سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » سوریه همچنان بوی خون و باروت می‌دهد/ گسترش درگیری‌ها و تعلیق عضویت سوریه در سازمان کنفرانس اسلامی...
» سازمان ملل دولت سوریه را مسئول اصلی کشتار حوله اعلام کرد

سوریه همچنان بوی خون و باروت می‌دهد/ گسترش درگیری‌ها و تعلیق عضویت سوریه در سازمان کنفرانس اسلامی

چکیده :در حالی که وزرای خارجه کشورهای اسلامی قصد دارند تا با تصویب پیش نویس طرحی عضویت سوریه را در سازمان کنفرانس اسلامی به حال تعلیق در آورند، سازمان ملل متحد حکومت سوریه و گروه های مخالف آن را محکوم کرده اند که مرتکب جنایات جنگی شده اند. دولت بشار اسد هم از سوی سازمان ملل مسئول اصلی کشتار شهر حوله شناخته شده که در جریان آن ۱۰۸ نفر از جمله ۴۰ کودک کشته شدند....


کلمه – گروه بین الملل: سوریه همچنان بوی خون و باروت می دهد. آخرین خبرها از سوریه، تفاوت خاصی با قبل ندارد. همچنان انفجار و کشتار؛ همچنان درگیری های کشدار و بی نتیجه، و در این میان مردم و آرامش این کشور که قربانی می شود.

در اوایل سال ۲۰۱۱ انقلاب سوریه آغاز شد. تظاهرات های گسترده ای که از ۲۶ ژانویه ۲۰۱۱ شروع شد و با اعمال خشونت دولتی به جنگ داخلی تمام عیاری تبدیل شد.

به گزارش کلمه، سوریه یکی از سکولارترین کشور های جهان عرب بود؛ کشوری پر از گردشگر، که احتمال وقوع جنگ فرقه ای در آن بسیار کم بود. اما در حال حاضر به دلیل قدرت طلبی های بشار اسد و اطرافیانش، جنگی فرقه ای و تمام عیار در این کشور در جریان است.

در حالی که وزرای خارجه کشورهای اسلامی قصد دارند تا با تصویب پیش نویس طرحی عضویت سوریه را در سازمان همکاری اسلامی (سازمان کنفرانس اسلامی) به حال تعلیق در آورند، سازمان ملل متحد حکومت سوریه و گروه های مخالف آن را محکوم کرده اند که مرتکب جنایات جنگی شده اند. آنها دولت را متهم کرده اند که در کشتار شهر حوله در ماه مه که در جریان آن ۱۰۸ نفر از جمله ۴۰ کودک کشته شدند، مسئول بوده است.

روز سه شنبه ۲۴ مرداد یک منبع دیپلماتیک پیش از تشکیل اجلاس وزرای خارجه در جده اعلام کرده بود که عضویت سوریه در این سازمان به دلیل سرکوب قیام مردمی در این کشور که مدت 17 ماه است ادامه دارد، تعلیق خواهد شد. به گزارش العربیه، این منبع دیپلماتیک که در حاشیه اجلاس وزرای خارجه عضو سازمان همکاری اسلامی سخن می گفت اظهار داشته بود که مصوبه تعلیق عضویت سوریه در سازمان با مانعی روبرو نخواهد شد و مورد توافق قرار خواهد گرفت.

در این پیش‌نویس دلیل تعلیق عضویت سوریه عملی نشدن طرح صلح کوفی عنان، فرستاده ویژه‌ پیشین سازمان ملل متحد به سوریه، اعلام شده است. در پیش‌نویس تعلیق موقت سوریه همچنین آمده است که دولت سوریه هنوز بر قدرت ارتش برای حل مشکلات موجود در این کشور تکیه می‌کند.

