سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » واکنش ها به حمله لباس شخصی ها به ناطق نوری: ادامه حرکتی است که احمدی نژاد آغاز کرد...

واکنش ها به حمله لباس شخصی ها به ناطق نوری: ادامه حرکتی است که احمدی نژاد آغاز کرد

چکیده :تهاجم اخیر به ناطق نوری ادامه همان حرکت تخریبی است که آقای احمدی نژاد در مناظره انتخاباتی آغازگر آن بود و این باب اهانت و تهمت به شخصیت های بزرگ از آنجا آغاز شد و هدف همه این نوع هجمه ها برای خارج کردن استوانه های نظام است و آنچه موجب تعجب است سکوت توام با رضایت برخی از اصولگرایانی است که موقعیت فعلی بعضی از آنها نتیجه ارتباط شان با آقای ناطق نوری بوده...


کلمه: هجمه به ناطق نوری در حرم امام رضا توسط لباس شخصی ها در شب قدر واکنش هایی در رسانه ها و فعالان سیاسی در برداشت.

ناطق نوری که طی سال های گذشته تلاش داشته از صحنه سیاست به دور باشد، این روزها با گفت و گویی در یک نشریه صبح 5 شنبه بار دیگر به عرصه رسانه ای کشور آمد.

او در این گفت و گو از گسترش خرافات و گزافه گویی ها بشدت انتقاد کرده بود و خواستار رفتارهای منطقی در چارچوب قانون شده بود.

ناطق نوری با انتقاد از شرایط جاری گفته بود: بنده قائلم به اینکه در حکومت ما رودربایستی هست. باید رودربایستی را کنار بگذاریم. هرکس تخلف کرد با او برخورد کنیم. حالا هرکه باشد. نگوییم بد است. امیرالمومنین این کار را نمی کرد. من ناطق اگر واقعاً تخلف دارم باید بررسی شود. اساساً چرا مثل منی مورد سوال و مواخذه قرار نگرفت. واقعاً این سوال جدی من است.

البته بازرس دفتر رهبری اشاره ای به پرونده های معطل مانده در قوه قضاییه اشاره ای ندارد. پرونده زمین خواری محمدجواد لاریجانی و پرونده مفاسد مالی و اختلاس سرحلقه خانه فاطمی، محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد از جمله مواردی است که اراده ای برای رسیدگی به آن تاکنون وجود نداشته است.

ناطق نوری در ادامه بدون اشاره به مناظره احمدی نژاد با میرحسین موسوی که فرزندان ناطق را به فساد متهم کرد، گفته بود: تعارف نمی کنم. واقعاً من چرا مورد سوال قرار نگرفتم؟ چرا مواخذه نشدم؟ اگر نسبتی داده شد، چرا تحقیق نشد، بررسی نشد که این درست است یا درست نیست. واقعاً برای من سوال است و اصلاً این برای من مسئله است، برای جامعه هم مساله است، مردم ماها را می بینند. ما روحانی هستیم. در انقلاب هم بوده ایم. متاسفانه به ما انقلابی هم می گویند، الگوی مردمیم. خوب اگر بنا باشد یک شیخی که مردم به او دلبسته بودند، و قبل از انقلاب پای منبرش می نشستند و دنبال او آمدند و انقلاب کردند، متهم شود و اتهامش بررسی نشود، تاثیر مخربی بر ذهن آنان می گذارد.

احمدی نژاد گفته بود که پسران ناطق چگونه میلیارد شدند، خود آقای ناطق چگونه دارد زندگی می کند؟

هر چند ناطق نوری پاسخی به او نداد، اما برادرش ا حمد ناطق نوری همچنین درباره اظهارات مطرح شده علیه برادرش در مناظرات انتخاباتی گفت: ما بزرگوار تر از این حرفها هستیم که دنبال این “کوچک” ها باشیم.

پس از آن بود که عده ای لباس شخصی در حرم امام رضا با پرتاب شیشه آب و سردادن شعارهای “مرگ بر ضد ولایت فقیه” و “مرگ بر خواص بی بصیرت” سعی در برهم زدن مراسم سخنرانی ناطق نوری در مشهد داشتند.

سردسته حمله کنندگان با دفاع از عملکرد خود، به ناطق نوری اهانت کرده بود.

