سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پرتاب دو ماهواره ايراني به فضا در يكسال...

پرتاب دو ماهواره ايراني به فضا در يكسال

چکیده :روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز در گزارشي در اين باره با اشاره به در مدار زمين قرار گرفتن ماهواره رصد نوشت: اين دومين گام بلندي است كه ايران ماهواره خود را با موشك به فضا پرتاب كرده است. اين نشريه آمريكايي به نقل از يك كارشناس موشكي نوشت: اين پيروزي قابل توجهي براي ايرانيان است. ...


امسال در زمينه پرتاب ماهواره ايراني به فضا، سال پركاري براي دانشمندان و متخصصان ايراني بود. درحالي كه دو ماهواره كاملاً ايراني “رصد” و “نويد” با موفقيت در مدار زمين قرار گرفت، نسل جديد ماهواره‌هاي ايراني به نام “فجر” اواخر سالجاري و يا اوايل سال آينده به فضا پرتاب ‌شد.

پرتاب ماهواره ايراني “رصد” در خرداد ماه توسط متخصصان داخلي بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌هاي خارجي داشت. این در حالی بود که ماهواره جديد ساخت ايران با نام “رصد” با موفقيت در مدار زمين قرار گرفت. اين ماهواره توسط ماهواره بر “سفير” به فضا پرتاب شده بود.

روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز در گزارشي در اين باره با اشاره به در مدار زمين قرار گرفتن ماهواره رصد نوشت: اين دومين گام بلندي است كه ايران ماهواره خود را با موشك به فضا پرتاب كرده است. اين نشريه آمريكايي به نقل از يك كارشناس موشكي نوشت: اين پيروزي قابل توجهي براي ايرانيان است.

خبرگزاري انگليسي رويترز نيز در گزارشي تأييد كرد ايران دومين ماهواره ساخت داخل را با موفقيت در مدار زمين قرار داده است.

در بهمن ماه نيز خبر استقرار موفقيت آميز ماهواره “نويد” علم و صنعت در مدار زمين در صدر خبرهاي مهم رسانه‌هاي منطقه و جهان قرار گرفت. سازمان صنايع هوا فضاي ايران موفق شد ماهواره نويد علم و صنعت را كه به صورت كاملاً بومي توسط دانشگاه علم و صنعت ساخته شده توسط ماهواره بر جديد “سفير نويد”، به فضا پرتاب و در مدار زمين قرار دهد.

خبرگزاري فرانسه در اين باره در گزارشي نوشت: “ايران با موفقيت، سومين ماهواره خود را به فضا پرتاب كرد. ماهواره نويد علم و صنعت از سوي متخصصان ايراني ساخته شده و در مدار 270 تا 375 كيلومتري زمين مستقر شده و مي‌تواند ازطريق سه سيستم ارتباطي با زمين ارتباط برقرار كند. اين ماهواره كه 50 كيلوگرم وزن دارد در مدت 18 ماهه خود در فضا هر 90 دقيقه تصويري را به زمين مخابره مي‌كند.”

خبرگزاري رويترز نيز در گزارشي به بازتاب استقرار موفقيت آميز ماهواره نويد در مدار زمين پرداختت و نوشت: اين موفقيت با جشنهاي سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران همزمان شده است.
از سوي ديگر به گفته وزير دفاع، ماهواره چهارم ايران به نام “فجر” در پايان سالجاري و يا اوايل سال آينده در سايه همدلي و هماهنگي همه دست اندركاران امور فضايي كشور به فضا پرتاب مي‌شود كه نسل جديدي از ماهواره‌هاي ساخت ايران است.


یک پاسخ به “پرتاب دو ماهواره ايراني به فضا در يكسال”

  1. ناشناس گفت:

    من از گرسنگی می میرم. مدرسه نیست که فرزندانم را بگدارم درس بخوانند. برادر کارگرم شش ماه است حقوق نگرفته است. گرانی بیداد می کند. تورم همه را از پا انداخته تو ماهواره میفرستی فضا که چه بشود این کارها را روسها و آمریکایی ها پنجاه سال پیش کرده اند و تو بدبخت می خوای چرخ را یک بار دیگر اختراغ کنی؟؟؟