در کشتار حوله هر دو گروه مقصرند

سرانجام چندین ماه پس از وقوع کشتار هولناک مردم غیر مسلح در شهر حوله، که یکی از خونبارترین حملات از زمان آغاز نا آرامی ها از مارس ۲۰۱۱ در سوریه بوده است. محققان حقوق بشر سازمان ملل متحد دولت سوریه را متهم کرده اند که نیروهای دولتی مرتکب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت از جمله خشونت سازمان یافته مانند قتل، شکنجه و سواستفاده جنسی شده اند. به گفته آنها گروه های مخالف نیز به همان اندازه مقصرند؛ فقط در مقیاس و وسعت کمتر.

روسیه: غرب فریبکار است

روسیه، از مهم‌ترین هم‌پیمانان بشار اسد، اعلام کرده که کشورهای غربی با تشویق مخالفان به درگیری نظامی، از گسترش خشونت در سوریه حمایت می‌کنند. به گزارش دویچه وله، روسیه روز چهارشنبه (۲۵ مرداد) کشورهای غربی را متهم به فریب‌کاری در مساله ایجاد دولت انتقالی در سوریه کرد و گفت غرب با ترغیب و تشویق مخالفان مسلح سوری به تلاش برای براندازی دولت بشار اسد، درصدد دامن زدن به خون‌ریزی‌ها و به تعویق انداختن مصالحه در این کشور است.

به گزارش رویترز، سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت توافق قدرت‌های جهانی بر سر طرح صلح کوفی عنان همچنان معتبر است. او از کشورهای غربی خواست که تلاش‌های بیشتری برای تحقق شروط آن انجام دهند.

به گفته لاوروف دست‌آوردهای نشست ژنو در ماه ژوئن نباید نادیده گرفته شود. وزیرخارجه روسیه گفته است:« ما در روزهای آینده از شرکت‌کنندگان در این نشست خواهیم خواست که تایید کنند آیا به آن‌چه در ژنو امضا کرده‌اند پای‌بندند یا نه؟ آنها باید بگویند که اگر پاسخ‌شان مثبت است، برای تحقق اهداف آن چه اقداماتی انجام داده‌اند.»

گفته می‌شود روسیه مهم‌ترین منبع تامین تسلیحات حکومت سوریه است و در سرکوب معترضان سوری که با گذشت ۱۷ ماه از آغاز خیزش‌های مردمی بیش از ۲۳ هزار قربانی گرفته، نقش چشمگیری داشته است. کشورهای غربی تا کنون بارها تاکید کرده‌اند که بشار اسد باید از قدرت کناره‌گیری و زمینه انتقال صلح‌آمیز قدرت در سوریه را فراهم کند. آن‌ها همچنین اعلام کرده‌اند که طرح ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه را در دست بررسی دارند.

جدیدترین درگیری ها

فعالان سیاسی می گویند که حمله هوایی ارتش سوریه به شهر اعزاز در نزدیکی حلب دست کم ۳۰ کشته بر جا گذاشته است. گفته می شود که تعدادی زیادی نیز مجروح شده اند و پیش بینی می شود تعداد کشته ها بیشتر شود. بر اساس گزارش های تائید نشده چهار مسلمان شیعه لبنانی که به گروگان گرفته شده بودند، نیز در میان کشته شدگان این حمله بوده اند.

به گزارش بی بی سی، در روز چهارشنبه، ٢٥ مرداد (١٥ اوت)، تلویزیون دولتی سوریه گزارش کرد که در یک پارکینگ واقع در نزدیکی هتل داماروز، که هیات ناظران صلح سازمان ملل از آن به عنوان مقر خود استفاده می کنند، انفجاری روی داده، چند نفر را زخمی کرده و خساراتی برجای گذاشته است. براساس این گزارش، انفجار حدود ساعت هشت و نیم بامداد به وقت محلی به وقوع پیوست و در اثر آن، یک تانکر حامل مواد سوختی آتش گرفت و به تعدادی خودروهای پارک شده در محل آسیب رسید.

