سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تاجزاده: چرا اقتدارگراها با آمریکا و انگلیس گفتگو میکنند ولی منتقدین داخلی را به شدیدترین شکل سرکوب می کنند؟...

تاجزاده: چرا اقتدارگراها با آمریکا و انگلیس گفتگو میکنند ولی منتقدین داخلی را به شدیدترین شکل سرکوب می کنند؟

چکیده :چرا اقتدارگراها که راهبرد خود را در برابر قدرت های بزرگ از جمله دولتین امریکا و انگلیس راهبرد گفتگو و همکاری می خوانند حاضر نیستید در برابر منتقدان سیاست های جاری کشور از همین راهبرد دفاع کنند و به جای آن استراژی سرکوب حداکثری مخالفین خود را در دستور کار قرار داده اند؟ آنها این تناقض بزرگ را چگونه توجیه می کنند؟...


سید مصطفی تاجزاده  در ادامه سوالات هفتگی خود به طرح سوال این هفته پرداخته است. این زندانی سیاسی تلاش می کند تا هر هفته با مطرح نمودن سوالاتی ضمن دعوت از هموطنان عزیز برای تعمق و بحث و گفتگو پیرامون آن، توجه افکار عمومی را به مسائل مبتلا به کشور جلب نماید.

وی این هفته پرسیده است: چرا اقتدارگراها که راهبرد خود را در برابر قدرت های بزرگ از جمله دولتین امریکا و انگلیس راهبرد گفتگو و همکاری می خوانند حاضر نیستید در برابر منتقدان سیاست های جاری کشور از همین راهبرد دفاع کنند و به جای آن استراژی سرکوب حداکثری مخالفین خود را در دستور کار قرار داده اند؟ آنها این تناقض بزرگ را چگونه توجیه می کنند؟


12 پاسخ به “تاجزاده: چرا اقتدارگراها با آمریکا و انگلیس گفتگو میکنند ولی منتقدین داخلی را به شدیدترین شکل سرکوب می کنند؟”

  1. ناشناس گفت:

    نه تنها گفتگو بلکه دستور هم میگیرند.شما پیش لرزه هاا .و پس لرزه هایbbcرا ببنید

  2. ناشناس گفت:

    خداوند اقای منتظری را بیامرزد در یکی از دیدارهایش گفت حسد گاهی اوقات تا این اندازه پیش میرود که یک فرد خود را روی بام خانه همسایه خود می کشد تا همسایه اش گرفتار شود حسد حکومت فعلی نسبت به اصلاح طلبان بحدی است که حاضرند نوکری غیر مستقیم ناتانیاهو و صهیونیستها را بکنند اما اعتراف به درستی راه خاتمی و موسوی و کروبی نکنند اینان حاضرند از ایران ویرانه ای بسازند اما حاضر به سر کشیدن جام زهر برای نجات ایران و اسلام در ایران نیستند اینان متکبر و متفرعن هستند و بدور از رحمت الهی اینان مصداق انما نزیدهم لیزدادوا اثما می باشند خداوند به اینان نگاه نمی کندذ و به همین دلیل هر روز خود را در چاه ویل غریقتر می بینند اما نمی توانند توبه کنند اینان رهروان دیکتاتور هستند

  3. سبز گفت:

    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. ناشناس گفت:

    مثل بقیّه چیزها که مارا از گناه کردن برحذر میکنند، ولی‌ خودشان هر اشتباهی میخورند.

  5. ترانه سبز گفت:

    چون آمريكا و انگليس اهل معامله و زد و بندند.

  6. ناشناس گفت:

    پاسخ این پرسش آقای تاجزاده بسیار آسان است. حتما خود ایشان هم آن را به خوبی میدانند. زیرا اینها از آمریکا و انگلیس و عکس العمل آنها به شدت وحشت دارند. به شعاردادن های توخالی آنها نگاه نکنید واقعا وحشت دارند. اما وقتی به جبهه داخلی می رسند با عده ای دانشجو و زن ونوجوان و کسانی روبرو هستند که نه اسلحه ای دارند و نه اهل خشونت هستند به این جهت هرچه از آمریکا و انگلیس خورده اند و کاری نکرده اند را بر سر این عده می آورند. مثالش ساده است. کارمندی که در اداره مورد اخم وتخم و فحاشی رئیس خود قرار گرفته وقتی به خانه می رود زن و بچه هایش را درفشار قرار میدهد و انتقام فحاشی های رئیس را ازآنان می گیرد.

