احضار محمد ملکی به زندان اوین برای اجرای حکم شش سال حبس
چکیده :محمد ملکی فعال پرسابقه ملی مذهبی با اشاره به تفتیش منزل و احضار خود می گوید: ماموران گفتند شما یک دوره پنج ساله و یک دوره یکساله زندان بدهکار هستید که باید تحمل کنید و من گفتم همیشه آماده ام....
محمد ملکی فعال پرسابقه ملی مذهبی با اشاره به تفتیش منزل و احضار خود می گوید: ماموران گفتند شما یک دوره پنج ساله و یک دوره یکساله زندان بدهکار هستید که باید تحمل کنید و من گفتم همیشه آماده ام.
آقای ملکی همچنین در مورد دلیل و انگیزه خود برای نامه به رهبری که در آن خواستار استعفا و کناره گیری آیت الله خامنه ای شده بود گفت: برای من فرقی نمی کند که با نظام سلطانی شاه طرف هستم یا نظام ولایی، من حرفم را می زنم، وظیفه من حرف زدن و بیان درد است، اینکه گوش بکنند یا نه من سعی می کنم به رسالت و وظیفه ام عمل کنم.
او در پاسخ به سوالی که در ایران معمولا سابقه ندارد کسی به دلیل پذیرش اشتباه خود استعفا بدهد از انگیزه خود برای نامه نوشتن به رهبری به مسیح علی نژاد می گوید: درد ما همین است که در یک مدرسه بچه های گل مملکت، برشته و سوخته می شوند، درد ما زلزله زدگان هستند، یا اینکه به زودی چهلم ستار بهشتی (وبلاگ نویسی که در زندان کشته شد) است، من و امثال ما این درد ها را داریم و به همین دلیل می نویسیم و می گوییم و فکر می کنم این یک وظیفه است و بر هیچ کسی هم منت نداریم.
صبح روز سه شنبه ۲۱ آذر ماه ماموران اطلاعاتی مدت ۲ ساعت به منزل محمد ملکی فعال پر سابقه ملی-مذهبی را تفتیش کرده و مقدار زیادی از نوشته ها و یادداشت های آقای ملکی و همچنین تجهیزات ماهواره را با خود بردند.
محمد ملکی که ۸۰ سال سن دارد اولین رییس دانشگاه تهران بعد از انقلاب بود که بدلیل انتقادات علیه نظام های حاکم سال های زیادی در زندان گذراند. او پس از حوادث سال ۸۸ به مدت ۱۹۱ روز و درحالی که از بیماری های متعدد رنج می برد، زندانی شد.














زنده باد دکتر ملکی بزرگ
“شما یک دوره پنج ساله و یک دوره یکساله زندان بدهکار هستید”؟؟؟!!! واقعا شرم بر شما نیروهای امنیتی!!! ایشان اولین رییس دانشگاه بعد از انقلاب باید به این نظام زندان بدهکار باشد؟ تا حالا فکر کرده اید که ایشان چند نفر را برای خدمت به شما و امثال شما تربیت کرده اند؟ لعنت خدا بر شما! شرم بر شما!
درود بر تو که در سن 80 سالگی نیز حرفت را میزنی و برایت فرقی نمی کند که با نظام سلطانی شاه طرف هستی یا نظام ولایی.
اگر این حکومت که بویی نه از ملی گرایی ونه از مذهب برده با تو و امثال تو مشکل نداشته باشد ننگ است برای تو.
پایدار بمان
ایشان با این سن و سال ، با این دلاوری و شجاعت در کلامش باید سرمشق آیت الله هایی باشد که با دیدن این همه ظلم و بیداد باز مصلحت خویش و جیب خویش و آقازاده هایشان را بر گفتن کلام جق ترجیح می دهند . مگر در این دنیا چقدر زندگی خواهیم کرد که که لعنت آیندگان و تاریخ و خرابی آخرت خویش را چنین ساده و ارزان می پذیریم.