشور!

تلويزيون، با اين روش كه در پيش گرفته، خود را بي‌اعتبار مي‌كند و از سطح رسانه ملي كه بايد بازتاب دهنده خواسته‌هاي منطقي و معقول مردم باشد تنزل مي‌نمايد. مصاحبه كننده بايد نماينده مردم باشد و نقطه نظرهاي مردم را با مصاحبه شونده مطرح نمايد و همراهي با مصاحبه شونده به هر دليل كه باشد، وي را از اين جايگاه دور مي‌كند.

اگر تلويزيون فاقدخبرنگاري است كه بتواند به وظيفه مصاحبه كنندگي خود در گفتگو با رئيس‌ دولت عمل كند يا به دليل ملاحظاتي كه ممكن است داشته باشد صلاح مي‌داند خبرنگاران خود را با اين موضوع درگير نكند، رسانه‌هاي ديگر اين آمادگي را دارند كه خبرنگاران خود را به كمك بفرستند و سيماي جمهوري اسلامي را از اين وضعيت نگران كننده نجات دهند.

گفتگوی مجری همکار با اختلاس گران با رییس دولت، همین می شود!

در همین حال سایت بازتاب نیز در یادداشتی نوشته است: مرتضی حیدری که به دلیل گفتگوهای مختلف با مقامات دولتی و اقتصادی، از نفوذ و ارتباطات خوبی با مسئولان ارشد اقتصادی کشور برخوردار است، ابتدا به عنوان مشاور رسانه ای و سپس به عنوان یکی از شرکای دانه درشتهای اقتصادی به ارائه خدمات مختلف از قبیل گرفتن وقت برای انجام امور دانه درشتها از مدیران ارشد و تسهیل در امور آنها می پرداخته است.

تعدادی از مدیران اقتصادی کشور، از جمله یک مقام ارشد در بانک مرکزی، از همراهی مرتضی حیدری با زنوزی، بدهکار بزرگ بانکی و مالک سابق بانک گردشگری در سال گذشته (قبل از دستگیری وی) خبر می دهند.

برخی دیگر از مدیران ارشد بانکی نیز از ارتباطات و خدمات مشابه حیدری به مه آفرید امیرخسروی مشهور به آریا، مالک بانک آریا خبر می دهند.

این در حالی است که مرتضی حیدری قبل از رسیدن به این سطح از خدمات، فعالیتهای اقتصادی دیگری در قالب شرکت مشاوره و خدمات تبلیغاتی و روابط عمومی به برخی از شرکتهای بزرگ ارائه می داد، پدیده ای که با رویه و محدودیتهای حاکم بر رفتار مجریان تلویزیون تضاد دارد.

به نظر می رسد برخی عملکردهای حیدری از جمله انجام گفتگوی ضبط شده با یک زندانی در سال 1388 که مخاطب از آن برداشت زنده می کرد و مصاحبه با چند تن از زندانیان حوادث پس از انتخابات مانند سعید حجاریان، در مصون ماندن وی از برخوردهای قانونی موثر بوده است.

حیدری که در گفتگوی قبلی خود با احمدی نژاد در شهریور ماه نظر او را درباره شایعه 3000 تومان شدن دلار پرسید و رییس دولت هم به شدت آن را تکذیب کرد، حتی به این موضوع هم اشاره نکرد. هرچند احمدی نژاد باز هم تاکید داشت که از نظر او، دلار هنوز 1226 تومان است.

با این حال، سکانس جالب برنامه شب گذشته که ایفای نقش اول آن برعهده محمود احمدی نژاد بود و نقش مکمل آن نیز مجموعا توسط مرتضی حیدری و دکور برنامه ایفا می شد، دیالوگ طلایی احمدی نژاد درباره مخالفت با اختلاس کنندگان بانکی بود که خطاب به حیدری گفت: نباید بگویند اختلاس و بگیرند، این تخلف است نه اختلاس!


یک پاسخ به “ادامه انتقادها از گفت و گوی تلویزیونی احمدی نژاد به مجری هم رسید؛ دریغ از یک سوال!”

  1. Payam گفت:

    من از اینکه کسی مانند احمدی به زور رهبر دولت شده است ار مردم پوزش می خوام.