سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » امضا کنید/ دعوت شهروندان ایرانی از بان‌کی‌مون برای پیگیری وضعیت همراهان زندانی جنبش سبز...
» این نامه با امضاها به شکلی امن برای دبیرکل سازمان ملل ارسال خواهد شد

امضا کنید/ دعوت شهروندان ایرانی از بان‌کی‌مون برای پیگیری وضعیت همراهان زندانی جنبش سبز

چکیده :کلمه با فراهم کردن بستری امن، امکان امضا کردن نامه‌ای از سوی شهروندان ایرانی خطاب به بان‌کی‌مون را فراهم کرده است که در سه روز آینده برای دفتر سازمان ملل در نیویوزک و تهران ارسال خواهد شد. در این نامه از دبیرکل سازمان ملل خواسته می‌شود با رهبران زندانی جنبش سبز ملاقات کند و نیز در دیدار با حاکمان، آنان را به رعایت موازین و قواعد انسانی در برخورد با منتقدان و مخالفان فرا بخواند....


کلمه: در آستانه سفر بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، به تهران برای شرکت در اجلاس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، درخواست‌هایی از سوی فعالان سبز و منتقدان مسالمت‌جو برای او ارسال شده تا عالی‌ترین مقام سازمان ملل را از شرایط حاکم بر ایران و به ویژه نگهداری رهبران جنبش سبز در زندان خانگی، آگاه کند و فعالیت‌های متعددی نیز در این زمینه انجام گرفته یا در حال انجام است.

اما برای حضور امن و آسان عموم مردم در این حرکت، کلمه امکانی ویژه جدیدی را تدارک دیده تا شهروندان بتوانند مستقیما درخواست‌هایشان را برای بان‌کی‌مون ارسال کنند و نیز بستری امن برای ارسال نامه‌های آحاد ایرانیان به دبیرکل سازمان ملل فراهم شود.

صفحه‌ای که در آدرس https://secure-kaleme.com قرار گرفته و با تایپ آدرس kaleme.com/didar نیز به سادگی قابل دسترسی است، در واقع بخشی از سایت کلمه است که برای سهولت دسترسی و ایجاد امنیت مضاعف برای کاربران، در آدرسی جداگانه ایجاد شده است. مخاطبان و شهروندان گرامی می‌توانند در این آدرس، به امضای درخواست از بان‌کی‌مون برای دیدار با موسوی، رهنورد و کروبی بپردازند.

کمتر از سه روز فرصت باقی است تا دبیرکل سازمان ملل را از شرایطی که بر کشورمان حاکم است و به ویژه خواست عمومی برای دیدار وی با همراهان محصور و زندانیان دربندمان آگاه کنیم.

در متن کوتاهی که برای امضا خطاب به بان کی مون تهیه شده، آمده است: شما در حالی به کشور ما سفر می‌کنید که بیش از یک سال و نیم است میرحسین موسوی، نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری، به همراه همسرش و نیز آقای کروبی، دیگر همراه جنبش سبز، بدون برگزاری هیچ دادگاه و بدون رعایت هیچ قانونی در بازداشت خانگی بوده و با تحمل انواع مشقت‌ها از چشم مردم و خانواده خود دورند. ما شهروندان معترض ایرانی از شما می‌خواهیم که در بازدید خود از تهران با این رهبران بی‌گناه به بند کشیده شده ملاقات کنید و ما را از سلامت و وضعیت ایشان مطمئن سازید و نیز در دیدار با حاکمان، آنان را به رعایت موازین و قواعد انسانی در برخورد با منتقدان و مخالفان فرا بخوانید و به نقض حقوق بشر در کشور ما اعتراض کنید.

این نامه قرار است با امضای شهروندان ایرانی به دبیرکل سازمان ملل ارسال شود. برای جمع آوری و ارسال دقیق و امن امضاها، کاربران از طریق سایت امن کلمه به صفحه «فراخوان مردمی برای ديدار بان كی مون با موسوی» متصل شده و درخواست را امضا می‌کنند.

