سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » وزیر علوم دولت اصلاحات: تفکیک جنسیتی طرح نهادهای امنیتی و نظامی است/ این بدترین اتفاق ممکن است...

وزیر علوم دولت اصلاحات: تفکیک جنسیتی طرح نهادهای امنیتی و نظامی است/ این بدترین اتفاق ممکن است

چکیده :بدترین اتفاقی که درحال حاضر اتفاق افتاده، این است که عده ای از بیرون می گویند دانشگاه را بدهید دست ما تا آن را اسلامی کنیم. نهادها و سازمان هایی از بیرون وزارت علوم که درامور دانشگاه ها دخالت می کنند و برای آن تعیین تکلیف می کنند و نتیجه اش می شودهمین تفکیک جنسیتی دانشگاه ها. نهادهای امنیتی، نظامی، انتظامی و حتی حوزه ها می گویند دانشگاه را بدهید دست ما تا آن را اسلامی کنیم....


جعفر توفیقی وزیر علوم دولت اصلاحات ضمن انتقاد از طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها گفت: بدترین اتفاقی که درحال حاضر اتفاق افتاده، این است که عده ای از بیرون می گویند دانشگاه را بدهید دست ما تا آن را اسلامی کنیم. نهادها و سازمان هایی از بیرون وزارت علوم که درامور دانشگاه ها دخالت می کنند و برای آن تعیین تکلیف می کنند و نتیجه اش می شودهمین تفکیک جنسیتی دانشگاه ها.

توفیقی که معاون دکتر معین در وزارت علوم بود و پس از استعفای او به عنوان وزیر علوم سالهای پایانی دولت خاتمی تعیین شد، ضمن تائید این نکته که تفکیک جنسیتی طرح نهادهای امنیتی و نظامی است افزود: نهادهای امنیتی، نظامی، انتظامی و حتی حوزه ها می گویند دانشگاه را بدهید دست ما تا آن را اسلامی کنیم.

وزیر علوم خاتمی در گفت و گو با روزنامه مغرب با اشاره به دیدگاه های موافقان تفکیک جنسیتی گفت: برخی از این افراد در بازترین فضاهای دانشگاهی و فرهنگی تحصیل کرده اند و چنین دیدگاه بسته ای به مسائل دانشگاهی و زنان دارند. این سئوال همیشه برای من وجود داشته است.

توفیقی درباره طرح تفکیک جنستی گفت: اين طرحی که در حال حاضر دارد اجرا می شود جزو هيچ کدام از مصوبات مجلس يا شورای عالی انقلاب فرهنگی يا مجمع تشخيص مصلحت نظام نيست. اما هيچ نهادی هم از مسئولان وزارت علوم پاسخ نمی خواهد و می بينيم که هر تصميمی را که می خواهند می گيرند و هيچکس هم پاسخگو نيست.

وی همچنین خاطرنشان کرد: کسی که اين تصميم ها را می گيرد، دارد به ميليون ها دانشجو با بدبينی نگاه می کند و آن ها را در معرض فساد اخلاقی می بيند.

توفیقی افزود: تا به حال هيچ گزارشی در مورد وجود مشکل در اثر حضور دختر و پسرها در دانشگاه ها منتشر نشده و من چه زمانی که وزيرعلوم بودم و چه حالا که در دانشگاه به عنوان استاد حضور دارم، هيچ گزارشی دريافت نکردم که در يک کلاس درس، اتفاق بدی بين دختر و پسرها افتاده باشد. می خواهم بگويم اتفاقا برعکس است، يعنی کلاس های درس يکی از پاکترين مکان های جامعه اند و همه با احترام به آن نگاه می کنند.

وزیر علوم خاتمی درباره ادعای مقام های دولت درباره افزايش کيفيت آموزشی در دانشگاه تک جنسيتی همين الان در رتبه بندی دانشگاه های ايران هم مشاهده می کنيم که دانشگاه های برتر، دانشگاههای تک جنسيتی نيستند و اين بحث منتفی است و حتی اين موضوع کاملا برعکس است.


6 پاسخ به “وزیر علوم دولت اصلاحات: تفکیک جنسیتی طرح نهادهای امنیتی و نظامی است/ این بدترین اتفاق ممکن است”

  1. سعيد گفت:

    هدف حكومت از تفكيك جنسيتي و طرح اسلامي كردن حضور هر چه بيشتر نيروهاي نظامي وبسيج در دانشگاه هاست
    انها با اين طرح مي خواهند به خيال خودشان اعتراضات دانشجويي را در نطفه سركوب كنند وهمزمان حالت ياس وسرخوردگي در وانفعال در دانشجويان ايجاد كنند.
    در سالهاي گذشته حتي در خفقان ترين دوران همواره اين دانشگاهها بوده اند كه منشا وجرقه اعتراضات را زده اند.

  2. ناشناس گفت:

    یک عده آدم بیمار افتاده اند به جان دانشگاهها و براشون هم مهم نیست که آینده کشور چی می شه!!! الان هم افت تحصیلی داریم چه رسد به زمان تک جنسیتی کردن!!

  3. ناشناس گفت:

    یدفعه بگید ازدواج هم ممنوعه دیگه

  4. ایمان گفت:

    تا کی باید این بیماران بر جامعه حکومت کنند

  5. میثم گفت:

    مبلغان این طرح بیماران جنسی‌ هستند. خودشان به دختران مردم با چشمان گناه الود نگاه میکنند فکر میکنند همه همین طورند. به محض اینکه با جنس مونث تنها میشوند آن چنان هیولا‌هایی‌ میشوند که همه از آنها به وحشت می‌افتند. مثال آن همان فرد سفارتی ایرانی‌ در برزیل است که فکر می‌کرده در زیر آب کسی‌ نمی‌تواند مچش را بگیرد! اگر روزی میزان بیماری اینها بر ملت مشخص شود آنها را تا آخر عمر در زندان آنهم با غل و زنجیر نگهمیدارند.

  6. ناشناس گفت:

    تفکیک جنسیتی سبب انحرافات جنسی می شود و کار به همجنس بازی می رسد. حقایق را باید گفت. چرا در کشورهای اسلامی این اندازه همجنس بازی و غلامبارگی رواج دارد؟ در خارج این گونه کارها روی تنوع طلبی و روی نیازهای طبیعی بعضی از افراد است که اینگونه به دنیا آمده اند. اما در کشورهای اسلامی به سبب محدودیت جنس مخالف است که زنها آنگونه می شوند و مردها این گونه غلامباره