سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » توصیه رییس قوه قضاییه به مدارا با انتقادات کدام دانشجویان؟...

توصیه رییس قوه قضاییه به مدارا با انتقادات کدام دانشجویان؟

چکیده :قاضی القضات در خصوص مدارا توضیح نداد که آیا این عطوفت شامل حال دانشجویانی است که با حمله به سفارت انگلیس موجبات انزوای بین المللی را برای کشور به ارمغان آوردند یا دانشجویانی که بدون مجوز بصورت " خودجوش" در هر مناسبتی تجمع کرده و برای نظم عمومی اخلال ایجاد می...


کلمه: در حالی که تعداد زیادی از جوانان و دانشجویان به اتهامات واهی توهین به رهبری و رییس قوه مجریه در زندان هستند یا از تحصیل محروم، قاضی القضات می گوید: قضات در برخورد با انتقادات تند دانشجويي مدارا كنند!

قاضی القضات در خصوص مدارا توضیح نداد که آیا این عطوفت شامل حال دانشجویانی است که با حمله به سفارت انگلیس موجبات انزوای بین المللی را برای کشور به ارمغان آوردند یا دانشجویانی که بدون مجوز بصورت ” خودجوش” در هر مناسبتی تجمع کرده و برای نظم عمومی اخلال ایجاد می کنند.

ريیس قوه قضاییه از قشرهای مختلف جامعه به‌ویژه دانشجویان، اصحاب رسانه، فرهیختگان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان و دست‌اندرکاران قوای سه‌گانه خواست مرز میان انتقاد و توهین و اشاعه کذب را رعایت کنند.

قاضی القضات بدون اشاره به فراخوان های اخیر دانشجویان به ادامه حبس مدعی است که جوانان ما عمدتا کسانی نیستند که عناد داشته باشند و شور و نشاط جوانی و انقلابی آنان قطعا با انتقاد و بیان مسائل و مشکلات همراه است.

به گزارش ايسنا، آملی لاریجانی در جلسه روز چهارشنبه مسئولان عالی قضایی با بيان اینکه باید تفکیک مناسبی میان عناوین مجرمانه و انتقادهای صریح و معقول و محترمانه صورت گیرد، تصريح كرد: انتقاد کردن برای ساختن است و دستگاه قضایی هم هیچ‌گاه خود را بی‌کم‌و کاست نمی‌داند و همواره آماده و پذیرای انتقادات است و از آن استقبال می‌کند و هیچ مسئولی نیز نباید در هیچ جایگاهی خود را مصون از انتقاد بداند.

وی توضیح نمی دهد قضات محترم این نهاد با چه مجوزی جوانان دانشجو و روزنامه نگار و فعالان اجتماعی و سیاسی را بدون هیچ جرمی به حبس های طویل المدت و محرومیت از تحصیل محکوم کرده اند.

وي به قضات سراسر کشور توصیه کرد در برخورد با انتقادهای تند دانشجویی که در چارچوب قانون و به دور از توهین و افترا یا سایر عناوین مجرمانه مطرح می‌شود، توصيه رهبري را رعايت کرده و مدارا کنند.

ريیس قوه قضاییه با اشاره به نمونه‌هایی از توهین‌ها و نسبت دادن موارد کذب برخی رسانه‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی داخلی به مقامات مسئول در قوای مختلف تاکید کرد: توهین‌های صورت گرفته در قالب برخی مطالب رسانه‌ای یا برخی اظهارات نادرست حتی از تریبون‌های رسمی کشور را هیچ عقل سلیم و دلسوزی انتقاد نمی‌داند و هدف این‌گونه مطالب کذب و توهین و افترا، تضعیف جایگاه مجلس، دولت‌ و قوه قضاییه است و دستگاه قضایی در عین حال که از هرگونه انتقادی حتی انتقاد تندی که در چارچوب قانون و متین مطرح شود استقبال خواهد کرد ولی اجازه توهین را نخواهد داد.

آملی لاریجانی با تاکید بر این‌که مجلس، دولت و قوه قضاییه، نهادها و ارکان جمهوری اسلامی ایران هستند و نباید جایگاه آنها آماج تخريب‌ها قرار گيرد، اظهار كرد:‌ متاسفانه برخی اظهار نظرها و توهین‌ها و تخریب‌ها بوی خیانت می‌دهد و شبیه اقدامات تخریبی منافقان در ابتدای انقلاب راجع به مسئولان است و باید بساط چنین روندی برچیده شود.

در واقع مشروط کردن انتقاد به نظرات شخصی و اتهام ” خیانت ” همان سناریوها و توهماتی خواهد شد که طی سه سال گذشته کشور را با بحران مشروعیت رو به رو کرده است. توهمات عده ای مبنی بر انجام ” جنگ نرم” که منجر به حبس و حصر تعداد زیادی از فعالان سیاسی و اجتماعی گردید.