بر اساس گزارش تیم فنی کلمه، آدرس ایمیل افراد امضا کننده توسط یک کلید بلند که فقط یک نسخه از آن موجود است، رمزگذاری و در سرور نگهداری می شود‪.‬ امضا کنندگان لازم است برای اطمینان از امنیت و امضای خود، به “‪https‬” در ابتدای آدرس صفحه‌ای که امضا می‌کنند، دقت کنند.

این نامه در سه روز آینده برای جمع آوری امضاها در صفحه مذکور قرار خواهد داشت و به محض رسیدن تعداد امضاهای نامه به ۱۰ هزار امضا، بر اساس هماهنگی‌های انجام شده، همه‌ی امضاها پرینت شده و به همراه آن کلید، با پست سفارشی به سازمان ملل ارسال خواهد شد و همزمان، به دفتر سازمان ملل در تهران نیز تحویل می‌شود.

به این صفحه بروید و نامه خطاب به بان کی مون را امضا کنید. دوستان و آشنایان خود را نیز برای این کار خبر کنید. معرفی فوری این صفحه و پروژه را هم فراموش نکنید. آخرین فعالیت‌ها در این زمینه را هم می‌توانید در فیس‌بوک و تویتر کلمه دنبال کنید.


293 پاسخ به “امضا کنید/ دعوت شهروندان ایرانی از بان‌کی‌مون برای پیگیری وضعیت همراهان زندانی جنبش سبز”

  1. ناشناس گفت:

    با سلام و تشکر از شما به خاطر این کار ارزشمند

  2. ناشناس گفت:

    باریکلا به کلمه!

  3. sajjad گفت:

    سلام
    اگرچه در زمینه شیوه عمل شورای هماهنگی در موضوع بیماری مهندس موسوی انتقاداتی وارد است که خدمتتون در قالب یک متن پیش از این ارسال کردم ، ولی این طرح، طرح جالبی است و امیدوارم طرح موفقی باشه از زحمات شما هم سپاسگزارم

  4. ناشناس گفت:

    با سلام ما هستيم

  5. iranabadec گفت:

    در فضیلتِ نامهء دکتر محمد ملکی به سران کشورهای غیر متعهد در اجلاس تهران
    http://iranabadec.blogspot.com/2012/08/blog-post_25.html