تلویزیون دولتی سوریه تصاویری از محل حادثه را پخش کرده که در آن، ماموران آتش نشانی در صدد خاموش کردن آتش ناشی از انفجار این تانکر هستند اما به نظر می رسید که به خودروهای متعلق به سازمان ملل که در نزدیکی این محل پارک شده اند خسارتی وارد نشده است. فیصل مقداد، معاون وزارت خارجه سوریه گفته است که در این حادثه، به ناظران صلح آسیبی نرسیده و افزوده است که وظیفه اصلی ماموران امنیتی، حفاظت از جان این افراد است.

این مقام وزارت خارجه، انفجار روز چهارشنبه را عملیات جنایتکارانه دیگری توصیف کرد که ماهیت عوامل اینگونه اقدامات و حامیان آنان در داخل و خارج از کشور را نشان می دهد.

مقامات هیات ناظران صلح سازمان ملل هنوز در مورد انفجار روز چهارشنبه اظهارنظری نکرده اند. این بمب گذاری یک ماه پس از انفجار منجر به کشته شدن شماری از مقامات ارشد امنیتی سوریه روی می دهد اما مشخص نیست که هدف عاملان بمب گذاری روز چهارشنبه چه محل و چه کسانی بوده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، منابع نزدیک به ارتش آزاد سوریه، متشکل از مخالفان مسلح حکومت این کشور، مسئولیت انفجار روز چهارشنبه را برعهده گرفته اما گفته اند که هدف آنان، یک مرکز نظامی و امنیتی دولتی بوده است. به گفته آنان، در این مرکز عملیات واحدهای ارتش و نیروهای لباس شخصی موسوم به شبیحه به طور روزانه برنامه ریزی و هماهنگ می شود.

خبرگزاری رویترز گفته است که اگرچه انفجار در نزدیکی هتل مورد استفاده ناظران صلح سازمان ملل رخ داده، اما در اطراف این محل، باشگاه افسران ارتش، ساختمان محل شعبه محلی حزب حاکم و ساختمان متعلق به ستاد مشترک ارتش نیز واقع شده است.

درگیری در حلب و بمباران بیمارستان

دوره ماموریت ناظران صلح سازمان ملل روز ١٩ اوت پایان می یابد و تمدید ماموریت آنان موکول به تصمیم شورای امنیت سازمان ملل در این زمینه است. ماموریت اصلی این افراد نظارت بر اجرای آتش بس بین نیروهای دولتی و مخالفان، خروج نیروهای مسلح از مناطق شهری و ایجاد شرایط امن برای کمک رسانی به غیرنظامیان در مناطق درگیری بوده است اما به دلیل شدت گرفتن جنگ در سوریه، ظاهرا اجرای موفقیت آمیز این ماموریت ها امکانپذیر نبوده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع مخالفان حکومت سوریه گزارش کرده است که صبح چهارشنبه، تانک های ارتش سوریه همراه با خودروهای حامل نفرات پیاده به منظور پاکسازی دو محله دمشق از نیروهای مخالف، برای سومین روز متوالی عملیاتی را در این بخش از شهر به اجرا گذاشتند. همچنین، گزارش هایی از تیراندازی سنگین در چند محله دیگر پایتخت به گوش رسیده است.

برخی گزارش ها از درگیری سنگین بین دو طرف در نزدیکی مقر نخست وزیری و سفارت ایران در دمشق حکایت دارد اما این گزارش ها از سوی منابع دولتی تایید نشده است.

همچنین، درگیری سنگین در شهر حلب، پر جمعیت ترین شهر سوریه و مرکز تجاری این کشور، ادامه داشته و نیروهای دولتی به آتشباری به سوی محله های فعالیت نیروهای مخالف ادامه دادند. عملیات سنگین ارتش علیه نیروهای مخالف در شهر حلب هفته گذشته آغاز شد و هدف از آن باز پس گیری محله هایی بوده که مخالفان در تصرف خود داشته اند.

منابع دولتی در طول هفته چند بار از پاکسازی شهر از مخالفان خبر داده اند اما با ادامه عملیات، به نظر می رسد که هنوز نیروهای مخالف از شهر خارج نشده اند و در برابر عملیات ارتش مقاومت می کنند.

