سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تلاش دشمن از منظر وزیر اطلاعات: حتی عامل گرانی را هم رهبری می‌دانند...
» محبوبیت رهبری عامل شکست فتنه 88 بود!

تلاش دشمن از منظر وزیر اطلاعات: حتی عامل گرانی را هم رهبری می‌دانند

چکیده :مصلحی در گردهمایی بزرگ مبلغان در قم با ادعای اینکه غربی‌ها پروژه‌ای دو وجهی را برای اعتبارزدایی از رهبر طراحی کرده‌اند، و بدون اشاره به بحران های مدیریتی و وضعیت نابسامان اقتصادی مدعی شد: آنها می‌خواهند همه مشکلات از قبیل گرانی و معضلات جزئی را به رهبر انقلاب نسبت دهند....


حیدر مصلحی وزیر اطلاعات ماموریت شش هزار مبلغ ماه رمضان را دفاع از جایگاه رهبری آیت الله خامنه ای دانست و ادعا کرد محبوبيت رهبري در ميان جامعه از جمله عوامل شكست فتنه 88 بود.

مصلحی در گردهمایی بزرگ مبلغان اعزامی در ماه رمضان که در قم برگزار شد با ادعای اینکه غربی‌ها پروژه‌ای دو وجهی را برای اعتبارزدایی از رهبر طراحی کرده‌اند، تاکید کرد: متاسفانه برخی افراد در داخل کشور با راهبردهای دشمنان در این خصوص همراهی می‌کنند.

وی اشاره ای نکرد که آیا اظهار نظرهایی که برای تقدس سازی رهبری از سوی نمایندگان ولی فقیه ابراز می شود در راستای خنثی سازی این ترفند دشمنان است یا نه.

وزیر اطلاعات بدون اشاره به بحران های مدیریتی و وضعیت نابسامان اقتصادی مدعی شد: آنها می‌خواهند همه مشکلات از قبیل گرانی و معضلات جزئی را به رهبر انقلاب نسبت دهند. وی از انتشار فیلم ها و اخباری که در رابطه با تقدس زدایی از رهبری ساخته شده است نیز انتقاد کرد.

مصلحی می گوید: سرویس‌های اطلاعاتی صهیونیستی و غربی در جلسات بررسی شکست خود در فتنه این مسئله را دریافته‌اند که تا زمان حضور ولی فقیه، هیچ ناآرامی خاصی در ایران به وجود نخواهد آمد.

وي همچنين تلاش براي ناكارآمد جلوه دادن نظام ، عدم توانايي بخش‌ها و دستگاه‌هاي مختلف در تامين نيازهاي جامعه ، ايجاد شكاف بين نخبگان، القاي سياه نمايي به طور خاص و ويژه و ترسيم چشم‌اندازي بسيار تيره از وضعيت كشور را از عمده‌ترين محورهاي توطئه‌هاي دشمن برشمرد.

وي با اشاره به اين كه دشمن به دنبال ايجاد شكاف در زمينه‌هاي قومي در ايران است، ادامه داد: ايجاد شكاف ميان دين و سياست، ميان حاكميت و مردم و مسئولين نظام ، ايجاد شكاف ميان نظام اجتماعي و سياسي از مهمترين شيوه‌هاي دشمنان براي از پا درآوردن ايران است.

وزير اطلاعات با ادعای اين كه امروز دستگاه اطلاعاتي جمهوري اسلامي ايران از اقتدار خاصي برخوردار است، به بحران های کشور در عرصه بین المللی نپرداخت و گفت: دستگاه اطلاعاتي جمهوري اسلامي ايران بر اساس نيازهاي انقلاب و اسلام شكل گرفته و به همين دليل دشمن مي‌خواهد با بحران نمايي در سياست خارجي به نظام آسيب برساند.


20 پاسخ به “تلاش دشمن از منظر وزیر اطلاعات: حتی عامل گرانی را هم رهبری می‌دانند”

  1. ناشناس گفت:

    خود خا منه ای می گوید من همه کاره این کشور هستم و نماینده امام زمان هستم و.. انگاه این می خواهد او را از این شرایط به وجود امده تبر ئه کند و همه اشفتگی هائی که در کشور را به گردن دیگران بیندازند

  2. ناشناس گفت:

    کی بود کی بود من نبودم تقصیر پیرهنم بود

  3. ناشناس گفت:

    مردم در خیابان 24 ساعته فریاد میزنند که گرانی ها بعلت علاقه ویژه رهبر به افراد اختلاسگر و حقه باز است. اگر این وزیر فقط یک ساعت با اتوبوس و تاکسی سفر کنند میفهمند که مردم نه فقط گرانی ها بلکه مسبب تک تک مشکلات را شخص سید علی خامنه ای میدانند.