    در خصوص “یادداشتی” که با این موضوعِ نوشته شده بود که «حاکمان ایران در مقام آزمونی– خود خواسته – قرار گرفته اند که نتیجه آن”مردودی” است و “جنبش و جوانان سبز” در هفته آتی این حاکمان را به سُخره خواهند گرفت.» دوستی سئوال کرد، بر پایه کدام زمینهء عینیِ حضور به آنچه نوشته شده می توان “یقین” داشت؟
    از ایشان درخواست کردم عینیت نقش “هوا” و “نیروی جاذبه” را به ما نشان دهند! و به لبخندی از این مباحثه گذشتیم!
    واقعیت این است که در برآورد و نشان دادنِ بزرگترینِ “حقایق” و “واقعیت ها” که از حجمِ ظرفِ ذهنی ما بزرگتر هستند همیشه این مشکل وجود داشته و خواهد داشت که زبان “واحد های اندازه گیری خرد” قاصر هستند. “واقعیت” های خیلی روشن و واضح را در بیشتر مواقع از “آثار” متراتب از آنها می توان دید و اندازه گیری کرد.
    در خصوص حضور “جنبش سبز” و “اجلاس سران” – از 5 تا 10 شهریور – که با تمام ظرفیت در خدمتِ مطالبات مردم ایران هدایت خواهد شد. نیز، صرفاً از نشانه های جانبی می توان به اعمال مدیریت سبز یقین یافت. اشاره به برخی از این نشانه ها خارج از لطف نخواهد بود:
    1- دولت مستقر در نظر داشت برای این اجلاس ساختمان و امکانات بر گزاری در جزیره “کیش” تدارک ببیند. چه شد؟
    2- دولت مستقر در نظر داشت برای این اجلاس ساختمان و امکانات بر گزاری در شهر “اصفهان” تدارک ببیند. چه شد؟
    3- اینکه برقراری امنیتِ(؟!) شهر تهران را بر عهده سپاه اعلام کرده اند. یعنی چه؟
    4- تعطیل کردن ادارات دولتی و تمام فعالیت های اقتصادی برای خلوت کردن شهر و تهدید های لفظی – از سخنرانی های نماز جمعه و مصاحبه های رادیو تلویزیونی – و تحدید های عملی – گشت ها و ایست و بازرسی های ایذائی در سطح شهر و از قبل از سوم شهریور – را، به حسابِ کدام نگرانی از “عاجز” بودن در کنترلِ چه اموری، می توان نوشت؟
    5- و…
    واقعیت این است که با درخواستهایِ طرح شده از طرف “دکتر محمد ملکی” که در “کلمه” به “کلمه” در هماهنگی با صدها نامهء فعالین سیاسی، اجتماعی و نخبگان ایرانی خطاب به :
    الف) سران کشورهای غیر متعهد شرکت کننده در اجلاس،
    ب ) دبیر کل سازمان ملل،
    ج ) آقای مرسی رئیس جمهور مصر،
    نگاشته شده است. خطِ شیارِ مسیرِ هفتهء آینده از تاریخ ایران ترسیم شده است. و افکار عمومی دنیا و شهروندان کشورهای غیر متعهد و مردم رنج کشیده ایران، تشنه دریافت جواب برای سئوالات منطقی و تاریخ سازِ طرح شده هستند.
    در “جواب” و یا “بی جوابی” به این سئوالات تنها یک فضیلتِ آشکار وجود دارد. اینکه جنبش سبز مردم ایران که « خود “تمامیتِ” حیات سیاسی، اجتماعی در ایران است » «تسلیم صحنه گردانی خطرناک “سرکوب” ، “اشوب” و “جنگ طلبی” حاکمان نیست» و می تواند خواسته های مشروع خود را “مدیریت” کرده، در این برهه از تاریخ، بر نقش هدایتی خود در “منطقه” و جنبش های آزادی خواهی و توسعه طلبی، “استوار” باشد!

  6. ناشناس گفت:

    با سلام همینکه نام و نام خانوادگی نوشته شود و روی امضا کلیک شود درست است؟

    کلمه: سلام. بله، البته ایمیل هم ضروری است ولی مشخصات شما با یک کلید قوی امنیتی رمزگذاری می‌شود و فقط هنگام تحویل پرینت آنها به سازمان ملل بازیابی می‌شود.

  7. ناشناس گفت:

    این مناسب ترین فرصته هم وطنای من از این فرصتها استفاده کنیم .

  8. احمد گفت:

    لااقل يه كاري كنيد كه اين خبر جزء صدر اخبار باشه… هر لحظه داره مي ره پايين تر!

  9. ali گفت:

    salam, chera vaghti emza mikonim, tedade emzakonandeha taaghiri nemikonad?

  10. didsabz گفت:

    آنچه برای ماايرانيان بعنوان داعيه دارمهم است آزادی انديشه است.حبس انديشه ها آنهم پاکان اين مرزوبوم لکه ننگی است که تاابدبردامان اين حکومت آنهم ازنوع دينی خواهدماند.اين کارشماقابل ستايش است آنهم برای رهايی رهبران آزاده دربند

  11. ali گفت:

    chera vaghti emza mikonim, tedade emzakonandegan taaghir nemikonad? in masaale momken ast baese shakke afrad shavad!

    کلمه: مشکل خاصی نیست. آن عدد به صورت اتوماتیک اما با کمی تاخیر به روز می‌شود. تاخیر هم به خاطر طی پروسه امنیتی ذخیره و بازیابی امضاهاست.

  12. ناشناس گفت:

    ۲ سال نشده

  13. خوزستانی گفت:

    کاش زودتر اینو میذاشتید مثلا از اول هفته
    اما بازم خوبه
    ساعت 16:45 114 امضا

  14. رسا گفت:

    باید با نام مستعار امضا کنیم؟

  15. عماد گفت:

    من امضا میکنم ولی اداره پست که تعطیله !

