جیرهبندی آب در 10 شهر از پنج استان کشور
چکیده :در حال حاضر در پنج استان و حدود 10 شهر کشور نوبتبندی آب در حال اجراست که البته این نوبتبندی سبت به سال قبل از 14 شهر به 10 شهر کاهش یافته است. نوبتبندی و کمبود آب در 5 استان مورد اشاره شامل کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان ، گیلان و بوشهر است....
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور از نوبتبندی آب در پنج استان و 10 شهر کشور خبر داد.
به گزارش فارس، ثمره هاشمی در پاسخ به این سؤال که چه تعداد شهر یا استان دارای تنش آبی هستند و احتمالاً با نوبتبندی آب روبهرو میشوند، گفت: در حال حاضر در پنج استان و حدود 10 شهر کشور نوبتبندی آب در حال اجراست که البته این نوبتبندی سبت به سال قبل از 14 شهر به 10 شهر کاهش یافته است.
وی گفت: این 10 شهر مورد اشاره دارای جمعیت 4 هزار نفری هستند، و هر کدام 1500 مشترک دارند که امیدواریم با طرحهای در دست اجرا و تا پایان تیرماه 2 شهر دیگر از نوبتبندی خارج و به 8 شهر کاهش یابد.
به گفته وی، نوبتبندی و کمبود آب در 5 استان مورد اشاره شامل کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان ، گیلان و بوشهر است.
وی همچنین گفت: شرکتهای آب و فاضلاب کشور بالغ بر 250 میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکار هستند که بخشی از این بدهیها از طریق بودجه، بخشی از فروش اموال و دارایی و بخشی از فروش اوراق مشارکت و سهام دولتیها پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب کشور در خصوص طرح آبرسانی به دشت مرکزی ایران هم گفت: طرح آبرسانی به دشت مرکزی ایران سالهاست که در ذهنها مطرح شده است و بر روی آن تحقیقات وسیعی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: دشت مرکزی ایران به شدت دچار کمبود منابع آب سطحی است و برای ادامه زندگی جمعیت ساکن در دشت مرکزی تأمین آب یکی از ضرورتها است.
مدیرعامل آبفا اضافه کرد: هر نوع طرحی که بتواند بخش آب شرب و صنعت را احیا کند باید اجرایی و عملیاتی میشد به همین منظور در مرحله اول انتقال آب از دریای خزر به حجم 200 میلیون مترمکعب به دشت مرکزی ایران در دستور کار قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در ادامه این طرح و در مرحله دوم چندین خط انتقال دیگر به ظرفیت 500 میلیون مترمکعب در سال اجرایی خواهد شد.
به گفته ثمره هاشمی ،در کنار این طرح نیز، طرح شیرینسازی آب دریا است که عملیات اجرایی آن نیز با مشارکت بخش خصوصی آغاز شده است.














گیلان؟