سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نتیجه دخالت دولت در ورزش: تعلیق فدراسیون قایقرانی ایران و از دست رفتن 4 سهمیه المپیک...

نتیجه دخالت دولت در ورزش: تعلیق فدراسیون قایقرانی ایران و از دست رفتن 4 سهمیه المپیک

چکیده :در واکنش به دخالت بیجای دولت احمدی نژاد در ورزش و برکناری ناگهانی رؤسای پنج فدراسیون ورزشی در آستانه المپیک، فدراسیون جهانی قایقرانی اعلام کرد که فدراسیون قایقرانی ایران را به دلیل برکناری رئیس این فدراسیون «بدون هیچ دلیل رسمی» به صورت موقت تعلیق کرده است....


فدراسیون جهانی قایقرانی اعلام کرد که فدراسیون قایقرانی ایران را به دلیل برکناری رئیس این فدراسیون «بدون هیچ دلیل رسمی» به صورت موقت تعلیق کرده است.

همانطور که کلمه در پیش‌تر در گزارشی آورده بود، در نتیجه دخالت بیجای دولت احمدی نژاد در ورزش و برکناری ناگهانی رؤسای پنج فدراسیون ورزشی در آستانه المپیک، احتمال از دست رفتن سهیمه های المیپک کشورمان وجود داشت.

اکنون این نگرانی به تحقق پیوسته و فدراسیون جهانی قایقرانی، تعلیق فدراسیون ایران و به تبع آن از دست رفتن 4 سهمیه المپیک را با ارسال نامه‌ای به وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده است.

در این نامه، فدراسیون جهانی از برکناری آقای دنیامالی، رئیس فدراسیون پیشین قایقرانی، ابراز نگرانی کرده و گفته که از این اقدام «حیرت زده» شده است. آقای دنیامالی که عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی قایقرانی و کنفدراسیون آسیا نیز هست، حدود ۱۰ روز پیش به طور ناگهانی و بدون اعلام هیچ دلیلی از سوی محمد عباسی، وزیر ورزش، از سمت خود برکنار شده بود.

فدراسیون جهانی قایقرانی همچنین گفته که برکناری آقای دنیامالی به این صورت سبب شده که فدراسیون جهانی در آینده برای حمایت از کاندیداهای ایرانی «رغبتی نشان ندهد.» این فدراسیون از دولت ایران خواسته است که «توضیحات قانع کننده‌ای درباره قوانین حقوقی و دلایل برکناری آقای دنیا مالی» به این فدراسیون جهانی ارائه کند.

فدراسیون جهانی همچنین افزوده که در پی این تصمیم، «هیچ راه حلی جز تعلیق موقت فدراسیون قایقرانی ایران ندارد که (این موضوع) منجر به از دست رفتن سهمیه‌های المپیک ایران می‌شود.»

پیش از این قایقرانان تیم ملی ایران نیز که خود را برای المپیک آماده می‌ساختند، در حمایت از آقای دنیامالی اعلام کرده بودند که در المپیک شرکت نخواهند کرد و تنها بازگشت آقای دنیامالی به فدراسیون نظر آن‌ها را تغییر خواهد داد.


2 پاسخ به “نتیجه دخالت دولت در ورزش: تعلیق فدراسیون قایقرانی ایران و از دست رفتن 4 سهمیه المپیک”

  1. ناشناس گفت:

    از ماست که بر ماست. سپردن سمت های خاص به افراد به صرف داشتن ارتباط و ریش تیشه زدن بر آبرو و هویت ماست.

  2. ناشناس گفت:

    باریکلا به این قایقران ها
    دلم واقعا می سوزه براشون
    یعنی دولت هر جور میتونه ضد انقلاب رو شاد میکنه