وي خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس و مسئولان اجرایی و قضایی نیز باید مراقب باشند تا در اظهاراتشان خدای ناکرده حرمت و آبروی اشخاص را زیر سوال نبرند و دستگاه قضايي را ملزم به ورود نسازند.


5 پاسخ به “توصیه رییس قوه قضاییه به مدارا با انتقادات کدام دانشجویان؟”

  1. ali گفت:

    آیا پررویی ،بی شرمی و حماقت (آن چیزی که بر خود حلال است و بر دیگران حرام ) حد و مرزی دارد ؟ انیشتن حد و مرزی بر ان قائل نبود ،برای تایید ان بی حد و مرزی ها به سخنان امروز احمدی نژاد در اجلاس سران کشور های اسلامی در مکه توجه کنید ،در پایان پارگراف خواندن یکی از شاهکارهای سلطان دروغ رسانه ها “فارس” خالی از لطف نیست احمدی نژاد گفت : اگر بپذیریم که عدالت ، آزادی و کرامت حق همه ملت هاست و همه در یک کشتی و دارای یک سرنوشت هستیم و خطر رژیم صهیونیستی و اربابان او عظیم است ، باید دست به دست هم از یک سو در فضایی برادرانه مشکلات کشورها را بر اساس آزادی و عدالت حل کنیم و انتخابات آزاد و عادلانه را برپا نماییم و از سوی دیگر در برابر دشمنان مشترک، جبهه متحد تشکیل دهیم.احمدی نژاد خاطر نشان کرد : برای حل اختلاف بین گروههای مختلف و یا بین آنها و دولتها و نیز برای ایجاد فضای برادری و انجام اصلاحات اساسی در کشورها و همچنین حل اختلاف بین دولتها پیشنهاد می کنم ، یک نهاد داوری متشکل از افراد مؤمن و متعهد و عادل و مورد وثوق با اختیارات کامل و سازوکار داوری عادلانه و روشن تشکیل داده و ایمان مردم و قدرت دولتهایمان را تضمین و پشتوانه داوری های او قرار دهیم و همه متعهد شویم که قضاوت های آن نهاد را بپذیریم.در پایان سخنان دکتر احمدی نژاد چند تن از روسای جمهور حاضر در جلسه نزد ایشان آمده و از سخنان و مواضع رییس جمهور کشورمان تجلیل کرده و با تبریک به وی اظهار داشتند که این سخنان حرف دل و موضع اصلی ما نیز درباره تحولات منطقه است اما اظهار و بیان آن از سوی ما ممکن نیست.

  2. مریضی؟؟ گفت:

    ای قاضی القضات تو رسما دروغ میگویی و دروغ پراکنی می کنی. اگر این حرفی که زده ای درست است و اصولا کسی به حرفهای تو تره خرد می کند، باید بلافاصله بگویی تمام دانشجویانی را که زندانی هستند فورا آزاد کنند. اگر این کار را نکنی پس رسما تایید کرده ای که این حرفت هم مثل استقلال قوه قضاییه دروغ محض است. مگر بیماری این همه دروغ می گویی. همانطور که یک بار به صراحت گفتی من میروم پیش مقام معظم و اگر ایشان تایید کردند این احکام اجرا می شود وگرنه خیر زیرا رضایت رهبری بالاترین هدف ماست چرا چون ایشان ما را بر سر این کار گذاشته اند[هروقت هم دلشان بخواهد و تاریخ مصرف ما تمام شود برمیدارند و کس دیگری را میگذارند.] خوب تحت این شرایط راستش را بگو. دانشجویان نبایستی زندانی شوند و باید آزادانه حرفهایشان را بزنند. اما ازآنجا که عظما خیلی از این حرفها و آزادی بیان وحشت دارد و شب ها خوابش نمی آید، فعلا دستور داده اند حتی اگر دانشجویی بدنش را هم خارید، فورا بیندازیدش هلفدونی که حالش جا بیاید. از آنجا هم که خلاص شد، از دانشگاه بیندازینش بیرون. قاضی القضات چرا بلوف میزنی و حرفهای بی ربط میگوییی و آبروی نداشته ات را بیشتر می بری مریضی؟

  3. ناشناس گفت:

    آقای لاریجانی! اگر می خواهی باور کنیم تمام جوانانی را که به دلیل اعتراض و بدون دست بردن به سلاح در زندان کرده ای آزاد کن. همه را! یکبار از خودت جسارت علی گون نشان بده!

  4. ناشناس گفت:

    اقا محترمانه می خواهیم پرونده برادر زمین خوارت را به صورت شفاف در یک داد گاه عادلانه و علنی بگذاری .

  5. ناشناس گفت:

    خداييش هروقت برادران لاريجان جان رو ميبنم بياد برادران عزيز دالتون ميافتم يكي زمينخوار يكي آدمخوار اين يكي رو شما بكين_