دیده بان حقوق بشر، از سازمان های بین المللی مدافع حقوق بشر نیز گفته است که شواهد حاکی از آن است که جنگنده های نیروی هوایی سوریه یک بیمارستان واقع در مناطق تحت تسلط مخالفان در حلب را هدف موشک هوا به زمین قرار داده اند.

اعتراضات سیاسی در سوریه حدود هفده ماه پیش با برگزاری تظاهراتی در برخی شهرهای این کشور آغاز شد اما در پی اعزام واحدهای ارتش برای پایان دادن به اعتراضات و فرار برخی از نفرات ارتش، به تدریج به درگیری مستمر بین نیروهای دولتی و مخالفان مسلح تبدیل شده است.

شمار کشته شدگان این درگیری تا بیست هزار تن، که عمدتا غیرنظامی بوده اند، گزارش شده و منابع بین المللی از ویرانی گسترده برخی مناطق شهری و آوارگی صدها هزار تن از مردم این کشور خبر داده اند.


25 پاسخ به “سوریه همچنان بوی خون و باروت می‌دهد/ گسترش درگیری‌ها و تعلیق عضویت سوریه در سازمان کنفرانس اسلامی”

  1. ناشناس گفت:

    1-عزیزان ما باید همیشه اسراییل را نگاه کنیم انها کدام طرف هستند ؟ ایا انها از مردم سوریه دفاع میکنند؟
    2-در هشت سال دفاع مقدس فقط سوریه بود که از ما حمایت کرد؟ آیا درست است که ما انها را تنها بگذاریم؟
    3-سوریه خط مقاومت ماست اگر سوریه بدست اسراییل بیافتد انگاه ما باید خودمان مستقیم با انها بجنگیم .ایا جنگیدن مستقیم بهتر است یا سپر درست کردن وجنگیدن غیر مستقیم؟
    در پایان عزیزان ما در روز قدس منتظر شما هستیم.

  2. ناشناس گفت:

    جناب آقای ناشناس با سلام حرف های شما کاملا درست است و حتی اگر فرض را بر جنگ داخلی بگیریم باز هم کشورهای دیگر حق دخالت ندارند مثل اعمال بی شرمانه دولت ترکیه و دول غربی و آمریکا ، ولی به نظر میرسد که ایران نه به صورت پشتیبانی که کاملا رسمی وارد قضایای سوریه گردیده و به نفع حکومت مرکزی با گروه دیگری از مردم سوریه درگیر شده است و توجهی هم به این مطلب که به هر حال بایستی جانب احتیاط و مسائل بین المللی و دیپلماسی را رعایت نمود تا اگر موردی خلاف انتظار ما پیش آمد مسأله کاملا به ضرر ما تمام نشود و در نهایت از دروغ و ژست انسان دوستانه دست برداریم: مسائلی مثل شیعه بودن حکومت و دفاع از مردم سوریه و مزدور خواندن مخالفین و…!!!!

  3. mehdi گفت:

    همیشه جنگ و صحبت از محو یک کشور از روی نقشه . من به عنوان یک ایرانی یهودیان را دوست قدیمی ایرانیها می دانم همانطور که در زمان شاه اینگونه بود. من از عربها هیچ دل خوشی ندارم .

  4. ناشناس گفت:

    در حلی که مردم سوریه به خاک و خون کشیده می شوند توسط حکو مت فاشیستس اسد و در حالی که مردم ایران ماتم زده زلزله دهات و شهر های اذر بایجان هستند .رزیم جاهل و بی خرد ما در اندیشه جلو گیری از سقوط اسد و به فکر نابودی اسرائیل است .مردم ایران و سوریه فعلا دشمنی بزرگتر از رزیم های خودشان ندارند .که ان را با پوست و خون خود درک می کنند

  5. ناشناس گفت:

    به ان اقائی که می گوید ما باید از سوریه دفاع کنیم چون 8سال جنگ از ما دفاع کرده است .اولا همان زمان جنگ که مردم ایران به خاک و خون کشیده می شدند .با باج های ملیاردی و نفت مجانی و توریست یک طرفه مذهبی و.. بود که دولت مستبد سوریه از ما دفاع می کرد ان هم در حد حرف
    دوما از منطق و شعور به دور است که ما امروز از دولت سر کوبگر و فاشیست و خون ریز اسد دفاع کنیم چون او به ظا هر و با باج دان های ملیاردی ما از ما دفاع می کرده است

  6. علیرضا گفت:

    برادر عزیز ناشناس اخه حکومتی که بیش از 22000 نفر از مردم خودش راکشته مردم چه باید بکنند شمر هم زمانی با امام علی(ع) بود بعد با امام حسین چه کرد امروز ما شک نداریم بشار اسد جنایتکار است و باید برود البته دست حکومت فعلی ما هم در خون بیگناهان سوریه اغشته است و بترسید از انتقام الهی که عذابی سخت در انتظار مستکبرین است . لطفا امریکا و اسراییل رابرای ادم کشی توجیه نکنید.

  7. یک انسان معمولی گفت:

    آقای ناشناس آیا اگر دشمن اسراییل یک حکومت آدم کش بود نسل در نسل ملت خودشو قتل عام میکرده بازهم باید ازش حمایت کرد چون دشمن اسراییله؟ اسراییل آدم کش و بعثی های سوریه هم آدم کش تر . این استدلال شما ربطی به آزادگی و اسلام نداره آقای ناشناس عزیز . حزب بعث سوریه بارهبری خاندان دیکتور اسد مشتی آدم کشند . نگاهی به تاریخه حکومتشان در سوریه بکنید تا بفهمید چند هزار نفر از مردم سوریه را کشتند .

  8. محمد گفت:

    یعنی اگه اسراییل مردم سوریه رو نمیکشه ما باید بکشیم.میشه حمایتهای سوریه تو هشت سال جنگ رو بگی بهمون؟ما که کشور آزاد و خوبی هستیم چرا باید خط مقاومت داشته باشیم؟خدا به حرمت این ماه عزیز تموم دیکتاتورهای بی وجدان رو نابود کنه به حق امام حسین آزاده.

  9. mani گفت:

    be nazare man bayad tamame keshvar ha ba har maram va har dini ba ham kenar amadeh va dar solho safa zendegi konand

  10. ناشناس گفت:

    pas shoma mikhayn digarano fadaye khodetoon konin?
    ?yani sooriye va mardomesh separe bala bashan?

  11. amin گفت:

    سلام
    چرا ما باید اسرائیل رو نگاه كنیم همیشه؟ اصلا چرا باید با اسرائیل بجنگیم ؟! مگه ما خودمون تو كشورمون كم مشكلات داریم كه گیر دادیم به جنگ اسرائیل و عرب ها !

  12. حقير گفت:

    عزيزي كه فرمودند از سوريه حمايت كنيم:
    ١.اگر منظور شما از سوريه بشار اسد است نميتوان و نبايد از سوريه اي كه مردم سوريه را قتل عام كرده! حمايت كرد.
    ٢.نبايد ملاك عمل شما ديگران باشند پس عقل و وجدان ما كجا به كار مي آيد؟!
    ٣.ملاك حال فعلي افراد است!!!
    ٤.حمايت از سوريه اگر همسو با خواست مردم سوريه باشد پسنديده است.
    ٥.در شرايط كنوني منافع دولت در تضاد با منافع ملي شده كه در مورد سوريه هم چنين است.
    ٦.اينكه آينده سوريه منافع اسرائيل را بر آورده كند يا نه، به عقل و سياست حاكميت ما بر ميگردد كه متاسفانه…!
    ٧.حكومت اسد مثل اكثر ديكتاتورها راه هاي بازگشت را ميبندد و چشم اصلاح را كور ميكند عاقبت اين كار جز سقوط نميشود.
    ٨.اعتراض مردم سوريه از ابتدا مسالمت آميز بود كه با سركوب وحشيانه سوريه! مواجه شد و بعد از هجوم تانكها و ارتش به شهرها به جنگ داخلي بدل شد. (كم حافظه نباشيم.)

