سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نفت در برابر غذا: توافق اتاق بازرگانی ایران و پاکستان...

نفت در برابر غذا: توافق اتاق بازرگانی ایران و پاکستان

چکیده :یحیی آل اسحاق از طرح واردات گوشت گوسفند و برنج پاکستانی به ایران تحت نظر یک هیات پزشکی ویژه برای رعایت استانداردهای بهداشتی حمایت کرد ....


خبرگزاری فارس وابسته به سپاه امروز  گزارش داد، تفاهم‌نامه همکاری های دو جانبه اتاق های بازرگانی تهران و کراچی به امضای روسای این دو تشکل رسیده و در آن بر تبادل کالاهای نفتی با مواد غذایی تاکید شده است.

در جلسه امضا و تبادل این تفاهم نامه  یحیی آل اسحاق رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران نیز در این دیدار خواستار ایجاد یک رابطه اقتصادی سه جانبه میان ایران ، پاکستان و افغانستان شد و برای صدور سالانه 1000 مگاوات انرژی الکتریکی از ایران به پاکستان اعلام آمادگی کرد .

وی همچنین از طرح واردات گوشت گوسفند و برنج پاکستانی به ایران تحت نظر یک هیات پزشکی ویژه برای رعایت استانداردهای بهداشتی حمایت کرد.


4 پاسخ به “نفت در برابر غذا: توافق اتاق بازرگانی ایران و پاکستان”

  1. ناشناس گفت:

    اگر بصورت علمی و منطقی با نیروهای فعالی که داریم.بخصوص زمینهای حاصل خیز گشوربهره برداری شود.غذای تمام ملت دنیا را میدهد.بشرط اینکه خائینی نباشند

  2. ناشناس گفت:

    مگر پاکستان هم نفت دارد؟؟؟

  3. ناشناس گفت:

    من یادمه ماه های آخر دوران صدام هم همین وضع رایج بود نفت در مقابل نان ودر آخر هم صدام سرنگون شد دعا کنیم رامنی رئیس جمهور آینده آمریکا نشه

  4. ناشناس گفت:

    مساله رامنی و اوباما و بوش و غیره نیست. اینها با این وضعی که بوجود آورده اند و دارند دستی دستی تیشه به ریشه خودشان و این مملکت میزنند غیر ممکن است دوام بیاورند. خودشان عوامل سقوط خود را فراهم ساخته اند. حال نیز واقعا مانده اند که با این کلاف سردرگم چه کنند. این بابا جرات و جسارت آیت الله خمینی را هم ندارد که دل به دریا زده از همینجا عقب گرد کند و اقلا آنچه را که باقی مانده حفظ کند. فایده ای هم ندارد. عمری اینجوری بار آمده و کج رفته بالا و کاریش نمیشود کرد. باید سرش حسابی به سنگ بخورد تا حالش جا بیاید.