پیامد مسدود شدن جیمیل: فیلترشکن و ویپیان در ادارات دولتی
چکیده :در پی فیلترینگ سایت های کاربردی گوگل و جی میل، برخی ادارات دولتی که کارکنان انها به دلیل نوع فعالیت، ناگزیر به استفاده از سرویس پست الکترونیک جیمیل و جستجوگر گوگل هستند، سیستم های خود را به وی پی ان و فیلترشکن مجهز کرده اند....
در پی فیلترینگ سایت های کاربردی گوگل و جی میل، برخی ادارات دولتی که کارکنان انها به دلیل نوع فعالیت، ناگزیر به استفاده از سرویس پست الکترونیک جیمیل و جستجوگر گوگل هستند، سیستم های خود را به وی پی ان و فیلترشکن مجهز کرده اند.
به گزارش بازتاب، از یکشنبه شب گذشته در پی اعلام عبدالصمد خرم آبادی، دبیر کمیته تعیین مصادیق پایگاه های غیرمجاز اینترنتی، جیمیل و گوگل در کشور فیلتر شد و مشکلات زیادی برای کاربران آن ایجاد کرد.
این در حالی است که هنوز در کشور، سرویس ایمیل امن و با امکانات مناسب که توان نقل و انتقال حجم قابل توجهی از داده های الکترونیک را دارا باشد، وجود ندارند و در دو، سه سال اخیر، حتی بسیاری از کاربران سرویس سنتی یاهو، به استفاده از جیمیل روی آورده اند.
استفاده ادارات از فیلترشکن که بنا به ضرورت انجام شده، عملا تلاشهای این چند ساله برای به سامان رساندن فیلترینگ سایت های غیرمجاز بر باد می رود. این در حالی است که بعد از اعتراضات گسترده دو روز اخیر، امروز در برخی مراکز، گوگل رفع فیلتر شده است.
این سایت همچین گزارش داده که برخی کاربران سابقش که در ادارات مشغول کارند، از استفاده کامل از این وب سایت بعد از مدتها ابراز خوشحالی کرده اند.
همچنین به برخی ادارات دیگر گفته شده، پرسنلشان برای کارهای اداری می بایست از سرویسهای پست الکترونیکی ایرانی مانند چاپار استفاده کنند و استفاده از سرویس های خارجی مانند جیمیل برای کارهای اداری ممنوع می باشد. اما با توجه به عدم اطمینان به ایمنی این سرویسها و همچنین امکانات و آپشنهای پایین تر نسبت به مشابه های خارجی باعث اعتراض پرسنل شده است.














چاپار. مسخره ..با این کارا میخوان چی رو ثابت کنن
مرغ،دلار،سکه…بس نبود با اين کاراشون باعث بالا رفتن قيمت فيلترشکن هم شدن
چاپار . خیلی خوبه. اصن به نظرم خوبه به جای ماشین هم با اسب و درشکه بریم سر کار. چه طوره ؟!
بهتر حالا آنها هم می تونند کلمه بخونند
من فروشنده وي پي ان و ساكس هستم و بايد به اطلاعتان برسانم طي دو روز گذشته تعداد فروش آنلاين اكانت در سايتم 9 برابر شده. از حالا به بعد حتي كساني كه تا كنون احتياجي به عبور از فيلترينگ نداشته اند، خواسته يا ناخواسته مجبور شدند كه به برنامه هاي عبور از فيلتر رجوع كنند كه ميتوان به قاطعيت گفت 99.5 درصد از حالا به بعد با وي پي ان به اينترنت وصل ميشوند كه بغير از مزاياي دسترسي مجدد به گوگل، تمامي درهاي ديگر هم برويشان باز خواهد شد و اينجاست كه ميگويند عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد… و همين عملشان سبب ساز اين شد كه آنهايي هم كه با چنين برنامه هاي نا آشنا بودند اكنون سوراخ دعا را پيدا كنند و بدين لحاظ تئوري فيلترينگ 100% با شكست واجه شود مگر آنكه كل اينترنت را مانند ديكتاتوري كره شمالي در ايران هم قطع شود
برو بابا خواب باشی خیر باشه تو اداره ها از قبل هم فیلتر شکن استفاده می شد
همین چاپار هم از سرمون زیاده کم کم داریم به دوره نامه و دفترداری برمیگردیم
عمو پستچی و رادیو
ba arze salam.
man mikhatam begam, man dar tehran hastam, va service Gmail ve Google am vasl hastesh . ki gofte filtere?
واقعاً يكي نيست به اين دولتي ها بگه شما وكيل وصي مردم نيستيد ، اين حركت خودجوش مردمي ارزشش به اين بود كه مردمي و داوطلبانه باشد نه دستوري و اجباري ،
با عرض سلام. آقایی ک در تهران هستی و فینگلیش نوشته ای . جدی می گی اوه اوه . تو خود حدیث مفصل بخوان و دیگه اوه اوه نکن.
منم در تهران هستم ولی وقتی آدرس جیمیل رو وارد می کنم همینجوری فایرفاکس شروع به کار میکنه اما صفحه سفید میمونه و هیچی نشون نمیده
ملتي هستيم كه همه چيز رو با هم مي خوهيم. كسي كه تو اداره دولتي يا شركت خصوصي كار ميكنه بايد براي حفظ امنيت از ايميل خود اون اداره يا شركت استفاده كنه، حالا اگه ميخواد براي كارهاي شخصي خوب ميتونه از هر سرويسي استفاده كنه اون ربطي به اداره نداره. اين چيزي هست كه تو تمام دنيا مرسومه و و غير از اين نبايد باشه.
دوستی که توی تهرانی و سرویس جیمیل و گوگل رو داری، شما در جریان باش که بچه های اطلاعات که از فیلترنت استفاده نمیکنن! شما به قول دوستمون: جدی؟ اوه اوه!
دوستان تا زمانی که گوگل فیلتر هست می تونند از سایت زیر استفاده کنند:
http://www.marundata.ir/search
لطفا اشتراک گذاری کنید
از این سایتهایی که توصیه میکنند استفاده نکنید ممکن است امنیتی باشه
چرا اينقدر ساده ايد شماها
تمام فروشندگان ساكس و وي پي ان از بروبچه هاي اطلاعات هستند…
آخه مگر كار داره گرفتن كسي كه تمام اطلاعات بانكي و … را داده ؟
اين ها دارند كل فعاليت ها رو چك مي كنند
داستان مردم ایران شبیه همون داستانه که آخرش میگه : “اعتراضی نداریم، فقط اگه میشه مأمورها رو بیشتر کنید که توی صف باتوم خوردن خیلی معطل نشیم، مرسی”