رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: بیمارستان شیروان در ۲ سال ۱۰ درصد پیشرفت داشته است
چکیده :نماینده مردم شیروان در مجلس نهم با بیان اینکه بیمارستان شیروان طی مدت ۲ سال تنها ۱۰ درصد پیشرفت داشته است، گفت: این بیمارستان به دلیل عدم تخصیص اعتبارات نیمه کاره مانده است....
نماینده مردم شیروان در مجلس نهم با بیان اینکه بیمارستان شیروان طی مدت ۲ سال تنها ۱۰ درصد پیشرفت داشته است، گفت: این بیمارستان به دلیل عدم تخصیص اعتبارات نیمه کاره مانده است.
عبدالرضا عزیزی در گفتوگو با خانه ملت در رابطه با وضعیت بیمارستان شیروان اعلام کرد: برای ساخت این بیمارستان ۳۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده اما تاکنون بخشی از آن تخصیص داده شده است.
نماینده مردم شیروان در مجلس با بیان این تاکنون ۷۰۰ میلیون تومان از اعتبارات پرداخت داده شده است، گفت: این در حالی است که پیمانکار پروژه حدود ۲ میلیارد و۷۰۰ میلیون تومان هزینه کرده است.
وی با اشاره به سفر وزیر راه وشهرسازی به شیروان، گفت: ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این بیمارستان اختصاص دادند که هنوز متأسفانه پرداخت نشده است.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با توجه به سرد شدن هوا، گفت: به دلیل فرا رسیدن فصل سرما از ۲ ماه آینده امکان ساختمان سازی در این منطقه وجود ندارد.
نماینده مردم شیروان تأکید کرد: اوج فعالیتهای ساختمانی در شیروان تا آبان ماه است و پس از آن به دلیل سرد شدن هوا امکان ساخت و ساز وجود ندارد.
وی گفت: این پروژه ۲ سال پیش آغاز شده و پیشرفت فیزیکی آن در حدود ۱۰ درصد است لذا نیاز به توجه ویژه مسئولان و سرعت بخشیدن به اجرای پروژه است.
نماینده مردم شیروان در مجلس با اشاره به ۲۰۰ تختخوابی بودن بیمارستان شیروان اظهار داشت: بیمارستان شیروان باید درمانی آموزشی باشد و در صورتی که ساخته شود میتواند نیاز بیماران منطقه را پاسخ دهد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: بیمارستان نیمه کاره شیروان باید هر چه سریعتر ساخته شود.














***********************^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^******************************
نماینده مردم شیروان در مجلس نهم
بیمارستان شیروان طی مدت ۲ سال تنها ۱۰ درصد پیشرفت داشته است،
این بیمارستان به دلیل عدم تخصیص اعتبارات نیمه کاره مانده است
تاکنون ۷۰۰ میلیون تومان از اعتبارات پرداخت داده شده است
این در حالی است که پیمانکار پروژه حدود ۲ میلیارد و۷۰۰ میلیون تومان هزینه کرده است
Is He Blind, Deaf, Dum…. Or Simply Stupid….?????? Is
Is Listening to Himself…????? He Said
تاکنون ۷۰۰ میلیون تومان از اعتبارات پرداخت داده شده است
این در حالی است که پیمانکار پروژه حدود ۲ میلیارد و۷۰۰ میلیون تومان هزینه کرده است
Ahmadin Nejad Has NO MONEY…… with
With US Dollar at 3000 Toman, There is NO WAY
NO WAY He can Pay the Rest