دیدار فعالان دانشجویی و مدنی با خانواده میلاد پناهی پور، دانشجوی زندانی
چکیده :جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد تهران مرکز و تنی چند از فعالان مدنی با حضور در منزل میلاد پناهی پور که در ابتدای شهریور ماه جاری در حال امدادرسانی به زلزله زدگان بازداشت شده بود، به دلجویی از خانواده وی پرداختند....
جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد تهران مرکز و فعالان مدنی و دانشجویی با حضور در منزل میلاد پناهی پور، از بازداشت شدگان کمپ سرند در تبریز که همچنان در حبس به سر می برد، به دلجویی از خانواده وی پرداختند.
بر اساس گزارش رسیده به کلمه، جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد تهران مرکز و تنی چند از فعالان مدنی با حضور در منزل میلاد پناهی پور که در ابتدای شهریور ماه جاری در حال امدادرسانی به زلزله زدگان بازداشت شده بود، به دلجویی از خانواده وی پرداختند.
میلاد پناهی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق دانشگاه آزاد تهران مرکز است که در ابتدای شهریور سال جاری در مناطق زلزله زده توسط نیروهای امنیتی به صورت غیرقانونی بازداشت شده بود و هم اکنون نیز در زندان تبریز به سر می برد.
بنا بر اخبار موجود، قرار بازداشت موقت این دانشجو، برای مدت بیشتری تمدید شده که موجب نگرانی خانواده وی شده است. در حال حاضر وی در قرنطینه و در بند مجرمان عادی در زندان مرکزی تبریز در بازداشت به سر می برد.
وی پیش از این نیز در سال 89 و در مراسم تولد محمد مختاری، از شهدای اعتراضات مردمی پس از انتخابات، که در بهشت زهرای تهران برگزار شد، بازداشت شده بود. پناهی پور نخستین بار در مراسم چهلم شهید ندا آقاسلطان بازداشت شد.














خدا بزرگه ،نگران نباشی خانواده محترم پناهی پور
درود بر شما. کاش سران حاکمیت مسئولیت پذیری را از شما می آموختند!
گرچه شب تاریک است اندکی صبرسحرنز یک است…
ای احمدی نژاد، من هرروز صدایت را از رادیو فردا می شنوم که نوارت را میگذارند که میگویی ما در ایران زندانی که از رژیم انتقاد کرده باشد نداریم. رهبرجانت هم که مرتب گفته ما اصلا زندانی سیاسی نداریم. حالا جان مادرت بما بگو همین دانشجو پناهی پور گناهش چیه؟ رفته بمب شراپنل انداخته که این رژیم را سرنگون کند؟؟ یا آرپی هفت و کلاشنیکف بلند کرده و زده یکی از کاخ ها را ویران کرده؟ اگر جرمش “انتقاد” نیست یا فوق فوقش مثلا شعار نداده که “رای من کو” جرمش چیه؟ جرات داری جوابم را در همین نشریه “کلمه” بدهی؟ یا عرضه آن را هم نداری؟ وزیر که نتوانستی عوض کنی، اقلکم جواب این سوال مرا بده مثلا ناسلامتی تو رئیس جمهوری اونم جون عمه جانم با شصت و سه درصد رای!!!!!!! ها ها ها ها
دورود به شرف اين دانشجويان كه خانواده زندانيان سياسي را تنها نمي گذارند