نماینده ولی فقیه در سپاه: در دولت برای امام زمان صندلی خالی میگذاشتند
چکیده :مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه تهران بزرگ گزارشها درباره قرار دادن صندلی خالی برای امام زمان در برخی جلسات دولت محمود احمدینژاد را تائید کرد و گفت: «متاسفانه بعضی از افراد این جریان در بدنه دولت نفوذ پیدا کردند و گاهی در مجالس رسمی صندلی خالی برای نشستن امام زمان در کنار خود قرار میدادند.» وی همچنین افزود که این جریان «در نماز جماعت در صف جلو جایی برای حضور آقا {امام زمان} در نظر میگرفتند و باز از این فراتر رفتند و فیلمی با عنوان به سوی ظهور ساخت.»...
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه تهران بزرگ پس از سالها سکوت، گزارشها درباره قرار دادن صندلی خالی برای امام زمان در برخی جلسات دولت محمود احمدینژاد را تائید کرد.
به گزارش دیگربان به نقل از خبرگزاری فارس٬ عبدالعلی گواهی این مطلب را در گردهمایی عقیدتی رزمندگان سپاه تهران بزرگ بیان کرده است.
وی گفته است: «متاسفانه بعضی از افراد این جریان در بدنه دولت نفوذ پیدا کردند و گاهی در مجالس رسمی صندلی خالی برای نشستن امام زمان در کنار خود قرار میدادند.»
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه تهران بزرگ افزوده که این جریان «در نماز جماعت در صف جلو جایی برای حضور آقا {امام زمان} در نظر میگرفتند و باز از این فراتر رفتند و فیلمی با عنوان به سوی ظهور ساخت.»
گواهی همچنین اظهار کرده که تیم احمدینژاد «اکنون در انزوای کامل به سر میبرند و در حقیقت سرنوشت کسانی که بخواهند با ولایت دشمنی نمایند همین است.»
اظهارات نماینده ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ در شرایطی ایراد شده که از سالها پیش گزارشهایی درباره رفتارهای خاص نزدیکان احمدینژاد در ارتباط با امام دوازدهم شیعیان منتشر شده بود.
اوج این گزارشها و انتقادها به زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ باز میگشت که میرحسین موسوی به صراحت از دولت محمود احمدینژاد با عنوان دولت «رمالی» و «خرافهگری» نام برد.
با این حال رهبری پس از پایان جنجال برانگیز انتخابات و در تائید نتیجه انتخابات از شخص احمدینژاد و دولت وی دفاع کرد و منتقدانی را که چنین مطالبی بیان میکردند، «دروغگو» خطاب کرد.
از فرودین ماه ۱۳۹۰ که اختلاف احمدینژاد و رهبری بر سر ادامه کار حیدر مصلحی در وزارت اطلاعات علنی شده است٬ نزدیکان رهبری به صف منتقدان رئیس دولت دهم پیوستهاند.














دشمنان امام رض از ان گروه منحرف حاکم 7 ساله کشور!!
تفو بر تو ای چرخ گردن تفو!
خدا بیامرزد مرحوم خانوم جونم وقتی بچه بودیم و مطلبی رو دیر می گفتیم , می گفت :
“پس چرا او موقع خفه خون گرفته بودی ؟ دهنت قائوت بود ؟!” همون موقع فکر می کردم راست میگه مگه ” دهنم قائوت ” بود که لال مونی گرفتم ؟!
” قائوت ” آرد نخودچی بسیار ریزیست که با قدری شکر مخلوط می کردیم و یک قاشق در دهان می گذاشتیم و تا وقتی این ترکیب سنتی در دهان بود نه می توانستی بخندی , نه می توانستی بگرئی و نه اینکه دهان باز کرده و حرف بزنی !
حال از مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه تهران بزرگ که پس از سالها سکوت، گزارشها درباره قرار دادن صندلی خالی برای امام زمان در برخی جلسات دولت محمود احمدینژاد را تائید کرده باید پرسید : ” چرا سال ها سکوت مگه دهنت قائوت بود؟! ” قلم فرانسه
به نام یزدان بخشاینده بخشا
و امام زمان هم هرگز روی آن نمینشستند
باید به این مزدوران گفت که موسوی و کروبی و زندانیان سیاسی اصلا ح طلب هم همین اعتراض ها را داشتند .که توسط مانند شما نمایند گان ولایت با بصیرت سر کوب شدند
از حالا به بعد باید برای تمام پست ها صندلی خالی گذاشته بشه چون 1. یا مسوول واقعی ان پست از نظر ها غایب است یا 2.اگر صاحب ان پست در تمام جلسات از صندلی خود غیبت کند، مملکت بهتر اداره خواهد شد….