  16. didsabz گفت:

    باسلام.بابازکردن آدرس موردنظربرروی بعضی گوشيهای همراه،جملات مخدوشند،همچنين پايينترازجمله(زندانی جنبش سبز)سه گزينه برای کليک وجودداردکه هرسه ازطرف چپ،از صفحه خارجندومعلوم نيست درکادرهاچه بايدنوشت،متشکرم

    کلمه: ظاهرا مشکل ندارد. دقیقتر بگویید با چه گوشی و برنامه ای؟

  17. ناشناس گفت:

    آقا یه ساعته سعی میکنم لینکتون باز نمیشه برا امضا

    کلمه: عذرخواهی می کنیم. مراجعه ناگهان خیلی بالا رفته. کمی بعدتر تلاش کنید.

  18. ناشناس گفت:

    سلام نمیتونم وارد لینک امضا بشم سرور آلارم میده چیکار کنیم ؟ ممکنه فیلتر شده باشه ؟

  19. رهجو گفت:

    آقا نمیتونم کانکت شم به سایت امضا. error میده.

    کلمه: به خاطر ترافیک بالای سرور است. مراجعه زیاد بوده و در همین دو ساعت تعداد امضاها به 500 عدد رسیده. ولی سرور مشکلی ندارد، اگر مشکلی بود دوباره تلاش کنید.

  20. لقمان گفت:

    می شود با نام مستعار امضا کرد؟

    کلمه: صلاحدید با شماست. بهتر است که با نام واقعی امضا کنید. ایمیل اما حتما واقعی باشد.

  21. ناشناس گفت:

    امضا

  22. Mahdi گفت:

    بیاید یک دل ویک صدا فریاد بزنیم تا جهانیان صدای مضلومیت مارو بشنوند

  23. amir گفت:

    salam
    emza ke mimmikonam nemishe click lkard chera

  24. ناشناس گفت:

    این نامه اامضای تمام کسانی رو که به سید رای داده اند رو داره فقط یک گوش شنوا میخواد

  25. سبز گفت:

    این که دیگه هزینه یی نداره

  26. ناشناس گفت:

    من هم امضا میکنم

  27. ناشناس گفت:

    فکر میکنم همه ایرانی ها امضا میکنند

  28. قلم فرانسه گفت:

    یک ضرب المثل کاملا ایرانی : ” در خانه اگر کس است , یک حرف بس است ” !

    ای کاش گوش شنوائی بود و حرف دل می شنید و کار به اینجا نمی کشید. یقینا سایت محترم کلمه برنامه بازگشت جناب آقای بانکی مون را استعلام نموده و امیدواریم این تلاش به جا , کاملا به موقع جواب بدهد .

    همگی خوب می دانیم این اجلاس چه هزینه سنگینی در پی داشته است , ولی اگر در ازای این اجلاس دویست و پنجاه گرم آزادی به دست آوریم ارزشش را خواهد داشت !

    در نهایت ضمن تشکر از فرد یا افرادی که چنین اندیشه ائی به اجرا گذارده اند از سایت محترم کلمه خواهشمند است بصورت متناوب تعداد امضا ها را اعلام نماید . قلم فرانسه

  29. ناشناس گفت:

    وظیفه همه ایرانیها ست که امضا کندمنهم امضا میکنم

  30. ali گفت:

    سلام هرچی امضا می کنم نمیشه
    سرعتش کمه
    سرورش مشکل داره چرا آخه؟

  31. نهال گفت:

    من نمیتونم امضا کنم، هر چقدر “امضا کنید” رو کلیک میکنم فایده نداره، refresh هم میکنم تعداد امضاها 340 و عوض نمیشه

  32. ali گفت:

    دکمه امضا کنید کار نمی کنه
    فرم اشکال داره
    کار هرکی هست طراحی تحت وبش خوب نیست
    فرم مشکل داره
    سریع کدها را بررسی کنید

