سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » علی اکبر صالحی: تعدادی از ربوده شدگان در سوریه بازنشستگان سپاه و ارتش هستند...

علی اکبر صالحی: تعدادی از ربوده شدگان در سوریه بازنشستگان سپاه و ارتش هستند

چکیده :وی در ادامه گفت: براي ما مهم است كه وقتي هموطنان‌مان گرفتار مي‌شوند تمام سعي و تلاش خود را به كار بگيريم و وظيفه خود مي‌دانيم تا آنجا كه امكان دارد عزيزان‌مان كه در سوريه ربوده‌ شده‌اند را از بند اسارت رها كنيم. ...


وزير امور خارجه بعد از سفرش به ترکیه تایید کرد که تعدادی از زایران ایرانی ربوده شده، بازنشستگان سپاه و ارتش بوده اند.

پیش از این ربایندگان گفته بودند که این افراد سپاهی هستند. اینک وزیر خارجه تایید کرده است که تعدادی از زایران از بازنشستگان سپاه و ارتش هستند. تاکنون سه تن از هموطنانمان کشته اند.

وی در ادامه گفت: براي ما مهم است كه وقتي هموطنان‌مان گرفتار مي‌شوند تمام سعي و تلاش خود را به كار بگيريم و وظيفه خود مي‌دانيم تا آنجا كه امكان دارد عزيزان‌مان كه در سوريه ربوده‌ شده‌اند را از بند اسارت رها كنيم.

علي‌اكبر صالحي كه پس از ديدارش با احمد داوود اوغلو وزير، امور خارجه تركيه و در مسير بازگشت به تهران با خبرنگاران سخن مي‌گفت، در مورد موضوعات مورد مذاكره در اين سفر خاطرنشان كرد: با توجه به شرايط ويژه سوريه و ارتباطاتي كه دوستان تركيه با معارضين در سوريه دارند، با مقامات ترك به تفصيل صحبت كرديم و با مقامات قطر نيز گفت‌وگويي داشته‌ايم. اميدواريم همان‌گونه كه با كمك دوستان ترك ما توانستيم افراد ديگري كه پيش از اين در سوريه ربوده شده بودند را از بند اسارت نجات دهيم اين بار هم اين درخواست را داشتيم و آنها قول دادند كه تمام تلاش خود را به كار گيرند كه اين موضوع به نتيجه برسد.

صالحي گفت: بسيار صريح و واضح در مورد وضعيت اين افراد صحبت كرديم و اخبار منتشر شده در مورد وابستگي اين افراد به سپاه را تكذيب كرديم و شرح داديم كه براي مدتي بود كه زائرين به سوريه نمي‌رفتند اما از زماني كه دمشق آرام شد مجددا آغاز به اعزام زائرين كرديم و بازنشستگان ادارات مختلف از سپاه و وزارتخانه‌هاي مختلف به نوبت در ليست زائران قرار گرفتند و عشق و شور ايراني‌ها به اهل بيت (ع) آنقدر زياد است كه ما نمي‌توانيم مانع اقبال مردم به زيارت عتبات شويم. به هر حال تعدادي از اين عزيزان از بازنشستگان سپاه و ارتش بوده‌اند البته افرادي نيز از ادارات مختلف ديگر بوده‌اند و حتي قرار بود در مرحله بعد بازنشستگان ادارات ديگر نيز اعزام شوند كه آرام آرام راه براي زيارت ساير مردم و شهروندان نيز باز شود.

رييس دستگاه ديپلماسي كشورمان گفت: خوشبختانه در فيلمي كه در مورد اين افراد پخش شده است شاهد هستيم كه اين افراد زائر بوده‌اند و هيچ وسيله ديگري غير از لباس و وسائل شخصي و كارت‌هاي شناسنايي به همراه نداشتند. اين افراد بين زينبيه و فرودگاه بازداشت شدند و ورود پاسپورت آنها نيز مشخص است. اين گروه سه اتوبوس بوده‌‌اند كه دو اتوبوس به فرودگاه منتقل شدند .

وي گفت: تمام اين موارد به تفصيل بررسي و روشن شد و گفته شد كه راننده‌اي كه مسوول اتوبوس سوم بوده است يك باره به فرعي مي‌رود و اين اتفاق رخ مي‌دهد.

صالحي همچنين گفت كه با همتاي ترك خود در مورد بحران سوريه نيز گفت‌وگو كرده است و افزود: ما به دنبال نفي خشونت هستيم و گفت‌‌وگوي ملي در سوريه را دنبال مي‌كنيم. تاكيد كرديم ايران آمادگي ميزباني معارضان را در ايران دارد و مي‌خواهد معارضان در ايران در كنار يكديگر بنشينند و با دولت سوريه صحبت كنند.


8 پاسخ به “علی اکبر صالحی: تعدادی از ربوده شدگان در سوریه بازنشستگان سپاه و ارتش هستند”

  1. ناشناس گفت:

    از اول هم حدث زده می شد که ریگی به کفش آقایان باشد۰
    اینان هر گز دلشان با مردم نبوده ، که بخواهند سنگ آنها را به سینه بزنند۰
    و یا خدای نا کرده از آنها دفاع بکنند، آن هم خارج از خاک وطن۰
    پیشکش چون در داخل می بینیم !!؟؟
    با این همه فراموش نکنیم، و هشیار باشیم که اینها همه در راستای انحراف افکار عمومی دررابطه با جریاناتی است که در داخل کشور می گذرد۰
    متحد، مقاوم، استوار، امیدوار و پشتیبان جنبش سبزمان باشیم ۰
    همانا پیروزی از آن مردم است۰
    به امید آن روز

  2. ناشناس گفت:

    تصویری که دراینترنت ازاین آقایان نشان داده می شود بیانگر،بازنشسته بودن این افراد نیست.بسیاری ازآنها جوانند. اساسا” باید ازاین حضرات پرسید، درزمان جنگ، درآنجا چه غلطی میکنند؟!

  3. ناشناس گفت:

    والا همه اینها جوان هستند در عکس دقت کنید همه زیر 40 سال هستند

  4. ناشناس گفت:

    از سر بیخردی رهبر ودارو دسته مزدورش این شرایط به وجود امده .حالا هم این اقا وزیر بی اختیار به دستو پای ترکیه قطر و عربستان و گرو های سیاسی در لبنان افتاده و با سر شکستگی زار می زند که گرو گان گیر ها را ازاد کنید .ان ها هم محل نمی دهند

  5. ناشناس گفت:

    چه زود تعیین هویت شدند. مگه نگفتید که زائر بودند که از طریق کاروان نرفته بودند. از کجا به این زودی همه شناسایی شدند؟

  6. ناشناس گفت:

    فقط خدابه داد اىن بىچارگان برسد

  7. ناشناس گفت:

    کم کم همه چی داره فاش میشه..ازاول که گفتن اینا زائرن وحرفی از وابستگی به سپاه وارتش نزدن آقایان……..

  8. ناشناس گفت:

    علی اکبر صالحی: تعدادی از ربوده شدگان در سوریه بازنشستگان سپاه و ارتش هستند.
    انگولکچی: اما بقیه همه از اعضای سپاه و ارتش هستند