  4. ناشناس گفت:

    اقای مصلحی بیسواد چطور میگوید ولایت فقیه همه کاره است.حالا که از نظر اقتصادی دارید به روغن سوزی افتاده اید و باز هم بیشتر میافتید.حالا رهبر هیچگاره است .نظر مردم صد در صد درست است همچنین از گلمه رهبر استفاده نکنید.رهبر فقط اقای خمینی است که رهبر انقلاب است,,,

  5. ناشناس گفت:

    نخیر، عاملِ بوجودآورنده عواملی که عاملِ این وضع موجود هستند این شخص است

  6. محمد گفت:

    با سلام: بنده صحبت های وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را تایید می کنم ،وتحلیل های سیاسی نویسنده و خبرنگار این سایت رافاقد هرگونه اعتبار می دانم ، ما با بینش و دور اندیشی دم از ولایتمداری میزنیم و خود را از فداییان و جان بر کفان مقام عظمای ولایت میدانیم و همیشه دیده ایم که حضرت آقا بارها و بارها در کشاکش بحران های سیاسی از جمله تحریم ها و لغزش های بعضی از مسئولین با درایت و شمه خاصی که خدای متعال در وجود ایشان قرار داده ، کشور را از سخترین بحران ها رهانیده است ، بنابر این ما به ولایت فقیه ایمان داریم و ایشان را با تمام وجود وباقطره ذره ذره وجود خود تایید می کنیم !این نکته اول
    و اما نکته دوم :سپا پاسداران :سپاه پاسداران یکی از ثمرات ارزنده این نظام است و تا کنون توانسته با فعالیت های صادقانه خود نسبت به مردم ایران و نسبت مقام معظم رهبری مهر خود را در دلهای مومنین و مستضعفین از مومنین جای دهد .همیشه آرزو میکنم ای کاش در کسوت لباس مقدس سپاهی خدمت کنم و اختصاصا جانم را در راه حفظ ارزشها و حفظ حریم ولایت نثار کنم .یاعلی مدد سعادتمندی شما را از حی داور خواهانم!

  7. ناشناس گفت:

    اینبار با مصلحی خیلی موافقم که عده ای در داخل همصدا با خارج پروژه اعتبارزدایی از رهبری را پیگیری می کنند. مثلا انصار حزب الله و لباس شخصی ها و تمامی کسانی که کاستی عمل خود را به پای رهبر می گذارند و ورد زبانشان است که نظر رهبری چنین است و چنان است از این دسته هستند. پروژه اعزام مبلغان هم از نظر من همین اعتبارزدایی از رهبری است وگرنه ایشان به هر شهری رفته همیشه مورد استقبال مردم قرار گرفته و نیاز به معرفی ندارد. حتی آقای موسوی که این گروه با او سر عناد دارند در سخنرانی های خود از لفظ مقام معظم رهبری در انتخابات 88 استفاده کرد. حالا مصلحی دم خروست رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!!!

  8. ايراني سبز گفت:

    قطعا مردم مظلوم و ستمديده ايران ، تمام اين بي كفايتي ها و بي عرضه گي ها را به پاي اصولگرايان بي اصول ، دولت كذاب ، مجلس ناكارآمد و در نهايت به حساب خامنه اي خواهند نوشت . خدا رحمت كند امام را كه تذكرات صريح ايشان ، مسئولان را به خود مي آورد . ولي اكنون رهبري فقط نگران دشمن و استكبار است و بس ، غافل از اينكه استكبار واقعي…..

  9. ناشناس گفت:

    خیر جناب وزیر عامل گرانی عمه من است که احمدی نزاد را نصب کرده عمه من است که کودتای 88 را راه انداخته عمه من است مجلس را در برابر دولت اخته کرده است عمه من است که میگوید این دولت را تا دوسال دیگر باید تحمل کرد عمه من است که در رابطه با دزدیها میگوید کشش ندهید

  10. ناشناس گفت:

    بلاخره نفهمیدیم ما در چه زمانی هستیم در زمان فتوحات بدر و حنین یا شعب ابو طالب

  11. یاشار گفت:

    وزیر اطلاعات با زرنگی و رندی خاصی سعی کرده توجه عمومی را به عامل اصلی گرانی جلب کند . یعنی در ظاهر دفاع از مقام رهبری در واقع ایشان را مسبب اصلی گرانی دانسته اند نه دولت را !