  13. میلاد گفت:

    من واقعا برای جمهوری اسلامی متاسفم که اینچنین از یک دیکتاتور خائن و قاتل حمایت می کنه واقعا متاسفم که دست مسولان جمهوری اسلامی هم به خون مردم منطقه به صورت اشکار الوده شده و باید بدونن مردم راهشونو از این چنین نظام های استبدادی و دو رو جدا می کنن

  14. یاشا گفت:

    ۱-عزیزان ما باید همیشه اسراییل را نگاه کنیم انها کدام طرف هستند ؟ ایا انها از مردم سوریه دفاع میکنند؟
    ۲-در هشت سال دفاع مقدس فقط سوریه بود که از ما حمایت کرد؟ آیا درست است که ما انها را تنها بگذاریم؟
    ۳-سوریه خط مقاومت ماست اگر سوریه بدست اسراییل بیافتد انگاه ما باید خودمان مستقیم با انها بجنگیم .ایا جنگیدن مستقیم بهتر است یا سپر درست کردن وجنگیدن غیر مستقیم؟
    در پایان عزیزان ما در روز قدس منتظر شما هستیم.
    []

    پروفیسور! اصلا ما چه مشکلی با اسرائیل داریم؟ به ما تجاوز کرده؟ به ایران حمله کرده؟ … هر کسی با اسرائیل مشکل داره، خودش هم بره تاوانشو بده
    فقط این عظما و دار و دسته … اش هستند که میخوان ایران را بدبخت کنند، تا دکان و دستگاه آخوندها به هم نخوره و مواجباتشون هم به راه باشه. اما! همونطوری که کسروی گفت: تاریخ ایران یک دوره به حکومت آخوندی بدهکار بود، که این بدهی هم به سختی و به تلخی پرداخت شده و بعد از رفتن سلسله آخوندیان … دیگه صحبت کردن درباره ولایت فقیه و حکومت آخوندی و پیشنهاد کردنش، میشه یک چیزی توی همون مایه های به چالش کشیدن هولوکاست در غرب، که دیگه هیچ کی نمیخواد اصلا درباره اش حرفی بزنه و خلاص….

  15. ناشناس گفت:

    ممنون از همه ی دوستان که با احترام جواب هایی به بنده دادند. اما ما میبینیم که جبهه غرب در مورد دیگر انقلاب ها این موضع رو نگرفته بودند همین الان در عربستان وبحرین هم شدیدترین سرکوب ها میشه اما حتی خودشان را زحمت ندادند که این سرکوب ها را محکوم کننند . بعضی از عزیزان گفتند که ما چه مشکلی با اسراییل داریم ؟ این سایت متعلق به میر حسین است ایشان هم اعتقاد به نابودی اسراییل را دارد . ما ضد نظام نیستیم ما به فکر اصلاح نظامیم. لطفا جنبش سبز را با سلطنت طلب ها و منافقین یکی نکنید این به جنبش لطمه میزند.
    ایران به همان دلیل از بشار حمایت میکند که امریکا و صهیونیست از بحرین وعربستان حمایت میکند . ما نباید موازنه قدرت در منطقه را ببازیم.

