سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » معاون اول احمدی نژاد: وضع اقتصادی مردم خوب است...

معاون اول احمدی نژاد: وضع اقتصادی مردم خوب است

چکیده :محمدرضا رحیمی متهم اختلاس بیمه ایران و رییس حلقه فاطمی در حالی از وضع خوب مردم سخن می گوید که به استناد آمار دولتی هر روز به تعداد افرادی که زیر خط فقر می روند افزوده می شود. ...


به رغم موج گرانی ها، معاون اول احمدی نژاد با تأکید بر اینکه وضع اقتصادی کشور خوب است، ادعا کرد: وضع مردم هم خوب است اما مشکل هم داریم ولی باید دانست که امرار معاش آسان نیست و نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود.

محمدرضا رحیمی متهم اختلاس بیمه ایران و رییس حلقه فاطمی در حالی از وضع خوب مردم سخن می گوید که به استناد آمار دولتی هر روز به تعداد افرادی که زیر خط فقر می روند افزوده می شود.

محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز شنبه در مراسم روز جهانی صنایع دستی که در سالن میلاد نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار شد با بیان اینکه در تمدن‌ساز بودن ایران جای هیچ تردیدی نیست و این نشان می‌دهد که ایرانی‌ها هوشمند هستند و در مغز آنها توسعه رخ داده است گفت: اما کسانی که سر خصومت با ایران دارند در مغز آنها توسعه رخ نداده و اگر هواپیماهایشان گرفته شود از چارپا استفاده می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه وضع اقتصادی کشور خوب است، اظهار داشت: صادرات غیر نفتی به 53میلیارد رسیده است و نفت را هم 100دلار می‌فروشیم؛ آنها تحریم کردند اما ما بهتر نفت را می‌فروشیم، وضع مردم خوب است اما مشکل هم داریم ولی باید دانست نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود.

به گزارش مهر، وی در ادامه به سال حمایت از تولید ملی اشاره و تصریح کرد: در سال 89 همه استانداران کشور را دعوت کردیم و نتیجه آن ایجاد 1میلیون و 100هزار شغل بود که حتی بیشتر از این میزان یعنی 1میلیون و 400هزار شغل به وجود آمد.

رحیمی با ادعای اینکه اگر می‌خواهیم از فرهنگ و تمدن خود حراست کنیم و روی پای خود بیایستیم باید قوی شویم و برای جوانان اشتغال ایجاد کنیم، اضافه کرد: الان هم می‌توان با برنامه ریزی دقیق با 5 میلیون تومان اشتغالزایی کرد اما این نیازمند آن است که هر استان برنامه خود را ارایه دهد.

وی با تأکید بر اینکه هر شغلی که ایجاد می‌شود ما هم خیرش را می‌بریم اظهار داشت: هر جا شغلی ایجاد می‌شود قلب آقای احمدی نژاد آرامش می‌یابد. روزی احمدی‌نژاد می‌گفت: وقتی جوان‌ها از من شغل می‌خواهند و من در آن لحظه نمی‌توانم کاری کنم دلم می‌خواهد زمین بشکافد و در آن فرو بروم.

وی ادامه داد: روزی آقای حائری شیرازی می‌گفت: بولدزر بدهید تا بیکاران خراب کنند اما بیکار نباشند؛ اعتیاد، آوارگی و بدآموزی از نبودن شغل ایجاد می‌شود از این رو صنایع دستی می‌تواند برای همه جوانان شغل ایجاد کند و در این زمینه صدا و سیما، مطبوعات، روحانیون در منابر نقش بسیاری دارند.


19 پاسخ به “معاون اول احمدی نژاد: وضع اقتصادی مردم خوب است”

  1. ناشناس گفت:

    مردم منظور همان خودیهاست.که اقتصاد را بین خودشان تقسیم کرده اند

  2. ناشناس گفت:

    معلومه تویی که الان سیگار برگ میکشی غیر این بگی جای تعجب داره شاید بهتره عکست رو آپلود کنم

  3. ضد ضلم و تبعیض گفت:

    آره که وضع مردم خوبه،پس چی…. وقتی که امثال اینا تو خیابونا اسکورت میشن و میبینن ماشین یک میلیاردی از ماشین خودشون هم گرون تره آونوقت فکر میکنن همه وضعشون توپه و عینیت به همه مردم میدن، اما غافل از اینکه همانها که میلیاردی میشینن و زندگی میکنن و اونایی که چند صد میلیونی سواری میکنن جیره خواران این درگاه هستند.

  4. ارمین گفت:

    خب راست میگه دیگه وضع 1 عده ای ازمردم که سرمایه دار وتاجرن خوبه البته اونا 10 درصد مردمن!!!!

    ازماست که برماست!!!