  12. محمد گفت:

    ششیمن نمیدانم این چه طرز تفکری است هر چی مسئولیت است مال آقاست و هرچه خوبیه برای ایشونه ، ایشان اصلا پاسخگو نیست و هر چی شر مال دیگرانه ، به نظر من تقصیر کوکب خانم سکتاب فارسی سال سوم دبستانه ، نظر شما چیه

  13. مهدی گفت:

    سایت شبکه خبر بعداز اعلام نتایج نظرسنجی هفته پیش از دسترس خارج شد(هه !). شنیدم که در همین همایش گفته بودی آن نظرسنجی شبکه خبر (و نظر 63 درصدی مردم به توقف غنی سازی) هم دروغ بی بی سی بوده. یک بار، یک لحظه؛ یک در صد، یک در هزار، یک در میلیون فکر نکردی ممکن است خودت اشتباه کنی؟
    شاید تو (آقای حیدر مصلحی) دچار توهم شده ای.
    واقعا چرا مسئولین ما یک چیز میخواهند و مردم چیز دیگری ؟ این نشانه اوج شکاف نیست؟

  14. ناشناس گفت:

    پس تقصير کيه ؟؟؟؟؟؟

  15. ﻋﺮﻓﺎﻧﻴﺎﻥ گفت:

    ﻣﺮﺩ ﻧﺎﺣﺴﺎﺑﻲ ﻭﻗﺘﻲ اﻳﻦ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮاﻥ ﻣﺴﺠﺪ ﻫﺪاﻳﺖ ﻗﺪﺭﺕ ﻣﻂﻠﻘﻪ ﺩاﺭﺩ ﻣﺴﻮﻟﻴﺖ ﻣﻂﻠﻖ ﻫﻢ اﺯ ﺁﻥ اﻭﺳﺖ . ﺩﺭﺩ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎﻱ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﻠﻜﻪ ﻣﺮﮒ ﻣﻠﺘﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﮔﺪاﻱ ﺭا ﻗﻨﺎﻋﺖ ﺑﻲ ﻋﺮﺿﮕﻲ ﺭا ﺻﺒﺮ و ﺑﺎ ﺗﺒﺴﻤﻲ ﺗﻠﺦ ﺁﻥ ﺭا ﺣﻜﻤﺖ اﻻﻫﻲ ﻣﻴﻨﺎﻣﺪ .

  16. ناشناس گفت:

    از يكي مي پرسند به نظر شما اين گروني ها كار كيه ؟طرف ميگه من نمي دونم كار كيه ولي كار هر كس هست الهي اين دستش هم مثل اون دستش بشه!!!

  17. ناشناس گفت:

    جدائی مرغ از سر سفره

  18. ناشناس گفت:

    گرانی تورم .اعدام شکنجه اعتیاد زندانی سیاسی وابستگی به چین روسیه و عمارات ترکیه و هند و انزوای سیاسی و سراشیبی سقوط نظام وعقب افتا دگی اقتصادی و.. همه به گردن دیکتا تور و رانت خواران و سرکوب گران و چاپلوسان اطراف او است . نمی شود که یک نفر خودش را همه کاره بداند ولی مشکلات را به گردن این و ان بیندازد

  19. ناشناس گفت:

    این اشفتگی ها در اصل به گردن صهیونیزم و امریکا شاید هم به گردن رژیم شاه در 35 سال پیش است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11اقای خامنها ی که به گفته چاپلوسان و دزدان اطرا فش با امام زمان در تماس است و اشتباه نمی کند

  20. ناشناس گفت:

    شکستن قداست رهبری در واقع همان شخصیت فرعونی او و خود شیفتگی او و چاپلوسان اطرافش می باشند که در قرن 21 بت درست می کنند و
    بر خلاف عقل و شعور و دین و.. او را از هر گناهی و خطائی مبرا می دانند. این ها است که قداست او را می شکند نه دشمن دشمن