  7. ناشناس گفت:

    اینا استاد ماستمالی هستن آقای تاجزاده و برای سوال شما هم یک دروغی سر هم خواهند کرد.

  8. yaran گفت:

    با سلام بر تاجزاده عزیز و سئوال بسیار کلیدی و مهمی که غور در در یافت پاسخ آن رهگشای معمای حاکمیت ایران است. با همفکری چند نفر از دوستان فهیم مطا لب ذیل عرض میشود:
    1- آقای خامنه ای یک تصمیم استراتژیک و تاریخی گرفته است و ان اینکه در بین تکیه بر مردم ایران و یا قدرتهای خارجی گزینه دوّم را انتخاب کرده است. در سیاست دوری از هر کدام نزدیکی به دیگری است.
    2- چرا چنین است؟ آقای خامنه ای با درک این مطلب که روحانیون سودای حکومت را در سر دا شته اند متوجه شد که روحانیت با تجزیه و تحلیل عقلی جامع در جهت حفظ قدرت ناچار از گرایش مردمی خواهد بود و این امر میتواند به جابجائی افراد در قدرت منجر شود. بعد از فوت امام خمینی(ره) گروهی از روحانیون نزدیک به ایشان با طراحی خاصّ سعی کردند که بعنوان نماینده روحانیت قدرت را در انحصار گروه خود در آورند که این امر متاسفانه منجر به تمهیداتی شد که خود آن طراحان را پشیمان کرده است. از دل این سیاست موجودیت آقای خامنه ای ظهور کرده است که هیچ تمایلی به شراکت در قدرت با کسی را ندارد.
    3- قدرتهای خارجی بهترین شریک حاکمیت فعلی در حفظ قدرت هستند…رشد ایران و ایرانیان به همراه مطالبات خواهد بود. این همان فاکتوری است به سقوط پهلوی ها انجامید..حال اگر بشود ایرانیان را در انبوهی از مشکلات غرق کرد که اصلا مجال فکر کردن به مطالبی به غیر از نان و آب روزانه را نداشته باشند که هوالمطلوب..این را که می تواند بکند؟..خارجی ها… از طریق تحریم و ایجاد بحران روانی و اقتصادی و سیاسی روزانه یا مستقیم و یا به نحوی که به آنها بتوان وصل کرد…
    4- چرا ولی فقیه غیرتمند ما در مقابل پودر شدن ارزش پول ملّی سکوت می کند؟..چرا ازحکم حکومتی در وقتی که رئیس نادان دولت تصمیمات ویرانگر اقتصادی می گیرد خبری نیست؟..جون اینها هیچ اشکالی ندارد..چه مانعی دارد وقتی ملّتی که باید به فکر سازندگی اقتصادی خود باشد در مقابل صرافیها و سکّه فروشیها جمع شوند؟..چه اشکالی دارد وقتی با ایجاد مشقت زنان و دختران را به مشقت بکشیم بعد هم برای رفع مضیقه راهکار صیغه و این بحثها را توسعه دهیم و قانونی کنیم؟..خوب پسران جوان با زنان سن بالا رفع شهوت می کنند و دختران و زنان جوان هم با افراد مسن پول دار..چه جامعه ای بهتر از این برای کسی گه میخواهد بدون معارض بر مسند نشیند؟..از این ملّت چه مطالبات مدنی بروز میکند؟
    5- آمریکا و انگلیس بهترین ابزار این سیاستند..آمریکا تحریم میکند و تهدید و بعد هم میگوید میداند که مردم قربانی این سیاست هستند ولی خوب ببخشید قرار است بمب اتم بسازند!!..انگلیس هم در این تنور میدمد ولی خب آپارتمانهای واقع در لندن که اقمتگاه مرتب وابستگان ولایت میباشند و ترتیبان ویزه در بانکها را ا که دست نمی زند..یادمان نرود که آقای مهدوی کنی در زمان فوت امام راحل که در اوج بحران ایران و انگلیس بودیم و سفارتخانه هم تعطیل از لندن پیام تسلیت فرستادند چون برای قلب مبارکشان در آنزمان در بهترین بیمارستان لندن تحت مداوا بودند!!..از این موارد فراوان است..
    6- آقا خامنه ای بر اساس اطلاعاتی که این روزها درز کرده است به مجلس خبرگان گفته اند که موضوع بازرسی رفتار و تصمیمات ایشان بی معنا است!!..یعنی ایشان خود رئیس مجلس خبرگان هستند!!..هیچکس نمی داند در هزار توی بیت رهبری چه میگذرد و نباید هم بداند..چه میشود که یکمرتبه سرو کلبه بی سرو پائی چون احمدی نژاد در سیاست ایران پیدا میشود؟..هیچکس نمی داند چرا موسوی را با التماس به انتخابات می آورند بعد رایش را پامال می کنند؟..چه میشود که در همه سیاستها ایران و اسرائیل یا هم همصدا میشوند؟..نظریه دو دولت فلسطینی در دنیا فقط دو مخالف دارد..اسرائیل و ایران!!..رهبری ایران صراحتا در نماز جمعه اعلام میکند که کمک نظامی و مالی به حزب الله و حماس و هرکس دیگر میکند..همان چیزی که اسرائیل برای حمله به لبنان و حذف حماس و گرفتن کمکهای میلیاردی از آمریکا به آن نیاز دارد؟…به همین دلایل آقای خامنه ای با آمریکا و انگلیس و اسرائیل پیمانی استراتژیک دارد…آنها ملّت را از کار می تندازند و او هم دستمزدش را میپردازد..آقای خامنه ای سیاست وحشت و جنگ راه می اندازد و کشورهای منطقه هم از ترس از آغوش آمریکا و اسرائیل در نمی آیند.. مسلمانان ضعیفتر و دیگران قویتر و بی تهدید تر…فعلا نقش حضرت آقا این است تا پرده ای دیگری هم طرح شود.

