سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تعطیلی پروژه متروی اهواز و مرخصی اجباری کارگران...

تعطیلی پروژه متروی اهواز و مرخصی اجباری کارگران

چکیده :با تصميم مديران پروژه قطار شهري اهواز، کارگران اين پروژه به مرخصي اجباري فرستاده شده اند و عملا کار ساخت و ساز در بيشتر ايستگاه‌ها به تعطيلي کشيده شده است....


از روز گذشته به علت کمبود اعتبارات لازم جهت ادامه روند احداث مترو اهواز با تصميم مديران پروژه قطار شهري اهواز، کارگران اين پروژه به مرخصي اجباري فرستاده شدند و عملا کار ساخت و ساز در بيشتر ايستگاه‌ها به تعطيلي کشيده شد.

به گزارش بهارنيوز، پروژه مترو شهر نفت‌خيز اهواز مدت‌هاست با کمبود اعتبار مواجهه است و تلاش و تکاپو چندساله مديران سازمان قطار شهري نيز تا کنون موثر نبوده است و اين مشکل کماکان لاينحل باقي مانده است.

آخرين روزنه اميد براي حل اين معضل، کسب اعتبار از صندق توسعه ملي و قرار گرفتن در رديف پروژه‌هاي مهر ماندگار بود که اين امر هم کاملا محقق نشد و با عدم قبول ضمانت‌هاي شهرداري اهواز از سوي بانک عامل، عملا پروژه ملي احداث متروي اين شهر صنعتي كه قطب صنعت نفت و گاز كشور بشمار مي رود به بن بست رسيد.

اکنون مديران پروژه قطار شهري با توجه به کمبود اعتبار تخصيص يافته و ناتواني در پرداخت هزينه‌هاي ساخت و ساز و تعهدات مالي، ناگزير به فرستادن پرسنل پروژه به مرخصي اجباري شده‌اند.


7 پاسخ به “تعطیلی پروژه متروی اهواز و مرخصی اجباری کارگران”

  1. ناشناس گفت:

    با این وضعی که پیش میرود، بزودی مملکت هم با مرخصی اجباری روبرو خواهد شد.

  2. ناشناس گفت:

    هببه نظر من کلمه به سایتی کاملا ضد انقلابی و بی تفاوت از بی بی سی و صدای آمریکا تبدیل شده. هدف از این سایت بیان ضعفها بود اما با گذشت زمان هدف خود را گم کرد. کاش از موفقیتهای ایران و ایرانی هم بگویید و این همه باعث تحقیر ما نشوید. امروز دز کنفرانسی با دو اسراییلی مواجه شدم که با استناد به مطالب شما ایران را می کوبیدند. مواظب باشید.

  3. ناشناس گفت:

    سند بی لیاقتی دیگری از دولت کوتایی احمدی نژاد!!!!

  4. ناشناس گفت:

    ناشناس جان خودمان را که گول نباید بزنیم. این وضع اداره کردن مملکت نیست. اسرائیلی انتقاد نکنه یکی دیگه انتقاد می کنه. نه جان من این وضع اداره کردن مملکته؟ یادش به خیر حسین باقی که بعدا تبدیل شد به یکی از دوبلور های معروف در مدرسه سادات(امیراتابک) همکلاس من بود و ازهمان زمان آدم خوش ذوقی بود. وقتی وارد کلاس می شد، ادای معلم ها را در می آورد و همیشه میگفت “وضع کلاسه” حالا با یاد خیری از حسین باید گفت وضع مملکته؟ آخه با این وضع که نمیشه مملکت را اداره کرد. آقایان واقعا قدرت اداره این مملکت را ندارن. باید بکشند کنار و کار را بدهند دست آدمهای این کاره .

  5. ابراهيم گفت:

    سلام
    مترو تهران و اصفهان از پول نفت در حال پيشرفت باشد كافي است!

  6. ابراهيم گفت:

    سلام
    اين پول نفت است كه يكپارچگي ايران را تضمين كرده نه ذوب آهن اصفهان كه قادر به پرداخت حقوق بازنشستگان خود نيز نيست !
    در مقابل اين جماعت سنگ پا قزوين لنگ انداخته

  7. ستاره گفت:

    ناشناس نقطه ضعف؟؟؟
    ميشه بگی نقطه ی قوت ايران کجاست؟؟؟
    البته داره نقطه ی قوت
    گرانی -فيلترينگ-جنگ طلبی-و-و..