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری با انتقاد برخوردهای صورت گرفته نسبت به هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری گفته بود: متاسفانه برخی سخت گیری هایی راجع به آیت الله هاشمی رفسنجانی و آقای ناطق نوری می شود که اگر ما به وضعیت دنیای اسلام نگاه کنیم می بینیم که آنها چراغ برداشته و به دنبال افرادی مانند هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری می گردند و ما اگر در داخل کشور وحدت می خواهیم نباید احساساتی برخورد کنیم.

وی اشاره ای به تهاجمات انصار حزب الله و لباس شخصی ها افزود: نباید اصلاح طلبان و یا اصولگرایانی که با ما هم سلیقه نیستند، را تخریب کنیم، بلکه باید اخلاق اسلامی را رعایت کنیم.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: شورای نگهبان زمانی که صلاحیت نامزدی را تائید کرد آن فرد از نامزد های انتخابات است و نباید او را تخریب کرد.

وی افزود: جبهه پایداری و جبهه ایستادگی اگر در انتخابات صلاحیت شان تائید شود و حتی اگر سلایق آنها با ما تفاوت داشته باشد توسط شورای نگهبان صالح تائید شده‌اند، اما ما باید به جانب کسانی در انتخابات حرکت کنیم که آهنگ ولایت را آزمایش داده اند و از امتحان ولایتپذیری و ولایتمداری سربلند بیرون آمده‌اند.

در همین حال، قدرت الله علیخانی نماینده دوره ی ششم ، هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با اعتدال، در واکنش به هجمه های اخیر به ناطق نوری رئیس دفتر بازرسی رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شناخت بنده از جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای ناطق نوری به دوران قبل از انقلاب برمی گردد. ایشان یکی از مبارزین شناخته شده، موثر ، شاخص و یکی از یاران امام راحل محسوب می شد و این روحیه انقلابی را همچنان تاکنون حفظ کرده است.

علیخانی با بیان اینکه مهمترین ویژگی جناب آقای ناطق نوری که یک اصولگرای ریشه دار، معتقد به مبانی اصولگرایی و انقلابی است و سالهای متمادی در راس اصولگرایی قرار داشت روحیه جوانمردی، آزاداندیشی و منصف بودن اوست که همین امر سبب شده که در گروه رقیب هم شخصیتی مورد احترام باشد.

مشاور پارلمانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: تهاجم اخیر به ایشان ادامه همان حرکت تخریبی است که آقای احمدی نژاد در مناظره انتخاباتی آغازگر آن بود و این باب اهانت و تهمت به شخصیت های بزرگ از آنجا آغاز شد و هدف همه این نوع هجمه ها برای خارج کردن استوانه های نظام و حامیان واقعی امام و رهبری است و آنچه موجب تعجب است سکوت توام با رضایت برخی از اصولگرایانی است که موقعیت فعلی بعضی از آنها نتیجه ارتباط شان با آقای ناطق نوری بوده است و اکنون با کمال تاسف شاید بعضی از آنها در شرایط فعلی آقای ناطق نوری را نشناسند. ولی با شناختی که بنده از جناب آقای حجت الاسلام ناطق نوری دارم ایشان بیدی نیست که با این بادها بلرزد و از صحنه خارج شود و یا دست از آرمانهای امام و رهبری بردارد و ایشان نشان داده است که یکی از یاران واقعی انقلاب امام و رهبری در روزهای سخت بوده و در آینده نیز تاریخ نشان می دهد چه کسانی بر مواضع اعتقادی و آرمان های انقلاب خواهند ایستاد و مطمئنا ایشان پس از یک دوره سکوت احساس وظیفه کرده خطرات و انحرافاتی را که مشاهده می کند تذکر دهد و حتما این روش را ادامه خواهد داد و در صحنه خواهد ماند و اینگونه تهمت ها و اهانت ها و هجمه ها یاران انقلاب را از صحنه خارج نخواهد کرد.


