سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تلاش ها برای آتش بس ناکام ماند/ بمباران غزه از سر گرفته شد...

تلاش ها برای آتش بس ناکام ماند/ بمباران غزه از سر گرفته شد

چکیده :تلاش ها برای برقراری آتش بس بین حماس و اسرائیل ناکام مانده و هواپیماهای جنگنده اسرائیل، بمباران غزه را از سر گرفته اند. دیروز دو اسرائیلی در حملات فلسطینی ها کشته شدند و آمار قربانیان در غزه هم افزایش یافت. یورو نیوز هم ادعا کرده که در روز سه شنبه بیش از 150 راکت از غزه به طرف اسرائیل شلیک شده است....


کلمه – گروه بین الملل: تلاش ها برای برقراری آتش بس بین حماس و اسرائیل ناکام مانده است. این خبری است که همزمان با از سر گیری بمباران غزه در رسانه ها منعکس شده است. آمارهای ضد و نقیضی از آخرین تعداد قربانیان این حملات نیز منتشر شده، و در سمت اسرائیل نیز تعداد کشته ها اندکی افزایش یافته است هرچند آمار آن هم ضد و نقیض است.

به گزارش کلمه، در حالی که اسرائیل در کنار مرز غزه نیروی نظامی پیاده کرده اما عملیات آنها را در روز سه شنبه به حال تعلیق درآورده بود تا نتیجه تلاش ها برای برقراری آتش بس مشخص شود، رسانه ها از اختلاف نظر در کابینه رژیم صهیونیستی در این باره خبر دادند و عزت الرشق عضو دفتر سیاسی حماس هم اعلام کرد که آتش بس فعلا منتفی است.

این در حالی است که دیروز منابع مختلف از موفقیت تلاش های دیپلماتیک در این باره خبر داده و حتی ساعت برقراری آتش بس را هم اعلام کرده بودند.

در همین حال منابع خبری گزارش داده اند که هواپیماهای جنگنده اسرائیل، بمباران غزه را از سر گرفته اند و منطقه اداری حماس را با خاک یکسان کرده اند. موشک پرانی از سمت فلسطینی ها هم ادامه دارد و المنار از فرود یک فروند موشک گراد متعلق به جهاد اسلامی در شهرک اسدود و اصابت سه فروند موشک گراد متعلق به گردان های قسام، شاخه نظامی جنبش حماس، در پایگاه “حتسور” خبر دادند.

آمار قربانیان حملات ارتش اسرائیل که دیروز از 100 نفر بیشتر شده بود، در منابع غیر رسمی همچنان بالا می رود، به طوری که صبح امروز اعداد مختلفی از 125 تا 137 نفر اعلام شده است.

در آن طرف هم، در حالی که برخی منابع خبری غیررسمی فلسطینی از کشته شدن 17 اسرائیلی خبر می دهند که 9 تن از آنها نظامی بوده اند، یورونیوز از رسیدن آمار کشته های اسرائیلی به چهار تن خبر داده که دو تن از آنها دیروز – سه شنبه – و همزمان با جدی شدن احتمال برقراری آتش بس کشته شده اند. یورونیزو این دو نفر را یک کارمند غیرنظامی وزارت دفاع اسرائیل که در صحرای نگب کار می کرد، و یک نظامی اسرائیلی در منطقه اشکل معرفی کرده است.

در این گزارش ادعا شده که در روز سه شنبه بیش از 150 راکت از غزه به طرف اسرائیل شلیک شده است که اکثر آنها توسط سیستم ضدراکت اسرائیل موسوم به گنبد آهنین رهگیری شده و در آسمان هدف قرار گرفته اند؛ اما بعضی از آنها هم در مناطق شهری سرزمین های اشغالی فرود آمده اند.


یک پاسخ به “تلاش ها برای آتش بس ناکام ماند/ بمباران غزه از سر گرفته شد”

  1. Ali گفت:

    کلمه جان!
    این اصطلاح “رژیم صهیونیستی” برای خواننده و شنونده بسیار زجرآور است وقتی با این لحن مینویسی انگار که نوشته ی حسین شریعتمداری را میخوانیم!
    لطفا” با این ادبیات ننویسید!
    بنویسید اسرائیل اشغالگر، جنایتکار ……