    خلایق هرچه لایق

  5. محمد گفت:

    مطالب بالا مرا به یاد خاطره ای انداخت ، قبل از انقلاب به نقطه ای دور دست رفته بودیم وچند جوان میهمان بزرگتر محل بودیم ،شب طولانی زمستان بود و مجلس چای و شکستن تخمه، برای اینکه سر گرم باشیم صحبت این پیش آمد که با توجه به موقعیت محل چه کار وشغلی هم مفید تر وهم پر درآمد تر است.یکی میگفت کشاورزی،دیگری دامپروری را بهتر میدانست ،سومی کار فرهنگی و… خلاصه بحث بسیار جالب وهیجان انگیز شده بود و تا یکی دو ساعت بعد از نیمه شب به طول انجامید در پایان میز بان ریش سفید وبزرگتر محل که تا آن موقع بیشتر با سکوت وپذیرایی مباحثه جوانان را دنبال میکرد یک مرتبه سکوت را شکست وبه عنوان حسن ختام جلسه گفت: تمام این فرمایش شما درست اما من به یقین میگویم که بین این همه شغل هیچکدامش کم درد سر تر وپر منفعت تر از دزدی نیست!!! حالا من نمیدانم که چرا هر وقت معاون محترم رییس جمهور را میبینم یادم به آن خاطره میافتد!!!

  6. ناشناس گفت:

    اماما دیدی که انقلاب به دست نااهلان افتاده است!………………

  7. م گفت:

    بولدوزور نمیخواد خود اینهایی که سر کارند دارند خراب میکنند!
    واقعا عجب امام جمعه ای دارد شیراز!

  8. ناشناس گفت:

    vvaghean enghad por ruuuuu vaghean nemidonam chi beghammmmmm

  9. reza گفت:

    راست می گویند وضع مردم خیلی خوبه بنده های خدا هر چه که در می آورند را فقط خرج مردم میکنند بد نیست مردم هم گاهی با بیل یا کلنگ یک خورده کار کنند که غذاها و تفریحایی که می کنند وزنشان را بالا نبرند مثل خود آقایان که آننقدر کلنگ و بیل زده اند تا گنج بدست آورده اند احمدی بیچاره هم که نمی داند به سیاست برسد یا به این مردم که از سیری … شده اند آخه مگه خدا را خوش میاد جوانهای ما همه به دانشگاههای آمریکاو اروپا بروند ولی … آخوندها در بد ترین دانشگاهها ویا به حوزه علمیه بروند بابا مردم یک کم هم به فکر رییس جمهور واطرافیانش باشید که زیر بار خدمت دارند له میشوند و آنقدر شب وروز شمش طلا جابجا می کنند که دستها یشان طاول زده یکی 5 میلیون تومان هم به پارتی دارها وام میدن که یک ساعت مثل خودشان زندگی کنند و برای وصولش شلوار آدم را هم حراج میکنند .به امید روزی که احمدی نژاد دزدگیر و اطرافیانش بتوانند یک شب را مثل ما راحت و دور از نگرانیهایی را که برای مردم دارند سر کنند دعا کنید

  10. ناشناس گفت:

    همه چی آرومه من چقدرخوشبختم…

  11. ناشناس گفت:

    نابرده رنچ گنچ میسر نمی شود؟!واقعا” که…یک عده دزد سرگردنده ولاشخور آن بالانشستند ومتصل مزخرف می بافند. ملت هم باید رنج بکشد که یک نان هم نتواند سرسفره خودببرند. روزی برسد که دیگر ازاین افاضات کلام به غلط کردن بیفتید.

  12. ناشناس گفت:

    نابرده رنچ گنچ میسر نمی شود؟!واقعا” که…یک عده دزد سرگردنه ولاشخور آن بالانشستند ومتصل مزخرف می بافند. ملت هم باید رنج بکشد که یک نان هم نتواند سرسفره خودببرند. روزی برسد که دیگر ازاین افاضات کلام به غلط کردن بیفتید.

  13. م غ ی س ف ع م ز گفت:

    رو که نیست سنگ پاست.

  14. ایرانی گفت:

    کدام کار ؟ کدام شغل ؟ تقریبا تمامی پروژها از طرف خود دولت وبدلیل عدم بودجه و تحریم ها تعطیل شده . دولت اگر میتواند برای خودش کاری بکند.

  15. javad گفت:

    نابرده رنج نان میسر نمی‌شود!
    ايشالا زمین بشکافد و در آن فرو روي كه ملت از دستت راحت شه!

  16. سبز راست قامت گفت:

    گر شیخ ز ما اگر بدی گفت / ما صورت خود نمی خراشیم
    ما بجز نکویی اش نگوییم / تا هر دو دروغ گفته باشیم
    بله عزیزان وضع اقتصادی مردم خیلی خوب است و سند آن در وزارت خانه احمدی نژاد است !!! و سند دوم آن در خیابانهای شهرهاست که دختران 13 و 14 ساله تن به خود فروشی میدهند ! این از شکم سیری و رفاه و اقتصاد خوب آقایان است که برای ملت ایران به ارمغان آورده اند! حفظ این نظام اوجب واجبات است؟! با این وجود باید تغییر قبله داد و به سوی تایلند نماز خواند! لابد مقامات بالا بالایی بهتر میدانند! ( الله و اعلم)

  17. ناشناس گفت:

    کسی نیست به این دزد بگه تو که رنج نبردی چرا گنج میبری ؟

  18. ناشناس گفت:

    اینقدر ماشاءا… پررو هستند هرچی دزدیشون بیشتر عیان میشه بیشتر پارازیت میدن .

  19. ناشناس گفت:

    اقای رحیمی زرشک . نه مردم . وضع شما خوب است. حیف چشم بسته انقلاب کردیم برای چیزهای واهی