سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تأمین داروی بیماران تالاسمی سوریه و 20 آمبولانس؛ هدیه دولت ایران به دولت بشار اسد...

تأمین داروی بیماران تالاسمی سوریه و 20 آمبولانس؛ هدیه دولت ایران به دولت بشار اسد

چکیده :ایران در ماه آگوست گذشته نیز محموله ای از تجهیزات و مواد پزشکی و چند دستگاه آمبولانس به ارزش یک میلیون و 200 هزار دلار به سوریه هدیه داد....


ایران 20 دستگاه آمبولانس به حکومت سوریه هدیه داد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، دولت ایران در مراسمی رسمی در محل وزارت بهداشت سوریه در دمشق، 20 دستگاه آمبولانس مجهز به امکانات درمانی را تحویل مقامات این کشور داد. این مراسم با عنوان “هدیه ملت ایران به ملت سوریه برای حمایت از فعالیت های اورژانسی” برگزار شد.

دکتر “سعد النایف” وزیر بهداشت سوریه در این مراسم اعلام کرد: این آمبولانس ها، آماده کار هستند و می توانند در مراکز پزشکی فعالیت خود را آغاز کنند. این خودروها به مانند پل محبت میان دو کشور خواهند بود.

مراسم رسمی تحویل 20 آمبولانس از طرف دولت ایران به سوریه

در این مراسم از طرف دولت ایران “حسن کاظمی قمی” مشاور معاون رئیس دولت حضور داشت.

سایت رادیو تلویزیون دولتی سوریه هم در این باره نوشت: این خودروهای مجهز، به عنوان هدیه ای از طرف ملت ایران به ملت سوریه تقدیم می شوند. این اقدام در راستای حمایت از خدمات بهداشت در سوریه صورت می گیرد.

وزیر بهداشت سوریه در این مراسم گفت: این مرحله از تحویل گرفتن آمبولانس های اهدایی ایران باعث افزایش سطح ارائه خدمات اورژانسی در سوریه می شود به ویژه که بخش بهداشت سوریه به دلیل اعمال تحریم های اروپا و آمریکا، تحت فشار است و بیمارستان ها و واحدهای پزشکی سوریه از طرف تروریست ها مورد هدف قرار می گیرند.

ارائه این آمبولانس ها در راستای اجرای یادداشت تفاهم 12 ماده ای است که توسط وزیران بهداشت دو کشور ایران و سوریه برای فعال سازی همکاری های بهداشتی و پزشکی میان دو طرف امضا شده بود. این یادداشت تفاهم شامل همکاری در بخش های مختلف پزشکی و بهداشتی است.

وزیر بهداشت سوریه ادامه داد: این کشور در سال جاری میلادی تمامی نیاز خود به داروی تالاسمی را از ایران تامین کرده است.

حسن کاظمی قمی که قبل از این مسؤولیت سفارت ایران در بغداد را برعهده داشت در سخنانی ضمن تاکید بر پیروزی دولت سوریه در مقابله با “تروریست های مورد حمایت غرب”، با اشاره به بشار اسد رئیس جمهور سوریه گفت: با وجود هجمه گسترده علیه سوریه، خوشبختانه یک رهبر انقلابی و مردمی در این کشور وجود دارد که به ندای ملت خود به خوبی گوش می کند و با سیاست های اصلاح طلبانه، به این نداها پاسخ می دهد.

ایران در ماه آگوست گذشته نیز محموله ای از تجهیزات و مواد پزشکی و چند دستگاه آمبولانس به ارزش یک میلیون و 200 هزار دلار به سوریه هدیه داد.


2 پاسخ به “تأمین داروی بیماران تالاسمی سوریه و 20 آمبولانس؛ هدیه دولت ایران به دولت بشار اسد”

  1. Eilyad11 گفت:

    واقعا” شرم آوره. برای این حکومت هیچ چیز در ایران مهم نیست.

  2. بختیاری گفت:

    سلام دوستان کلمه :
    از شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری برای شما آرزوی سلامتی دارم .
    خبر داشتید حدود 12 روز پیش در یک شب سرد که دمای هوا نزدیک 10 درجه و یا بیشتر زیر صفر بود یک زن باردار در شهر هفشجان واقع در دوازده  کیلومتری شهرکرد ، مرکز استان به علت عدم وجود حتی یک درمانگاه دارای حداقل امکانات در ساعت 4 صبح بر روی آسفالت وضع حمل کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شاید باور نکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی متاسفانه واقعیت داره . ، هنگامیکه شوهر این خانم بعد از تماسهای مکرر با 115 از آمدن اورژانس ناامید میشه ( به علت نداشتن ماشین شخصی ) با همسر باردار خود با پای پیاده راهی تنها مرکز درمانی شهر میشن ولی هرچه به در بسته این مرکز می کوبند کسی درب را باز نمی کنه . گویا شیفت شب درمانگاه خواب بوده و صدای درب را نشنیده .
    قسمت دردناک اینجاست که در همین حال درد زایمان سراغ خانم میاد و در حالیکه غیر از شوهرش کسی دیگه ای همراهش نبوده ، بچه ساعت 4 صبح روی آسفالت در دمای زیر 10 درجه بدنیا میاد . ( البته بچه دو سه روز بعد به علت سرمازدگی فوت شد) . اولین کسی که میرسه ، ماشین گشت 110 بوده که این خانم را در آن وضعیت اسفبار سوار میکنه و به شهرکرد میاره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آش بقدری شور بود که صدا و سیمای استان نیز نتونست اونو سانسور کنه و چیزی درباره اش نگه و بناچار یک گزارش مختصر در موردش پخش کرد.
    قصد نداشتم این مطلبو بنویسم ولی وقتی کامنت بالا را دیدم و خوندم آتیش گرفتم .
    ادامه جریان را هم بگم :
    بعد از اینکه خبر فوت بچه تو شهر هفشجان به گوش مردم شهر رسید ، مردم با غیرت این شهر که عمدتا” جوشکار خطوط لوله نفت و گاز هستند جلوی این مرکز تجمع کردند و به اتفاق آنجا را ویران کردند تا دیگه تو شهرشون کسی به امید اینکه این شهر مرکز بهداشت داره نمونه و اگه یه موقع بیماری داشتن به فکر بردن اون به جای دیگه ای باشن .

    مطالب فوق را فقط جهت اطلاع عرض کردم . در صورتی که صلاح دونستید بعد از اینکه اصالت خبر را تایید کردید یه کامنت براش بذارید تا مردم ایران بدونند دولتی که داره سرمایه ملی مردم ایران را به اسم هدیه مردم ایران میبخشه توشهرهای خودمون داره چه جنایتی میکنه .
    با تشکر .
    شهروندی ایرانی از شهرکرد