18 پاسخ به “واکنش ها به حمله لباس شخصی ها به ناطق نوری: ادامه حرکتی است که احمدی نژاد آغاز کرد”

  1. ناشناس گفت:

    بدبختی از خود رهبری است که این جانیان انصار حزب الله و بسیجیان ذوب شده در ولایت را حمایت می کند و با سکوتش کار های ان ها را تائیید می کند

  2. ناشناس گفت:

    حالاخیلی هم بازی نخورید می خوان چهره موجهی از ناطق بسازند به عنوان شخصیت فراجناحی برای انتخابات آینده ریاست جمهوری

  3. ناشناس گفت:

    امروزکجاست صداسيما؟کجاست آقأي شريعتمداري مدير روزنامه بوووووق؟!مگر همين ها نبودند تاديروز مي گفتند که رژيم آل خليفه به کمک رژيم آل سعود اقدام به سرکوب و کشتن مردم ميکند؛حالا امروز چه شده که احمدي نژاد دو روز زودتر ميره پيش جنأيتکاران؟؟؟درحالي که درکشورخودش چندهزار نفربرأثر زلزله کشته و مجروح شدند!!!!!!

  4. ناشناس گفت:

    انصار حزب الله باید به دلیل اخلال در امنیت و تشویش اذهان عمومی محاکمه و به حبس محکوم شوند نه یاران ما!!!! رفته اند جبهه که رفته اند. برای خدا و میهن رفته اند. اگر فکر می کنند سابقه جبهه ایشان باعث می شود که هرکاری دلشان خواست بکنند کور خوانده اند.چه اسمی هم برای خودشون انتخاب کرده اند!! بیخود نیست که مردم به حزب الله لبنان به دیده تردید می نگرند!

  5. ناشناس گفت:

    كجا اينها جبهه ديده اند. بخدا قسم اونهايي كه واقعا جبهه رفته اند قاطي بازي اينها نمي شوند.

  6. minoo گفت:

    علمای اسلام! رفت اسلام! این جمله ای است که نیم قرن پیش با صدایی بغض آلود توسط آیت الله خمینی بیان شد و مردم ایران، هزاران بار شاهد پخش آن از رسانه های جمهوری اسلامی بوده اند. این سخنان که جرقه ای شد برای نهضت اسلامی در ایران، ناشی از دو سیاست شاه در عرصه داخلی و خارجی بود.

    نخستین اقدامِ «‌اسلام سوز» شاه، اعطای حق رأی به بانوان بود. در آن زمان، برخی علمای شیعی ظاهراً «رأی دادن» را نوعی ‌«حق قضاوت» می دانستند که بنا بر فتوا و برداشت آنها از اسلام، خارج از حوزه صلاحیت بانوان بود.

    دومین اقدام شاه که به باور آیت اله خمینی، باعث ازدست رفتن اسلام می شد اعطای حق قضاوت کنسولی ـ کاپیتولاسیون ـ به نظامیان امریکایی بود که به باور بسیاری از افراد موجب تحقیر ایرانیان بود. اما ورود ایت الله خمینی و سایر مراجع تقلید به این موضوع، مبتنی بر «قاعده نفی سبیل» بود. این قاعده که مستند به «آیه ۱۴۱ سوره نساء» می باشد هرگونه تسلط کافرین بر مسلمانان را «نفی» می کند. ( ولن یجعل اله للکافرین علی المسلمین سبیلا.(

    کمتر از دودهه لازم بود تا مشخص شود برای فقهای سیاست پیشه ایران، حفظ نظام حکومتی که خود درآن ذی‌نفع هستند، «اصل» است و حفظ احکام و شعائر اسلامی، فرع بر «حفظ نظام». بر همین اساس، زمانی که آیت الله خمینی در اظهار نظری عجیب، «حفظ نظام» را از نماز واجب تر دانست هیچ یک از روحانیون ایرانی دم بر نیاوردند که «شاه کدام حکم شرعی واجب تر از نماز را تعطیل کرده بود که آیت الله خمینی فریاد “رفت اسلام” سر داد؟» پس از ان هم یک دهه صبر کافی بود تا مشخص شود کاپیتولاسیون اگر در خدمت حفظ حکومت ولایت فقیه باشد حتی اگر امنیت و سرمایه و عزت همه ایرانیان را لگد کوب کند، باعث از«رفتن اسلام» سیاسی نمی شود…