  16. Darman گفت:

    در جواب به كامنت اول . اولا ما در آن زمان عليه يك كشور ثالث يعني عراق ميجنگيديم نه عليه مردم خودمان. دوما اصلا چرا ما بايد با اسراييل وارد جنگ شويم. من از كساني بودم كه اوايل از برنامه اتمي ايران دفاع ميكردم ولي الان كاملا مخالفم چون در ازاي چيزي كه ميخواهيم خيلي چيزها را از دست ميدهيم و حتي سايه جنگ هم بالاي سرمان خواهد بود. اگر نسبت سود و زيان رو بگيري 80 درصد زيان و تنها 20 درصد سود خواهد داشت به همين دليل ‎چرا با اين همه هزينه اي كه به كشور تحميل ميشود باز سياستمداران كشور دنبال برنامه هسته اي هستند و حاضرا جلوي روسيه با اين همه خلف وعده اي كه داشته باز سر كج كنند‎ ‎تنها يك دليل دارد بمب اتم. حتي اگر فتوي بدهد كه ما دنبال بمب اتم نيستيم خوب ممكنه يك روز صبح از خواب بلند بشه فتوي بدهد كه فتوي قبلي حرام است.‎ ‎به نظر من اگر ما هم با آمريكا هم با روسيه هم با چين رابطه داشتيم و هم دولتي داشتيم كه به مردم متكي بود آن وقت يك كشوري مثل روسيه نميتوانست از ما سو استفاده كنه يا كالاهاي‎ ‎چيني بازار ايرانو قبضه كنه تا چين از ما حمايت كنه.هميشه در طول تاريخ ما به سمت يكي از كشورهاي فوق كشيده شديم چون فاقد دولت مردمي بوديم ياد شعار نه شرقي نه غربي جمهوري اسلامي بخير الان بايد بگوييم نه مردم نه غربي ديكتاتوري اسلامي‎ جالبه كه اين شعار هنوز روي سر در وزارت خارجه هست‎ ‎زماني كه اميركبير سياست موازنه منفي رو اجرا كرد ما يك مشت ملت بي سواد بوديم الان كه ملت آگاهي دارد دولت بي سواد است به اميد آزادي اميركبير معاصر ميرحسين موسوي

  17. حقير گفت:

    اکثریت قاطع کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی رای به تعلیق عضویت سوریه در این سازمان دادند. ایران و الجزایر از معدود کشورهایی بوده‌اند که با اخراج سوریه به شدت مخالفت کرده‌اند.نشست دو روزه‌ی سازمان همکاری‌های اسلامی که به دعوت عربستان سعودی در مکه برگزار شد شامگاه چهارشنبه، ۲۴ مرداد به کار خود پایان داد. در بیانیه‌ی پایانی این نشست که بامداد پنج‌شنبه انتشار یافت تاکید شده، کشورهای عضو تصمیم گرفتند عضویت سوریه را دراین سازمان و تمام موسسه‌ها و تشکیلات وابسته به آن به حالت تعلیق درآورند.به اعتقاد کارشناسان نشست مکه نه تنها انزوای سوریه در میان کشورهای اسلامی را شدیدتر کرد که برای جمهوری اسلامی نیز شکست بزرگی محسوب می‌شود. ایران تمام تلاش خود رابه کار گرفت تا سوریه موضوع اصلی اجلاس نباشد.

  18. یاشا گفت:

    این سایت متعلق به میر حسین است ایشان هم اعتقاد به نابودی اسراییل را دارد . ما ضد نظام نیستیم ما به فکر اصلاح نظامیم. لطفا جنبش سبز را با سلطنت طلب ها و منافقین یکی نکنید این به جنبش لطمه میزند.

    میرحسین هم این را دیگه نمیگه، اگر هم بگه، کیه که گوشش به این شعار ها و حرفا و دشمن-دژمن بازی ها، بدهکار باشه!!!
    ما هیچ جنگی با هیچ کی توی دنیا نداریم، جز با این …های رذل و پست و دزدی که هیچ چی از ایران باقی نگذاشتند و ایران و فرهنگ و آداب ایران را دزدیدند. تو مثل اینکه سقوط اخلاقیات و فرهنگ و شعور و دینداری را در جامعه نمیبینی؟ سکس با محارم، سکس با زن شوهردار یا سکس با مرد متاهل، سکس با هر کسی و هر چیزی اصلا…. یک سر بزن توی پرشن چت روم های یاهو مسنجر، میفهمی که منظورم چیه…. برو عمو، میرحسین بیچاره میخواست آخرین زورشو بزنه و نذاره ایران ویرانتر از اینی که هست بشه، که دیگه واسه همه چیز دیر شد

  19. رها گفت:

