سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » رکوردها همچنان می‌شکنند؛ دلار به 2650 تومان رسید...

رکوردها همچنان می‌شکنند؛ دلار به 2650 تومان رسید

چکیده :در حالی که دیروز قیمت دلار بیش از 120 تومان افزایش یافته بود، امروز هم روند صعودی نرخ ارز ادامه یافت و قیمت دلار در ساعت 12 ظهر امروز به 2650 تومان رسید. قیمت یورو نیز به 3400 تومان رسیده و پوند هم 4270 تومان معامله می شود؛ قیمت هایی که همگی رکوردهای تازه ای محسوب می شوند و پیش بینی می شود همچنان رو به افزایش باشند....


بر اساس آخرین گزارش ها از بازار آزاد معاملات ارز، قیمت دلار آمریکا ظهر امروز – چهارشنبه پنجم مهرماه – به 2650 رسیده است.

به گزارش کلمه، در حالی که دیروز قیمت دلار بیش از 120 تومان افزایش یافته بود، امروز هم روند صعودی نرخ ارز ادامه یافت و قیمت دلار در ساعت 12 ظهر امروز به 2650 تومان رسید.

بر اساس این گزارش، قیمت یورو نیز به 3400 تومان رسیده و پوند هم 4270 تومان معامله می شود؛ قیمت هایی که همگی رکوردهای تازه ای محسوب می شوند و پیش بینی می شود همچنان در ساعات آینده رو به افزایش باشند.

قیمت سکه بهار آزادی هم که روز دوشنبه رکورد یک میلیون تومانی را شکسته بود، امروز به یک میلیون و 60 هزار تومان رسیده است.

گزارش های کلمه درباره آخرین تحولات بازار ارز و سیاستهای دولت را در زیر بخوانید:

افشای برنامه خطرناک دولت احمدی نژاد: دستکاری عمدی نرخ ارز برای جبران کسری بودجه

دولت هم تأیید کرد: سناریوی خطرناک ارزی در حال پیگیری

پرداخت یارانه نرخ ارز، کسب و کار تاجرانه یا دست فروشی غیرمسئولانه


3 پاسخ به “رکوردها همچنان می‌شکنند؛ دلار به 2650 تومان رسید”

  1. بامداد گفت:

    قبل از اینکه یورو درست شده و در برابر دلار و طلا شناور باشد، بهنگام لزوم تغیرات نرخ برابر هر پولی اروپایی، هیئت رئیسه بانک مرکزی کشور مربوطه در یک اطاق در بسته جلسه میکردنددرست مثل یک ستاد نظامی در شرایط جنگی و بدون ارتباط با خارج و در پایان جلسه به مردم و دنیا اعلام میکردند که پول مملکت مثلاً 1 یا 3% ـ و نه 120% مثل تومان ما ـ بالا یا پائین تعین میشود. این قاعده برای اعلام گزارش سود و زیان رکتهای بزرگ بورسی هم اکیداً رعایت میشود و چنانچه مدیریت بورس کمترین نشانه از اطلاع رسانی داخلی از بیلان سود و زیان یا یک اتفاق مهم به بیرون درز کرده باش که مورد سوء استفاده کنندگان را فراهم کرده باشد ، اطلاع یافته یا مشکوک شود، بلافاصله معاملات روی سهام آن شرکت متوقف میشود و به همه معاملات انجام شده در آن روز رسیدگی میگردد.
    با سقوط تقریباً 55% ریال وصعود 65% دلار که از قریب 6 ماه پیش اخبار آن در بازار پیچیده بود این سئوال مطرح میشود که : آنها که از جزئیات این تحول، در دولت و بانک مرکزی خبر داشته اند و قادر بوده اند که هرجه میخواهند اعتبار ارزی بگیرند و با دلار 1200 تومنی جنس وارد کنند یا وامهای کلان بانکی گرفته تا تبدیل به دلار یا روپیه پاکستانی و درهم اماراتی کنند، چه کرده اند؟ با توجه به طبقه بندی اولویت های وارداتی و تعین نرخ مرجع ، باید دید قبل از اجزایی شدن این تصمیم چقدر برای اولویت های رده آخر اعتبار ارزی با دلار 1250 تومانی گشایش شده است؟
    من تردید ندارم اگر به لیست گمرک، به لیست اعتبارات گشایش یافته د راین چند ماه به لیست اعتبارات بانکی داده شده رسیدگی شود، اختلاس کنندگان 3 هزار میلیارد تومنی روسفید میشوند!

  2. ناشناس گفت:

    به کجا چنین شتابان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه این اولشه.قیمت دلار و ارز فضائی خواهد شد.اینقدر برای ما مشگلات درست میکنند که جلوشون دست به سینه باشیم.امیدوارم کمی همت کنیم و الان که دولت ورشکسته س رژیم رو سرنگون کنیم.به امید آزادیه ایران و ایرانی

  3. آزاد گفت:

    این یکی از نتایج ، سحر است . منتظر بیشترازاین هم باشید . وقتی عقل وخرد ، جای خودرابا جهل وخرافه عوض کند ، وفسادورشوه خواری فراگیر شود چیزی جزاین وقایع ، نبایدازاین دولت سراپا دروغ و از استبداد حامی آن ، نبایدانتظارداشت . این یکی از لگدپراکنی های رییس دولت درقبال بازداشت جوانفکر است ، مگر نگفته بود خط قرمز او ، حلقه ی اطرافیانش است . تاوانش را مردم می دهند و …حالا اگر ، آقایان منتصب !! در مجلس می توانند و جرات دارند و مقامات بالاتر اگر دامنشان آلوده نیست ، جلوی حرکات مملکت بربادداده ی رییس دولت رابگیرند .. تا همه شان ازبالا تاپایین وبخصوص زعمای دستگاه قضایی بازداشت ودردادگاه عدل ، محاکمه ومجازات نشوند ومانندطالبان به زیر کشیده نشوند ، هیچ اصلاحی رانبایدانتظار داشت. شرم بر همه آنان باد!