سه ماه پس از بازداشت؛ افزایش نگرانی ها درباره سلامتی میرطاهر موسوی
چکیده :طبق خبرهای دریافتی از طریق بستگان و نزدیگان میرطاهر موسوی وی تا کنون چهار بار در زندان در شرایط خطرناک جسمی قرار گرفته است و یک بار از بند 209 وزارت اطلاعات در زندان اوین به بیمارستان آیت الله طالقانی منتقل شده است....
با گذشت نزدیک به سه ماه از بازداشت میرطاهر موسوی، استاد دانشگاه و نماینده مردم کرج در ششمین دوره مجلس شورای اسلامی، نگرانی درباره سلامتی وی افزایش یافته است.
به گزارش جرس، طبق خبرهای دریافتی از طریق بستگان و نزدیگان میرطاهر موسوی وی تا کنون چهار بار در زندان در شرایط خطرناک جسمی قرار گرفته است و یک بار از بند 209 وزارت اطلاعات در زندان اوین به بیمارستان آیت الله طالقانی منتقل شده است.
میر طاهر موسوی از بیماری های متعددی از جمله بیماری قلبی رنج می برد و تحت نظر پزشک بود، به نحوی پزشکان معالج وی اعلام کرده اند او به هیچ وجه نباید در محیط بسته و شرایط ایزوله قرار گیرد. این نظر تخصصی پزشکان از سوی خانواده موسوی به مسئولان زندان و بازپرس منتقل شده است اما او همچنان در سلول های بند 209 اوین بسر می برد.
نزدیکان موسوی معتقد هستند با توجه به نظر پزشکان، بدیهی است که مسئولیت هر حادثه ای برای وی مستقیما متوجه مسئولانی است که وی را بدون هیچ توجیه قانونی در زندان نگه داشته اند.
از طرف دیگر هنوز اتهام میرطاهر موسوی به صورت رسمی اعلام نشده است و تنها سایت های وابسته به نهادهای امنیتی اخباری چون نقش موسوی در “به انحراف کشیدن علوم انسانی” را به عنوان اتهام وی اعلام کرده اند.
میرطاهر موسوی استاد جامعه شناسی و نماینده مجلس و فرماندار اسبق کرج در دهه اول انقلاب بود که در سال 1388 به عنوان عضو ستاد انتخاباتی مهندس میرحسین موسوی فعالیت می کرد و پس از انتخابات به فعالیت های علمی و دانشگاهی خود بازگشت و به امور خیریه پرداخت و دیگر حضور سیاسی از او مشاهده نشد.
وی سال گذشته از سوی انجمن جامعه شناسی ایران به عنوان دبیر همایش ملی اسیب شناسی اجتماعی ایران انتخاب و فعالیت های زیادی انجام داد. با وجود اینکه بسیاری از سازمان های دولتی هم جزو حامیان همایش بودند، وزارت اطلاعات از برگزاری آن جلوگیری کرد.














مواظب باشیم!کسانی که کشتارهای دست جمعی در زندان ، قتلهای زنجیرهای ،….را انجام دادهاند در قدرتهستند و ابایی در ادامه آن ندارند!.آنها باید بداند که شکل و طریق اعمالشان ( مرگ معمولی ، خود کشی …. در حبس ) از دید مردم پنهان نیست!
####
کلمه جان بقول میرحسین آگاهی چشم اسفندیار خودکامگان است.پس وظیفه دیگر شما است که در مورد زندانیان سیاسی گزارش تهیه کنید و درمورد سوابقشان به مردم آگاهی بدید و آنها را به مرد بشناسانید تا اینطوری حکومت جرات نکند که در خفا بلایی سرشان بیاورد و سرشان را زیر آب فروبرد این وظیفه شماست
مرسی