    ناشناس حامي جمهوري اسدي
    ١.اگر سبز باشي حتما ميداني كه ميرحسين خواهان محو اسرائيل نيست و ما خواهان محو هيچ كشوري نيستيم اين دروغ است.
    ٢.اينكه آمريكا و اسرائيل از كه حمايت ميكنند يا بيتفاوتند به ما مربوط نيست مسئله اصلي رفتار تفكر خود ماست، اگر بخواهيم انسان باشيم.
    ٣.در مورد اصلاح جمهوري! اسلامي! فكر كنم چندان نياز به توضيح ندارد كه تلاشي ابس و بي فايده است. نگران سقوطش نباش كه خيلي وقته بوقوع پيوسته.
    ٤.لطفا ادعاي اسلام را نكنيد چون به قول خودتان شما همان كاري را ميكنيد كه آنها ميكنند.

  20. ناشناس گفت:

    از بی خردی است که ما برای خودمان دشمن درست کنیم بعد بیا ئیم بگوئیم باید خط مقا ومت درست کرد انهم در سوریه و ملیارد ملیارد خسارت بر کشور وارد بکنیم. وای از این جهل

  21. گول نخوری؟؟؟ گفت:

    احتال گسترش جنگ سوریه تا لبنان پیش بینی می شود. امیدوارم جمهوری اسلامی عقل کرده و بیش از این خود را در این جنگ آلوده نکند. این یکی از بهترین راهها برای تضعیف جمهوری اسلامی است. کافیست او را شیر کرده و دستش را در جنگ سوریه و لبنان آزاد و باز بگذارند تا حساب تضعیف شده و با کمک تحریم های در حال گسترش کارش را یکباره بسازند. آهای زعمای قوم مواطب باشید زیر پایتان پوست خربزه نگذارند. این طرح تازه ایست که برایتان ریخته اند. ساده نشوید و گول نخورید. گور پدر بشار، آدم به خاطر بشار که فلان پسرش را از بیخ درنمی آورد. اگر به فکر ما مردم نیستید، اقلا به فکر باقی ماندن خودتان باشید. به بین من کی گفتم. تو باز یک دندگی و لجبازی کن. عوض کن این مشاوران دور سفره ات را. مگر آدم درست و حسابی قحط است. اینها فسیل هستند.

  22. ناشناس گفت:

    بابا اين همه بحث ندارد. ظالم بودن حكومتهاي اسرائيل و سوريه واضحست.
    اسرائيل لكه ننكي براي امت يهودست.
    حكومت اسد هم لكه ننكي براي اسلام است. هر دو تا شون نابود باد.
    ياحسين ميرحسين

  23. کوروش گفت:

    در جواب اون آقایی که گفت از سوریه حمایت کنیم واز عربستان وبحرین انتقاد کرد:
    اگر هدف مردمند پپپپایا 20 هزار نفری که در سوریه کشته شدند آدم نبودند ؟
    آیا 25 نفر ی که در بحرین کشته شدند فقط آدم بودند ؟ آیا 25 نفر با 20 هزار نفر برابرند؟
    خط مقاومت فاتحه همه فرمایشات شما را می خواند زیرا فقط یک معنا دارد یعنی آنها از ما دفاع کنند وکشته شوند مرگ خوب است برای همسایه ؟ پس دفاع از حقوق انسانها چه می شود ؟یعنی ما از انها دفاع می کنیم تا سپر دفاعی ما باشند!!!!!!!!!!!
    می فهمی چه میگی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

  24. ناشناس گفت:

    لطفا بخوانید:
    /https://www.kaleme.com/1391/05/27/klm-110155

  25. ناشناس گفت:

    آیاحرکت مخالفان حکومت اسد را بایستی بانام انقلاب مردم سوریه نام برد؟حرکت وجنگی که پشتیبانان آن وهابیون سعودی ،قطر،امریکاواسراییل…میباشند؟سوریه ولبنان خط مقدم جنگ ما بادشمنان عزت ایران عزیزاست وبایستی میدان نبرد خارج ازخاک عزیزمان باشد.پس مخالفتمان باشرایط داخلی نبایدما را در خط دشمنان بزرگی ایران عزیز قرار دهد…