  33. maryam گفت:

    من فیلد هارو پر میکنم اما وقتی کلیک میکنم روی امضا هیچ اتفاقی نمیفته

  34. javad گفت:

    اخه چرا اینقد دیر به فکر می افتید؟ میشد هزاران امضای بیشتر جمع کرد… کاش هفته ی پیش این کار انجام میشد. به هر حال تشکر.
    اما طراحی فرم ارسال امضا طوریه که ادم فکر میکنه امضاش ثبت نشده و سایت مشکل داره اخه بعد از کلیک روی دکمه امضا هیچ پیامی داده نمیشه که امضا ثبت شده. بهتره طراحی رو بهینه کنید. تشکر.

  35. قلی خان گفت:

    آخه این چه جور کار کردنه؟ اول از تحمل سرورهاتون مطمئن شین، بعد عمومی کنید مطلب رو ، سایت همین الان که انگاری دان شده و نمیشه امضا کرد. کلی امضا اینجوری از دست میره….

    کلمه: مشکل از تحمل سرور ها نیست. حمله سایبری باعث ایجاد مشکل شده بود که در حال رفع آن هستیم.

  36. zed گفت:

    من مشخصات را وارد کردم و دکمه امضا را کلیک کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد، هیچ پیامی مبنی بر ثبت امضا ندیدم. آیا ثبت شده است؟ ظاهرا مشکلی هست شاید از بار زیاد سایت

  37. javad گفت:

    کلمه عزیز سرور خیلی شلوغ شده و الان نگاه کردم باز نمیشه. بهتر بود زودتر از اینها این بخش رو راه می انداختید یا از سرور قدرتمندتری استفاده میکردید. این وضع در روند امضا مشکل بوجود میاره. مخصوصا اگر اینترنت رو در این چند روز قطع کنند.
    دوستانی که امضاشون رو ثبت کردند برای دیدن شمار امضاها لطف کنن در این ساعات شلوغ وارد سایت نشن و در اواخر شب یا صبح و ظهر وارد سایت بشن تا در روند امضای دیگران مشکلی بوجود نیاد.

    کلمه: همین حالا مشکل سرور حل شد. شماره ها با چند دقیقه تاخیر به روز می شود و مشکلی نیست.

  38. محس ایمانی گفت:

    موافقم

  39. angle گفت:

    دمتون گرم

  40. Rouhangiz گفت:

    جه طور امضا كنيم من نمي دونم

  41. Nazanin گفت:

    ما همه خواهان رسیدگی شما به زندانیان سیاسی و حمایت از ملت ایران هستیم

  42. Nazanin گفت:

    من نیز درخواست پیگیری زندانیان سیاسی ایرانی را دارم .

  43. re ha گفت:

    اميدوارم هيچ ايراني آزاده اي در بند نباشد

  44. Shahpour گفت:

    Lotf mikonid

  45. amin maher گفت:

    agha man emza mikonam ama hich neshani az taide emzam nemigiram
    daghighan che jur bayad emza kard??
    khaheshan shafaftar tozih bedid

  46. sepideh golchi گفت:

    امیدوارم این دیدار اتفاق بیفته

  47. فریاد گفت:

    با درود امضا کردم با نام حقیقی ! ولی وقتی روی گزینه امضاء کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ! ضمنا نوشته که تا حالا 340 نفر امضا کردن چطور شما می گین 500 نفر شده؟!!! بارها هم رفلش کردم ولی باز هم همونطور هستش..! لطفا مشکل رو بر طرف کنین

  48. ahooara گفت:

    با سلام دوستان محترم هر کار می کنم این دکمه انجام امضاء در صفحه مورد نظر عمل نمی کند!!

  49. ناشناس گفت:

    کار خوبی است این کار حداقلی است باید با نام امضا کرد وپای امضاهم ایستاد یک تقاضای ساده مشکل ساز نیست واین حداقل کاری است که باید کرد

  50. Firuzeh Fouladi گفت:

    Please add mu name to the list of signaturies