واعظ طبسی: حل مشکلات در گروی پیروی از مقام معظم رهبری است
چکیده :تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز عزت و اقتدار نظام اسلامی در برابر بزرگترین قدرت های بیگانه ناشی از فرهنگ، تمدن و عزت ملی و نشات گرفته از قیام عاشورا است. وی چندی پیش از این گفته بود: هيچ قدرتي نميتواند در برابر امام جامعه كه مقام معظم رهبري است تصميم گيرنده باشد و مشروعيت...
تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز عزت و اقتدار نظام اسلامی در برابر بزرگترین قدرت های بیگانه ناشی از فرهنگ، تمدن و عزت ملی و نشات گرفته از قیام عاشورا است.
وی چندی پیش از این گفته بود: هيچ قدرتي نميتواند در برابر امام جامعه كه مقام معظم رهبري است تصميم گيرنده باشد و مشروعيت همه عزل و نصبها با رهبري نظام است. تولیت آستان قدس اینک با تاکید بر این که انعطاف در برابر جهان غرب نمی تواند مشکلات ما را برطرف کند، تصریح کرد: مشکلات ما به دست توانمند ملت ایران و با مقاومت و پایداری، پیروی از بیانات مقام معظم رهبری و درس گرفتن از مکتب عاشورا، برطرف خواهد شد.
بنیاد آستان قدس رضوی تشکیلات اقتصادی چندبیلیون دلاری است که مجری شرکتهای خودروسازی، کشاورزی و بسیاری از تشکیلات اقتصادی دیگر است.
به گزارش مهر، عباس واعظ طبسی چهارشنبه شب در مراسم اهدای پرچم متبرک آستان قدس رضوی به هیئت های مذهبی اظهارکرد: دشمن از جنگ نظامی در برابر ملت ایران مایوس شده لذا به جنگ فرهنگی روی آورده است و در حال حاضر تنها راه حل مقابله با وی مقاومت و پایداری، حفظ همبستگی است.
وی با بیان اینکه امروز عزت و اقتدار نظام اسلامی در برابر بزرگترین قدرت های بیگانه ناشی از فرهنگ، تمدن و عزت ملی ماست که نشات گرفته از قیام عاشورا است افزود: امروز چشم آزادی طلبان دنیا به نظام اسلامی دوخته شده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان افزود: نظام اسلامی بعد از انقلاب با اقتدار در برابر توطئه ها دشمنان ایستاده است و این غیر منطقی است که برخی تصور کنند انعطاف در برابر غرب مشکلات را حل میکند.
وی بیان کرد: دشمن به دنبال این است که چهره اسلام را در انظار عمومی مخدوش کرده و آن را مکتبی که مناسب با نیازهای امروز نیست تصویر کند.
.














اگه یک میلیونیم چیزی که به واعظ طبسی داده اند به من میدادند . من هم مدافع تئوری ولایت مطلقه فقیه میشدم.
۱. تمام بدبختی ما از پیروی از این رهبریست!
۲.شما اسلام را بد ارائه میکنید!
حل مشکلات در گروی پیروی از مقام معظم رهبری است.همین یعنی کسی اطاعت نمی کند.:))
این سخن زیبای شما یک پایه علمی قوی دارد:
وقتی نگرش پیروی از فرد و نه از قانون به فرهنگ سیاسی جامعه تبدیل شود، همه به طور ناخوآگاه در هر مقامی قرار گیرند خود را مطلق می کنند و این بیماری تا آنجا می رود تا همه چیز از هم بپاشد. امروز جامعه ذره ای شده و هر ذره خود یک دیکتاتور است. در عوض ترویج قانون پذیری و ایجاد سازوکار جامعه پذیری قانونمندی، تبعیت مطلق از فرد تبلیغ می شود و این خود پاشنه آشیل خود نظام است. امروز شواهد آن را می بینیم، هر کسی ساز خود را می زند. دیکتاتورها با ترویج فرهنگ استبدادی خود پایه های فروپاشی خود را فراهم می کنند.
جان من چاقو كه دسته خود را نمي برد . اگر امثال واعظ طبسي كه رئيس امپراتوري ثروت استان قدس رضوي است . مديحه سرائي نكنند پس چه كنند .
هادی
من حاضرم جایم را با آیت ا………………… واعظ طبسی عوض کنم و تا آخر عمر در رکاب مقام عظمای ولایت !!!!!!!!! باشم .پیرو راستین و صدیق معظم له باشم .!!!!!!!!!!!!!!
بدون شرح!!