    استفاده از قضاوت کنسولی توسط نظامیان امریکایی در ایران که قطعاً با غرور ملی ایرانی و عزت انسانی نیز تعارض داشت تنها یک احتمال بود در عین حال،روحانیون سیاسی ایران و در رأس ایشان، آیت الله خمینی را بر آشفته کرد که «ای علمای اسلام! به داد برسید، رفت اسلام ». اما در دهه سوم استقرار جمهوری اسلامی، مردم ایران شاهد بهره گیری مستمردو قدرت کمونیستی جهان ـ روسیه وچین ـ از کاپیتولاسیون اقتصادی و سیاسی در ایران بوده و هستند بدون آنکه قاعده «نفی سبیل» به یاد روحانیون ایرانی بیاید و کسی خطاب به جانشین آیت الله خمینی فریاد «رفت اسلام» ‌سر دهد.

    به موجب کاپیتولاسیون جدید، چینی ها حق دارند شیر خشک مخلوط با ملامین، کامیون فاقد ترمز، انواع محصولات بی کیفیت و گران قیمت به ایران صادر کنند ودر برابر با امتیازات ویژه، نفت ایران را ببرند کسی هم حق توبیخ یا حتی اعتراض به انها ندارد. کاپیتولاسیونی که ارمغان جمهوری اسلامی برای ایران است به روس ها اجازه می دهد برای سیزدهمین سال متوالی، اجرای تعهدات خود در نیروگاه بوشهر را به تعویق بیندازند و قرار داد فروش موشک به جمهوری اسلامی را به صورت یکطرفه لغو نمایند. به موجب همین حق کاپیتولاسیون، کوچک ترین اعتراض جمهوری اسلامی نیز با این پاسخ روس ها مواجه می شود که «اگرشکایت خود را پیگیری نمایید شما را در بحران هسته ای تنها خواهیم گذاشت!»

    اما آنچه که درحکومت ولایت فقیه بر سر اسلام آمده، تنها به کاپیتولاسیون و «زیر پا گذاشتن قاعده نفی سبیل» ختم نمی شود. در حکومت جانشین برحق آیت الله خمینی، سوژه های فراوانی وجود دارد و خلق می شود که برخی از آنها باور عوام الناس به آنچه صدها سال در میان شیعیان «حرمت» داشته را متزلزل می کند. صدها سال به ایرانیان شیعه باورانده بودند که «مساجد» دارای حرمت است و هرکس به آنها وارد شود، امنیت دارد.

    اما در مسجدی که مزار تنها امام مدفون در ایران است فریاد و فحاشی راه می اندازند. بهانه این حرمت شکنی هم ابراز ارادت به « رهبر حکومت اسلامی »از طریق اعتراض به کسی است که در اجرای «فرمان رهبر برای مقابله با فتنه»‌ بی بصیرتی کرده است.صدها سال، به ایرانیان تلقین کرده بودند که «‌ماه رمضان، ماه کنار گذاشتن کینه ها است وشب قدر، زمان توبه از همه گناهان و کینه ورزی ها»‌. اما در شب قدر، اراذل مورد حمایت حکومت، مراسم «توبه کنان عده ای در حرم امن امام رضا» را بر هم می زنند تا نشان دهند در شب قدر، هیچ عبادتی را بالاتر از «ذوب شدن در ولایت» نمی دانند حتی اگر این عبادت، به قیمت اقداماتی باشد که تا قبل از انقلاب، بر فراز منابر مورد «نهی جدی » واقع می شد.

    در سایه حکومت اسلامی، رئیس دولت، بی هیچ ملاحظه ای دروغ می گوید ـ بنا بر اذعان رئیس مجلس و عده دیگری از سران حاکمیت ـ و رهبر هم که به اشتباه،حفظ نظام حکومتی خویش را منوط به حمایت از همان رئیس دولت می داند خطاب به کسانی که دروغ های آشکار او را افشا می کنند می خروشد تا نشان دهد اگر آیت الله خمینی برای حفظ نظام، جواز تعطیلی مهم ترین حکم مذهبی ـ نماز ـ را صادر کرد جانشین او هم حق دارد «ارتکاب زشت ترین رذیله یعنی دروغ» را مجاز بشمارد. اما بازهم صدایی از روحانیون شیعه بر نمی خیزد.

