سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مدال طلای ژنو برای مخترع تبریزی داروی سرطان پروستات...

مدال طلای ژنو برای مخترع تبریزی داروی سرطان پروستات

چکیده :نوتركیب بودن دارو، اصلاح جریان گردش خون و رفع نارحتی های مجاری ادرار، افزایش توانایی های گلبولهای سفید، ضد درد و مسكن بودن از دیگر مزیت های این دارو است.كنترل ابتلا به اختلالات گوارشی، كنترل تهوع، استفراغ و یبوست در افراد مسن از جمله دیگر مزیت های داروی اختراع شده ایرانی است....


مخترع تبریزی داروی سرطان پروستات صاحب مدال طلای مسابقات جهانی ژنو شد

مدال طلای چهلمین دوره مسابقات اختراعات جهانی 2012 ژنو به ‘محمد پورمند’ مخترع تبریزی داروی درمان سرطان پروستات رسید.

به گزارش ایرنا، این دارو ‘ بی.پی.اچ 1400’ (BPH 1400) نامگذاری شده كه موجب درمان قطعی سرطان پروستات (درمان هیپرپلازی خوش خیم پروستات) است.
این اختراع از بین 76 اختراع ارایه شده از 70 كشور جهان مقام اول و دیپلم افتخار را كسب كرد.

نوتركیب بودن دارو، اصلاح جریان گردش خون و رفع نارحتی های مجاری ادرار، افزایش توانایی های گلبولهای سفید، ضد درد و مسكن بودن از دیگر مزیت های این دارو است.
كنترل ابتلا به اختلالات گوارشی، كنترل تهوع، استفراغ و یبوست در افراد مسن از جمله دیگر مزیت های داروی اختراع شده ایرانی است.

پورمند 58 ساله سالهاست كه به تحقیق و پژوهش می پردازد و داروی قطعی درمان سرطان پروستات وی به تایید وزارت علوم رسیده است.
پورمند پس از كسب افتخار از مسابقات ژنو، شامگاه سه شنبه وارد فرودگاه تبریز شد و مورد استقبال مسوولان استان آذربایجان شرقی قرار گرفت.

تركیب مكمل غذایی با نقش بهبود و فعالیت سیستم قلب و عروق نیز از دیگر اختراعات و خدمات وی به جامعه پزشكی ایران و جهان است.


9 پاسخ به “مدال طلای ژنو برای مخترع تبریزی داروی سرطان پروستات”

  1. ناشناس گفت:

    کدام صحیح است؟!
    آیا “اختراع دارو” درست است یا که “اکتشاف دارو؟”
    دارورا “کشف” وکامپیوتررا”اختراع” می کنند!

  2. اکبر از اصفهان گفت:

    بپرسید ایشان می دانند که اگر علمشان به ولایت فقیه پیوند نخورد به درد نمی خورد (،سخنانی گهر بار از کامران دانشجو)

  3. ناشناس گفت:

    هنر نزد ایرا نیان است و بس . اگر زمینه ان فراهم باشد

  4. ناظر گفت:

    مایه بسی افتخار است. یاشاسن

  5. Ata Madani گفت:

    emkan tahyah in daro chegonah ast. aya az taarf vezarat behdasht tahyah, tozia v frosh an dar darokhanaha dadah shodah??? beh har hal baes eftkhar ast v drood bar hamah mohagheghan sedigh keshvaremon, v dar in mordeh mohem bar aghayeh mohmad pormand.

  6. ناشناس گفت:

    bph سرطان نیست بلکه هایپر پلازی خوش خیم پروستات است.

  7. علی از ژنو گفت:

    با سلام خدمت خوانندگان عزیز و مسئولین محترم کلمه
    من به سایت سالن اختراعات ژنو رفتم و تعداد دیگری از هموطنان که موفق شدن برای کشورمون افتخار کسب کنند رو پیدا کردم.
    علاوه بر آقای پورمند که شما به آن اشاره کردید، آقایان ماسوله تحریری، جایزه نوآوری بخاطر اختراع نوعی تخت عمودی جهت تسهیل عمل مریض و همینطور آقایان محمد و ابراهیم خوانین‌زاده ٬با تکمیل اختراع خود که در جهت کمک و راهنمای نابینایان به جهت قابلیت تشخیص اسکناس (تمامی پول های رایج در سرتا سر دنیا) و همچنین قابلیت به روز شدن و محاسبات ریاضی بود٬(ایسنا) موفق به کسب مدال طلا شدن.

  8. مشهد گفت:

    به این عزیز دانشمند تبریک می کویم و مایه افتخار ایرانی می باشد

  9. سلام گفت:

    وقتی شما چند ترکیب طبیعی و یا مصنوعی رو کنار هم قرار میدهیم و به ترکیب و ساختار جدیدی می رسید . این دیگه کشف نیست . قاعدتا اختراع و ساخت است. اما کشف رو مواقعی به کار می برند که چیزی در طبیعت بوده و فردی آن را شناسایی و به بقیه معرفی نماید.