سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » سرانه ورزشی هر دانش‌آموز ایرانی: 1.5 متر مربع/ استاندارد جهانی: 4 تا 8 متر مربع...

سرانه ورزشی هر دانش‌آموز ایرانی: 1.5 متر مربع/ استاندارد جهانی: 4 تا 8 متر مربع

چکیده :رئیس گروه توسعه و تجهیز فضای ورزشی دانش آموزان کشور سرانه ورزشی هر دانش آموز ایرانی را 1.5 مترمربع عنوان کرد، این در حالی است که استاندارد جهانی برای هر دانش آموز 4 مترمربع است و در کشورهای مختلف متفاوت و تا 8 متر مربع نیز اعلام شده است....


رئیس گروه توسعه و تجهیز فضای ورزشی دانش آموزان کشور سرانه ورزشی هر دانش آموز ایرانی را 1.5 مترمربع عنوان کرد، این در حالی است که استاندارد جهانی برای هر دانش آموز 4 مترمربع است.

به گزارش مهر، محمود خدابخشی با بیان این مطلب گفت: استانداردها در کشورهای مختلف متفاوت و تا 8 متر مربع نیز اعلام شده است، اما براساس استانداردهای جهانی سرانه هر دانش آموز 4 متر مربع است که باید برای رسیدن به این سرانه تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه برای ساخت فضای ورزشی کشور با کمبود اعتبار مواجه هستیم تصریح کرد: زیر ساختهای لازم برای ساخت سالنهای ورزشی آماده است اما منابع اعتباری محدود است و امیدواریم در این حوزه نیز خیرین مدرسه ساز به کمک ما بیایند.

خدابخشی ادامه داد: با توجه به اهمیت نقش ورزش در سلامت جسم و روان دانش آموزان خیرین مدرسه ساز می توانند نسبت به ساخت فضای ورزشی نیز توجه و در این بخش نیز آموزش و پرورش را یاری کنند.

به گفته وی، اولویت ساخت فضاهای ورزشی در داخل و جوار مدارس است و هم اکنون نیز چهارهزار سالن و 400 استخر سرپوشیده راه اندازی شده است.

رئیس گروه توسعه و تجهیز فضای ورزشی دانش آموزان کشور در مورد فضاهای غیر استاندارد مدارس غیر انتفاعی گفت: این مدارس بنا بر دستورالعمل تاسیسی باید فضای ورزشی لازم را برای دانش آموزان ساخته و یا آنکه مکان ورزشی لازم را از اجاره کنند.


یک پاسخ به “سرانه ورزشی هر دانش‌آموز ایرانی: 1.5 متر مربع/ استاندارد جهانی: 4 تا 8 متر مربع”

  1. ناشناس گفت:

    مردم گشنه و حیران و خسته! و شکسته!

    و سرانه فوتبال بازهای غارت و متصدی های رانت خوارشان که مثل بنی امیه و ابوسفیان با امدن عثمون بر خلافت روی منبر پیامبر کله ملق میزنند و توپ بازی میکنند- حقوق سرانه شان یک ملیارد و دو ملیارد و خدا میداند چقدر غارتها و استفاده های دیگر از بیت المال
    و الناس جیاع!