    در حکومتی که با شعار «رفت اسلام»، رقیب را از میدان به در کرده و خود بر سر کار آمده است رفتار سران حکومت به گونه ای است که گروهی از مردم هر روز بیشتر از دیروز به مظاهر دینی با نفرت می نگرند. کسانی که در دوروز گذشته، سری به شبکه های اجتماعی زده اند می دانند که بی توجهی محمود احمدی نژاد به موضوع زلزله و عزیمت او به عربستان، چه واکنشی هایی به دنبال داشته است.

    «لباس احرام»‌ مظهری از پاکی ونشانه یکی از مهم ترین شعائر مذهبی ـ حج ـ است. اما بسیاری از ایرانیان در دوروز گذشته با مشاهده تصاویر احمدی نژاددر مکه، به لباس احرام با دیده تنفر نگریسته اند زیرا به یاد می آورند او بدون آنکه حتی کلامی در تسلیت به هموطنان داغدار و زلزله زده خود بگوید وظیفه خویش در رسیدگی به مصیبت دیدگان را وانهاده وبه همراه دهها تن از اعوان وانصار و خانواده هایشان به سفر زیارتی – سیاحتی حج رفته است اما باز هم کسی نیست که فریاد برآورد که «‌رفت اسلام»‌. حتی آن مرجع تقلید که به خاطر احتمال نمایش تصویر حضرت ابوالفضل العباس از تلویزیون، عنان از کف نهاده بود در این اسلام سوزی های واقعی دم بر نمی آورد.

    می دانم بسیاری از ایرانیان، اسلام غیر سیاسی را عزیز می دارند اما شاید در میان آنها هم هستند کسانی که ترجیح می دهند «‌اگر اسلام اینست که موجب قوام وپایداری حکومتی تا این حد بی مسئولیت در برابر ایرانیان شده، پس بگذارد برود تا در زمانی دیگر، مسلمانان واقعی، اسلام را به خانه های خود ببرند تا به جای آنکه در خدمت سوء استفاده گران قرار گیرد آرامشی باشد برای زخم خوردگان از ایران ستیزان اسلام فروش.»

    من به عنوان یک مسلمان به علمایی که مدتهاست به خاطر ترس از آخوندهای درباری یا همراهی های منفعت طلبانه با ایشان، سکوت پیشه ساخته اند می گویم: «این بار واقعا اسلام دارد از میان ایرانیان می رود. اگر احساس مسئولیتی دارید به داد اسلام برسید.»

  7. ناشناس گفت:

    فراموش نمکنیم قوانینی رو که آقای ناطق نوری در روزهای پایانی مجلس پنجم با عجله تصویب میکرد مانند قانون مطبوعات یا قوانینی که نمونش فقط در کره شمالی دیده میشه مانند قانون منع استفاده از آنتنهای ماهواره ای.

  8. ناشناس گفت:

    جبهه رفته های اصیل استخوان درگلوبه مانند مولایشان علی ع زندگی میکنند نه ان مرغی که برای یک اینهم قدقد میکند

  9. ناشناس گفت:

    اگر اینها جبهه نرفته اند هیئت رزمندگان اسلام که یکی از کانونهای توطئه است چگونه شکل گرفته. من دست همه سربازان کشورم را می بوسم اما عده ای در همان هنگام که باکری ها و همت ها و جهان آراها و بسیار بسیار گمنام هادر جبهه ها شهید می شدند مشغول تدارک پایه های فسادی بودند که حالا به نام انصار حزب الله و هیئت رزمندگان اسلام سربرآورده و نه به اندازه خودش بلکه کل منابع را می خواهد.

  10. ناشناس گفت:

    رییس جمهور تمام کشورها و مربیان تمام تیمهای ورزشی که دوره اشان تمام میشود دیگر بدنبال ان منصب نیستند و مردم نیز به انها روی نمی اورند.
    اما در ایران اگر رییس جمهور یا مقامی دوره اش تمام میشود تا اخر عمر سعی میکند دوباره انرا بدست اوردد این امر بسیا سخت و تا حد زیادی غیر ممکن است .