  9. مرتضی گفت:

    جواب بسیار سادست .
    حکومت ایران هیچ حرف و منطقی به جز زور و قدرت نظامی حالیش نیست .
    اروپا و امریکا زور و قردت نظامی دارند . پس حکومت ایران حرف اونها رو به خوبی درک میکنه و میدون حتی باد چماقشون هم میتونه حکومت رو فنا کنه
    اما مردم ایران زور و قدرت نظامی ندارند که حکومت حرفشون رو بفهمه . متاسفاته یک عده ای هم با خوش خیالی تمام نشستند که با روشهای مسالمت امیز حرف به حکومت بفهمونند . نتیجه اینکه امروز از این جریان به جز یک نام چیزی باقی نمونده .اما همین حکومت واسه امریکا نامه” چشم هرچی شما بگید” میفرسته. لزا طرفداران جنب مسالمت امیز بشینند انشا الله 10000 سال دیگه به همون جایی میرسند که امریکا ظرف 2 ماه رسید.

  10. فتنه سبز زنده گفت:

    === چرا اقتدارگراها با آمریکا و انگلیس گفتگو میکنند ولی منتقدین داخلی را به شدیدترین شکل سرکوب می کنند؟ ===

    از ترس اینکه مبادا جدی جدی نفت نخرند و بانکها رو تعطیل کنند

    اونوقت وقتی کفګیر به ته قابلمه خورد ؟ ! پول باج دادن به مزدورهای داخلی و روسی و چینی و سوریه ای و آقا زاده ها رو از کجا بیارن ؟

    اینها یا خود را ارباب میدانند یا رعیت ! فعلا چون خطر نزدیک شده به دست و پا بوسی غرب افتادند و نقش رعیت رو بازی میکنند.

    قافل از اینکه غربی ها همیشه مذاکره با دولت های مردم سالار رو ترجیح میدهند چون دموکراسی ها پایدار هستد دیکتاتوری ها
    رفتنی

    درود بر مصطفی تاجزاده

  11. فراهان گفت:

    چون هدف شان تنها و تنها حفظ قدرت است . لذا برای اینکار می توانند برای مدتی مدام مردم معترض را سرکوب کنن تا بمانند ولی قدرت های خارجی را که نمی توانند سرکوب کنند پس برای بقا با انها باید ساخت ؛ لذا برای حفظ قدرت هر جا لازم باشد نه تنها مذاکره می کنند بلکه جام را نیز خواهند نوشید .

  12. شاهین گفت:

    درود بر شما آقای تاج زاده عزیز بلاخره که چی یروز حق ثابت میشه وقتی آدمایی هستن که بخاطر ماها سنگ تموم میذارن معلومه که راهشون حقه….خدا میدونه که شما درس میگی بذار اونایی که سنگ میندازن سنگشون سرخودشون بریزو بشکنه…این مثال واضعیه که مارزده از ریسمون سیاه وسپید میترسه ..وقتی حق با ماست ترس جونشونو میلرزونه دنبال ثبات میگردند کجابهتر از آغوش صهیونیست و آمریکا…یاحق پایدار باشید