    هر عقل سلیم میداند که اگر کاری بیشتر از دست ان فرد برمی امد در زمان قدرتش میکرد وقتی نتوانسته از بازی قدرت بیرون شده است و این افرادی سوخته اند که هیچوقت فرصت رشد دوباره را نخواهند داشت و دنیا دار امتحان برای تک تک ادمهاست تا پستهای قدرت را تعداد بسیاری بدست گیرند تا چه کسی روسفید و چه کسی روسیاه در محشر حاضر شود
    تاریخ ثابت کرده که کسی از قدرت افتاد دیگر به نتوانسته قدرت را بدست گیرد موارد نادری هم که مثلا اگر شاه ایران در کودتا برگشت در حقیقت انگلیس شکست خورد و امریکاییها قدرت را در ایران بدست گرفتند
    مگر ناپلیون یا رضا شاه یا احمدشاه یا تمام پادشاهان مخلوع بعد از خلع از قدرت توانستند به حکومت دوباره برسند که ناطق یا خاتمی یا هاشمی برسد.
    کمی هم فیلسوفانه به قضایا فکر کنیم خیلی جوابها را بدست میاوریم

  11. ناشناس گفت:

    اقای با بصیرت توسط همین شعبان بی مخ های انصار حزب الله دارد حکو مت می کند

  12. ناشناس گفت:

    به خدا نزد مردم تا می گوئی انصار حزب الله . سیاهی جهل .نا دانی مزدوری و یک مشت ادم های چاقو کش و لات بی منطق و.. تداعی می شود

  13. ناشناس گفت:

    ظلم وجنایت رژیم دامن خودشان راهم گرفته؟!

  14. i گفت:

    آیت الله های سرمست از پیروزی فکر میکردند اگر معصوم نباشند لااقل دستکمی از ۱۲ امام هم ندارند. با شروع جعل سازی امام ۱۳ و ۱۴ و در بدو تولد یا علی گفتن و ظهور امام زمان را مفت برای پوشش خیانتها روحانیت آگهی کردن٬ حکایت تلفی را داشت که روی صورت تشیع یک حزب تمام نشاند. هنوز زود است آینده حوزه های به اصطلاح علمیه و اسلام را در ایران پیش بینی نمود و خدا می داند چه آینده ای در انتظار اسلام در ایران است.

  15. سامان گفت:

    دوست عزیزی که نوشتید انصار حزب اله به جبهه رفته اند، باید بدانید که هیچکدام از اینها جبهه رفته نیستند.اینها گروهی اوباش و افرادی معلوم الحال هستند که همین حالا از هیچ خیانت و فسادی کوتاهی نمیکنند و انگیزه شان فقط سو استفاده و سرپوش گذاشتن بر فسادهایشان و البته گرفتن پولها و کالاها و شرکت در اردوهای تفریحی است

  16. artemiss گفت:

    راستش از اين همه ابراز احساسات ادم به وجد مياد ودلش ميخواد جيزي بكه ولي باز ميبينم كه اينم جنك احمقها واسه قدرته اخه مني كه برادرم شهيد شده وخونش وبخاطر وطنش داده جي بكم كه بقول قديمي ها تف سربالاست ولي ميكم اين تف سربالا رو احمق هاي قدرت طلب اين ملت رو ول كنين كه اه اين ملت بدجوري يقه شما رو ميكيره

  17. بامداد گفت:

    این ارازل و اویاش مگر بارها توسط مقام معظم فرزندان انقلابی من خطاب نشدند پس دیگر چرا با عناوینی چون خودسر و … سعی در رد گم کردن دارن اینها همان انصار حزب ا… و…هستند و دوستانی هم که میفرمایند اینها به جبهه نرفتن گیریم که رفته باشن و اصلا تمام مدت جنگ رو در جبهه بوده باشن این چه ربطی با حرکات ارازل منشانه اونها داره مگر هر کسی که به جبهه رفت تا اخر عمر مجاز به انجام هر کاری هست ؟
    نه خیر عزیزم اینها یا خود در اینگونه رفتارها از منفعتی مالی برخوردارند و از ان دفاع میکنند و یا اجیر شده و الت دست صاحبان زرو زور وتزویرند همین

  18. حمید گفت:

    کاری که آقایون اراذل انجام دادند جای گله و ناراحتی داره. ولی این باعث نمیشه کوتاهی ها و مشکلاتی که آقای ناطق نوری و فرزندان برومندشون دارند رو فراموش کنیم. تاریخ شهادت خواهد داد و قضاوت خواهد کرد…